-
Ό,τι κι αν έχει βγάλει, το να θες να το αλλάξεις με το Lacetti SX δεν δικαιολογείται!
Εγώ νομίζω πως εξ αρχής έκανες λάθος... Όχι πως πήρες κακό αμάξι, πήρες λάθος αμάξι. Και δεν φταίει το ίδιο, όσο...εσύ!
Αν θες την άποψή μου: ψάξε να βρεις στα μεταχειρισμένα ένα αυτοκίνητο να γουστάρεις. Εγώ βρήκα την 1. Απ' όσο θυμάμαι σου άρεσε κι εσένα, μιας και έψαχνες για λευκή 116. Συγγενής μου αγόρασε 116 , 1 έτους, 10Κ χλμ περίπου αντί 13Κ €. Από κατάσχεση μεν, αλλά θεωρώ πως με οροφή τα 15Κ βρίσκεις αμάξι όπως το θέλεις (όταν καινούριο κάνει 20Κ...).
Όπως το βλέπω, ούτε οι επιδόσεις του 207 GT θα σου λείψουν, ούτε το παιχνιδιάρικο στήσιμό του. Ένα αμάξι σαν την BMW θα σου πήγαινε καλύτερα. Προσοχή όμως μόλις φτάσεις στην τοποθέτηση USB, μην την πατήσεις όπως εγώ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ό,τι κι αν έχει βγάλει, το να θες να το αλλάξεις με το Lacetti SX δεν δικαιολογείται!Εγώ νομίζω πως εξ αρχής έκανες λάθος... Όχι πως πήρες κακό αμάξι, πήρες λάθος αμάξι. Και δεν φταίει το ίδιο, όσο...εσύ!
Αν θες την άποψή μου: ψάξε να βρεις στα μεταχειρισμένα ένα αυτοκίνητο να γουστάρεις. Εγώ βρήκα την 1. Απ' όσο θυμάμαι σου άρεσε κι εσένα, μιας και έψαχνες για λευκή 116. Συγγενής μου αγόρασε 116 , 1 έτους, 10Κ χλμ περίπου αντί 13Κ €. Από κατάσχεση μεν, αλλά θεωρώ πως με οροφή τα 15Κ βρίσκεις αμάξι όπως το θέλεις (όταν καινούριο κάνει 20Κ...).
Όπως το βλέπω, ούτε οι επιδόσεις του 207 GT θα σου λείψουν, ούτε το παιχνιδιάρικο στήσιμό του. Ένα αμάξι σαν την BMW θα σου πήγαινε καλύτερα. Προσοχή όμως μόλις φτάσεις στην τοποθέτηση USB, μην την πατήσεις όπως εγώ!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν θα απλωθώ άλλο γιατί γίνομαι κουραστικός.
Απλά θα πω ότι ψάχνω κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα καλομεταχειρισμένα το πολύ δύο ετών.
Αναζητώ το Audi A3 Sportback 1.6 (ιδανικό για μένα) καθώς και την Mercedes A170 και τελευταία επιλογή την BMW116.
Αν εντοπίσω κάτι και δέχονται ανταλλαγή με το 207 θα προχωρήσω... -
αντε το audi ok , η μπεμπα μονο για την πισω κινηση και για να λες οτι εχεις μπεμπα αλλα η a-b class..
Πραγματικα λοιπον δε πηρες αυτο που ηθελες- σου ταιριαζε και γι αυτο μαλλον η 'γκρινια'.. -
-Το Α3 1.6 δεν έχει και το καλύτερο μοτέρ, αν μιλάμε για τον 1.6 FSI. Δεν θα το αγόραζα. Μπορείς να βρεις άνετα με τον 1.4 TSI 1-2 ετών με λίγα χιλιόμετρα σε τιμή κάτω από 20Κ.
-Β170 γιατί; Μόνον αν έχεις 2 μικρά και χρειάζεσαι τους χώρους. Πιο λογική αγορά η Α150, αλλά δεν κάνει για ταξίδι. Τα ψηλά αυτοκίνητα φέρνουν πολύ θόρυβο από το δρόμο , εκτός του μέτριου κρατήματος... Δεν θα διάλεγα τέτοιο αυτοκίνητο , εκτός αν το ήθελα για την σύζυγο ή για την πόλη.
-Η 116 είναι η λογική αγορά αν ψάχνεις ποιοτικό μικρομεσαίο, γιατί έχουν πέσει (τσακιστεί εντελώς... ) οι τιμές της και βρίσκεις πολύ καλά αυτοκίνητα σε καλές τιμές. Σαφώς και την θεωρώ καλύτερο αυτοκίνητο από τα δύο άλλα που κοιτάς, αν και το καλύτερο αυτοκίνητο αυτών που συζητάμε , είναι το Α3 1.4 TSI. Το μοτέρ αποδίδει ΑΠΙΘΑΝΑ, οδήγησα ένα Jetta 1.4 TSI DSG και έπαθα ΠΛΑΚΑ!Δες επίσης λίγο και το μέγεθος του Sportback. Ίσως είναι μεγάλο για το garage σου...
-
Ασε που το γκαραζ ειναι καταραμενο λεει..
-
παντως, κοιταγα στις αγγελίες κ πουλιουνται αρκετα ραλυ/gt.
θα συμφωνήσω κ εγω πως εκανες λάθος επιλογή κατηγορίας. για κάτι τέτοιο πρεπει να πας κ θα είσαι υπερ ευχαριστημένος
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553273/ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
θα συμφωνήσω κ εγω πως εκανες λάθος επιλογή κατηγορίας. για κάτι τέτοιο πρεπει να πας κ θα είσαι υπερ ευχαριστημένος
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553273/Πολλοι πηραν 207 rally γιατι ειχαν στο μυαλο τους το 106 rally.. ε λογικο να τα δινουν αφου δεν εχουν καμια σχεση..
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553273/18600;;; τόσα του λείπουν..;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Δες επίσης λίγο και το μέγεθος του Sportback. Ίσως είναι μεγάλο για το garage σου...Και τα τρία αυτοκίνητα χωράνε στο γκαράζ μου... Μέχρι 4,3 μέτρα αναζητώ.
Τέλος πάντων. Τα υπόλοιπα όταν έρθει εκείνη η ώρα και αν εντοπίσω κάτι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ασε που το γκαραζ ειναι καταραμενο λεει..Θα φωνάξω εκείνη την Ελένη την Λουκά να βοηθήσει μπας και φύγει το 'κακό'...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553273/Πολλοι πηραν 207 rally γιατι ειχαν στο μυαλο τους το 106 rally.. ε λογικο να τα δινουν αφου δεν εχουν καμια σχεση..
+10
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/553273/Οι πίσω πόρτες είναι στα εξτρά;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Ποσο λες να δωσεις το 207?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...
Ποσο λες να δωσεις το 207?
Δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ.
Μου έχει κοστίσει μία περιουσία και δεν έχω μπει στη διαδικασία ότι πρέπει να το αλλάξω.
Άσε που όλοι οι έμποροι θα θέλουν το 207 μαζί με ένα σεβαστό ποσό, ώστε να προχωρήσω σε ανταλλαγή.
Από την άλλη είμαι σε σύγχυση και σκέφτομαι ότι την δουλειά μου την κάνω π.χ. και με ένα Chevrolet Lacetti και δεν υπάρχει λόγος να σκάσω ένα τσουβάλι χρήματα, για τους δρόμους της Ελλάδας. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
υ.γ. Άραγε με τον τεντωτήρα της καδένας που και εγώ απέκτησα το θόρυβο τρακτέρ στη μηχανή, η Peugeot θα βγάλει καμιά ανακοίνωση για να μην ανησυχούμε; Θα προχωρήσει σε καμιά ανάκληση (όπως κάποιοι άλλοι κατασκευαστές);
ή θα κάνει την πάπια για να πάρει τα 350euro από τους ιδιοκτήτες THP, μετά το πέρας της εγγύησης;Και επειδή μιλάμε για turbo κινητήρες, ασφάλεια και ποιότητα:
Η Peugeot επίσημα αναφέρει ότι έχει γίνει αντικατάσταση.
Από το επίσημο ServiceBox ιδού :Εξάρτημα που αντικαταστάθηκε
ΤΑΝΥΣΗ ΚΑΔ ΧΡΟΝ 00000829E1
Εξάρτημα ή εξαρτήματα αντικατάστασης
ΤΑΝΥΣΗ ΚΑΔ ΧΡΟΝ 00000829G3Κανονικά θα έπρεπε να το αλλάξουν σε όσους έχουν πρόβλημα καθώς και σε όλους τους πελάτες αλλά κάνουν τους Κινέζους... Peugeot Made In China...
Σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Service Boχ είναι το εξάρτημα 14 στην φωτογραφία:
-
Αυτό που λες δεν είναι απόλυτο. Πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της παραγωγής αλλάζουν κωδικούς τα ανταλλακτικά, για διαφόρους λόγους, όχι λόγω προβλήματος αναγκαστικά.
Εσύ πρέπει να βρεις αν υπάρχει οδηγία από το εργοστάσιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...Εσύ πρέπει να βρεις αν υπάρχει οδηγία από το εργοστάσιο.Εγώ θα αναζητήσω την οδηγία; Τίποτα άλλο θα κάνω;
Μήπως και να αλλάξω μόνος το ανταλλακτικό;
Μήπως να τους κάνω και κανένα τεχνολογικό σεμινάριο εκεί στα 'εξειδικευμένα Κινέζικα συνεργεία' να τους πω και που είναι το πρόβλημα και ποιο είναι το ανταλλακτικό;drdino είμαι πελάτης, ανίχνευσα το πρόβλημα (όπως και πολλοί άλλοι πελάτες), η Peugeot στα πλαίσια του after sales support οφείλει να ενημερώσει και κυρίως να επιλύσει το πρόβλημα... και όχι να υπεκφεύγει. Ούτε οδηγίες χρειάζονται, ούτε τίποτα. Το σύμπτωμα υπάρχει, οφείλουν να δώσουν λύση.
Απλά τα πράγματα. Ποιο απλά δεν γίνονται.
-
Πηγες σε συνεργειο και ειπαν οτι δεν το φτιαχνουν στην εγγυηση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πηγες σε συνεργειο και ειπαν οτι δεν το φτιαχνουν στην εγγυηση;Δεν σου λένε ότι δεν το φτιάχνουν. Απλά σου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα...και επίσης λένε ότι έτσι είναι ο ήχος της καδένας, ο οποίος ήχος φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τον ήχο τρακτέρ ξεχαρβαλώματος. Εμένα αυτό μου είπαν όταν το πήγα για service.
Αυτό το σύμπτωμα δεν καταγράφεται ούτε στον εγκέφαλο ούτε εμφανίζεται συνέχεια.
Όταν μου το ξαναέκανε μου είπαν κάτι περίεργα στο τηλέφωνο και απλά έβαλα τα γέλια...
-
Δε βαζεις ενα video με τον ηχο να το ακουσουμε?? Στο psclub τι λενε τα παιδια? Ειναι κοινο το θεμα αυτο??
PEUGEOT FORUM