-
Η 316i είναι κιμπάρικο αυτοκίνητο ρε! Δεν είναι βέβαια Megane CC οπότε χάνει λίγο από την αίγλη...
-
Σας παρακαλω λιγα τα λογια σας για το αυτοκινητο που μου ανοιξε νεες πορτες στη ζωη
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ρε παιδια τι ομορφα που ηταν!!Best of για μενα το Εξιζε Τι εργαλειο το ατιμο!!! Ρε Νικο αυτοι οι BMWδακηδες γιατι με κοροιδευαν που ειπα να παμε για φαγητο??Δεν τρωνε οι ξενερωτοι??
Εμένα μου έκαναν παρατήρηση που κράζω τη 316i
Aν θελουνε κερναμε και τσαγακι!Αντε ρε οι κομπλεξικοι...προφανως μιλαμε για...γνώστες.
@dum...απορω ρε παιδι μου πως εδωσες το μεγκαν γι'αυτο το χρεπι που εχεις τωρα Δυσκολη αποφαση να το αποχωριστεις ε?Ειμαι σιγουρος οτι πουληθηκε τσακ μπαμ! -
Βλέπω περάσατε πολύ καλά !!!
Πάντα τέτοια !!!
Ο Νάσος με το Evo X, στο πόσο γύριζε ??
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Βλέπω περάσατε πολύ καλά !!!Πάντα τέτοια !!!
Ο Νάσος με το Evo X, στο πόσο γύριζε ??
Δεν μας ειπε...παντως πηγε ωραια!
-
Δε μέτραγα... Μαθαίνω ακόμα. Πάντως κάτω από 1:05 σίγουρα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε μέτραγα... Μαθαίνω ακόμα. Πάντως κάτω από 1:05 σίγουραΑυτά είναι!!! Εσύ είσαι έτοιμος poleman για την formula saloon
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε μέτραγα... Μαθαίνω ακόμα. Πάντως κάτω από 1:05 σίγουραΝάσο ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος όπως πέρναγες τη Κ9 σαν να μπαίνει το ESP, τι ήταν? Στο είπε και ο Γρηγόρης, δυστυχώς δε κατάφερα να σε δω...είχα πιάσει κουβέντα αλλού.
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά, μου το 'πε ο Γρηγόρης... Προφανώς και είχα βγάλει το ESP τελείως off (λες να 'ναι ζόμπι ESP αλα-VAG ? ) και σίγουρα δεν τ' άκουγα από μέσα. Ισως η τρόμπα του AYC ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν ξέρω ρε παιδιά, μου το 'πε ο Γρηγόρης... Προφανώς και είχα βγάλει το ESP τελείως off (λες να 'ναι ζόμπι ESP αλα-VAG ? ) και σίγουρα δεν τ' άκουγα από μέσα. Ισως η τρόμπα του AYC ?Παντως πολυ ωραια 'γυριζε' στο Μεγαρο. Αθορυβα αλλα αποτελεσματικα!
Κατι σαν Μ5 ring-taxi στο Nordsleife ... -
Ναι, εκτός του ότι εγώ είμαι πιο ωραίος από τη Sabine, κατά τ΄άλλα ολόιδια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι, εκτός του ότι εγώ είμαι πιο ωραίος από τη Sabine, κατά τ΄άλλα ολόιδιαΕνταξει, εννοω χωρις περιττα γλυστριμματα, και με καλους χρονους...
Αυτο βεβαια με το κοστος για τα εμπρος τακακια, ηρθε σαν κεραμίδα στο κουτελο...
Sarakakis enterprices? -
Νάσο...αν θέλεις κι άλλες φώτο σου, έχω βγάλει κάμποσες. Πες μου να τις ανεβάσω σε ένα imageshack να τις πάρεις.
-
Οχι μόνο εμπρός, και τα 4 έκαναν τόσο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι μόνο εμπρός, και τα 4 έκαναν τόσο...Να πω την αληθει, δεν ξερω τις τιμες σε αντιστιχης κατηγοριας ή και επιδοσεων αυτοκινητα,
αλλα μου φαινονται υπερβολικα πολλα... -
Και είναι... Το Internet είναι φίλος μας όμως
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και είναι... Το Internet είναι φίλος μας όμωςμα... καλά βρε Νάσο, στον Σαρακάκη πήγες να πάρεις τακάκια ?
Άμα παράγγελνες από την ferodo να στα φέρει next day η Monica Belucci αυτοπροσώπως, πιό φθηνά θα πλήρωνες...
-
Μα δεν τα πήρα από το 'Σ', τα παράγγειλα από το Internet, λιγότερα από τα μισά λεφτά...
Δεν ήξερα πως μπορεί να στα φέρει η Monica Belucci όμως -
Νικο το πρασινο RS που τραβηξες βγαζει 381 αλογα.Το πετυχα στο youtube!Ο κακλαμανος το φτιαχνει.
-
Πολυ δυνατο, με καταπληκτικο ηχο που θυμιζε το τερατωδες Audi quattro του Group B , αλλα δυσκολευοταν αρκετα να βγαλει την δυναμη του κατω...
Παμε Μεγαρα;