-
Για να συνεχίσω πάνω στον προβληματισμό της Monika, να θέσω το εξής παράδειγμα σε αντιπαραβολή με αυτό που παρουσίασα 2 σελίδες πριν. Αν η Παπαβασιλείου είναι βυζόμπαλο με αξία, η συγκεκριμένη είναι το αυτό άνευ ουσιαστικότερης αξίας...
Ως εκ τούτου προκύπτει το αξίωμα ότι το αν μια γυναίκα έχει αξία ή όχι δεν εξαρτάται ούτε από το μέγεθος του στήθους της, ούτε από την εμφανισή της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, εμένα γιατί με γράφει τόσο η Μόνικα; Τόσο άσχημος είμαι;χε... Κάτσε καλέ... Έχουν πέσει βροχή οι δημοσιεύσεις. Θα σου απαντήσω και σένα Μην σπάζεσαι...
-
Δεν σπάζομαι, αλλά να... Από την μία έχω μπει σε πρόγραμμα Α.Τ., από την άλλη ζόρια λόγω της κρίσης... Ε δεν μπορώ και δω απόρριψη...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
A. Που ειναι το κακο να πεφτει καμια σφαλιαρα στον κ@λ@?
Β. Αν η αλλη πανω στην φαση σου γρατζουνισει την πλατη ή σε δαγκωσει κλπ....νταξ τις βγηκε (δεν λεμε να το κανει συνεχεια) τις λες οτι δεν σαρεσει (αν δεν σαρεσει) και τελος.
Γ. Σε αλλους αρεσει να τους βαζουν δαχτυλο οι γυναικες ή να πηγαινει με αντρες....τι φταιει η τσοντα αν αυτος ειναι τριπουστας?
Δ. Οπως λεει και ενα παλιο ανεκδοτο οι τσοντες εινα ισαν το νασιοναλ τζεογκραφικ.....βλεπεις πραγματα που δεν θα συναντησεις ποτε
Ξερεις πως για το Γ πληρωνει κοσμος? Αστα μολις το ακουσα τρελαθηκα!
ολα εχουν ενα οριο πιστευω
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να συνεχίσω πάνω στον προβληματισμό της Monika, να θέσω το εξής παράδειγμα σε αντιπαραβολή με αυτό που παρουσίασα 2 σελίδες πριν. Αν η Παπαβασιλείου είναι βυζόμπαλο με αξία, η συγκεκριμένη είναι το αυτό άνευ ουσιαστικότερης αξίας...Ως εκ τούτου προκύπτει το αξίωμα ότι το αν μια γυναίκα έχει αξία ή όχι δεν εξαρτάται ούτε από το μέγεθος του στήθους της, ούτε από την εμφανισή της.
ειμαστε προγραμματισμενοι σαν ζωα να κοιταμε το στηθος και τα οπισθια
εχουν γινει ολοκληρες μελετες πανω σε αυτο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχω λέει...Αν και, αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς πώς ορίζεται η προγαμιαία σχέση;
Δεν ορίζεται, και δεν προβλέπεται να έχεις τέτοιου είδους σχέση
-
Στο σεξ επιτρέπονται τα πάντα εφόσον συνενούν και οι 2. (ή όλοι τελος πάντων )
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Τι κακό έχει μια σφαλιαρίτσα? Ενίσταμαι.Μπατσάκια λέγονται.
Έβλεπαν κάθε μα κάθε μέρα, δεν 'τέλειωναν' ούτε με μισή ώρα σεξ, τους άρεσε να ρίχνουν σφαλιάρες κατά τη διάρκειά του και αυτό τους έφτιαχνε...
Ναι, και?
-
@staurosg
επειδη παλια παντρευοσουν στα 15 τωρα ομως αν πας μεχρι τα 30 ετσι σιγουρα θα εχεις σφαξει πρωτα καποιον -
Εγώ πάλι ξέρω αρκετές γυναίκες που θα ήθελαν να γνωρίσουν αυτούς που δεν τελειώνουν στο μισάωρο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι ξέρω αρκετές γυναίκες που θα ήθελαν να γνωρίσουν αυτούς που δεν τελειώνουν στο μισάωρο.Αυτους τους αποκαλουν μακρυκανα μονοκανα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι ξέρω αρκετές γυναίκες που θα ήθελαν να γνωρίσουν αυτούς που δεν τελειώνουν στο μισάωρο μια τρίλιζα.οκ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι ξέρω αρκετές γυναίκες που θα ήθελαν να γνωρίσουν αυτούς που δεν τελειώνουν στο μισάωρο.http://www.youtube.com/watch?v=l-8hl0KZ ... re=related
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Sorry, αλλα τετοια σεντονια δεν διαβαζονται ευκολα, το πρωτο το μισοδιαβασα και ειδα και το πρωτο βιντεακι. Το δευτερο διαβασα το 20%.Οτι και να λεει εκει μεσα, πορν ροκς
Και τα παϊδάκια το ίδιο. Κάθεσαι να φας ένα τόνο παϊδάκια; Θα σκάσεις... Όλα επιτρέπονται, αλλά δεν είναι όλα ωφέλιμα... Ελπίζω να με πιάνεις.
Όταν δεν υπήρχαν τσόντες δηλαδή δεν υπήρχε ξύλο στο σεξ και οι δύο παρτενέρ σέβονταν ο ένας τον άλλον 100%;
Τι ορίζεις ως φυσιολογικό αλήθεια;Όταν δεν υπήρχαν τσόντες, υπήρχε ξύλο με σκοπό την επιβολή.
Δεν είχε συνδεθεί το ξύλο με την ηδονή, όπως τώρα.
Είναι αφύσικο να σε δέρνουν (αν είσαι γυναίκα) και να σε γδέρνουν (αν είσαι άνδρας) και εσύ να φωνάζεις 'Αχ ναι! Γουστάρω! Δώσε κι άλλο!'.
Όπως είναι αφύσικο να σου δώσουν μια σφαλιάρα στα καλά του καθουμένου και να πεις 'Αχ ωραίο χάδι!'
Τον τελευταίο που θα το πει αυτό, θα τον πούμε όλοι ψυχάκια και ανώμαλο. Τον άλλον όμως που θα ανεχτεί την κακοποίηση στο σεξ, δε θα τον πει κανείς τίποτα. Διότι δες το ξαναδές το στην τσόντα, στο τέλος αρχίζει κανείς να πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό, ενώ δεν είναι..Και σε ξαναρωτάω, αν την βρίσκει να τον γρατζουνάει, πού το κακό;
Αμ, δεν την βρίσκει. Μόλις αναφέρθηκε το θέμα, αμέσως σηκωθήκαν δύο εδώ μέσα και είπαν 'αν μου το ξανακάνει, θα της δώσω σφαλιάρα'... Η πλήση εγκεφάλου που μας κάνουν συνέχεια, κάνει ορισμένους να πιστεύουν ότι τη βρίσκουν... Αυταπάτη είναι.
Αν έχω λέει...
Αν και, αν δεν έχεις σκοπό να παντρευτείς πώς ορίζεται η προγαμιαία σχέση;Ορίζεται όπως θα οριζόταν, αν θα 'χες σκοπό να παντρευτείς. Δεν αλλάζει κάτι...
Ρε παιδιά, εμένα γιατί με γράφει τόσο η Μόνικα; Τόσο άσχημος είμαι;
εχεις προγαμιαιες σχεσεις? αν οχι τοτε δεν χρειαζεσαι καθοδηγηση, αν ναι δηλωσε το να παρεις κι εσυ σειρα
Χαχαχαχαχαχα! Με κοροϊδεύεις, αλλά όταν θα σταματήσω να μπαίνω στο φόρουμ, θα σας λείψω... χεχεχε (Πλάκα κάνω )
Δ. Οπως λεει και ενα παλιο ανεκδοτο οι τσοντες εινα ισαν το νασιοναλ τζεογκραφικ.....βλεπεις πραγματα που δεν θα συναντησεις ποτε
Ακριβώς. Αυτός όμως που ξημεροβραδιάζεται να βλέπει τσόντες, και μάλιστα έχει μάθει για το σεξ από εκεί και μόνο και όχι κάνοντας σχέση με κοπέλα, τείνει να πιστεύει ότι αυτό που βλέπει είναι το στάνταρ και όχι κάτι που δε θα συναντήσει ποτέ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πάλι ξέρω αρκετές γυναίκες που θα ήθελαν να γνωρίσουν αυτούς που δεν τελειώνουν στο μισάωρο.Στείλε μου τα κινητά τους....
ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ!!!
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Χαχαχαχαχαχα! Με κοροϊδεύεις, αλλά όταν θα σταματήσω να μπαίνω στο φόρουμ, θα σας λείψω... χεχεχε (Πλάκα κάνω )
οχι δεν εχει μεινει και καμια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελεγχεις το ποτε τελειωνεις και δεν εχεις ατυχηματα βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..Άμα δεν τελειώνω, κάτι κάνει στραβά η γκόμενα. Νόμος. Όπως και όταν δεν τελειώνουν αυτές, φταίμε εμείς.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για να συνεχίσω πάνω στον προβληματισμό της Monika, να θέσω το εξής παράδειγμα σε αντιπαραβολή με αυτό που παρουσίασα 2 σελίδες πριν. Αν η Παπαβασιλείου είναι βυζόμπαλο με αξία, η συγκεκριμένη είναι το αυτό άνευ ουσιαστικότερης αξίας...
Ως εκ τούτου προκύπτει το αξίωμα ότι το αν μια γυναίκα έχει αξία ή όχι δεν εξαρτάται ούτε από το μέγεθος του στήθους της, ούτε από την εμφανισή της.
Δεν είσαι ζώο, καλό μου παιδί, ούτε μοιάζεις στο ελάχιστο με ζώο, ούτε είσαι προγραμματισμένος να λειτουργείς σαν ζώο.
Είσαι άνθρωπος και το ατού που σου έχει δοθεί από τη φύση επειδή είσαι άνθρωπος (το οποίο δεν έχουν τα ζώα) είναι η δυνατότητα να βάζεις τη λογική μπροστά και να μπορείς να ελέγχεις τα ένστικτά σου. Μην απαρνείσαι την αξία σου λέγοντας ότι είσαι προγραμματισμένος να λειτουργείς σαν ζώο.
Έχεις περισσότερη αξία! -
Ο χρήστης Monika έγραψε:
blah blah blah..ρε κοπελα μου,γιατι θες να βαλεις χερι στα προσωπικα μας και μας εχεις πηξει στις υποδειξεις?
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Δεν είσαι ζώο, καλό μου παιδί, ούτε μοιάζεις στο ελάχιστο με ζώο, ούτε είσαι προγραμματισμένος να λειτουργείς σαν ζώο.
Έχεις δει τον Qsis από κοντά;;;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ελεγχεις το ποτε τελειωνεις και δεν εχεις ατυχηματα βασικα αμα βαριεσαι δεν τελειωνεις καν..
Άμα δεν τελειώνω, κάτι κάνει στραβά η γκόμενα. Νόμος. Όπως και όταν δεν τελειώνουν αυτές, φταίμε εμείς.
κιντ εγω τελειωνω για να μη νομιζει η αλλη οτι κατι παει στραβα , αλλιως δε με νοιαζει.. και αν δε τελειωσει και αυτη τοτε ναι, κατι εκανα εγω στραβα (αν και μπορει να ειναι και αλλοι οι λογοι, πχ να υπαρχει κοσμος στο σπιτι που προκαλει αγχος)
εγω προσωπικα εμαθα να το ελεγχω γιατι δε μπορουσα να τα βγαλω περα με τα προφυλακτικα
γενικα ειναι απλη η διαδικασια.. οταν θες να τελειωσεις σκεφτεσαι τσοντες
και οταν δε θες να τελειωσεις (αλλα να μη σου πεσει τελειως ) σκεφτεσαι αυτοκινητα ή ενδιαφεροντα πραγματα
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες