-
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά...
Ο ΣΟΑΙΣΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!
Ποιοί υπήρξαν οι υποκινητές είναι γνωστό.
Δυστυχως για την ΕΛΠΑ και ευτυχως για εμάς η επίτευξη του στόχου που ήταν η εγκαθίδρυση ανδρεικέλων δεν επετεύχθει με την παρέμβαση κάποιων ανθρώπων ενήμερων την τελευταία στιγμή.Σε αυτή την φάση και δεδομένου ότι η πλειονότητα του ΣΟΑΙΣΤΑ ενδιαφέρεται πραγματικά -και το γνωρίζω - για το μέλλον των αγώνων στην Ελλάδα έναν δρόμο έχει! Την συνενόηση!!!!
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Μικρο off topic
Maico ??? Που τις θυμηθηκες... Οταν μπηκα στους αγωνες το 83 αυτες ηταν ηδη ...ιστορικες!
Λιγα ονοματα απο τοτε: Ευθυμιου, Μπαξεβανης, Λαμαρης, Παππας, Μουρελατος, Βασιλειαδη..δες, Chris Cbi και αλλοι πολλοι...
Σορρυ παρασυρθηκα.Μικρο off topic
..KAI ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ bros !!!
.....ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΛΕ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... -
Το 17ο Διονυσιακό Ράλλυ ολοκληρώθηκε με την βράβευση των καλυτέρων τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και αμφίεσης μετά το τέλος του γεύματος που δόθηκε στο Ξενοδοχείο ALKYON RESORT όπου διανυκτέρευσαν τα πληρώματα. zougla.gr
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Αξιοτιμε κ. Πλατη,
Προσωπικα δεν με αφορα το θεμα της υποχρεωτικης εκδοσης λισανς μεσω Σοαα γιατι απλα δεν τρεχω σπορτινγκ. Ομως γενικα μου κακοφαινεται να σε εποχες αφραγκιας **να σκαρφιζονται **καποιοι τροπους να μαζεψουν χρηματα..
Ναι , μετα τις κοινωνικες γνωριμιες τα κρασια και τις σαλτσες , ακου και κατι που ο doc το περασε στο ντουκου αγαπητε Μιχαηλ , αλλα ειναι και το βασικο πραγμα που ο σημερινος ΣΟΑΑ αισθανεται την δικαιωση , που δεν εζησαν ολοι οι μεχρι πριν λιγα χρονια αγωνιζομενοι και μελη του δ.σ. του .
Δεν σκαρφιστηκε καποιος ξαφνικα την υποχρεωτικη εγγραφη των οδηγων αγωνων στον συνδεσμο .........
Ειχαν δεκαδες λογους τα Δ.Σ.του συνδεσμου απ'το 84 τουλαχιστον που γνωριζω εγω , να ζηταει αυτον τον κανονισμο απ'την εθεα να γινει πραγματικοτητα , που για γνωστους επισης λογους , εκεινη δεν τον υιοθετουσε .
Ο Ελληνας αγωνιζομενος δεν διαφερει απ'τον ελληνα γονιο π.χ. και ο δευτερος παρ'οτι αγαπαει το παιδι του , αν δεν γινει υποχρεωτικη η παρουσια του στο συλλογο γονεων και κηδεμονων να κουνηθει το κλουβιο του , στα παπαρια του αν το παιδι του αγοραζει πρεζα απ'το κυλικειο , ωσπου να φτασει η ωρα η..... καλη .Ενας λογος που εφυγα απ'τον συνδεσμο ενεργα , ηταν η αηδια που μου εφερναν **οι αδιαφοροι αγωνιζομενοι του κωλου , και η αντιμετωπιση τους στα κοινα προβληματα του αθληματος , **παραμυθιαζμενοι αρκετες φορες απο επιτειδιους και βαλτους που ειχαν τους λογους τους , να κανουν αυτο το εργο .....πραξη ετων στον χωρο για τους χιλιοειπομενους λογους του προσωπικου τους συμφεροντος και την κλασικη μελετημενη διασπαση .........
