-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γούστα είναι αυτά. Τα γαλλικά είχαν όλα κίτρινα, κάποια είχαν και κίτρινα κανονικά φώτα. Πάντως τα κίτρινα ομίχλης είναι εξαιρετικά αποδοτικά και καλύτερα των λευκών στο σπάσιμο της ομίχλης.
Για τους λάτρεις των μεγάλων γαλλικών
http://www.youtube.com/watch?v=RG5MFpz2swo
Υ.Γ. Είχαμε μια GTi στην γειτονιά σε μπέζ χρώμα με αυτό που έμοιαζε με παντζούρι στο πίσω τζάμι.
Το ήθελα αυτό το αμάξι έμοιαζε εξωγήινο σε σχέση με τα κούτια εκείνης της εποχήςΑυτοκίνητα μιας άλλης εποχής,βγαλμένα μέσα απο κουλτούρα,φιλοσοφία και έναν μοναδικό τρόπο σκέψης,μια άλλη στάση ζωής.
Αυτοί είναι οι Γαλλοι,στη μουσική το θέατρο τις τέχνες......τον σύγχρονο πολιτισμό γενικότερα.
Μπράβο τους. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
είστε μαζί και οι δυο,και τον αντέχεις.
Του κάνω κατήχηση Και δεν είναι ο μόνος
Θα πάμε μαζί παίδες. Να το κανονίσουμεΜεσα ειμαι ιωσηφ θα σου δωσω την cx γιατι με το κορντομπα θα μας παρουν με τις
εγω θα εχω την smXωρις πλακα αν κανονιστη παρεα ειμαι μεσα
Εγω πρωτα ο Θεος να μαι καλα ειμαι μεσα με την ΒΧαρα η με την GSA με προτιμηση στην ΒΧ λογω μοτερ και αυτονομιας (70 λιτρα συνολικα το κυριο ντεποζιτο+μικρο ντεποζιτο (ναι εχει δυο το 'τερας' ))
Δεν πειραζει Blanc Ange ξερεις τι ειναι να βλεπεις ξανα το ΔΙΚΟ ΣΟΥ αμαξι στον δρομο μετα απο κατι τετοιο? Απλα απιθανο συναισθημα!!!! Οταν εγω ειχα παθει κατι παρομοιο σε μεγαλυτερο βαθμο σε σχεση με το δικο σου καθομουν επι 5 μηνες και το εφτιαχνα μονος μου στο γκαραζ μου με αρκετα ξενυχτια μεχρι που επεστρεψε πισω στο 120% (εγιναν και καποιες βελτιωσεις σε καποια θεματα που ηθελα οχι καγκουριες(φιλτρα σκουπες τσιπς) αλλα του στυλ καλυτερ ηχομονωση κλπ)!!!! Η ασφαλιστικη μου το ειχε βγαλει off και μου οι αλλοι ελεγαν πετα το αλλα απλα δεν μου πηγαινε η καρδια και αποφασισα να το φτιαξω τελικως!! Μεχρι σημερα 100,000 χλμ μετα δεν το μετανιωνω κατακαθολου!!!!!!!!!!! Ειναι η ψυχικη ηρεμια που εχει σημασια!!!!!! -
-
Βασιλη τις ραλλοζαντες τις θες?? Και ποσα δινεις?
Γιατι οταν αλλαξω λαστιχα λεω να αλλαξω και ζαντες γιατι δε του πανε καθολου ενω εσενα που ειναι λευκο δενουν ωραια. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ειναι λευκο και με λευκες ζαντες??? Λες??Ναι ρε λεω! Η' ΟΖ WRC Η' Speedline...
-
...αλλα του στυλ καλυτερ ηχομονωση κλπ)!!!!
Σε αυτο το θεμα νομιζω οτι θα σε χρειαστω!
Εχω αποφασησει να του κανω καποιες μετατροπες στο εσωτερικο...
Καταρχας κυκλοφορει στην πιατσα οτι υπαρχει μια σιλικονη-πολυουρεθανη που κανει θαυματα στους τριγμους! Λες να την δοκιμασω?
Περι ηχομονοσης κατι ειχα ακουσει επισης παρομοιο με το πανω, οτι βαζουν στους καπλαμαδες απο μεσα ενα υλικο ωστε να μειωνεται ο θορυβος! Δεν ξερω τι ισχυει!
Τωρα που ειναι τουλαχιστον στα λογικα της εξωτερικα (μονο μιζα 4αδα ζαντες θα βαλω) θελω να ασχοληθω πολυ με τη συντηρηση της μηχανης!
Ηδη εκλεισα ενα ραντεβουδακι με ενα εμπιστο μηχανικο για γενικο σερβις μεχρις πρωιας!Βασικα εσυ θες για τον καθρεπτη της μηχανης μια μονωση απο xsara (exclusive κατα προτιμηση) και μια μονωση καπο. μετα παμε σε πιο υψηλες καταστασεις βαζοντας φυλλα πισσας σε διαφορα σημεια υψηλου θορυβου!!!Και το κερασακι στην τουρτα σφογγωδες υλικο στα μερη που τριζει στο ταμπλο και σε περιπτωση που ειναι μπελας σπρει σιλικονης οπου δεν μπορεις και εχεις ανεβει 2 σκαλες πανω σε ποιοτητα. Μετα θες μονο το γαλακτωμα ταμπλο για να σαι καινουριος!!!!!Δοκιμασμενα πραγματα που πραγματικα δινουν αλλη αισθηση αυτοκινητου μεγαλυτερης κατηγοριας!!!!!
