-
Καλησπέρα.
Είμαι έτοιμος να αγοράσω την MB Ε200 Comp. Avant.
Έχω κολλήσει σε δυο σημεία στην αγορά.
-
Υπάρχει δέρμα ούτως ή άλλως standard και σκέφτομαι να βάλω σάν επιπλέον εξοπλισμό ναπα. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα; Είναι ευαίσθητο;
-
Μου πρότειναν να βάλω ένα ηχοσύστημα Bose το οποίο το μόνο παραπάνω που έχει είναι ένα επιπλέον ηχείο, ανεπτυγμένες καλωδιώσεις και αυτόματο equaliser. Να το βάλω;
Ευχαριστώ και ελπίζω να μήν postαρα σε λάθος topic .
-
-
Καλησπέρα.
-
Υπάρχει δέρμα ούτως ή άλλως standard και σκέφτομαι να βάλω σάν επιπλέον εξοπλισμό ναπα. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα; Είναι ευαίσθητο;
-
Μου πρότειναν να βάλω ένα ηχοσύστημα Bose το οποίο το μόνο παραπάνω που έχει είναι ένα επιπλέον ηχείο, ανεπτυγμένες καλωδιώσεις και αυτόματο equaliser. Να το βάλω;
-
-
Καλησπέρα.
-
-
-
-
Λοιπόν... για μένα τα αξεσουάρ που αξίζουν απίστευτα να βάλεις, αν δε τα έχει ήδη είναι τα εξής:
Park Distance Control... είναι από τα λίγα της αγοράς με οπτικές ενδείξεις και επειδή τυχγάνει να το χρησιμοποιώ, σου λέω ότι είναι απίστευτο συστηματάκι, ειδικά σε πολύ κλειστούς χώρους, παρκαρίσματα, ακόμη και γκαράζ. Μάλιστα οι οπτικές ενδείξεις δε σε ενοχλούν όπως το μόνιμο μπιπ μπιπ του ηχητικού. (έχει ηχητικό φυσικά, αλλά μόνο αν πλησιάσεις στο τέλος)
Το ηχοσύστημα της Βος, δε λέω.. είναι εξαιρετικό, με διαφορετική ποιότητα ηχείων από όσο ξέρω, ενισχυτή κτλ κτλ... αλλά το θες πραγματικά?
Αν είσαι μεγάλος λάτρης της μουσικής βεβαίως να το βάλεις... Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δε βρίσκω το λόγο...Όταν λες το δέρμα είναι στάνταρ τι εννοείς? Δέρμα ή δερματίνη έχει στάνταρ? Γιατί νομίζω δερματίνη, που ναι μεν είναι πολύ πιο ανεκτική, αλλά γενικά έχει διαφορές και στην εμφάνιση και στην αφή από το κανονικό, καλής ποιότητας δέρμας...
Αν έχει δερματίνη, τότε κοίτα και το νάπα σε κάποιο μοντέλο και διάλεξε με το αν σου αρέσει ή όχι. Αν εσύ δε βλέπεις διαφορά, τότε μή βάλεις! Το τί θα σου πω εγώ ότι μου αρέσει είναι σχετικό....Εσένα τί σου αρέσει?Επίσης θα πρότεινα Navigation.. Πάει κάτι παραπάνω, αλλά όπως είπαμε σε άλλλο τόπικ, είναι και ωραίο να το βλέπεις, αλλά και χρήσιμο σε κάποιες ως αρκετές στιγμές.
Επίσης γνώμη μου είναι ότι πάντα η ηλιοροφή αλλάζει εντελώς το σαλόνι του αυτοκινήτου, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει περισσότερο φως μέσα και φαίνεται μεγαλύτερο και πιο άνετο.
Τέλος σε κιβώτιο εγώ θα επέλεγα το αυτόματο-ημιαυτόματο. Το έχουμε στη C200 και είναι εξαιρετικό, και πολύ άνετο, ειδικά στην πόλη.
Κατά τα άλλα, καλορίζικο!
-
Καταρχήν είναι δέρμα και δυστυχώς δέν έχω τη δυνατότητα να το συγκρίνω με το ναπα. Απλά έχω ακούσει οτι είναι πιο μαλακό στην αφή, το γουστάρεις πιο πολύ και αυτό που με ανησυχεί είναι κατά πόσο είναι ευαίσθητο. Επίσης ξέρει κανείς άν έχει τις μικρές τρυπούλες όπως το standard δέρμα;
Για το Bose να σου πώ την αλήθεια δέν ξέρω άν πραγματικά μου χρειάζεται.