Εχω ξαναπει , ειστε ανιστοριτοι το μεγαλυτερο ποσοστο των και βρησκεστε σε ηλικιες που δεν επιτρεπεται να κανετε αυτα τα τραγικα λαθη που θα εκαναν τα νεα παιδια που μπαινουν στον χωρο ..............
-
Χριστο, το πρωτο που εγραψα ηταν οτι επιτελους μετα τοσα χρονια ικανοποιηθηκε ενα παγιο αιτημα. Αλλά εχουν περασει πολλες μερες και για τους γνωστους λογους το ξεχασες
Ελα ομως που φωναξαμε οσο φωναξαμε,αλλά τωρα τιποτα δεν φαινεται ν αλλαζει σημαντικα,ενω πληθαινουν οι αντιθετες φωνες κι εμεις ψιλοεξαντληθηκαμε. Οτι συνεβαινε παντα δηλαδη. Οι φωνακλαδες να κουραζονται κι οι συστηματικοι να κερδιζουν. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οι φωνακλαδες...Σαν κατι Κνιτες, που φωναζαν για να φωναζουν, αυτο ακριβως θυμίζετε και οι δυο σας
Για να μην πω το χιλιοειπωμενο, τα γεροντακια του muppet show -
@VV: σε παρακαλω ας μην ριχνουμε το επιπεδο της συζητησης με το να βαζουμε ολους τους αγωνες ρεγκιουλαριτυ στο ιδιο επιπεδο με το Διονυσιακο... Αν και φιλη λεσχη, οι αγωνες του ΣΙΣΑ ελαχιστη σχεση εχουν με αυτους της Φιλπα. Ελα μια βολτα στο 24ωρο ή Νικαια ή Μεγαρα να δεις τι γινεται... πολεμος! Η' μην πας μακρυα. Εχει καμια σχεση το ρεγκιουλαριτυ του ιστ. Ακροπολις με τους αγωνες της Φιλπα? (το οποιο γι αυτους που δεν ξερουν ιστορια, ξεκινησε με τις ευλογιες της Ελπα σαν Classic Acropolis του ΣΙΣΑ το 1999 με 100 συμμετοχες εκ των οποιων οι 30 διεθνεις...)
@APR: Αγαπητε Χρηστο, απλα μου φαινεται υποπτη η χρονικη στιγμη που εγινε η συγκεκριμενη τροποποιηση. Δηλαδη τοσα χρονια πως γινοταν η δουλεια? Επρεπε να γινει την ιδια χρονικη περιοδο μετα την συσταση και αλματωδη ανοδο του Σοαιστα? Σαν να ενοχλησε καποιους το γεγονος οτι οι ιστορικοι επελεξαν την αυτοδιαχειρηση τους...
Κατα τα αλλα, αν και ειμαι 'ανιστοριτος' ιστορικος και 'ανηλικος' μεσηλικας, δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου.
@Mcrae: Ψυχραιμια! Μεχρι κι γω εχω αγορασει Ριζοσπαστη!
-
Ο χρήστης McRae έγραψε:
Οι φωνακλαδες...
Σαν κατι Κνιτες, που φωναζαν για να φωναζουν, αυτο ακριβως θυμίζετε και οι δυο σας
Για να μην πω το χιλιοειπωμενο, τα γεροντακια του muppet show -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
... Ο ΣΟΑΙΣΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ!Ποιοί υπήρξαν οι υποκινητές είναι γνωστό...
Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα μολις τωρα ειδα το ποστ.
Μπορει να ειμαι ενα απλο μελος χωρις κανενα συμφερον απο την ολη υποθεση αλλα τυχαινει να γνωριζω την ιστορια ιδρυσης του Σοαιστα και να ειμαι και ενα απο τα ιδρυτικα μελη.Δεν νομιζω οτι στεκει αυτο περι αναγκης Ελπα να διασπασει τους οδηγους.