Τωρα για την πολυουρεθανη δεν το ξερω αυτο (εκτος αν ειναι το κλασσικο σπρει σιλικονης), μαλλον ειμαι παλιας σχολης -
Απ'το να το 'χεις με τασια απο C3 οπως τωρα κουκλα θα ειναι μετα!
-
Βασιλη τις ραλλοζαντες τις θες?? Και ποσα δινεις?
Γιατι οταν αλλαξω λαστιχα λεω να αλλαξω και ζαντες γιατι δε του πανε καθολου ενω εσενα που ειναι λευκο δενουν ωραια.Εχω πει του Citrovag με ενα 150αρι της μαργαριτες! Αντε 200!
Δε μπορω να δωσω παραπανω...
Εσυ ποσο ζητας???
Ρε με τις δικες σου ομως θα ειναι πολυ αουτ! Ειναι λευκο και με λευκες ζαντες??? Λες??149,99 τις δινω...
Οταν ερθει η ωρα αν δεν εχεις ηδη αλλαξει το συζηταμε.. -
Ειλικρινα ρε man εγω πιστευω πως οχι...Αλλα επειδη γενικα εγω δεν ειμαι και αξιοπιστη πηγη τι να σε πω...? Περι ορεξεως!
-
Αποψη μου:
Ειναι το δικο του -
ΑΑΑΑ γεια σου! Ετσι κατι γινεται!
-
Ποσο???
Τωρα πες τιμη!Mακαρι να τα ειχα φιλε να σου τα εδινα ετσι μονο με ενα καφε
Αλλα κατι μπηκε στο νου μου . θα τα πουμε μετα το σαφαρι στον ασπροπυργο
οποιος εχει γνησιες αλουμινιου αυτο τον ενδιαφερει....
δινει καινουρια τα κεντρα της ζαντας (τα μεγαλα) που ειναι παντα ξεθωριασμενα
http://cgi.ebay.fr/ENJOLIVEURS-CENTRAUX ... 27ae7c42e2
-
Ποσο???
Τωρα πες τιμη!Mακαρι να τα ειχα φιλε να σου τα εδινα ετσι μονο με ενα καφε
Αλλα κατι μπηκε στο νου μου . θα τα πουμε μετα το σαφαρι στον ασπροπυργοΣαφαρι?
Ασπροπυργος???
Πιστα???Μπα οχι καπου το εχασες
Σαφαρι
Ασπροπυργος
Ανακυκλωσεις αυτοκινητων
Οσον αφορα την πιστα μολις εχω 3 ΒΧ καβαντζα θα το βαλω
Δεν θελω να το 'χαλασω' τωρα που ειναι καινουριο πια!!!!!!! -
Γιωργο το εδεσες το αυτοκινητο? ειναι ετοιμο πλεον?
-
Τα zx σπανια? μαλλον τα volcane εννοεις που οντως παντα ηταν..
-
Εμενα ο καημος μου ηταν να βρω προφυλακτηρες και ζαντες απο Volcane αλλα που???
Ασπροπυργο??
Ε-bay??
Ορεξη εχω, αλλα που?
Αυτο το αμαξι αρχιζει να γινεται πιο σπανιο και απο τα σπανια! Τι τα καναν ολα???
Τα φαγε η μαρμαγκα του σιδεροφαγου???Εχει ενα ο αντωνιου που το ειδα πριν 2,5 μηνες μαυρο με κοκκινη λωριδα.
Επρεπε να ενημερωσω μαλλον.... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γιωργο το εδεσες το αυτοκινητο? ειναι ετοιμο πλεον?Σχεδον αλλα ακομα ειναι μελανιασμενη η τσεπη μου
Το αποτελεσμα μετραει!!!!
Tα ευρω ομως πεταξαν προς αλλου....
-
χαλαλι ε?
160 αλογα..μαλλον πιο μαλακη απο xsara 167..
Μαζι με τη cx turbo 2 η πιο γρηγορες citroen μαζικης παραγωγης..Ηρθε η ds3 τωρα.. -
Βγαζει 160 αλογα λογω εισγωγης εξαγωγης
Αν δεις μοιαζει τρομακτικα με αυτην των 167 την διλιτρη αλλα η 1,9 εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι μη καταλυτικη στις περισσοτερες εκδοσεις!!!
Αλλα με μολις 1 τονο βαρος απογειωνεσαι!!!!!! -
Δεν ειναι φιμωμενο λογω καταλυτη-ρυθμισεων...Γι αυτο ενα παλιοτερο μοτερ 1.9 βγαζει οσα η 2λιτρη xsara που φορα ενα μοτερ νεοτερο..
CITROËN FORUM