-
Ως ένα σημείο όλα καλά, να χειροκτροτήσουμε την υπερπροσπάθεια όλων των πληρωμάτων, να κάτσουμε μεσα στη ντάλα ή στο κρυο να τους δούμε όλους γιατι τους αξίζει, έστω να δούμε τα ονόματα αυτών που πλέιορωσαν για να τρέξουν αυτα τα πλειρώματα, απο όσο είδαμε ελάχιστες 'ομάδες' έτρεξαν με 100% αυτοχρηματοδότηση, και αν θελετε να τους πάρουμε έναν έναν. Το θέμα είναι να στέκεσε στο ύψος τον περιστάσεων, δεν άντεχα να βλέπω το tv crue της irc, στο Δροσοχώρι 2 και να κάνει πλάκα με τα καλά ελληνικά πληρώματα, είδικα με το μνημιώδες πέρασμα του Κου Γονή, οποιός είθελε να τον χειροκροτήσει έβαλε τα γέλια. Ναι να φτάσεις στη ράμπα, ναι να χαρεις και να χαρεισις ευχαριστησει, αλλα όχι και έτσι.
Δεν είμαι της άποψης να αποχορήσει η παλιά φουρνία άλλωστε απέδειξε οτι και το χαίρετε αλλα και αποδείδει όταν το θελήση. Ο γιατρός, ο Βασσιλιάς, ο Λεονίδας, o αστυνόμος. Γράφανε κάποιοι σε αυτον εδώ το χώρο, έλα μωρε τι θα κάνουν τσουκου τσουκου για το τερματισμο, ποιος περίμενε των Νιωρα εκει που βρέθεικε, τον γιατρό? Στη Παυλιανη 1 παρολίγο να τον πιάσει τον Stig. Τα δικά μας junior που ήταν? Κανένας δεν πίεσε καταστάσεις προς αυτη τη κατεύθηνση και όμως είδαμε οδήγο που τον προμοτάριζε η αντιστιχη της ΕΛΠΑ, απο την Ισπανία. Και υλικό έχουμε και ανθρώπους, αρκει μια καλή συλλογική προετοιμασια καντε τη και θα σας βγει μονο σε καλό. -
Να πω και εγω τη γνωμη μου.
Θα ελεγα οτι στους περισσοτερους που παρακολουθουν αγωνες υπαρχει απογοητευση, ενω σε αυτους που βλεπουν μονο Ακροπολις ή αγωνες μονο περιστασιακα δε γεννηθηκε καμια επιθυμια να παρακολουθησουν το Ελληνικο πρωταθλημα απο πιο κοντα. Και αυτο ειναι απλα τραγικο!
Καλως ή κακως αυτος ο αγωνας ειναι η βιτρινα των Ελληνικων αγωνων στο ευρυ κοινο. Η μονη ευκαιρια για προωθηση των αγωνων μας. Και γιαυτο ειμαι απογοητευμενος απο τους ερασιτεχνες, που κανουν το κεφι τους και ξοδευουν ενα σωρο λεφτα. Ε, λοιπον αυτα δε με ενδιαφερουν και μαζι μου δεν ενδιαφερεται η πλειοψηφια οσων ηταν στο βουνο! Αγωνα ειχαμε παει να δουμε, οχι να προβληματιστουμε για την κατασταση της τσεπης οποιουδηποτε.
Καποτε ειχα πει οτι η συγκεντρωση πολλων καλων αυτοκινητων δε σημαινει αυτοματα και ανοδο του επιπεδου και αυτα που ειδα με κανουν να το πιστευω ακομα πιο πολυ! Θεωρω πολυ πιο τιμια τη σταση οσων απειχαν αφου δεν ειχαν εξασφαλισει τις ιδανικες συνθηκες.
Καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο τιτλος του πρωταθλητη εκτος απο θετικα, φερνει και υποχρεωσεις. Η πιο σημαντικη απο αυτες ειναι οτι αυτοματα αναγορευονται σε πρεσβευτες του σπορ και πρεπει με την παρουσια και τη σταση τους να τον τιμουν. Πως λοιπον βοηθουν το σπορ οταν:
Ο Χ και ο Υ, πρωταθλητες και οι δυο τα τελευταια χρονια, περνουν απαραδεκτα (φρενο σε ανοιχτη στροφη σε ανηφορα, ελεος!) σε ενα κοινο που μολις εχει απολαυσει την πανδαισια των εργοστασιακων;
Ο Ζ ταλαιπωρει ενα ικανοτατο τερατακι, χανοντας απο αυτοκινητα με τα μισα (και βαλε ισως) αλογα στην Λιλαια;
Ο Ψ (που καποτε θεωρουταν ελπιδοφορος) κανει ενα τσουβαλι λαθη στα 2 χιλιομετρα της Λιλαιας και τις μερες που ειδα;Θα μπορουσα να γραψω και αλλα τετοια, αλλα δεν εχει νοημα. Νομιζω οτι καταλαβαινετε. Οπως επισης καταλαβαινετε γιατι δε μου βγαινει το μπραβο για παρα πολλους ακομα και αν το αποτελεσμα τους στο χαρτι δειχνει καλο. οπως επισης δε μου βγαινει τιποτα αλλο παρα απο αδιαφορια για καποιους αλλους που προσπαθουν να σβησουν απο τα βιβλια της ιστοριας τα ρεκορ ανθρωπων-θρυλων συμμετεχοντας με οτιδηποτε ασχετο βρισκουν.
