-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οσο για την βενζινη φιλε saxon εισαι ο μονος που λεει οτι 'σχεδον' ποτε δεν φταιει!
Πλακα με κανεις ρε φιλε....Φορουμας παντως που εχει παρτιδες με το χημειο μας εχει πει πως η πλειονότητα των δειγμάτων ερχονται με καταγγελία νοθείας είναι καθαρά.
Προσωπικα, οταν ακουω απο μηχανικο να μου λεει πως 'φταιει η βενζινη' χωρις να το πολυψαχνει , κοβω λασπη.
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Στην Πατρα ηδη εκλεισαν 2 πρατηρια μετα απο καταγγελια και ΝΑΙ ηταν νοθευμενα τα καυσιμα!
Πριν 1,5 χρονο αν θυμαμαι καλα!Με τι ηταν νοθευμενα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στην Πατρα ηδη εκλεισαν 2 πρατηρια μετα απο καταγγελια και ΝΑΙ ηταν νοθευμενα τα καυσιμα!
με άζωτο
-
durex play, να λιπαίνονται καλύτερα οι βαλβίδες εισαγωγής
-
τα τιμόνια των citroen έχουν την τάση κοντά στην 10ετια να διαλύονται (και δεν δέχομαι καμία αντίρρηση)
Τι εννοεις 'να διαλυονται' ?
η στεφάνη του τιμονιού κοντά στην 10ετια ξεφλουδίζει και φεύγουν κομμάτια.
-
τα τιμόνια των citroen έχουν την τάση κοντά στην 10ετια να διαλύονται (και δεν δέχομαι καμία αντίρρηση)
Πολυμερισμός που αφήνει το εσωτερικό αφρώδες υλικό εκτεθειμένο στα χέρια του οδηγού. Το έχω δεί και σε ξαδελφάκι μας. Προς το παρόν το δικό μου κρατιέται καλά για την ηλικία του αλλά υπάρχουν σημάδια. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορούμε να το έχουμε σε πόσες μέρες ντυμένο το τιμονάκι μας;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορούμε να το έχουμε σε πόσες μέρες ντυμένο το τιμονάκι μας;Αττική σύνταξη;
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ξεφλουδίζει αν τα χέρια δουλεύουν σαν υστερικά,έχω δει πόμολα λεβιέ ταχυτήτων λες και τα έφαγε ο ποντικός
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολυμερισμός που αφήνει το εσωτερικό αφρώδες υλικό εκτεθειμένο στα χέρια του οδηγού. Το έχω δεί και σε ξαδελφάκι μας. Προς το παρόν το δικό μου κρατιέται καλά για την ηλικία του αλλά υπάρχουν σημάδια. Ενδιαφέρουσα πρόταση. Μπορούμε να το έχουμε σε πόσες μέρες ντυμένο το τιμονάκι μας;
το ίδιο παθαίνουν και τα ξαδελφακια μας
2 εργάσιμες. -
Κλασσικη περίπτωση βλάβης
-
Ξεφλουδίζει αν τα χέρια δουλεύουν σαν υστερικά,έχω δει πόμολα λεβιέ ταχυτήτων λες και τα έφαγε ο ποντικός
Και το δικο μου που το βλεπει ολη μερα επι 16 χρονια ο ηλιος δεν εχει παθει τπτ το χρωμα, ενω η πινακιδα εχει μαμηθει!!!
σε 76 citroen που ειμαι υπεύθυνος το 40% έχουν πρόβλημα με το τιμόνι, σιγά-σιγά αλλάζονται.
το ιδιο πρόβλημα έχει και το 206 μου -
και τι εγινε αν ξεφλουδισε το τιμονι;
120 ευρω για ντυσιμο τιμονιου ειναι πολλα ,αλλωστε υπαρχουν και μεταχειρισμενα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και τι εγινε αν ξεφλουδισε το τιμονι;120 ευρω για ντυσιμο τιμονιου ειναι πολλα ,αλλωστε υπαρχουν και μεταχειρισμενα.
πεστα
-
Εσύ Auris δεν έχεις;
-
Ενταξει δεν ειναι και κανενα τραγικο ποσοστο! Στα 76 αμαξια για το οποια μιλας!ναι αλλά στο 206 το ποσοστό είναι 100% και θα το πληρώσω εγω.
και η τιμή του τιμονιού στο 206 είναι 236ευρω (μαμω τα ξαδελφακια μας) φυσικά και θα το ντύσω. -
και τι εγινε αν ξεφλουδισε το τιμονι;120 ευρω για ντυσιμο τιμονιου ειναι πολλα ,αλλωστε υπαρχουν και μεταχειρισμενα.
Αν είναι από δέρμα πέους φάλαινας όμως;
-
σωστά αλλά σαν μεταχειρισμένο είναι κάτι χρονών και η στεφάνη του έχει και στο πρώτο καλοκαίρι θα αρχίσει και αυτό να ξεφλουδίζει.
οπότε άλλο ένα πενηντάρη.
να λείπει -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και τι εγινε αν ξεφλουδισε το τιμονι;
120 ευρω για ντυσιμο τιμονιου ειναι πολλα ,αλλωστε υπαρχουν και μεταχειρισμενα.
Αν είναι από δέρμα πέους φάλαινας όμως;
-
και στην εύα πάντως το δέρμα στο τιμόνι έχει λιώσει, και το σκεφτόμουν να κάνω κάτι γιατί γλυστράει, αλλά
- σιγά τις στροφές που έχουμε
2)120€ too much...
- σιγά τις στροφές που έχουμε
-
Μια χαρα ειναι το δερματινο τιμονι και η τιμη του..Παντως ισως ιωσηφ εχει σχεση οτι τα καβαλανε πολλα ατομα τα αυτοκινητα..Εδω πατερας φιλου εχει οξινο ιδρωτα σε σημειο το ρολοι του να το εχει κανει χαλια.. ευτυχως αλλαζει αμαξι καθε 3-4 χρονια..
Τα δικα μας και στα 3 ειναι σε αριστη κατασταση και τρωνε και ηλιο ενω ακομα και της cx ηταν αψογο μεχρι μου τη δωσαμε.Οσο για τη νοθεια..σιγα το κοινο μυστικο..εδω κατω 3-4 τους εχω μαυρη λιστα απο αυτα που ακουω..Ο zx-ακος παντως ποτε δεν εκανε κολπα με βενζινη και το παω και συνεχεια με λαμπακι ατιμη οικονομικη κριση.. Μονο με το ρελε της τρομπας ειχαμε ενα θεματακι το καλοκαιρι αλλα με μια μπουνια εστρωσε..
CITROËN FORUM