Τώρα για τα πλέον του βασικού εξοπλισμού έχω βάλει ηλιοροφή, αυτόματο κιβώτιο, ορθοπεδικά εμπρός καθίσματα, θήκες για ποτήρια, προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου (που δόξα το Θεό η ΜΒ το έκανε universal και ξεκόλισε απο το nokia), συναγερμούς, cd changer, ενεργό σύστημα προβολέων για τη δέσμη φωτών (για τις στροφές), και parktronic (αυτό νομίζω οτι λές Park Distance Control).
Για το Bose νομίζω οτι αποφάσισα, δέν θα το βάλω.
Κάποιες επιπλέον πληροφορίες (ποιότητα, ευαισθησία, φθορά κτλ) για το ναπα θα ήθελα απο εσάς για να καταλήξω.
Thnx.
-
Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με ίδια γούστα σε μένα στον προαιρετικό εξοπλισμό...
Το ορθοπαιδικό κάθσμα, με τις 4 ρυθμίσεις που έχει είναι το κάτι άλλο....Απείρως καλύτερο σε στήριξη και άνεση, ειδικά σε ταξίδια, από το οποιδήποτε σπορ κάθισμα, ακριβώς γιατί το φέρνεις στα μέτρα σου...Παρκτρόνικ το λέει η Μερσεντές ναι!
Σαφώς το νάπα θα είναι πιο ευαίσθητο. Είναι πολύ μαλακό δέρμα και κρίνοντας από ένα (πολύ καλής ποιότητας) μπουφάν που έχω, θέλει δυστυχώς πολύ προσοχή.... Δε νομίζω ότι από το συγκεκριμένο μπουφάν η Μερσεντές έχει καλύτερης ποιότητας δέρμα και απλά σου λέω ότι συνηθισμένος να βάζω τσάντα στον ώμο μου, μετά από λίγο διαπίστωσα στο σημείο που το λουρί ακουμπούσε ότι είχε γδαρθεί....
Στην αφή βέβαια επίσης σίγουρα θα είναι καλύτερο... Αλλά σκέψου ότι από τη μία στην πρώτη γρατζουνιά θα τρελαθείς και από την άλλη ότι ένας χώρος που είναι να κάθεσαι άνετα, θα σου δημιουργήσει άγχος μή τυχόν πάθει τπτ και μην ακουμπήσει κανένα κλειδί κοκ...
Μια συμβουλή για το χρώμα μόνο.... αν διαλέξεις πολύ ανοιχτό χρώμα, ναι μεν είναι πιο ωραίο, αλλά βρωμίζει πολύ πιο εύκολα...Εγώ θα το σκεφτόμουν πάντως πάρα πολύ να βάλω μια ποιότητα δέρματος που θα με αγχώνει περισσότερο από όσο ήδη με αγχώνει το κανονικό δέρμα που έχουμε....
Συνοψίζοντας το νάπα είναι πολύ καλής ποιότητας δέρμα, τόσο στην όψη, όσο το ιδιαίτερο στην αφή. Αλλά θεωρώ και πιο ευαίσθητο...που σίγουρα αν συνηθίζεις να φοράς τζην παντελόνια θα έχει περισσότερες φθορές.
Αν βέβαια σπάνια μπαίνει τζην στο αυτοκίνητο και γενικά οι επιβάτες είναι προσεκτικοί τότε θα μπορούσες να βάλεις...Ξαναλέω πάντως... αντί για Bose και νάπα, θα προτιμουσα χίλες φορές ένα GPS navigatio system, που κάνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου να ΔΕΙΧΝΕΙ ακόμη περισσότερο και σε σένα και στους άλλους....
Εξάλλου υποστηρίζοντας το navigation σκέψου την μεταπώληση. Είναι ακριβό αυτοκίνητο και αν αρχίσει σε μερικά χρόνια το navigation να γίνεται πιο δημοφιλές στην Ελλάδα, (που ήδη το βλέπω σε πολλά ακριβά αυτοκίνητα), σίγουρα εκεί μπορεί να χάσεις...
-
Όντως το navi είναι πολύ όμορφο αλλά να σου πώ την αλήθεια είχα navi στο παλιό Ε, δέν το χρησιμοποίησα ποτέ κι έτσι δέν το έχω μέσα μου.
Τώρα για το χρώμα μάλλον για greenblack θα πάω (άλλωστε όλα τα αμάξια που είχα και έχω μαύρα είναι), αλλά μου αρέσει και το tealite blue. Θα δώ τί θα κάνω.
Τώρα για τα δυο προβληματάκια μου με επηρέασες. Εκεί να δώ τί θα κάνω.
Αλλά τόσο πολύ ευαίσθητο το ρημάδι; Όμορφο αλλά...να φοβάσαι πώς θα κάτσεις, τί θα φοράς κτλ.
-
Ο χρήστης KonstantinosMD έγραψε:
Park Distance Control... είναι από τα λίγα της αγοράς με οπτικές ενδείξεις και επειδή τυχγάνει να το χρησιμοποιώ, σου λέω ότι είναι απίστευτο συστηματάκι, ειδικά σε πολύ κλειστούς χώρους, παρκαρίσματα, ακόμη και γκαράζ. Μάλιστα οι οπτικές ενδείξεις δε σε ενοχλούν όπως το μόνιμο μπιπ μπιπ του ηχητικού. (έχει ηχητικό φυσικά, αλλά μόνο αν πλησιάσεις στο τέλος)Μιας και μιλάμε για PDC, τις προάλλες είδα το σύστημα της νέας 5άρας και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής. Στην έγχρωμη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό απεικονίζεται η απόσταση από το εκάστοτε εμπόδιο για κάθε αισθητήρα χωριστά. Με άλλα λόγια, βλέπεις αν το παιδάκι που παίζει κρυφτό πίσω από το αυτοκίνητο σου είναι πίσω δεξιά ή πίσω αριστερά ή στο κέντρο και επιλέγεις έτσι με ποιόν τροχό θα το πατήσεις ή από ποια πόρτα θα βγεις για να το κυνηγήσεις. Κάποια στιγμή που πέρασε κάποιος μπροστά από το αυτοκίνητο έβλεπες από το σύστημα όλη την πορεία του μπροστά από το αυτοκίνητο. Συμπέρασμα: Άσε την ΜΒ και πάρε μια μπέμπα!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Park Distance Control... είναι από τα λίγα της αγοράς με οπτικές ενδείξεις και επειδή τυχγάνει να το χρησιμοποιώ, σου λέω ότι είναι απίστευτο συστηματάκι, ειδικά σε πολύ κλειστούς χώρους, παρκαρίσματα, ακόμη και γκαράζ. Μάλιστα οι οπτικές ενδείξεις δε σε ενοχλούν όπως το μόνιμο μπιπ μπιπ του ηχητικού. (έχει ηχητικό φυσικά, αλλά μόνο αν πλησιάσεις στο τέλος)
Μιας και μιλάμε για PDC, τις προάλλες είδα το σύστημα της νέας 5άρας και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής. Στην έγχρωμη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό απεικονίζεται η απόσταση από το εκάστοτε εμπόδιο για κάθε αισθητήρα χωριστά. Με άλλα λόγια, βλέπεις αν το παιδάκι που παίζει κρυφτό πίσω από το αυτοκίνητο σου είναι πίσω δεξιά ή πίσω αριστερά ή στο κέντρο και επιλέγεις έτσι με ποιόν τροχό θα το πατήσεις ή από ποια πόρτα θα βγεις για να το κυνηγήσεις. Κάποια στιγμή που πέρασε κάποιος μπροστά από το αυτοκίνητο έβλεπες από το σύστημα όλη την πορεία του μπροστά από το αυτοκίνητο. Συμπέρασμα: Άσε την ΜΒ και πάρε μια μπέμπα!
Τι να τα κάνει ο άνθρωπος τα ηλεκρονικά βοηθηματα, αφού έχει το αστεράκι... παλίο αλλα καλό κόλπο... κεντράρεις και μπουμ!
-
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Η παραγγελία έγινε αλλά δυστυχώς λόγω καλοκαιριού και των πολλών επιπλέον στον εξοπλισμό θα μου έρθει αρχές με μέσα Οκτώμβρη. Έβαλα και την πανοραμική οροφή (ελπίζω να έκανα καλά, αυτό εσείς θα μου το πείτε).
Επίσης εκτός απο τα προαναφερθέντα έβαλα και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το ηχοσύστημα harman cardon ενισχυμένο (τελικά), δέρμα άφησα της μάνας του και χρώματα μαύρο μεταλλικό obsidian με μαύρο ανθρακί δέρμα.
Γιά πείτε μου πώς το βλέπετε;
-
Φτου Φτου Φτου μην το ματιάσω!!!
-
όντως το PDC της BMW στην 5άρα (νομίζω το πήρε από την καινούρια 7άρα, δεν είμαι σίγουρος) είναι το κορυφαίο της αγοράς!!!
στα της Ε τώρα, δεν έχω παρά να πω καλορίζικο και καλοτάξιδο....
Η πανοραμική οροφή είναι καταπληκτική σε οποιοδήποτε αμάξι και θα το ομορφήνει πάλα πολύ!!!!Το πολύ σκούρο δερματάκι προσωπικά δε μου αρέσει πολύ, γιατί 'κλείνει ο χώρος', άσε που ζεσταίνεται περισσότερο στον ήλιο... αλλά δε παύει γενικά να είναι ωραίος συνδυασμός!
-
Ο χρήστης kakos76 έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.Η παραγγελία έγινε αλλά δυστυχώς λόγω καλοκαιριού και των πολλών επιπλέον στον εξοπλισμό θα μου έρθει αρχές με μέσα Οκτώμβρη. Έβαλα και την πανοραμική οροφή (ελπίζω να έκανα καλά, αυτό εσείς θα μου το πείτε).
Επίσης εκτός απο τα προαναφερθέντα έβαλα και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το ηχοσύστημα harman cardon ενισχυμένο (τελικά), δέρμα άφησα της μάνας του και χρώματα μαύρο μεταλλικό obsidian με μαύρο ανθρακί δέρμα.
Γιά πείτε μου πώς το βλέπετε;
Αν λάβεις υπόψη σου πως είναι πλέον μέσα Ιουνίου και ότι τον Αύγουστο όλες οι βιομηχανίες στην Κ. Ευρώπη τελούν υπό καθεστώς διακοπών, μάλλον καλά την παίρνεις τον Οκτώβρη...Άλλωστε καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας, θα ξεχαστείς και με τις δικές σου διακοπές και θα περάσει ο καιρός πολύ πιο γρήγορα συγκριτικά με τον χειμώνα...
Καλοτάξιδο να είναι και το ότι το έκανες λίγο πιο 'black' απ'ότι ίσως του άρμοζε (σύμφωνώ με την άποψη ότι ίσως έπρεπε λίγο να 'σπάσεις' την μαυρίλα με άλλο χρώμα δέρματος. Με το Sierra Grau ίσως ή και το Kiesel Beige;), δεν θα 'χαλάσει' κανέναν μιας και δεν 'χαλάει' τον μελλοντικό του ιδιοκτήτη.
Πιστεύω πως την πανοραμική οροφή θα την ευχαριστηθείς ως οδηγός, αλλά όχι οπτικά απ'έξω μιας και το 'γενικώς' μαύρο look δεν θα την αναδείξει εύκολα στα μάτια σου. Λειτουργικά πάντως, θα σκίζει!
Το Harman είναι χάρμα αυτιών!
Πάντως μιας και έκανες την παραγγελία σου τώρα, σε ενημερώνω πως μπορείς ακόμα να προσθαφαιρέσεις διάφορα στον εξοπλισμό. Τίποτα δεν έχει 'κλείσει' ακόμα όσον αφορά τη λίστα των στοιχείων του αυτοκινήτου σου που θα σταλεί στη γραμμή παραγωγής...
Αν ήμουν στη θέση σου, και διαθέτοντας την οικ. ευχέρεια να προσθέσω κι άλλον εξοπλισμό στο αμάξι, θα κοιτούσα τα εξής:
-
TO Command & DVD, είναι ένα αρκετά καλό gadget (και ακριβό βεβαίως, βεβαίως! ) το οποίο όμως ως navigation δεν θα σου χρησιμεύσει σύντομα (ίσως τελικά από το 2005 και ύστερα). Το να το πάρεις μόνο για το look και το bling που λένε και οι μαύροι της Αμερικής, είναι too much.
-
Το διαιρούμενο κάθισμα πίσω είναι κάτι που ίσως πολλοί παραβλέπουν σε αυτή την κατηγορία αλλά συχνά στο μέλλον αναθεωρούν την άποψή τους χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι. Η Ε έχει χώρους στο πορτ μπαγκάζ, αλλά με τη χρήση του διαιρούμενου πίσω καθίσματος, ο χώρος αυτός αποκτά άλλη υπόσταση. Ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ασχολούμενος με το θέμα ασφάλειας, θα κοιτούσα επίσης και τους προαιρετικούς πλευρικούς αερόσακους...