Αντιθετα μπραβο βγαινει για τον Αρη και τον Λωρη (σε επιπεδο τελικου αποτελεσματος και προσφορα θεαματος), στον Τσολακιδη που εδειξε τι ειναι δυνατο με ενα Ν (1 λεπτο εριξε σε ολους (!!) στην Παυλιανη πριν βγει) και σε ολους που εδειχναν σταθερη βελτιωση απο μερα σε μερα (Τσαδαρης, Πλατης, Μαργαρωνης, Λαδογιαννης και αλλοι που ισως ξεχναω). Για τους τελευταιους δε θεωρω ντροπη να ξεκινησεις μουδιασμενα λογω αποχης και μετα να ανεβασεις, ειδικα απο τη στιγμη που εχουν περιορισμενο προγραμμα.
Και κατι τελευταιο για τον κ. Γονη. Ναι, ο ανθρωπος ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο εμπλοκης και αυτο φαινεται ορισμενες φορες πολυ ασχημα. Ομως αυτον και τον Λεωνιδα δε θα τον βαλω στο ιδιο τσουβαλι με αλλους γιατι πριν ξοδεψουν για την πλακα τους, εχουν φροντισει να ξοδεψουν μεσω χορηγιων για αρκετους αλλους αγωνιζομενους. Γιαυτο νομιζω οτι αξιζουν το σεβασμο μας.
ΥΓ Μην αρχιζετε παλι την ιστορια με τη βοηθεια της ΕΛΠΑ και της πολιτειας. Αυτου του ειδους τα πυροτεχνηματα ειναι το τελευταιο που χρειαζομαστε. Οποιος θελει να βοηθησει ας μαθει στον Τακη, στους Νικο και Βασιλη, στον Δημητρη πως να παρουσιαζουν την προσπαθεια τους, πως να διαχειριζονται την καριερα τους και πως να πουλανε τους εαυτους τους σε επιδοξους χορηγους. Οπως δηλαδη κανουν τοσο καλα ο Λαμπρος και ο Παυλος.
-
Go_For_Pole ...WELL SAID!Εξαιρετικη τοποθετηση...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καλως ή κακως αυτος ο αγωνας ειναι η βιτρινα των Ελληνικων αγωνων στο ευρυ κοινο.Ξεκινάς από αυτή τη λάθος βάση και για αυτό βγάζεις λάθος (ΙΜΗΟ) συμπεράσματα. Δε νομίζω πως υπάρχει κανείς από το ευρύ κοινό που θεωρεί το Ακρόπολις βιτρίνα των Ελληνικών αγώνων. Ακόμα και το ευρύ κοινό ξέρει πως το Ακρόπολις είναι αγώνας του WRC. Τους 'παγκόσμιους' πάνε να δουν όλοι και τους διαδόχους τους, οι Ελληνες είναι ένα πρόσθετο θέαμα ή 'θέαμα' (όπως το πάρει κανείς) στο τέλος, για το οποίο ελάχιστοι (ποιοί ? αυτοί που ήδη πάνε στους Ελληνικούς αγώνες) ενδιαφέρονται (εξάλλου οι μισοί ή και παραπάνω έχουν ήδη φύγει για να προλάβουν τους παγκόσμιους στην επόμενη ΕΔ).
Η μονη ευκαιρια για προωθηση των αγωνων μας.
Πως ρε συ Go_For_Pole ? Με τηλεοπτικά δικαιώματα αγορασμένα από ξένους και στοχευόμενα αποκλειστικά στο WRC/JWRC ? Χωρίς να λέει τίποτα κανένα πλην MAGIC Ελληνικό κανάλι ? Με ημερήσιο τύπο που από τους Ελληνες αναφέρει μόνο Βωβό και Παπαδημητρίου ? Για ποιά προβολή μιλάς ?
Ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε σωστούς Ελληνικούς αγώνες σε βουνά και πίστες και η διάκριση στο Ακρόπολις θα έρθει. Δεν δουλεύει ανάποδα... Δηλαδή που κόντραρε ο Πάνος τον Μπουγκαλσκί το 2000 άλλαξε κάτι στους Ελληνικούς αγώνες ? Με το που κέρδισαν Ελληνες το Ν 2 χρόνια στη σειρά ? Ακόμα και αν του χρόνου με το καλό δούμε Ιαβεράκια, Πάνο, Λάμπρο και λοιπούς να οργιάζουν στα S1600 του Ακρόπολις, θα αλλάξει κάτι στους Ελληνικούς αγώνες ?
-
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΣ ΚΑΜΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΣΤΕ;;
ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ VAN ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΟΙ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΑΠΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
GO FOR POLE ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ,ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 51ο ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ;ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;......Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ........ -
Η λογική λέει αυτά που καταγράφει ο nass! Με δεδομένη όμως την μιζέρια των ελληνικών αγώνων αυτή τη στιγμή, θα ήθελα στο ακρόπολις να υπάρχουν ισες αναμετρήσεις με τους νέους του ελλ.πρωταθλήματος, που θα είναι και η σύγκριση για τους εμπλεκομένους να κάνουν ένα βήμα και σε άλλους αγώνες του παγκοσμίου. Γιατί αν περιμένουμε την αναβάθμιση των ελλ.αγώνων για να επιτευχθεί αυτό, τότε μάλλον θα έχουν γεράσει και οι σημερινοί νέοι και θα μιλάμε πάλι για τους τότε νέους....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε νομίζω πως υπάρχει κανείς από το ευρύ κοινό που θεωρεί το Ακρόπολις βιτρίνα των Ελληνικών αγώνων.Φυσικα ολοι ξερουν οτι ειναι αγωνας του WRC, φυσικα ολοι πανε για τους ξενους.
Μερικοι οντως φευγουν μολις περασει και ο Βωβος. Ομως υπαρχουν τοσοι αλλοι που μενουν περισσοτερο ειτε γιατι εχουν χαλαρο προγραμμα, ειτε γιατι θα μεινουν μεσα για να δουν και την δευτερη διελευση. Το θεμα ειναι οτι καποιοι βλεπουν και αρκετους Ελληνες αγωνιζομενους χωρις να σημαινει οτι ακολουθουν το Πανελληνιο πρωταθλημα. Μεταξυ αυτων ειμαι και εγω αλλωστε. Ε, πιστεψε με δεν ειδα τιποτα που θα με δελεασει να παω στον επομενο χωματινο γυρο του μεικτου.Η μονη ευκαιρια για προωθηση των αγωνων μας.
Πως ρε συ Go_For_Pole ? Με τηλεοπτικά δικαιώματα αγορασμένα από ξένους και στοχευόμενα αποκλειστικά στο WRC/JWRC ? Χωρίς να λέει τίποτα κανένα πλην MAGIC Ελληνικό κανάλι ? Με ημερήσιο τύπο που από τους Ελληνες αναφέρει μόνο Βωβό και Παπαδημητρίου ? Για ποιά προβολή μιλάς ?
Προφανως οχι για τη τηλεοπτικη Νασο, αυτη ειναι χαμενη συμφωνα με τη τρεχουσα κατασταση. Ας αφησουμε και τον τυπο ή τουλαχιστον αυτο το κομματι που γραφει διαβαζοντας τα αποτελεσματα. Αυτο που αναφερομουν ηταν η προωθηση μεσω της δημιουργιας θετικης εντυπωσης σε οσους βλεπουν αγωνες σπανια. Δεν ειναι μικρη ευκαιρια, απλα ειναι πιο χρονοβορα και λιγοτερο αποτελεσματικη απο το να ξοδευοταν ενα τεραστιο διαφημιστικο κονδυλι που θα προωθουσε. Αλλα ειπαμε, αυτο εχουμε, σε αυτο ελπιζουμε.
Ακόμα και αν του χρόνου με το καλό δούμε Ιαβεράκια, Πάνο, Λάμπρο και λοιπούς να οργιάζουν στα S1600 του Ακρόπολις, θα αλλάξει κάτι στους Ελληνικούς αγώνες ?
Ναι, θελω να πιστευω οτι σε επιπεδο αριθμου θεατων θα βλεπαμε μεγαλη διαφορα. Στα οργανωτικα ενοειται οχι, ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση.
Κωνσταντινος
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
GO FOR POLE ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ,ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 51ο ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ;ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;Δημητρη, εσυ τους εχεις δει πολυ περισσοτερο απο οτι εγω και γιαυτο ξερεις καλυτερα. Απο την πλευρα μου, μερικους τους εβλεπα πρωτη φορα και ειλικρινα δε πιστευα στα ματια μου.
Οι υπολοιποι; Δε θελω να μπω σε αυτη τη κουβεντα, οπως ειπα απλα εκτιμω την αποχη τους απο τη στιγμη που δεν ειχαν τα καταλληλα μεσα για για κυνηγησουν Τσολαιδη και Χ''τσομπανη.
Παντως επετρεψε μου την παρατηρηση οτι οποιος προσπαθησε να βρει χορηγο για το Ακροπολις και δε τα καταφερε, μαλλον πρεπει να το παρει αποφαση οτι μια ζωη θα τρεχει απο τη τσεπη του. Μαλιστα το γεγονος οτι καποιοι εχουν οντως χορηγους σημαινει οτι μαλλον κανει κατι λαθος.
-
Ακόμα και αν του χρόνου με το καλό δούμε Ιαβεράκια, Πάνο, Λάμπρο και λοιπούς να οργιάζουν στα S1600 του Ακρόπολις, θα αλλάξει κάτι στους Ελληνικούς αγώνες ?
Ναι, θελω να πιστευω οτι σε επιπεδο αριθμου θεατων θα βλεπαμε μεγαλη διαφορα. Στα οργανωτικα ενοειται οχι, ειναι τελειως διαφορετικη υποθεση.
Κωνσταντινος
Πιστευω πως μονο στην ελπίδα ελληνικής, έστω και άτυπης νίκης στα 1600 μια που το JWRC ειναι κλειστό πρωτάθλημα, θα ξεσήκωνε τους έλληνες θεατές και εαν μαρκεταριστει (γλωσοπλάστης!!!) και σωστα θα προσέλκυε και τα κανάλια... Δειτε τι έγινε με την Eurovision και τα νούμερα που έκανε ένας ξεχασμένος για χρόνια θεσμός...
ΥΓ: Απαράδεκτο το γεγονος οτι το magic δεν έκανε ούτε ένα πλάνο στο Βωβο κατα την διάρκεια του WRC Show ενω έμεινε στην μετάφραση του αγγλικού σπικάζ χωρις την παραμικρή αναφορα στην προοδο του Βωβου-EL EM κατα την διάρκεια του αγώνα, υποβαθμίζοντας την προσπάθεια του ελληνικού πληρώματος.
-
Ε, πιστεψε με δεν ειδα τιποτα που θα με δελεασει να παω στον επομενο χωματινο γυρο του μεικτου.Κωσταντινε ειναι το ιδιο το Acropolis κ το ιδιο το Πανελληνιο Πρωταθλημα; Οταν στο Acropolis κυνηγανε τον τερματισμο ενω στο Πανελληνιο πρωταθλημα (που δεν εχει τα χλμ του Acropolis) θελουν βαθμους κ ο συναγωνισμος πολυ μεγαλυτερος;
Δεν νομιζω οτι βλεποντας Ελληνες στο Acropolis θα πρεπει να, ή να μην, δελεαστεις για να δεις καποιον χωματινο γυρο. Το Acropolis ειναι κατι τελειως διαφορετικο (τουλαχιστον στα ματια μου). Οποιος μπορει σκιζει τσεπες κ μπαινει στη αρενα. Σιγουρα καποιοι μ αρεσαν κ καποιοι οχι, αλλα απο εκει κ μετα οσο να ναι ειναι ενας αγωνας που οσοι μπορεσαν να παρουν εκκινηση μπραβο τους μονο κ μονο για τα εξοδα που μπηκαν χωρις καμια πιθανοτητα διακρισης. Δεν ειναι ωρα για το ποιος ηταν γρηγορος αργος κουλος ή οχι. Αυτοι μπορεσαν να μπουν αυτοι μπηκαν. Ας ερχοντουσαν να μπουν κ οι γρηγορoτεροι αν μπορουσαν. Ουτως ή αλλιως αν δεν θελουμε να τους βλεπουμε φευγουμε νωριτερα and that's it!
Επισης νομιζω οτι ειναι αδικο το σχολιο που κανεις με το αν μας απασχολει η οικονομικη κατασταση ή οχι του καθενος. Ναι δεν μας απασχολει αλλα σιγουρα ειναι κατι που πρεπει να σεβαστουμε. Απο την στιγμη που το επιπεδο μας παραμενει ερασιτεχνικο δεν θα πρεπει να αγνοουμε αυτους που συμπληρωσαν τις συμμετοχες στις 73. Γιατι αυτοι ειναι κ οι ηρωες της υποθεσης. Γιατι κ οι κορυφαιες Ελληνικες συμμετοχες το κεφι τους δεν κανουν/εκαναν; τρεχουν σαν επαγγελματιες;
Ας εβγαινε μια Citroen, Peugeot, Fiat Auto Hellas κλπ να κατεβασει συμμετοχες στον αγωνα. Αλλα τωρα τι λεω...!
Το Acropolis δεν ειναι βιτρινα των ελληνικων αγωνων. Η βιτρινα των ελληνικων αγωνων ειναι οι ιδιοι οι ελληνικοι αγωνες. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πιστευω πως μονο στην ελπίδα ελληνικής, έστω και άτυπης νίκης στα 1600 μια που το JWRC ειναι κλειστό πρωτάθλημα, θα ξεσήκωνε τους έλληνες θεατές και εαν μαρκεταριστει (γλωσοπλάστης!!!) και σωστα θα προσέλκυε και τα κανάλια...Σωστη η συμπληρωση σου Παυλο, αν και δε το πηγαινα τοσο μακρια. Θεωρω οτι δεκα καλα περασματα στη Λιλαια/Παυλιανη με τα μεγαφωνα/ραδιοφωνο να ενημερωνουν οτι η επομενη ευκαιρια να τους ξαναδει κανεις ειναι τοτε και εκει, θα ηταν ευεργετικα.
Αυτο που περιγραφεις ειναι η δυσκολη και σαφως πιο αποτελεσματικη λυση βεβαια.
-
Φιλοι παρακολουθω μ ενδιαφερον χωρις δυστυχως να εχω τον χρονο να
εμβαθυνω η ν απαντησω. Αισθανομαι ομως οτι ειστε πολυ αυστηροι, μια
και μοιραια κανετε συγκριση με επαγγελματιες θεους. Ισως να εχετε καποιο δικηο, αφου ειναι πολυ πιθανο να μην γνωριζετε την ιστορια των
Ελληνικων αγωνων, τις χορηγιες που καποτε επεσαν αλλα πηγαν χαμενες (και γιατι) και αλλα πολλα ντεσου (που λενε κι οι Γαλλοι). Θελει πολλη κουβεντα το πραγμα....
Εντυπωση μου εκανε παρ ολα αυτα η τοποθετηση του Χαρη που γραφει οτι ο 'παπους Στιγκ' σερνοταν , η αλλων που γραφουν οτι οι Ν4 ηταν
συνεχεια πανω στα φρενα. Βρε παιδια εχει οδηγησει κανεις σας οχημα με
1430κιλα καθαρο βαρος+ 90 κιλα βενζινη+ 150 κιλα πληρωμα=1670 κιλα
στη λασπη της παυλιανης η την κατηφορα του Αγ. Στεφανου, να δει την
γλυκα?
Με ελαφρυα την καρδια συγκρινουμε WRC με λεωφορεια, Αυτοκινητα του σημερα με το προιστορικο του Νιωρα, επαγγελματιες με οδηγους του
Σαβατοκυριακου. Ελεος.
