-
-
Όχι, και δεν νομίζω πως πρόκειται καθώς οι TRP είναι δοκιμασμένες από πολλούς τρελαμένους στο psclub, ακόμα και σιδεροφάγους. Ίσως να δοκίμαζα κάποια στιγμή καμιά mtg, αλλά χλωμό, κωλώνω.
Επίσης, είμαι φανατικός της συχνής αλλαγής βαλβολίνων στα σασμάν μου.
-
Μακη το κιτρινο ή το λευκο ομιχλης θα κρατησεις;
-
Καλορίζικο Μάκη...Αν και δεν το βλέπω
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Το κιτρινο μετραει!
+1 .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μακη το κιτρινο ή το λευκο ομιχλης θα κρατησεις;Λευκά και τα δύο και εννοείται ότι θα παραμένουν σβηστά 360 μέρες το χρόνο
-
**G60 ** Μεγειες, μεγειες
Ψυχραιμια
-
Ειπαμε τελος!!![mod]
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλορίζικο Μάκη...Αν και δεν το βλέπωEνα σκούρο πράσινο μεταλλικό Monte Carlo του '95 είναι.
Από βδομάδα θα τρέξουν και φωτό.....υπομονή -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, και δεν νομίζω πως πρόκειται καθώς οι TRP είναι δοκιμασμένες από πολλούς τρελαμένους στο psclub, ακόμα και σιδεροφάγους. Ίσως να δοκίμαζα κάποια στιγμή καμιά mtg, αλλά χλωμό, κωλώνω.Επίσης, είμαι φανατικός της συχνής αλλαγής βαλβολίνων στα σασμάν μου.
Εγω βαζω στην χσαρα αυτην μαζι με ενα αντιτριβικο της wurth και ειναι μια χαρα
Με ειχε σωσει το αντιτριβικο μια εποχη γυρνωντας απο λαρισα καπου εξω απο τον βολο συμπλεκταρισα με 200χλμ και εσπασε ενα δοντι απο το γραναζει και τρυπησε το καβουκι ,εφτασα κανονικα αθηνα χωρις βαλβολινες και το πρωι αρχισε να σφυραει το ρουλεμαν
Μετα μπηκε σασμαν απο 406 και ειδα καλυτερη τελικη και καλυτερη πρωτη δευτετερα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eνα σκούρο πράσινο μεταλλικό Monte Carlo του '95 είναι.
Από βδομάδα θα τρέξουν και φωτό.....υπομονήΑ τωρα καταλαβα ενα που ειχε ενα ασπρο κι ενα κιτρινο προβολακη
Οντως πολυ καλο δειχνει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Όχι, και δεν νομίζω πως πρόκειται καθώς οι TRP είναι δοκιμασμένες από πολλούς τρελαμένους στο psclub, ακόμα και σιδεροφάγους. Ίσως να δοκίμαζα κάποια στιγμή καμιά mtg, αλλά χλωμό, κωλώνω.
Επίσης, είμαι φανατικός της συχνής αλλαγής βαλβολίνων στα σασμάν μου.
Εγω βαζω στην χσαρα αυτην μαζι με ενα αντιτριβικο της wurth και ειναι μια χαρα
Με ειχε σωσει το αντιτριβικο μια εποχη γυρνωντας απο λαρισα καπου εξω απο τον βολο συμπλεκταρισα με 200χλμ και εσπασε ενα δοντι απο το γραναζει και τρυπησε το καβουκι ,εφτασα κανονικα αθηνα χωρις βαλβολινες και το πρωι αρχισε να σφυραει το ρουλεμαν
Μετα μπηκε σασμαν απο 406 και ειδα καλυτερη τελικη και καλυτερη πρωτη δευτετεραγια ξανά πες τι έκανες.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Eνα σκούρο πράσινο μεταλλικό Monte Carlo του '95 είναι.
Από βδομάδα θα τρέξουν και φωτό.....υπομονήΑ τωρα καταλαβα ενα που ειχε ενα ασπρο κι ενα κιτρινο προβολακη
Οντως πολυ καλο δειχνει
Αυτό αυτό αυτός ο διάολος
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Λευκά και τα δύο και εννοείται ότι θα παραμένουν σβηστά 360 μέρες το χρόνο
...καλα! Και με τα λευκα, παλι θα σε αγαπαμε!
Εξαλου ειναι κουκλι απο μονο τουΤα κίτρινα σαν κακγούρικα είναι
Προλαβα και τις αποθηκευσα τις φωτο!!!
Εσύ μη χάσεις
Τώρα πλέον υπόκεινται σε καθεστώς πνευματικής ιδιοκτησίας -
αν υπάρχει καμία XANTIA 2 1800 ριχτε ένα σφύριγμα από εδώ,φυσικά μην είναι χρεπι το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα κίτρινα σαν κακγούρικα είναι
Tαιριαζουν πιο πολυ με το πρασινο χρωμα.
Περι ορεξεως ....κολοκυθοπιτα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΡΕ είστε καλά
Ρε Ντίνο αφού έχεις PSA,γιατί δε βάζεις Total?
Η elf βγάζει ποιοτικά ανωτερή βαλβολίνη από την Total ή οποία δεν είναι τόσο κακή αν αλλάζεται συχνά. Στην ουσία το ίδιο πράγμα είναι οι 2 εταιρείες Μάκη.
Το ξέρω ένα group είναι αλλά αν βάζεις την total και την αλλάζεις κάθε 50000km πιστεύω είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα κίτρινα σαν κακγούρικα είναι
Tαιριαζουν πιο πολυ με το πρασινο χρωμα.
Περι ορεξεως ....κολοκυθοπιτα
Λες να έπαιρνα μια xanthia?
-
Tα κιτρινα είναι κλασσικά Γαλλικά Μάκη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tα κιτρινα είναι κλασσικά Γαλλικά ΜάκηΛες εε?
CITROËN FORUM