Θα επαναλαβω οτι 40% των μελων ασχολουνται μονο με ρεγκιουλαριτυ και δεν ειχαμε ποτε παρομοια εκπροσωπηση.
Μιας και μιλαμε επωνυμα, θα ηθελες να αναφερεις καναδυο υποκινητες? Απλα για να τους μαθω κι γω...
Βρε παιδια μην κυνηγαμε φαντασματα. Ο Σοαιστα δεν εγινε πουτε για να διασπασει τον Σοαα ουτε την Εθεα. Τοσο πολυ πια ενοχλει η οργανωση των ιστορικων? -
COSMO MIKE
Δεν μέμφομαι τους αγώνες του ΣΙΣΑ, ουτε κατ' ελάχιστο αυτους της ΦΙΛΠΑ. Ο καθένας κάνει οτι τον ευχαριστεί
και του αρέσει. Το παρέθεσα απλά γιατι βρήκα την έκφραση στην ανακοίνωση τουλάχιστον χαριτωμένη. -
Σε ευχαριστω για τη διευκρινηση.
Και για να ελαφρυνουμε λιγο τη συζητηση ιδου το βιντεακι απο τον αγαπημενο μου αγωνα ρεγκιουλαριτυ -
http://www.soaa.eu/main/?p=352
Καθε κατεργαρης στον παγκο του
-
Απ οσο πληροφορηθηκα δεν ειναι ακριβως τα πραγματα ετσι... Δεν απορριφθηκε η υποθεση.
Απλα η Ειρηνοδικης δηλωσε αναρμοδιοτητα και παρεπεμψε την υποθεση σε τακτικη δικασιμο ασφαλιστικων στις 7 Ιουλιου. -
Eιναι κατι που δεν το ειχα φανταστει ποτε ..........
Οτι θα χαιρομουν καποια ημερα που θα κερδιζε δικη η .......ελπα !!!!
Κι ομως σημερα επιασα τον εαυτο μου να χαμογελαει οταν εμαθα το νεο ........ και αυτο γιατι ?
Γιατι ουσιαστικα ηταν μια αγωγη -
Επειδή τα νομικα μας ειναι φτωχα απο εγκυρη πηγη που ηταν στο δικαστηριο εμαθα οτι η διατυπωση της προεδρου ηταν οτι **τα πρωσορινα ασφαλιστικα μετρα αποριπτονται **και εχουν δικαιωμα οι σοαιστα να ζητησουν μονιμα ασφαλιστικα μετρα με δικασιμο την 7 ιουλιου.Ολα τα αλλα ειναι διαχειρηση της ηττας δηλαδη παραμυθια
-
Η πληροφόρησή μου λέει τα εξής:
Σήμερα εκδικαζόταν η αίτηση γιά έκδοση προσωρινής διαταγής η οποία θα ίσχυε μέχρι την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων. Η απόφαση που εκδόθηκε ήταν απορριπτική γιά αυτούς που ζητούσαν το ασφαλιστικό μέτρο (Παπάζογλου και Λάμπρου)
Η κανονική δικάσιμος γιά την αίτηση ορίστηκε την 7-7-2010.
Η αίτηση δεν ήταν του ΣΟΑΙΣΤΑ αλλά των δύο παραπάνω προσώπων οι οποίοι αναφέρουν ότι είναι ήδη μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ.
