-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ SUPER FUEL MAX
EXEI KANENA ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
ΑΝ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑΓιατι το γνησιο κανει δουλεια;
Εχεις καμια σχεση με το http://www.future-line.gr/content/view/65/1/lang,gr/
ή απλη συνωνυμία;Πάντως ο κος Γιακουμής, αναφέρει το πρότζεκτ στην σελίδα του...
http://users.ntua.gr/vgiakms/projects.htmΤο οποίο πρότζεκτ το έχει χρηματοδοτήσει η εν λόγω εταιρεία...
http://www.future-line.gr/content/view/135/75/lang,gr/Να με συγχωρεί η χάρη του, αλλά κάτι μου βρωμάει και μάλλον δεν είναι το...diesel με το οποίο ασχολείται ο κος καθηγητής...
Να του στείλω και κάνα e-mail να δούμε τι έχει να πει;
-
'Αξιολόγηση' γράφει στην σελίδα του, το αποτέλεσμα θα είναι προφανές (καμία διαφορά) αλλά η εταιρεία που χρηματοδοτεί την αξιολόγηση, το παρουσιάζει λίγο διαφορετικά και εξαπατά κορόιδα που δίνουν λεφτά για παρόμοια μαγικά.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κύριε Tatolα Ευστάθιε όταν προσπαθείτε να διαφημίσετε ένα προϊόν σας προσποιούμενος τον ικανοποιημένο χρήστη, τουλάχιστον μην χρησιμοποιείτε ως username τμήμα του επιθέτου σαςαυτά δε γίνονται..
από τη στιγμή που μας κοροιδεύουν ΣΤΑ μούτρα μας τώρα που υπάρχουν φόρουμ, φανταστείτε τη κοροιδία θα μας πουλούσαν χωρίς τα φόρουμ..
κύριε Tatolα αν βάλω τα μαγνητάκια σας στο ποδήλατο μου, θα μπορέσω να το κάνω υπεραγώγιμο γιατί με κουράζει το πετάλι στις ανηφόρες..
-
Η υπεραγωγιμότητα των ειδικών αυτών μαγνητών σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί αλλά αν αγοράσεις 2-3 σετ και τα τοποθετήσεις στα πεντάλ του ποδηλάτου είναι πιθανό να γυρίζει αρκετά πιο εύκολα το πεντάλ.
Αντί να ξοδεύω χιλιάρικα για να αγοράσω ντίζελ ή υβριδικό, θα αγοράσω ΟΛΑ τα συστήματα εξοικονόμησης καυσίμου και θα τα τοποθετήσω στο αμάξι μου. Χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο-οργανωτή των μορίων καυσίμου FMO, το μαγνητικό σύστημα ρύθμισης καυσίμου POLAR καθώς και ακόμα ένα επαγωγικό βελτιωτή καυσίμου (μαγνήτη) BENS, το αυτοκίνητο θα εμφανίζει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ μείωση κατανάλωσης 90%. Με την κατανάλωση να κυμαίνεται στο 1 λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο που μπορεί να με συναγωνισθεί.
-
Ακομα και το αμερικανικο υπουργειο εμποριου κανει συστασεις σε 50 εκει εταιρειες να σταματισουν να παραπλανουν τους αμερικανους για προιοντα του ειδους γενικα,μεσα και τα μαγνητακια.Ψαχνοντας λιγο { fuel magnets site:ftc.gov}.Αλλα και με λιγο σκεψη δεν γινετε τοσες εταιριες κατασκευης αυτοκινητων να δαπανουν σοβαρα ποσα σε ερευνες για να βρεθουν μπροστα απο τις αλλες και στον τομεα καταναλωση καυσιμου και τοσα χρονια τωρα να βρισκετε μπροστα απο ολες τις ερευνες δυο μαγνητακια με 20 τοις εκατο μειωση, που στην αμερικη πωλουντε 25 δολαρια και στην ελλαδα 70 εως 100.ΛΙΙΙΓΟ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.
-
Καλησπερα παιδια,
αγορασα αυτες τις ημερες ενα εξαρτημα για το αυτοκινητο μπορει και αρκετοι απο εσας να το ξερετε:
FuelEx
http://www.fueleconomy.gr/Ο βασικος λογος που το αγορασα ηταν ενας γνωστος που το εχει παρει και ειδε διαφορα στην καταναώση του αυτοκινητου του.
Το εβαλα και περιμενω να δω διαφορα καθως οπως λεει πρεπει να περασουν 1500χλμ για να υπαρξουν αποτελεσματα.
Μπορει καποιος να μου πει αν το εχει ή αν εχει ακουσει ατομα που το εχουν μηπως τους εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Οδηγω ενα CHEVROLET CRUZE 1.6.
Εχω κανει 3000χλμ και η καταναλωση μεσα στην πολη ειναι 10,5lt - 11.5lt.
