-
-
τελευταια ενημερωση που εχω ειναι (χωρις να εχει κλεισει ακομα) NOVA live ολα
ΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
τελευταια ενημερωση που εχω ειναι (χωρις να εχει κλεισει ακομα) NOVA live ολαΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα
ειναι προφανες οτι εγω εκανα πλακα. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ? πες οτι κανεις πλακα και οτι δεν θα το εχει η NOVA !
Φανταστειτε ομως να το εχει το καναλι της εκκλησιας 4Ε και οταν γινεται ατυχημα να ακους υμνους στο background και τον παρουσιαστη να λεει : ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΟΝ
-
τελευταια ενημερωση που εχω ειναι (χωρις να εχει κλεισει ακομα) NOVA live ολαΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα
Πωπω... Και λογικά θα πάνε σε ns2, ns3 κλπ.. Γιατί στο Ns1 εκείνη την ώρα πάντα έχει μπάλα...
Οπότε πρέπει να πετάμε σιγά σιγά τον αναλογικό αποκωδικοποιητή και να πηγαίνουμε στο χαράτσι της nova...
Αλλά επειδή αυτό το θεωρώ απίθανο, με βλέπω για μαγνητοσκοπημένη στην ερτ. -
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
τελευταια ενημερωση που εχω ειναι (χωρις να εχει κλεισει ακομα) NOVA live ολα
ΕΡΤ μαγνητοσκοπημενα
Πωπω... Και λογικά θα πάνε σε ns2, ns3 κλπ.. Γιατί στο Ns1 εκείνη την ώρα πάντα έχει μπάλα...
Οπότε πρέπει να πετάμε σιγά σιγά τον αναλογικό αποκωδικοποιητή και να πηγαίνουμε στο χαράτσι της nova...
Αλλά επειδή αυτό το θεωρώ απίθανο, με βλέπω για μαγνητοσκοπημένη στην ερτ.ΚΑΛΑ αληθεια ειναι? για πλακα δεν το λεει το παλικαρι??? Σιγα μην παει NOVA αφου απαγορευεται !
ειπαμε τη μεταδοση πηρε το 4Ε το καναλι της εκκλησιας. Εχει βγαλει και ανακοινωση και λεει οτι καθε φορα που θα γινεται ατυχημα θα ακουγονται υμνοι στο background και ο παρουσιαστης θα λεει 3 φορες : ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΟΝ :):):):):):)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το σχόλιο μου αφορά όχι μόνο την Ελλάδα...Σε μεγαλες αγορες ισχυει. Ειναι ψιλογνωστη η ιστορια με τον Briatore και τον Aggag που ειχαν αγορασει για πολλα χρονια τα δικαιωματα για Ισπανια οταν καταλαβαν (εποχη F3000) ποσο καλος ηταν ο Αλονσο. Την πρωτη χρονια πληρωσαν την tve για να δειξει f1 (μεχρι τοτε δεν υπηρχε ζωντανη μεταδοση), μετα εβγαλαν τοσα λεφτα που σε πιανει ζαλαδα. Το παρτυ τελειωσε προπερσι οταν η FOM κρατησε τα δικαιωματα για να τα διαπραγματευτει απο μονη της.
Αλήθεια ποιοι άλλοι έβλεπαν Φ1; Οι μπαρμπάδες ; Ή οι κυράτσες που δεν σηκώνουν μάτι από τα μεσημεριανάδικα;
Ελα τωρα, δεν εχεις φιλους που ειναι περιστασιακοι θεατες;
By the way, αυτο το ΣΚ ειχαμε τα ακολουθα νουμερα (πηγη gazzetta.gr)
Περιστέρι-ΑΕΚ (ΕΤ1, μπάσκετ) 1.2% με 4%
Παναθηναϊκός-Άρης (ΣΚΑΙ, μπάσκετ) 2.2% με 6.1%
Αλπικό σκι (ΕΤ1, Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες) 1.2% με 2..9%
All Star game NBA (ΣΚΑΙ, μπάσκετ) 1.3% με 7.4%
«ΣΚΑΙ Γκολ» (ΣΚΑΙ, εκπομπή) 2.7% με 9.4% και 4.3% με 10.7%
«Αθλητική Κυριακή» (ΝΕΤ, εκπομπή) 5.5% με 14.2%Υπενθυμιζω, περυσι Μονακο 5.5, Βελγιο 4.0, Ουγγαρια 3κατι κλπ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αλήθεια ποιοι άλλοι έβλεπαν Φ1; Οι μπαρμπάδες ; Ή οι κυράτσες που δεν σηκώνουν μάτι από τα μεσημεριανάδικα;
Ελα τωρα, δεν εχεις φιλους που ειναι περιστασιακοι θεατες;
By the way, αυτο το ΣΚ ειχαμε τα ακολουθα νουμερα (πηγη gazzetta.gr)
Περιστέρι-ΑΕΚ (ΕΤ1, μπάσκετ) 1.2% με 4%
Παναθηναϊκός-Άρης (ΣΚΑΙ, μπάσκετ) 2.2% με 6.1%
Αλπικό σκι (ΕΤ1, Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες) 1.2% με 2..9%
All Star game NBA (ΣΚΑΙ, μπάσκετ) 1.3% με 7.4%
«ΣΚΑΙ Γκολ» (ΣΚΑΙ, εκπομπή) 2.7% με 9.4% και 4.3% με 10.7%
«Αθλητική Κυριακή» (ΝΕΤ, εκπομπή) 5.5% με 14.2%Υπενθυμιζω, περυσι Μονακο 5.5, Βελγιο 4.0, Ουγγαρια 3κατι κλπ
ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ειχε ρε σεις ? εγω ηξερα υπηρχαν 9-14 % τηλεθεαση. Περισυ πηγαινα πολυ καλα λεγανε. και ειδικα απο το ΜΟΤΟ παρα πολυ καλυτερα
-
Παιδες δεν κανω πλακα. Αυτα ακουσα αυτα σας μεταφερω. Απότι καταλαβαινω ομως συμφωνια δεν πρεπει να υπαρχει ακομα για τη μεταδοση. Ολα αυτα ειναι για το τι θα γινει οταν και αμα πεσουν οι υπογραφες μετα την κατ'αρχην συμφωνια μεταδοσης Φ1 στην Ελλαδα. Ας περιμενουμε λιγες μερες ακομα γιατι σιγουρα πεφτει ραδιο αρβυλα και δεν ξερεις τι να πιστεψεις.
