-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
(Θα έβαζα τον Rubens 2o ή 3o αλλά θα εγκαταλείψει γιατί θα τον εμβολίσει ο συνήθης ύποπτος R.Schumacher )Μήπως έχει κληρονομικό χάρισμα??? Σε ποια γραμμή 090 είσαι να σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις 'το μέλλον μου να μου πεις το ριζικό μου'?
-
Αρχίζουν τα δύσκολα
- M.Schumacher
- J. Button
- R. Barichello
βάσει στατιστικής, δεν θα κάνουν 2ο συνεχόμενο 1-2 οι κόκκινοι
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Μήπως έχει κληρονομικό χάρισμα??? Σε ποια γραμμή 090 είσαι να σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις 'το μέλλον μου να μου πεις το ριζικό μου'?Στείλε πρώτα μια επιταγή των 10000 Ευρώ γιατί βλέπω μια θολούρα και κάτι σύννεφα που μου κρύβουν το μέλλον σου στο όνομα Λούλης Βλεπωμελλοντίδης και θα μάθεις αμέσως την γραμμή 090! Η οποία επι τη ευκαιρία είναι η πιο φθηνή της αγοράς. Μόνο 1,99 ευρώ το 1ns!!!!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Μήπως έχει κληρονομικό χάρισμα??? Σε ποια γραμμή 090 είσαι να σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις 'το μέλλον μου να μου πεις το ριζικό μου'?
Στείλε πρώτα μια επιταγή των 10000 Ευρώ γιατί βλέπω μια θολούρα και κάτι σύννεφα που μου κρύβουν το μέλλον σου στο όνομα Λούλης Βλεπωμελλοντίδης και θα μάθεις αμέσως την γραμμή 090! Η οποία επι τη ευκαιρία είναι η πιο φθηνή της αγοράς. Μόνο 1,99 ευρώ το 1ns!!!!
Επειδή έχω οικονομικές δυσκολίες των τελευταίο καιρό να σου στείλω επιταγή με μόνο 9999,99 Ευρώ??? Ε και τη χρέωση ρε απληστε μελλοντολόγε κάνε τη 1,989 το 1ns!!! Δε βγαίνω οικονομικά σου λέω!!!
ΥΓ. Σορρυ παιδιά που βγήκαμε λίιιιιιγο εκτός θέματος
-
- M. Schumacher
- R. Barrichello
- J. Button
-
1.Schumi
2.Barrichello
3.TrullyDiorthothike
-
φίλε KaragouniS, δες στην αρχή του thread για την αλλαγή στην ψηφοφορία. Πλέον ψηφίζουμε βάθρο!!
Για μένα:
JP Montoya
F Alonso
J Trulli[To 6άποντο είναι πολύ δελεαστικό για να μην ρισκάρει κανείς 1-2 σίγουρους πόντους! ]
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Για μένα:
JP Montoya
F Alonso
J Trulli[To 6άποντο είναι πολύ δελεαστικό για να μην ρισκάρει κανείς 1-2 σίγουρους πόντους! ]
Aς πιάσουμε τον 1ο και τον 2ο και τον 3ο στο χαρίζω.
Πολύ φοβάμε όμως ότι θα πιάσουμε κάτι άλλο ... -
Μιχαλάκης Σούμης
Ρουμπίνης Μπαρικέλλος
Τζένσονας Κουμπής -
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Τζένσονας Κουμπής -
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Τζένσονας Κουμπής
Μηπως καλυτερα Ιασωνας Κουμπης!!!
-
- MS
- Button