Αυτά γιά την ιστορία.Αλήθεια ποιά είναι η ιστυορία του ΣΟΑΙΣΤΑ; Ποιός τον σύστησε και γιά ποιούςλόγους; Τι ήταν αυτό που τον έκανε να διαφοροποιηθεί από τον υπάρχοντα σύνδεσμο; Απευθύνθηκε στο ΣΟΑΑ και δεν ανταποκρίθηκε ή μήπως δεν έκανε τα κέφια κάποιων; ΄Η μήπως ήταν καια υτοί κάποιοιμ 'πικραμένοι' που έψαχναν να καταγραφούν ως ιδιαίτερη ομάδα συμφερόντων; Γιά ποιό λόγο απέφυγαν το καζάνι που λέγεται ΣΟΑΑ; Μήπως δεν είναι γνωστό σκηνικό όποιος δεν καταφέρνει να περάσει αυτό που εκείνος θέλει να γίνεται πολέμιος του ΣΟΑΑ; Μήπως δεν είναι γνωστό σκηνικό όποιος δεν κατάφερε να κάνει στόχο του ΣΟΑΑ τις εικοσάρες ζάντες και τα στόμια 45 χιλ. να γίνεται ορκισμένος εχθρός του ΣΟΑΑ;
Η παρέα μας είναι μικρή, η ιστορία του καθενός γράφεται με τις πράξεις του, τα μυστικά δεν μένουν μυστικά γιά πολύ καιρό , και όταν κατέβεις στο υπόγειο εύκολα σε καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλεις. Έτσι εύκολα μπορεί ανεπιλέξει κάποιος να γίνει επαναστάτης του γλυκού νερού.
Οι δημοκρατικές διαδικασίες αξιώνουν πάλη πάνω στο τερέν. ΄Οποιος δεν την αντέχει ας αφήσει τους άλλους να παλέψουν. Εδώ θα μετρήσουμε τα νεύρα μας, τις αντοχές μας, τους φίλους μας, αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται γιά το άθλημα αυτό, αυτούς που αδιαφορούν γιά το προσωπικό κόστος, (και από αυτό υπάρχει), αλλά θα καταγράψουμε και τους παρτάκηδες, αυτούς που επιδιώκουν το ποσωπικό όφειλος μέσα από δήθεν συλλογικές διαδικασίες, αυτούς που μπλέκουν την εργασία τους με τον ερασιτεχνισμό (σωστά το βάζει ο Πλατής, πές μας ότι θέλεις να πληρωθείς, μη μας παραμυθιάζεις ότι τάχα το προσφέρεις δωρεάν και από πίσω βγάζεις) , αυτούς που ήρθαν γιά να μείνουν και αυτούς που ήρθαν να πάρουν και να φύγουν.
Πιάστε το ΣΟΑΑ στο υπόγειο και όχι στα πληκτρολόγια. Κατεβείτε προς τα κάτω να μάθετε και εσείς, όπως έμαθα και εγώ τις δυσκολίες και μετά πίάστε το αυτί του κάθε προέδρου και δαγκώστε το, αν νομίζετε ότι κάτι έχει πουλήσει. Καθήστε στο τραπέζι να σας δει γιά να αισθάνεται ότι λογοδοτεί καθημερινά.
Και εγώ έχω δουλειά, και εσείς έχετε δουλειά , αλλά αυτοί εκεί κάτω έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη από δουλειά. Ας αφήσουμε λίγο από τις δουλειές μας και να ασχοληθούμε με το υπόγειο.
Ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να ασχοληθούμε.
ΜΠΕΚΑΣ -
Καλο θα ηταν ο ΣΟΑΑ να μην εκανε αυτη την δημοσιευση ειδικα με χαζες κρισεις του τυπου 'με ευκολια η προεδρος' λες και στα νομικα υπαρχει ευκολη και δυσκολη κριση.Δεν εχουν καταλαβει οτι δυστυχως για αυτους δεν ειναι το μοναδικο μαγαζι.Υπαρχει και αλλο βορεια και μαλιστα πολυ πιο δραστηριο για τα μελη του ολα αυτα τα χρονια που αυτος ηταν στην αφανεια.Μοναδικος κερδισμενος απο ολη την ιστορια ειναι ο ΣΟΑΒΕ καθως εξυπνα φερομενος εχει πλεον γινει η εναλλακτικη λυση σε οσους δεν τους καθετε ο αυταρχισμος και σιγουρα οι δυσαρεστημενοι απο αντιδραση θα γραφτουν σε αυτον κατι παρομοιο δηλ με αυτο που ηδη μερικοι (οχι λιγοι) εχουν κανει.Οποτε μην νομιζουν οι του ΣΟΑΑ οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα........ λιγο εξυπναδα ΣΟΑΤΖΗΔΕΣ.
