-
Ωραια ιδεα αυτη..
Και μπορει να γινει για διαφορα μοντελα που προτεινει ο καθενας...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλημέρα!
...κάτι πήρε το αυτί μου περί 'συντηριτισμού' από τα Κεντρικά!
λέτε να εννοούν ότι πρέπει να αλλάξουμε πλεύση και να αρχίσουμε να βλέπουμε όγκους σ αυτό το style?...
η chevrolet εχει προχωρηση ηδη
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Καλημέρα!
...κάτι πήρε το αυτί μου περί 'συντηριτισμού' από τα Κεντρικά!
λέτε να εννοούν ότι πρέπει να αλλάξουμε πλεύση και να αρχίσουμε να βλέπουμε όγκους σ αυτό το style?...
η chevrolet εχει προχωρηση ηδη
Σωστός!!!
Το ερώτημα είναι η Fiat τι θέλει να κάνει?! -
Πιστεύω μετα την εποχή ''Γερμανικό'' απο την Ιταλία αρχες 2000 με 2006 ,και μετα απο τα πρωτα δειγματα του bravo και gp θα οδηγηθει σε μια απολυτα σπορ εταιρεια οσον αφορα την γραμμη της!
Και τον ρολο Γερμανικο απο την Ιταλια θα τον αναλβει η alfa!
Οταν λεω Γερμανικο απο την Ιταλια δεν εννοω μονο την ποιοτητα του εσωτερικου και των εξαρτηματων , αλλα και την φιλοσοφια σχεδιασης.
π.χ Παρατηρω γερμανικη νοοτροπια στον σχεδιασμο της giulietta! Καθως επισης και γερμανικο τροπο αντιμετώπισης της επιλογης και προβολής του target group που εστιαζει το μοντελο...αλλα παντα με μια ιταλικη σαλτσα σε επιπεδο marketing ...( βλ διαρροες )Τωρα το αν θεωρουμε sport ογκους semi-mpv ειναι θεμα εποχης....!!!!
Θελει να γινει μια τεραστια ερευνα marketing ! -
Πιστεύω μετα την εποχή ''Γερμανικό'' απο την Ιταλία αρχες 2000 με 2006 ,και μετα απο τα πρωτα δειγματα του bravo και gp θα οδηγηθει σε μια απολυτα σπορ εταιρεια οσον αφορα την γραμμη της!
Και τον ρολο Γερμανικο απο την Ιταλια θα τον αναλβει η alfa!
Οταν λεω Γερμανικο απο την Ιταλια δεν εννοω μονο την ποιοτητα του εσωτερικου και των εξαρτηματων , αλλα και την φιλοσοφια σχεδιασης.
π.χ Παρατηρω γερμανικη νοοτροπια στον σχεδιασμο της giulietta! Καθως επισης και γερμανικο τροπο αντιμετώπισης της επιλογης και προβολής του target group που εστιαζει το μοντελο...αλλα παντα με μια ιταλικη σαλτσα σε επιπεδο marketing ...( βλ διαρροες )Τωρα το αν θεωρουμε sport ογκους semi-mpv ειναι θεμα εποχης....!!!!
Θελει να γινει μια τεραστια ερευνα marketing !οκ!!!...θα το δερευνήσουμε και εμείς απο εδω σχεδιαστικά!
Περιμένω πάντα τα σχόλιά σας κα τς ιδέες σας. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχω μια μικρή άσκηση για όσους ασχολούνται
σχεδιάστε μια διαφορετική μάσκα.
μπορεί να αλλάξει η γρίλια του ψυγείου ή να καλύπτει μέρος του καπό ή του προφυλακτήρα ή κ των φώτων
όχι όμως το καπό ή τα φτερά
Ένα - ένα τα projects....είμαστε μκρό σχεδιαστκό τμήμα!
-
είναι ψιλοδουλειά
κάτι για να περνάει η ώρα in between projects -
είναι ψιλοδουλειά
κάτι για να περνάει η ώρα in between projectsTop Gear για την ώρα.....(ο ψηλός τα έχει βάλει με την Αλφα.... )
-
Περασμένη ώρα....
-
Πολυ ωραιο!!!!
Πιστεύω ( αν μου επιτρέπεται ο λόγος περί αισθητικής) πως θα ταίριαζε καλύτερα σε lancia!!!! Ιδιαίτερα το μπροστινο τμημα δινει μια αισθηση υποβόσκουσας πολυτέλειας σε συνδυασμό με σπορ χαρακτηριστικά! -
σχεδιάστε μια διαφορετική μάσκα.τα φωτα δεν κολλανε με σχεδον τιποτα αλλο
τα πεταξα, και τα τρια εχουν after market φωτα του τριτου ειναι από Stilo
ακολουθουν και αλλα
στα επομενα θα αλλαξω ολο τον εμπρος προφυλακτηρα, και θα βαλω κομματια και πλαγια και πισω..
αντε να βλεπω και αλλους το καλυτερο σχεδιο θα το παμε για καλούπια και μετα θα αρχισουμε να πουλαμε τα body kit...αν πουληθουν 100.000 dacia Suv και αγορασουν 1500-2000 το body kit ειμαστε μια χαρα -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
σχεδιάστε μια διαφορετική μάσκα.τα φωτα δεν κολλανε με σχεδον τιποτα αλλο
τα πεταξα, και τα τρια εχουν after market φωτα του τριτου ειναι από Stilo
ακολουθουν και αλλα
στα επομενα θα αλλαξω ολο τον εμπρος προφυλακτηρα, και θα βαλω κομματια και πλαγια και πισω..
αντε να βλεπω και αλλους το καλυτερο σχεδιο θα το παμε για καλούπια και μετα θα αρχισουμε να πουλαμε τα body kit...αν πουληθουν 100.000 dacia Suv και αγορασουν 1500-2000 το body kit ειμαστε μια χαραΈνας Φωτοσοπάς γεννιέται!!!!....
Παιδιά...καλό βράδυ!.... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αντε να βλεπω και αλλους το καλυτερο σχεδιο θα το παμε για καλούπια και μετα θα αρχισουμε να πουλαμε τα body kit...αν πουληθουν 100.000 dacia Suv και αγορασουν 1500-2000 το body kit ειμαστε μια χαρα
και μετα θα ερθει ενας ταλακας από καμια Σρι Λανκα, θα βγαλει μια μαιμού του μποντυ κιτ και θα πουλησει πενταπλασια από οτι εμεις
-
business
-
businessπαμε στη Σρι Λανκα ανοιγουμε εκει το εργαστηριό μας τα βγαζουμε με το καλυτερο δυνατο κοστος και οποιος αλλος τολμησει να βγαλει μαιμού
-
now, you talk...dirty business !!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
business
παμε στη Σρι Λανκα ανοιγουμε εκει το εργαστηριό μας τα βγαζουμε με το καλυτερο δυνατο κοστος και οποιος αλλος τολμησει να βγαλει μαιμού
vengas....άσε τις λαμογιές και τις φωτοσοπιές και κάνε κανένα σχέδιο!....
-
Όπως πάμε θα το κλείσουμε το Τμήμα!....
-
γιατι να κλεισει και Bravo βγαζουμε(το δικο μου θα το φτιαξω την Τεταρτη δε τελειωσα ακομα τις εξετασεις ) και body kit και επιχειρηματικες ιδεες και απ'ολα
το καλυτερο σου Kωνσταντινε ειναι αυτο που ποσταρες χτες το βραδυ ωραια μασκα μπροστα
-
Πολύ ωραία τελευταία τα σχέδια ειδικά το χθεσινό Κωνσταντίνε. Τώρα θα αναρωτιέστε που χάθηκα - εδώ είμαι απλά έχουν τελειώσει οι μπαταρίες από κάμερα και δεν εχω την usb του κινητού μαζί. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι είμαι για διακοπές (και καλά) στην πόλη μου με έχουν κρατήσει μακριά απο το να ποστάρω τα σχέδια που κάνω. Με απογοήτευσαν τελευταία οι ιδέες μου για το bravo και ζήλεψα ιδιαίτερα την ιδέα για αναβίωση των πίσω φαναριών του brava.Κάτι θα κάνω με email όμως αύριο και θα ανεβάσω και εγώ ένα σχέδιο για bravo και ένα για το μελλοντικό audi A3 που το έκανα να R8ιζει λίγακι.
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου