-
5530-ιζει το UI του. Εχει scrolling κανονικα σε αντιθεση με 5800.
Για αποκριση θες να μαθεις ; -
Ναι αν έχεις υπόψιν σου ...αν κ από ότι βλέπω από τα βίντεο...κουμπάκι και πάλι κουμπάκι.
-
Δεν το πηρε το ματι μου live καπου (μπορει να το ειχαν και με label 5800)
αλλα φανταζομαι αφου εχει scrolling κανονικα δεν θα μοιαζει με τον αδερφο του.
Κατα τα αλλα ... νυχακι μπας και πιασει το αγγιγμα.
Το πολυ-πολυ να ειναι σαν N97. -
προς γνώστες και κατόχους
αξίζει το iphone 3gs τα επιπλεόν 100ε σε σχέση με το 3g?
αν είναι και τα 2 σπασμένα, έχουν μεγάλες διαφορές πέρα από την ταχύτητα (αλήθεια, πόσο πιο γρήγορο είναι το s απο το απλό??)δεν είχα ποτέ μηλοφωνό , οπότε όποιο και από τα 2 να πάρω θα μου κάνει διαφορά σε σχέση με το τωρινό μου ν95 8gb
-
Υπάρχει μια εφαρμογή στο appstore που λέγεται '4 ΤΡΟΧΟΙ' όπου υποτίθεται διαβάζεις το περιοδικό και αγοράζεις κάθε μήνα το έκαστο τεύχος (κάτι σαν του e-na.gr). Το έχει δοκιμάσει κανένας από δω (trendy macόφιλος iphonατζής); Οι κριτικές πάντως δείχνουν epic fail αλλά I want to know more.
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προς γνώστες και κατόχουςαξίζει το iphone 3gs τα επιπλεόν 100ε σε σχέση με το 3g?
αν είναι και τα 2 σπασμένα, έχουν μεγάλες διαφορές πέρα από την ταχύτητα (αλήθεια, πόσο πιο γρήγορο είναι το s απο το απλό??)δεν είχα ποτέ μηλοφωνό , οπότε όποιο και από τα 2 να πάρω θα μου κάνει διαφορά σε σχέση με το τωρινό μου ν95 8gb
Λένε ότι αξίζει το 3Gs την διαφορά από το 3G. Έχω το 3Gs και δεν έχω δουλέψει ποτέ σε 3G για να ξέρω πόσο χειρότερο είναι. Αυτό που δεν αξίζει σίγουρα είναι να έχεις τώρα το 3G και να πάρεις το 3Gs όταν μέσα σε ένα εξάμηνο θα παρουσιαστεί το 4G.
-
Ευτυχής κάτοχος ενός Νοκια 5230. Απίστευτη οθόνη, ακριβέστατη στο touch της.
Και το πήρα μόλις 120 ευρώ σφραγισμένο από παιδί που το πουλούσε στο myphone.στα +
η ύπαρξη A-GPS με δωρεάν ovi maps (navteq)
η αυτονομία
η οθονάρα 360 x 640 pixels, 3.2 inches
3.5 mm audio jackστα -
είναι λίγο πλαστικούρα αλλά 120 ευρά μην ξεχνιόμαστε
2MP κάμερα -
Ακριβεστατη ;
Παρομοια με το Ν97 mini ;=========================================
**Symbian goes fully open source
**click -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ακριβεστατη ;
**clickδεν ξέρω δεν είχα Ν97. Αλλά σε σχέση με κάτι Samsung-LG είναι η μέρα με την νύχτα.
πολύ ωραίο τηλεφωνάκι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακριβεστατη ;
**clickδεν ξέρω δεν είχα Ν97. Αλλά σε σχέση με κάτι Samsung-LG είναι η μέρα με την νύχτα.
πολύ ωραίο τηλεφωνάκι.
τι πηγες και πηρες παλι ρε?
ουτε 40€ δεν εδινα για κατι τετοιο. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ακριβεστατη ;
πολύ ωραίο τηλεφωνάκι.
τι πηγες και πηρες παλι ρε?
ουτε 40€ δεν εδινα για κατι τετοιο.Σπύρε τράβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
-
αντε σε καμια 10αρια μερες να σε δω που θα κανεις το λαθος να παρεις παλι κανα iphone
-
τουλάχιστον δεν πέφτω στον βούρκο να αγοράσω htc με παραθύρια στα 699 μόνο ...λέμε.
-
ουτε εγω παιρνω τετοια πλεον.
βεβαια, αν αυτο το πραγμα που πηρες κανει 120€, τα 699 που ζηταει η HTC ειναι μαλλον τιμη ευκαιριας
-
Βρ' ας τον ανθρωπο να χαρει
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Βρ' ας τον ανθρωπο να χαρειεχεις δικιο ημουν λιγο σκληρος.
ο Σαβς ειναι καλο παιδι ομως και ξερει οτι τα λεω με καλη προθεση.
-
Ρε δεν με νοιάζει. Εγώ το γουστάρω το κινητάκι. Θέλω αυτονομία, gps και καλή οθόνη αφής και να είναι Νοκια. Ολα αυτά μου δίδονται σε τιμή χαμηλή οπότε βουαλά.
-
βρε μη με προκαλεις πανω που παω να γινω καλος....
-
Τώρα με τον δωρεάν πλοηγό, τα Nokia έχουν γίνει πολύ καλό value for money.
-
Να κανω μια ερωτηση.Στον τηλεφωνικο καταλογο των Samsung οι επαφες με αγγλικους χαρακτηρες αποθηκευοντε κατα αλφαβιτικη σειρα η πανω-πανω???Πχ αν εγω εχω το ονομα Πετρος και το ονομα Sakis το Sakis θα ειναι πανω απο το Πετρος η απο κατω???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε δεν με νοιάζει. Εγώ το γουστάρω το κινητάκι. Θέλω αυτονομία, gps και καλή οθόνη αφής και να είναι Νοκια. Ολα αυτά μου δίδονται σε τιμή χαμηλή οπότε βουαλά.Γεια σου ρε Σαββα... εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Τωρα μεταξυ μας... το πηρες για μηχανισμο πυροδοτησης εκρηκτικου μηχανισμου... ετσι δεν ειναι?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]