-
Μιας που συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του τα φώτα xenon, (καλή επιλογή σου τα ενεργά φώτα, αν και πανάκριβη ακόμα) θα μπορούσες κάλιστα να προσθέσεις τα πλυστικά προβολέων...(εκτός και αν συμπεριλαμβάνονται και μου έχει διαφύγει... )
-
Τέλος το νάπαααα....Εγώ προσωπικά θα το έβαζα, γιατί μιας και έχω 'φτιάξει' τέτοιο αμάξι, γιατί να μην βάλω τα οπίσθια και την πλήτη μου να χαίρονται την επαφή με το νάπα δέρμα. Μήπως θα μπω μέσα με τα ρούχα από την οικοδομή, με το σορτσάκι όλο άμμο, και τα αλάτια από την παραλία; Ότι δέρμα και να βάλεις το ίδιο κακό θα πάθει. Γιατί δεν το προτείνουν οι πωλητές; Γιατί απλούστατα αφού έχουν ήδη τα 'προϊόντα' τους δέρμα γιατί να μην πουλήσουν αυτό που έχουν και να 'τζιράρουν'; Βλάκες είναι να 'χαλάνε' τις μηνιαίες στοχοποιήσεις τους; Έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα....
Το νάπα, αν και πιο ντελικάτο δέρμα, δεν παύει να είναι ένα από τα δέρματα που προτείνει η Mercedes και ως τέτοιο δεν μπορεί να σου προτείνει κάτι καλύτερο ως υποδεέστερο. Αν κακομεταχειρστείς και αμελήσεις εν γένει τέτοιο αυτοκίνητο, είναι προφανές ότι θα 'φανεί' και στο δέρμα, όποιο και αν είναι αυτό. Τί να πουν δηλ. οι υποψήφιοι αγοραστές S που έχουν και τη δυνατότητα να πάρουν δέρμα Exclusiv; Με τί πρέπει, με βάσει το σκεπτικό μας, να οδηγούν το αμάξι; Με μεταξωτά ριχτάρια;;; Νομίζω πως καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...
Αυτά τα ολίγα γι'αρχή, έστω και αν δεν σε 'πρόλαβα' στην αρχική σου παραγγελία...! [/list]
-
-
[quote) Μιας που συμπεριλαμβάνονται στον εξοπλισμό του τα φώτα xenon, (καλή επιλογή σου τα ενεργά φώτα, αν και πανάκριβη ακόμα) θα μπορούσες κάλιστα να προσθέσεις τα πλυστικά προβολέων (εκτός και αν συμπεριλαμβάνονται και μου έχει διαφύγει).[/quote]
Τα φώτα Ξένον είναι υποχρεωτικό να έχουν πλυστικά προβολέων, όπως και αυτόματο καλιμπράρισμα ύψους δέσμης. Αλλιώς θα την πλήρωναν ακριβά οι απέναντι...
-
Φίλε theo111r,
Για το 1 ούτε που το σκέφτομαι να σου πώ την αλήθεια.
Για το 2 δέν σκοπεύω να το κάνω φορτηγάκι, ούτως ή άλλως έχω άλλο αυτοκίνητο για τέτοια δουλειά.
Τώρα για το 3 έχει μόνο δυο αερόσακους για τους πίσω και δέν τους έβαλα.
Για το 4 με πρόλαβε ο φίλτατος TGD και πρόσθεσα το ενεργό σύστημα προβολέων για τη δέσμη φωτών (για τις στροφές).
Τέλος για το 5, δυστυχώς πάει ενάμιση μήνα επιπλέον στην παραγγελία οπότε καλό Δεκέμβρη και δέν ξέρω άν τελικά αξίζει να περιμένω αυτό το επιπλέον διάστημα.
Το Harman το άκουσα και γούσταρα τρελά.
Τώρα για το χρώμα, το εσωτερικό το θέλω ανθρακί (μαύρο), για το έξω είμαι σε σκέψη ακόμη.
Είδα το μπλέ tealite που βγαίνει μόνο στην avant. και είναι πολύ όμορφο και σπάει η μαυρίλα που λές.
Επίσης άν πάω για μαύρο σκέφτομαι και τα μαύρα melanite (μόνο για την avant) και το greenblack. Τί λένα αυτά τα δυο; Μου είπαν οτι στον ήλιο παίζουν διχρωμία, το ένα πράσινο και το άλλο μπλέ.
-
Πακέτο έφαγα κύριοι με το Harman. Για να μπεί πρέπει να γίνει συνδυασμός είτε με το Audio 50, είτε με το COMAND που σημαίνει οτι ανεβαίνει ακόμα 2500 με 3000 €. Αυτό με απέτρεψε απο το Harman, κρίμα γιατί το γούσταρα απίστευτα και η λαλακία είναι οτι στη C μπορεί να μπεί μόνο του.
Το standard ηχοσύστημα μπορώ να το ενισχύσω μετά, ή καλύτερα να μήν μπεί χέρι;
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε μεταξύ του melanite και του greenblack ποιό θεωρείτε οτι είναι καλύτερο (σχετικό αυτό, το ξέρω) και άν το πρώτο πρασινίζει πολύ και το δεύτερο μπλεδίζει πολύ γιατί έχω μπερδευτεί. Και τα δυο μαύρα είναι και μου είπαν οτι με τον ήλιο κάτι παίζει στο χρωματισμό.
-
Ο χρήστης kakos76 έγραψε:
...θα ήθελα να μου πείτε μεταξύ του melanite και του greenblack ποιό θεωρείτε οτι είναι καλύτερο (σχετικό αυτό, το ξέρω) και άν το πρώτο πρασινίζει πολύ και το δεύτερο μπλεδίζει πολύ γιατί έχω μπερδευτεί. Και τα δυο μαύρα είναι και μου είπαν οτι με τον ήλιο κάτι παίζει στο χρωματισμό.Η αντιπροσωπία δεν έχει να σου δείξει κάποια αυτοκίνητα σε αυτά χρώματα που αναφέρεις; Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση να αναζητήσεις μιας και η κολοκυθόπιτα 'παίζει' πολύ στις ορέξεις μας
-
Ο αδελφός μου έχει Mercedes με κάποιο μυστήριο χρώμα (ούτε αυτός δεν ξέρει τι ακριβώς είναι) που μάλλον είναι το πράσινης απόχρωσης μαύρο και κανονικά μοιάζει με μεταλλικό μαύρο αλλά μερικές φορές μπλεδίζει και μερικές πρασινίζει.
Είναι πολύ ωραίο θυμίζει κάτι Nokia που επίσης έκανε κάτι τέτοιο το χρώμα τους.
Και εγώ αν και δεν είμαι φίλος του φωτεινού εσωτερικού είμαι οπαδός του ανοιχτόχρωμου σαλονιού σε σκούρα αυτοκίνητα, ειδικά σε μεγάλα. Το όλα μαύρα είναι βαρύ στο μάτι, το δέχομαι μόνο για μικρά σπόρ αυτοκίνητα ως πιο κακό αλλά καίει και περισσότερο το καλοκαίρι.
Η ανακάλυψη των προβολέων που στρίβουν στις στροφές δεν με έχει πείσει για τη χρησιμότητά της ειδικά σε σχέση με την αξιοπιστία.... Η αλήθεια όμως είναι ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν πιο ελεγχόμενη και στενή δέσμη οπότε υστερεί σε φωτισμό στα πλάγια του δρόμου....
Και δεν είναι και καμιά πρωτοπορία.... μην ξεχνάμε ότι η Citroen DS τα είχε πριν από 40 χρόνια. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο αδελφός μου έχει Mercedes με κάποιο μυστήριο χρώμα (ούτε αυτός δεν ξέρει τι ακριβώς είναι) που μάλλον είναι το πράσινης απόχρωσης μαύρο και κανονικά μοιάζει με μεταλλικό μαύρο αλλά μερικές φορές μπλεδίζει και μερικές πρασινίζει.
Είναι πολύ ωραίο θυμίζει κάτι Nokia που επίσης έκανε κάτι τέτοιο το χρώμα τους.Με τί πακέτο σύνδεσης έχει πάρει ο αδελφός σου το Mercedes??
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο αδελφός μου έχει Mercedes με κάποιο μυστήριο χρώμα (ούτε αυτός δεν ξέρει τι ακριβώς είναι) που μάλλον είναι το πράσινης απόχρωσης μαύρο και κανονικά μοιάζει με μεταλλικό μαύρο αλλά μερικές φορές μπλεδίζει και μερικές πρασινίζει.Ωραία αυτά τα χρώματα που 'διχρωμίζουν', αλλά η επισκευή γρατζουνιάς είναι πολύ δυσκολότερη από τα κοινά.
Βοήθεια στην επιλογή extra εξοπλισμού