Αληθεια στο rally.gr βγαινει μια ανακοινωση απο το γραφειο τυπου της ΕΛΠΑ.Υπαρχει τελικα τετοιο γραφειο και ποια τα καθηκοντα του? Γιατι τοσο καιρο αυτο το γραφειο δεν παιρνει ενεργο ρολο στην προωθηση του σπορ εστω και με τετοια δλτια τυπου που να διαφημιζουν αγωνες αποτελεσματα νεα απο τα πρωταθληματα που η ιδια η ΕΛΠΑ εκμεταλευεται τοσα χρονια.
Να περιμενουμε ανακοινωσεις προτασεις του ΣΟΑΑ για τους αγωνες την προβολη τους και την δυσκολη συγκυρια που αυτοι τωρα περνανε η ενταξει ειμαστε τωρα το ξεχρεωσαμε χωρις κοπο το μαγαζι. -
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Και εγώ έχω δουλειά, και εσείς έχετε δουλειά , αλλά αυτοί εκεί κάτω έχουν ακόμη περισσότερο ανάγκη από δουλειά. Ας αφήσουμε λίγο από τις δουλειές μας και να ασχοληθούμε με το υπόγειο.
Ειδικά αυτή την περίοδο πρέπει να ασχοληθούμε.
ΜΠΕΚΑΣ'Αστυνομε' συμφωνω σε πολλα μαζι σου. Θελω μονο να συμπληρωσω στο κομματι σου που παραθετω, οτι υπαρχει μια κακη συνηθεια που πρεπει να την κοψουμε: Οταν κατεβαινουμε στο υπογειο για να βοηθησουμε, θεωρουμε σχεδον απαραιτητο πρωτα να διωξουμε αυτους που ειναι ηδη αφεντικα εκει, και να γινουμε εμεις αφεντικα. Ελληνικο φαινομενο. Ας τ αλλαξουν οσοι πραγματικα θελουν και μπορουν να βοηθησουν. Δεν χρειαζεται ναχει κανεις καρεκλα για να βγαλει δουλεια...
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Αληθεια στο rally.gr βγαινει μια ανακοινωση απο το γραφειο τυπου της ΕΛΠΑ.Υπαρχει τελικα τετοιο γραφειο και ποια τα καθηκοντα του? Γιατι τοσο καιρο αυτο το γραφειο δεν παιρνει ενεργο ρολο στην προωθηση του σπορ εστω και με τετοια δλτια τυπου που να διαφημιζουν αγωνες αποτελεσματα νεα απο τα πρωταθληματα που η ιδια η ΕΛΠΑ εκμεταλευεται τοσα χρονια.
Να περιμενουμε ανακοινωσεις προτασεις του ΣΟΑΑ για τους αγωνες την προβολη τους και την δυσκολη συγκυρια που αυτοι τωρα περνανε η ενταξει ειμαστε τωρα το ξεχρεωσαμε χωρις κοπο το μαγαζι.Φιλτατε, πρεπει τελικα να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου μερικα πραγματα. Εκτος των αλλων, οτι
- ΚΑΝΟΝΙΚΑ, αλλο ΕΛΠΑ, αλλο ΕΘΕΑ.
- Η ΕΘΕΑ δεν εχει γραφειο τυπου, οσο κι αν φωναζουμε, οσο κι αν το ζηταμε. Η ΕΛΠΑ εχει, αλλά δεν μ ενδιαφερει.
Και φυσικα 3. Αλλο ΣΟΑΑ, αλλο τα προσωπα που χθες, σημερα, αυριο, τον διοικουν. Θεσμος το ενα, περαστικοι οι υπολοιποι.
Για την ταξη...
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
...
ΤΣΟΥΖΕΙ..????
Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α με κέφι!