-
Στην Ελλάδα του σήμερα, μετάδοση F1 σε συνδρομιτικό δεν υπάρχει. Δεν θα βλέπει κανείς.
Ένα απειροελάχιστο ποσοστό μόνο, που έχει ήδη nova και τυγχάνει να παρακολουθεί F1.
Από τους υπόλοιπους κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και για τους φανατικούς long live the internet. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στην Ελλάδα του σήμερα, μετάδοση F1 σε συνδρομιτικό δεν υπάρχει. Δεν θα βλέπει κανείς.
Ένα απειροελάχιστο ποσοστό μόνο, που έχει ήδη nova και τυγχάνει να παρακολουθεί F1.
Από τους υπόλοιπους κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και για τους φανατικούς long live the internet.Ακριβώς! Σιγά μη βάλω NOVA για να βλέπω ΜΟΝΟ F1...θα τη δω στο ίντερνετ.
Αν και υπάρχει τρόπος να βάλεις σπασμένο αποκωδικοποιητή με 250 ευρώ και δε πληρώνεις συνδρομή, παραμόνο το πιάτο.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Από τους υπόλοιπους κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και για τους φανατικούς long live the internet.Ακριβώς! Σιγά μη βάλω NOVA για να βλέπω ΜΟΝΟ F1...θα τη δω στο ίντερνετ.
Αν και υπάρχει τρόπος να βάλεις σπασμένο αποκωδικοποιητή με 250 ευρώ και δε πληρώνεις συνδρομή, παραμόνο το πιάτο.
σπασμενο αποκωδικοποιητή για ποιο θεμα????? για τη NOVA ? η για να δεις αλλο καναλι ? ΑΛΛΑ και παλι δυσκολο δεν ειναι?
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
σπασμενο αποκωδικοποιητή για ποιο θεμα????? για τη NOVA ? η για να δεις αλλο καναλι ? ΑΛΛΑ και παλι δυσκολο δεν ειναι?
Κάρτα εννοώ. Συνάδελφος έβαλε αποκωδικοποιητή και κάρτα (αυτή μάλλον ήταν σπασμένη...δε ξέρω ακριβώς) με 250 ευρώ από έναν τύπο και βλέπει κανονικά.
-
καλο ειναι να μην τα συζητατε public αυτα, η νοβα μοιραζει αβερτα μυνησεις
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
καλο ειναι να μην τα συζητατε public αυτα, η νοβα μοιραζει αβερτα μυνησειςστα @@ μας. χαχαχαχα. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΙ Η ΕΣΤΩ να δωσουν δυνατοτητα πχ να βλεπω 2 καναλια με φθηνοτερη τιμη αντι για ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ αναγκαστικα
-
ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ειχε ρε σεις ? εγω ηξερα υπηρχαν 9-14 % τηλεθεαση. Περισυ πηγαινα πολυ καλα λεγανε. και ειδικα απο το ΜΟΤΟ παρα πολυ καλυτερα9-15 ειναι το μεριδιο, οχι η τηλεθεαση. Αυτο με το MotoGP φυσικα και ισχυει.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ ειχε ρε σεις ? εγω ηξερα υπηρχαν 9-14 % τηλεθεαση. Περισυ πηγαινα πολυ καλα λεγανε. και ειδικα απο το ΜΟΤΟ παρα πολυ καλυτερα
9-15 ειναι το μεριδιο, οχι η τηλεθεαση. Αυτο με το MotoGP φυσικα και ισχυει.
αληθεια ποια η διαφορα? μεριδιο τι εννοουμε? ας πουμε δλδ οτι εφτασε 15% για καποια λεπτα αλλα στο συνολο εφτασε 5,5 ??
-
Τηλεθέαση είναι ποσοστο του πληθυσμού, μερίδιο είναι ποσοστό των ανοιχτών τηλεοράσεων.
Τωρά το κατά πόσο αυτές οι μετρήσεις είναι έγκυρες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
-
καλο ειναι να μην τα συζητατε public αυτα, η νοβα μοιραζει αβερτα μυνησεις
στα @@ μας. χαχαχαχα. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΙ Η ΕΣΤΩ να δωσουν δυνατοτητα πχ να βλεπω 2 καναλια με φθηνοτερη τιμη αντι για ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ αναγκαστικα
Την εχεις αυτη την επιλογη...
-
Tελικά θα τα δείχνει το Nova; Αν ναι ποιό κανάλι;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014