Αυτος ειναι κ ο λογος που το αγορασα
Οποιος το εχει βαλει ας ριξει λιγο φως στην υποθεση γιατι φοβαμαι μην τυχον υπαρξει προβλημα στο αυτοκινητο.
Οποιος το εχει βαλει ομως, οχι οποιος εχει ακουσει απο τον ξαδερφο του γαμπρου του θειου του!!!! -
Υπαρχει αντιστοιχο θεμα viewtopic.php?f=6&t=33293
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
....Το εβαλα και περιμενω να δω διαφορα καθως οπως λεει πρεπει να περασουν 1500χλμ για να υπαρξουν αποτελεσματα...Καλά.... εσύ περίμενε.... αλλά μην κρατάς και την αναπνοή σου...
Κακό γιατί να κάνει... νομίζεις ότι το βάρος του είναι τόσο που θα επηρεάσει τις επιδόσεις;; Δεν νομίζω!
Ή μήπως υπονοείς ότι μπορεί να έχει την οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με οτιδήποτε;;
Α ναι, αν περάσει καμιά καρφίτσα θα στην κρατήσει και δεν θα την ψάχνεις! -
Εκείνο το μηχάνημα που τραβάει ενέργεια από το κενό (ή κάπως έτσι), τι έγινε;;;;
Αλησμόνητα θέματα...
-
Καλησπερα παιδια,
το πηρα και το εβαλα. Να σας πω την αληθεια δεν περιμενα να δω διαφορα.
Εκανα ενα μεγαλο ταξιδι και αρκετα χλμ μεσα στην πολη και τωρα βλεπω διαφορα!
Απλα ακομη δεν σας την λεω γιατι ειναι η πρωτη εβδομαδα και θελω να μιλησω με αριθμους!
Θα το κοιταξω εναν μηνα ακομα να το δω και θα σας πω!
Ρε λες??? -
Γεμισε το ρεζερβουαρ βενζινη χωρις να πας σε βενζιναδικο?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα παιδια,
το πηρα και το εβαλα. Να σας πω την αληθεια δεν περιμενα να δω διαφορα.
Εκανα ενα μεγαλο ταξιδι και αρκετα χλμ μεσα στην πολη και τωρα βλεπω διαφορα!
Απλα ακομη δεν σας την λεω γιατι ειναι η πρωτη εβδομαδα και θελω να μιλησω με αριθμους!
Θα το κοιταξω εναν μηνα ακομα να το δω και θα σας πω!
Ρε λες???Όχι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γεμισε το ρεζερβουαρ βενζινη χωρις να πας σε βενζιναδικο?Πρέπει να βάλεις 3 μαγνητάκια στο καύσιμο και 2 φουρφούρια στην εισαγωγή αέρα. Μετά ο δείκτης της βενζίνης δεν κινείται ποτέ. Ίσως να χρειαστεί βενζίνη μετά από 2 χρόνια αν το κινείς καθημερινά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρέπει να βάλεις 3 μαγνητάκια στο καύσιμο και 2 φουρφούρια στην εισαγωγή αέρα. Μετά ο δείκτης της βενζίνης δεν κινείται ποτέ. Ίσως να χρειαστεί βενζίνη μετά από 2 χρόνια αν το κινείς καθημερινά.
Αν ειναι και κανα υβριδικο... Καθαρισε.
-
Αν είναι υβριδικό θα παράγει και βενζίνη κιόλας.
-
Και γάλα!
-
Γάλα έχω κατεβάσει εγώ έτσι πως τραβάω τα βυζιά μου.
-
βενζινη θα παραγει το αλλο συστημα που περιμενουμε εδω και καιρο...
-
Και όμως παιδιά μετά από έρευνες 325 πανεπ/μίων παγκοσμίως το τέλειο αποτέλεσμα θα το έχουμε αν ανοίξουμε το καντράν και κολλήσουμε τον δείκτη την βενζύνης με κόλλα στο max τότε θα βλέπουμε ότι δεν καταναλώνουμε καθόλου καύσιμο όσο και αν μετακινούμεθα.
Καταλήγουν βέβαια όλες οι παραπάνω έρευνες στο ότι αν δεν θέλουμε να ανοίξουμε το καντράν για να μην έχουμε τριγμούς στο εσωτερικό τότε μία αντίστοιχη λύση με θαυματουργά αποτελέσματα είναι το μαγνητάκι.Υ.Γ. μην βάλεται και 2ο μαγνητάκι βγαίνει το αμάξι εκτός εγγύησης.
-
Παρακαλώ όποιος δεν ξέρει να μην γράφει επειδή δημιουργεί θόρυβο και χάνονται οι χρήσιμες πληροφορίες.
Το μαγνητάκι πρέπει να τοποθετείται μπροστά από το αυτοκίνητο για να το τραβάει, όπως το καρότο μπροστά από τον γάιδαρο. Όλες οι άλλες τοποθετήσεις φέρνουν 23,4% χειρότερο αποτέλεσμα.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"