Κι απο την αλλη ΝΑΙ. Για τον τσολακιδη εγραψα κι εγω. Μπραβο του. Αλλα κι αν δεν εβγαινε, ποσο θα αντεχε αυτο το ρυθμο το γκρουπ Ν με τα
νορμαλ ψαλιδια, ακρομπαρα,γεφυρες, φρενα? Ασ μαθουμε πρωτα τις
λεπτομερειες και μετα ας πυροβολουμε. Το γιατι τωρα εμεις δεν εχουμε
επαγγελματιες να βγουν και να μας δοξασουν ειναι αλλο θεμα. Που σιγουρα εχει τις αιτιες του. Ψαξτε τις αναμεσα μας! Δεν φταινε παντα οι αλλοι για τα δικα μας λαθη, παραλειψεις, μειονεκτηματα.
Μενω με μια 'πικρα'. Καποτε ηταν ηρωικο να συμμετεχεις στο Ακροπολις. Τωρα ξαφνικα εγινε αντιστασιακη πραξη αξιοπρεπειας η μη συμμετοχη. Αλλοι καιροι,αλλα ηθη! -
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΟΣ ΡΥΘΜΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ(ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ¨ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ¨ ΤΟ ΑΡΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΟΔΗΓΟ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΜΙΖΕΣ,ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΛΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!
(ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ¨ΤΥΧΕΡΟΥΣ¨) ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΦΛΑΜΟΦΑΝΕΣ Ο ΡΥΘΜΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.(ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ).ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΥΛΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΧΡΗΜΑ-ΧΡΟΝΟΣ..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΥΛΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΧΡΗΜΑ-ΧΡΟΝΟΣ.....Συμφωνω απόλυτα, δεν είπα κάτι διαφορετικό... Ας παρουν κάποιοι νεοι-ωραιοι-γρηγοροι, ενα καλό S1600 με σωστό πακέτο (χορηγιας-μηχανικών-υποστήριξης κλπ) και σε συνδιασμό με έξυπνες κινήσεις απο την EΛΠΑ (χρησιμοποιηση ειδικών του ακροπολις σε ελληνικούς αγώνες πριν το Ακροπολις, Στερεας-Λιβαδειας κλπ) και σωστή σειρα εκκίνησης νομίζω πως μια ελληνικη διακριση ειναι εφικτη
-
Παντως επετρεψε μου την παρατηρηση οτι οποιος προσπαθησε να βρει χορηγο για το Ακροπολις και δε τα καταφερε, μαλλον πρεπει να το παρει αποφαση οτι μια ζωη θα τρεχει απο τη τσεπη του. Μαλιστα το γεγονος οτι καποιοι εχουν οντως χορηγους σημαινει οτι μαλλον κανει κατι λαθος.
Δίκιο έχεις!
Και να σου πω το λάθος;Γεννήθηκαν με λάθος επώνυμο και στα πάρτυ έκαναν παρέα με τα λάθος άτομα...
-
Καλημέρα
Θεωρώ ότι κατ' ελάχιστον είναι λυπηρό να γίνεται διάλογος με τέτοιο ή ανάλογο θέμα.
Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν γιά την επιλογή της τσέπης και της ζωής του. Είναι αντιφατικό από την μία να γίνεται λόγος γιά ερασιτέχνες και από την άλλη να μην λαμβάνεται υπόψη ότι αυτό που γεύεται ο καθένας από αυτούς, είτε συμμετέχει σε ράλλυ σπρίντ είτε στο Ακρόπολης και δεν είναι άλλο από την ευχαρίστηση της οδήγησης. Όταν εγώ πηγαίνω αντικειμενικά σιγά, πλην όμως γιά το επίπεδο μου γρήγορα, τότε υποκειμενικά πηγαίνω γρήγορα και από την στιγμή που η οδήγηση είναι προσωπική απόλαυση εκείνο που έχει σημασία είναι το υποκειμενικό.
Η μόνη περίπτωση που σηκώνει κριτική είναι το αν οδηγώ σωστά ή λάθος, όπως πολύ΄καλά αναφέρει σε ένα σημείο ο G.f.P. είναι άξιο κριτικής όταν ακολουθώ εντελώς λάθος γραμμή η οποία μου στοιχίζει σε χρόνο και ενδεχομένως να ταλαιπωρεί και το αυτοκίνητο περισσότερο. Επίσης κριτική θετική ή αρνητική μπορεί να γίνει όταν ο ίδιος ο οδηγός έχει αναβάσει τον πήχυ και φυσικό επόμενο είναι ο θεατής να ζητάει να υπεραπσιστεί τον τίτλο του και τις επιδόσεις του.
Κατά τα λοιπά είναι σαφές ότι όλοι αυτοί που κριτικάρουν αρνητικά τις επιδόσεις στο Ακρόπολης κάποιων ιδιωτών - ερασιτεχνών μάλλον δεν έχουν ποτέ γευθεί αυτή την πολύ γλυκιά αίσθηση αυτού του αγώνα, αυτό τον αγώνα με τις εντελώς άγνωστες συνθήκες (οι δρόμοι δεν έχουν καμμιά σχέση όταν περνάνε τα ελληνικά πληρώματα), δεν έχουν γευθεί ποτέ την επαφή που έχει το πλήρωμα με τους μηχανικούς του, δεν έχουν σταθεί ποτέ να κοιτάνε σαν χάνοι τον δύσμοιρο μάστορα που μη έχοντας άλλα ανταλλακτικά είναι έτοιμος να ξυλώσει το αμάξι του, ή ακόμη και το αμάξι του ανώνυμου θεατή, μόνο και μόνο γιά κερδίσει την πρώτη μάχη που είναι αυτή του τερματισμού.
Μέχρι εκεί μπορεί ο κάθε ευγενής να πάει μέχρι εκεί πηγαίνει και μπράβο του. Δεν πήρε κανενός το πορτοφόλι, κανενός το αυτοκίνητο ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ. Εκτός και αν την πήρε και δεν το ξέρω. Λες να έγινε; και αυτό;
Όσον αφορά την όποια σύγκριση με τον 'παππούλη' (άλλοτε Saab, Audi κ.λ.π.) είναι μάλλον ιεροσυλία να μπαίνει κανείς στην διαδικασία σύγκρισης μαζί του ακόμη και τώρα στα πραγματικά γεράματά του. Ακόμη και η εμπλοκή του με αυτοκίνητο της ομάδας Ν σημαίνει πολλά. Και προσωπικά στα ίσια δεν θεωρώ ότι υπάρχει άτομο που μπορεί να πιστέψει ότι τον έπιασε μέσα στην ειδική. Οι πιό έμπειροι με το χώμα και δη το Ακρόπολης και το Χαλκιδικής, όταν γινότανε, ξέρουν πολύ καλά ότι η σκόνη σε πολλά σημεία πολλές φορές 'κάθεται' και μας δείνει την εντύπωση ότι μπροστά μας είναι αυτοκίνητο, ενώ δεν είναι κανένας. Βεβαίως εάν σε ειδική 25 χλμ. έχει διαφορά με τον άλλον 20 δ.λ. τότε πολύ πιθανόν σε 'αμούδα' να βρείς σκόνη, δεν σημαίνει όμως ότι σε εμποδίζει να τον περάσεις, απλά δεν ήρθε ποτέ η στιγμή της προσπέρασης. Και η σκόνη έχει τα απρόοπτά της, όπως έγινε με τον Σολά και Κρέστα.
Εκείνο όμως που κανένας δεν αναφέρει και ίσως είναι γιά συζήτηση, είναι το γιά ποιό λόγο έγινε όλη η φασαρία προΑκροπολικά γιά τις δοκιμές των Ελληνικών πληρωμάτων, όταν κατά το πλείστον ήταν δεδομένο ότι κανένας δεν θα εξαντλούσε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και του εαυτού του; Ή μήπως κάποιοι τις εξάντλησαν και τόπαιξαν 'αρχηγοί' στο θέμα; Η αλήθεια είναι ότι τα περάσματα κάποιων έδειχναν να ξέρουν καλά το δρόμο, και φυσικά δεν εννοώ τον Βωβό που έχει κάνει χίλιες φορές το Δροσοχώρι. Ας με συγχωρέσουν όσοι βλέπουν τον εαυτό τους στηνν προηγούμενη πρόταση, αλλά αυτή είναι η διαμορφωθείσα αντίληψή μου περί του θέματος, την οποία συμμερίζονται και άλλοι. Βλέπετε η στρουθοκάμηλος βάζει το κεφάλι στο χώμα, αλλά έχοντας μεγάλα πόδια και σώμα δεν μπορεί η κακομοίρα να κρυφτεί. Έτσι έγινε και στο φετινό Ακρόπολης, προ, κατά και μετά.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, ό,τι και αν έκαναν, όπως και αν οδήγησαν. Συγχαρητήρια στους κυρίους Γονή, Καλτσούνη και Μανιατόπουλο, διότι αν και συμμετέχουν οι ίδιοι ως οδηγοί δεν πάυουν να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο το χώρο των αγώνων.
Η ιδέα του Ακρόπολης έχει να κάνει με την ψυχή μας και την πληρώνουμε ακριβά, ακόμη και τώρα που δεν προσμετρά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Μήπως όμως έχετε πάει να δείτε πόσοι ιδιώτες σε ανάλογη θέση με εμάς συμμετέχουν σε αντίστοιχους αγώνες σε άλλες χώρες και οδηγούν σε ανάλογους ρυθμούς.
Ευχαριστώ πολύ γιά την ανοχή και την αντοχή σας να διαβάσετε τις απόψεις μου.
Παράκληση μην πυροβολείτε άλλο αυτό το χώρο. Σε όποιον δεν κάνει λυπάμαι, ας πάει να δει τους άλλους γρήγορους που ίσως και να ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ - με την αξία τους;
Χαιρετώ LEV -
Φιλε LEV
Επειδη καλως η κακως δεν αφηνω στη ζωη μου 'πραγματα να πεσουν
χαμω' και ποτε δεν κανω την παπια, κι επειδη οσμιζομαι οτι μερικα απ αυτα που γραφεις με αφορουν, απανταω με την παρακληση να πιστεψεις οτι ακριβως διαβασεις πιο κατω.- Με τις δοκιμες των ελληνων δεν εχω καμμια εμπλοκη. Ιδιαιτερα με τον Γιαννη με τον οποιο δεν εχω τιποτα να χωρισω. Μπλεχτηκα, οπως μπλεκομαι συνηθως γιατι δεν κραταω το στομα μου κλειστο και ενεργω
συνηθως χωρις να σκεφτομαι τις συνεπειες.(Ποιες συνεπειες αλλωστε, δεν
ζω ουτε απο , ουτε για, τους αγωνες). Αλλοι καναν την αναφορα, αλλοι την πληρωσανε. Αστο, περασμενα-ξεχασμενα. Να πω μονο οτι οι μισοι μ εβρισαν γιατι καλυψα τον Γιαννη κι οι αλλοι μισοι γιατι παρ ολιγο να του κανω ζημια. Ακρη δεν βγαζω. - Οι δικες μου αναγνωρισεις αρχισαν τον απριλη, οταν πρωτοδημοσιευθηκε ο χαρτης της διαδρομης. Τοτε πηρα ενα Νιβα κοι αμοληθηκα στα βουνα με τη βοηθεια ενος περσινου road book που μου δανεισε ο Λωρης. Χρησιμοποιησα επανειλημενα αλυσοπριονο, φτυαρι κι
αλυσιδες για να περασω τους δρομους που ειχαν καταστραφει απο τον βαρυ χειμωνα. Να φανταστεις οτι μη ξεροντας την διαδρομη, εγραψα το
Δικαστρο οπως ηταν περυσι , το ιδιο και το δροσοχωρι. Την τελευταια βολτα την εκανα 8 μαιου που ειχα και την συναντηση με τον Γιαννη.
Το Δροσοχωρι το εκανα ως πλοηγος στο Στερεας,(το μισο,γιατι το αλλο μισο
το εγραψα στις 8 Μαιου χωρις τσεκαρισμα) ενω την Ελατεια στο Λειβαδιας.
Ειχα απλα στο μυαλο μου την σαφη προειδοποιηση της οργανωσης, οτι απο την ωρα που θ αρχιζαν το στρωσιμο, δεν θα μπορουσαμε να περασουμε ουτε με τα ποδια. Και δεν ηθελα να δινω δικαιωματα. Με τον τροπο που σου περιγραφω εκανα απ ολες 4 περασματα εκτος απο Δικαστρο, Δροσοχωρι που δεν ηξερα που πανε. Εκανα ομως και κατι αλλο που πολλοι κοροιδευουν, αλλα που πιθανα θα σου λυσει τις αποριες. Βιντεοσκοπησα
ολη τη διαδρομη, και καθε βραδυ σπιτι, τρεχοντας στον διαδρομο, εκανα 'επαναληψη'. Με το τροπο αυτο μπηκα στο πνευμα της καθε ειδικης,
παρ ολο που στον αγωνα ψιλοαιφνιδιαστηκα,γιατι οι δρομοι ηταν πολυ
διαφορετικοι και πιο φαρδεις απο τοτε που τους ειχα δει. Εν τελει ελπιζω
μ αυτα που διαβαζεις να με κατατασεις εξω απο τον χωρο των 'αρχηγων'
οπως γραφεις. Νομιζω οτι κι εσυ στη θεση μου, για να μην πας ξυπολητος
στ αγκαθια, το ιδιο θα εκανες. - και πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Δεν υπεπεσα ποτε στην ιεροσυλια να πω οτι
εφτασα και πηγα να περασω τον ιερο παππου. Ειπα οτι ειδα μπροστα μου την σκονη και απερισκεπτα εκανα το λαθος. Το αν ηταν καθισμενη η ζωντανη ειναι μια λεπτομερεια χωρις ιδιαιτερη αξια. Καποιοι ανθρωποι που με βρηκαν μετα τον αγωνα, μου ελυσαν τις αποριες, αφου μετρουσαν τις διελευσεις και τις διαφορες με χρονομετρα. Ο παπους περασε 37 πριν απο μενα και ο Γρηγορης 1.42 μετα απο μενα. Αυτο περιπου 1,5 χιλιομετρα πριν την εξοδο μου. Μαλιστα, εδω σου λεω οτι ειχα την τυχη να ακολουθω
τον παπου στο δρομο προς ΣΕΧ Δροσοχωρι, κι επειδη σχεδον καπελωμενοι
πηγαιναμε γρηγορα, ζηλεψα τον τροπο που χειριζοταν το εργαλειο του, οταν εγω πηγαινα κουτρουβαλα για να τον ακολουθησω. Ειπαμε, μην
συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Κατα τα αλλα, συμφωνω απολυτα μ αυτα που γραφεις. Στη διαθεση σου
για οποιαδηποτε διευκρινηση
Ευπειθως....
Χρηστος.
Υ.Γ. Και μια λεπτομερεια που μπορει να βοηθησει νεους. Περα απο την καμερα χρειαζεται κι ενα μαγνητοφωνακι. Επειδη οι δρομοι ειναι χαλια,
και ο συνοδηγος ειναι αδυνατο να γραψει λεπτομερειες-λογω τρανταγματων-χωρις να σταματαμε, η διαδρομη υπαγορευεται στο κασετοφωνο, μεσα στη βδομαδα γινεται ησυχα κι απλα η απομαγνητοφωνηση, κι ετσι μετα χρειαζονται μονο μικρες διορθωσεις στις αναγνωρισεις με μεση ταχυτητα και χωρις χασιμο χρονου. - Με τις δοκιμες των ελληνων δεν εχω καμμια εμπλοκη. Ιδιαιτερα με τον Γιαννη με τον οποιο δεν εχω τιποτα να χωρισω. Μπλεχτηκα, οπως μπλεκομαι συνηθως γιατι δεν κραταω το στομα μου κλειστο και ενεργω
-
ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ LEV , ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΟΥ , ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ , Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΑΠ'ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ..) ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ , ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΥΜΠΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΤΥΛΗΞΕΙΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ S1600 Η Ο ΤΑΚΗΣ Η Ο ΑΡΗΣ Η Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ Ν4 ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ FFSA THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΟΑΑ ) , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΣΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΟΠΟΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΗΛ. , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,(ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ ... ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .
ΟΧΙ ΡΕ LEV ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΡΙΟΚΩΛΟ ΤΟΝ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΑΓΓΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΡΝΑΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ .
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ , Κ.Α. , ΕΝΤΑΞΕΙ ,........ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΕ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΩΛΟ
ΦΙΛΙΑ Χ.Α. -
Δεν βγαινει άκρη γμτ. Για γελια είμαστε!!!! Ακομα και σοβαροι χορηγοι με σημαντικα πακέτα να βρεθουν, οπως υπήρξαν στο παρελθον (μεγάλη ιστορία, ο ένας κατηγορει τον άλλον για το ποιος έφαγε περισσότερα), θα μας φαει το γιατι αυτος και όχι εγω, η διαπλοκή, η ματαιοδοξία και περισότερο απο όλα το πως θα βάλουμε λεφτακια στην τσέπη!!!!
Ολοι αδικημένοι είναι και στην λογική του 'αν το είχα εγω αυτο το αυτοκίνητο να δεις τι θα έκανα'. ΕΛΕΟΣ!!!!ΥΓ: Κριση ειλικρινειας ήταν, γιατι έχω ακούσω πολλά μπροστα μου και πισω μου για πολλούς, υμών συμπεριλαμβανομένων!! (Ζητώ συγνώμη δεν θα επαναληφθει...)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δίκιο έχεις!
Και να σου πω το λάθος;Γεννήθηκαν με λάθος επώνυμο και στα πάρτυ έκαναν παρέα με τα λάθος άτομα...
ΟΚ να υποθεσω λοιπον οτι οταν με τον Δημητρη πηγαινατε να βρειτε χορηγιες σε σοβαρες εταιριες ειχατε μαζι σας μια επαγγελματικη παρουσιαση για το ποιοι ειστε, τι κανετε, τι μπορειτε να τους προσφερετε και επισης ξερατε πως να 'πουλησετε' τους εαυτους σας σε αυτους που θα σας ακουγαν; Γιατι αν δεν εχεις κανει πρωτα αυτα, δεν ειναι οτι πιο σωστο να κανεις ενα τοσο μειωτικο για αρκετους σχολιο.
Κατα τα αλλα σε αυτα που γραφει ο Lev θα πω το εξης: Δε θεωρω λυπηρη μια τετοια κουβεντα. Στο κατω κατω απο τη στιγμη που δεν εχουν αναφερθει ονοματα δε μπορουμε καν να μιλαμε για κριτικη. Απογοητευση και προβληματισμος εκφραζονται και πιστευω οτι αυτο δικαια το κανουν οσοι ανησυχουν γενικα για το μελλον των Ελληνικων αγωνων.
Οτι το Ακροπολις σημαινει παρα πολλα για τους μεγαλυτερους ειναι κατανοητο και φυσικα αποδεκτο. Ως εκει ομως! Το να μοιραζονται συγχαρητηρια σε ανθρωπους που δεν εκαναν κατι εξαιρετικο, απλα τερματισαν προσωπικα δε με εκφραζει. Μπορει για εσας αυτο ειναι βλασφημια και ασεβεια αλλα εξισου για εμενα τον θεατη το να ξεκινησεις εναν αγωνα με σκοπο να πας οσο αργα χρειαζεται για να τερματισεις δε με παραπεμπει σε νοοτροπια αθλητη.
Η συγχρονη πραγματικοτητα επιβαλει αυτος ο αγωνας να χρησιμοποιηθει σαν βιτρινα για νεους με φιλοδοξιες για καριερα εξω (υπαρχουν!) αλλα και σαν βιτρινα του μεικτου. Οσοι περισσοτεροι λοιπον απο εσας τους αγωνιζομενους το καταλαβουν αυτο τοσο το καλυτερο για τον χωρο. Αν οντως βαζετε πανω απο εσας το σπορ, βοηθηστε ενα νεο και ικανο να βρει τα λεφτα για το Ακροπολις. Μη ξεχνιομαστε, καποιοι το κανουν ηδη και στα δικα μου ματια ειναι πολλοι πιο ψηλα απο οτι οι Χ,Υ,Ζ που εγραφα πριν, ασχετως αν τη θεση στην εφημεριδα την καταλαμβανουν οι τερματισαντες.
Α και κατι ακομα. Το υπονοουμενο με τς δοκιμες μου φανταζει σα προσπαθεια να παει η κουβεντα αλλου. Κριμα.
ΥΓ Παυλο, αδικημενοι δεν υπαρχουν. Η διαφορα ειναι οτι καποιοι το θελουν απεγνωσμενα και καποιοι απλα το θελουν. Προφανως το δευτερο δεν αρκει.
ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ...