-
το ιδιο πραγμα γινετια και στος 1.4 tsi? 1.8? και γενικα σε ολες τις εκδοσεις???
τι ειναι παλι αυτα
ενας λογος παραπανω για ξεκαπνισμα
και γιατι να μην βαζει η vw δοχειο λαδιου απο το εργοστασιο ? για να σε παροτρυνει να το πατας?
πολλες αποριες ε
-
ειναι για γκαζιαρηδες τα ατιμα
-
Sorry που μπαίνω σφήνα στο τοπικό αλλά ως κάτοχος Scirocco 1.4 160 :
Ισχύει και στο δικό μου μοτέρ αυτό ?
Με τα κωλ@στενα που έχει εδώ που να το ανοίξεις γαμώτοp.s Χαλκίδα - Αθήνα το κάνω τουλάχιστον δυο-τρεις φορές τον μήνα (Χαλκίδα σπίτι - Άνω Ιλίσια σπίτι μέσω ΑΟ κατεβαίνοντας από τον δρόμο του νεκροταφείου της Καισαριανής είμαι στα 45-50 λεπτά)!
-
Λογικα ισχυει.αλλα μην αγχωνεσαι!μεσες ακρες ισχυει για καθε συγχρονο μοτερ αμεσου ψεκασμου εφοσον ξαναριχνει τις αναθυμιασεις μεσα στο θαλαμο απο τις βαλβιδες εισαγωγης. Δυστυχως,λογω της αρχης λειτουργιας τους τα κλασικα καθαριστικα επικαθησεων αποτι φαινεται δεν κανουν ιδιαιτερη δουλεια. Εγω παντως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,σταματησω εντελως να χρησιμοποιω το αυτοκινητο και πηγαινω παντου με τη βεσπα μου! Εφοσον δεν κινειται δεν επικαθεται τιποτα!
@jdl, τη λυση που αναφερεις την εχεις τοποθετησει στο δικο σου?αν οχι,εχεις καποια αλλη ενημερωση για το αν αλλαζει τιποτα στη συμπεριφορα του αυτοκινητου?καθε ποτε θα θελει αδεισμα το μπουκαλακι υπολογιζεις? Σαν ιδεα φαινεται καλη νομιζω. Εσυ τι λες?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
@jdl, τη λυση που αναφερεις την εχεις τοποθετησει στο δικο σου?αν οχι,εχεις καποια αλλη ενημερωση για το αν αλλαζει τιποτα στη συμπεριφορα του αυτοκινητου?καθε ποτε θα θελει αδεισμα το μπουκαλακι υπολογιζεις? Σαν ιδεα φαινεται καλη νομιζω. Εσυ τι λες?
Την έχουν βάλει αρκετοί φίλοι και κάνει όντως δουλειά, το μοτέρ φαίνεται να δουλεύει πιο ήρεμα και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα διατήρησης της πίεσης αν και στο εξωτερικό κάποιοι λένε ότι έχουν μικρό προβληματάκια με την πίεση.
Εγω έχω λίγα χιλιόμετρα ακόμα αλλά τις καθαρίζω με το χέρι (πολύ πολύ κουραστικό), ετοιμάζω όμως και μια πατέντα που θα κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά από την BSH.
Πάντως ακόμα περισσότερο και από αυτό μου την έχουν βιδώσει οι διάφοροι ελληνάρες που όταν κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης (μιλάμε για αυτοκίνητα που έχουν 80000 χιλιόμετρα και πάνω) με 50 Ευρώ γύρισαν τα χιλιόμετρα και πούλησαν αυτοκίνητα 100000 χιλιομέτρων με 36000.
Τεράστια προσοχή θέλει η αγορά μεταχειρησμένου γιατί δυστηχώς είμαστε λαός μπουρδέλο. -
Δηλαδή είτε με υποτονική προς normal οδήγηση, είτε με σπασίματα δεν το γλιτώνουν το κράου τα μοτέρ της VW, ε?
Πλακίτσα βρε.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Δηλαδή είτε με υποτονική προς normal οδήγηση, είτε με σπασίματα δεν το γλιτώνουν το κράου τα μοτέρ της VW, ε?Πλακίτσα βρε.
Κράου δεν κάνουν τόσο εύκολα, το μοτέρ είναι σκυλί και αντέχει απίστευτες καταπονήσεις, έχω εκπλαγεί με TFSI δίλιτρα που παίζουν πάνω από 450 άλογα και οδηγούς καύτες και έχουν γράψει πάνω από 50000 χιλιόμετρα κοντροζωής χωρίς να βγάλουν τίποτα.
Αυτό που με απασχολεί είναι η μακροζωία του κινητήρα που με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι υπό έλεγχο, για κράου δεν μίλησα. -
Χλωμό να φεύγει η ψημένη μπίχλα με πλάκωμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χλωμό να φεύγει η ψημένη μπίχλα με πλάκωμα.Δεν φεύγει, δεν ξέρω που το διάβασε ο Professeur, αλλά δεν ισχύει.
Όταν προσπαθήσει κάποιος να τις καθαρίσει με το χέρι θα καταλάβει γιατί πράγμα μιλάμε. -
Ο χρήστης JDL έγραψε:
.
Αυτό που με απασχολεί είναι η μακροζωία του κινητήρα που με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι υπό έλεγχο, για κράου δεν μίλησα.Μα επικάθιση στην επικάθιση κάποια στιγμή δεν θα επέλθει το μοιραίο?
Κάποιος που έχει αγοράσει το αυτοκίνητο με ορίζοντα μέχρι και 10ετία ή 150Κ χλμ, δεν θα πρέπει να ανησυχεί?
Και μην μας φαίνεται περίεργο, αυτός ο αγοραστής πιο πριν ,ίσως κατείχε κάποιο Passat με τον αειθαλή/αλεξίσφαιρο & απόλυτα respect 1.8Τ, ο οποίος το πούλησε έχοντας διανύσει πάνω από 200000χλμ, χωρίς να κάνει το παραμικρό το μοτέρ αυτό.
Με τα tsi/tfsi έχει λόγο να ανησυχεί?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εγώ τα ανάβω τα DRL βρε! απλά έχω τώρα μόνιμα και το καντράν οπότε δεν έχω ανάγκη να αγχώνομαι στα τούνελ αφού κι οι πίσω μου με βλέπουν λόγο ανακλαστήρων που είναι και δυνατότεροι αφού έχω τοποθετήσει τα new look ή led look. Όπως θετε πείτε τα!
μιλάμε.... πάω τώρα...
μπορώ να σου βάλω να ανάβουν μαζί με τα DRL και τα πίσω φώτα στάθμευσης (σκανδιναβικό look), αν αυτό είναι η έννοια σου.
θα κοιτάξω για τα άλλα.
ναι! παρακαλώ! αν γίνεται αυτό το θέλω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βελε το ποτηρακι το αλλαξες??σήμερα αλλά από αυτά που διαβάζω από τον αγαπητό JDL πρέπει να αλλάξω τον κινητήρα στα 80k οπότε δεν ξέρω αν άξιζε η προλυπτική μου συντήρηση...
θα κρατήσω και το παλιό για να το έχω ενθύμιο και να δω αν όλα αυτά που γράφονται στέκουν...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
βελε το ποτηρακι το αλλαξες??
=
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
βελε το ποτηρακι το αλλαξες??
σήμερα αλλά από αυτά που διαβάζω από τον αγαπητό JDL πρέπει να αλλάξω τον κινητήρα στα 80k οπότε δεν ξέρω αν άξιζε η προλυπτική μου συντήρηση...
θα κρατήσω και το παλιό για να το έχω ενθύμιο και να δω αν όλα αυτά που γράφονται στέκουν...
Μην τρελένεσαι ρε και θα έχω τύψεις,
Τι είναι όμως καλύτερο να ζείς στην άγνοια η να γνωρίζεις το πρόβλημα και να μπορείς να το αντιμετωπίσεις, διότι από ότι κατάλαβες αντιμετωπίζεται και μάλιστα με άριστα αποτελέσματα. -
το άλλαξα το καπελάκι... δεν είχε πάθει τί πο τα. Αυτά.-
λεπτομέρειες, κωμικές κατ'ιδίαν... π.μ.
-
το κρατησες για φωτο?
-
Ειναι ακριβως το ιδιο συστημα PCV και στους Twincharger?
Aν ναι εχουν τα ιδια περιθωρια-ανοχες με τα μεγαλυτερα tfsi σε αυτο το θεμα
αλλα και σε τυχον προληπτικη αλλαγη στο 'ποτηρακι' υψηλης? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το κρατησες για φωτο?εννοείται.
αλλά τιμωρία όμως στα εικονικά παραστρατήματα...
πάμε για καφέ μεσοβδόμαδα να το δείτε με τα ματάκια σας. Μην είμαι και σε αυτό παραπληροφορημένος...
-
κοιτα γρηγορη η αληθεια ειναι μια, μαλλον θα ανατιναχτουμε ολοι πολυ συντομα
και εσυ μαζι μας που θελεις να παρεις ροκκο -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
το κρατησες για φωτο?
εννοείται.
αλλά τιμωρία όμως στα εικονικά παραστρατήματα...
πάμε για καφέ μεσοβδόμαδα να το δείτε με τα ματάκια σας. Μην είμαι και σε αυτό παραπληροφορημένος...
την αλλη βδομαδα ειμαι μεσα
φερε βουρτσες και ακουαφορτε να καθαρισουμε τις βαλβιδες
AUDI S3