-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Into-megane μην το πάρεις βαριά αυτό που θα σου πω αλλά ένα σημερινό Grande Punto T-Jet (μιας και έχεις τόσο πολύ στο φτύσιμο τα Punto) είναι αντικειμενικά καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό σουΚαι με την ιδια τελικη καταλογου.. 195..
-
εισαι σιγουρος οτι στο δικο σου μεγκαν ψψ,εχουν μπει 4 ατομα?δηλαδη εχεις βρει ταυτοχρονως αλλους 3 να συμφωνουν κ να θελουν να συναναστρεφονται μαζι σου?
συγνωμη κιολας αλλα δεν την παλευεις..αν ειναι η μοναξια κ η ανασφαλεια που σε οδηγουν σε τετοιες αντιδρασεις κ συμπεριφορες,θα σου προτεινα να αλλαξεις τακτικη κ να μη τα βαζεις με ολους..
μπορει να λανθανω,αλλα εχω παρατηρησει οτι οποτε ειναι μεσα ο ιντομεγκαν,δεν ειναι ο πασχος κ τουμπαλιν.. -
Όποιος και να είναι, έχει πολύ χρόνο για χάσιμο...
-
ρε συ into megane δε πιανεσαι πουθενα
αυτο το απιστευτο κομπλεξ σου με τα κυβικα δε το καταλαβαινω, δηλαδη με 2 λιτρα εισαι βασιλιας?
παλι καλα που υπαρχουν τα τουρμπο, αλλιως και τα 2 λιτρα σαπια ειναι
αν δε ζουσα στην ελλαδα θα ηθελα να ειχα κι εγω ενα V8 ή σιγουρα ενα V6εσυ ομως κολλας με τα 1400 και θεωρεις οτι εισαι οκ στα 1600?
απο που και ως που ? απο τη στιγμη που ολα τα 1400αρια υπερτροφοδοτουμενα της αγορας ειναι πιο δυνατα απο το δικο σου μοτερ?
καταλαβε οτι με το τουρμπο υποκαθιστας τα κυβικα και οτι αυτο για τη χωρα μας ειναι παραδεισος
και το 2λιτρο μοτερ του r26, αν δεν ηταν τουρμπο θα επρεπε να ηταν V6 σαν το clio V6 αν θυμασαιεπισης επιμενω οτι ειναι τσιμπημενα
δηλαδη το δικο σου αυτοκινητο ειναι πολυ πιο φθηνο απο ΕΟS? και εισαι σιγουρος οτι εχει καλυτερη ποιοτητα?και αν ναι γιατι??
εχει καλυτερα πλαστικα, καλυτερα μηχανικα, ειναι πιο αξιοπιστο? -
Ρε καποιος κανει πλακα,δε μπορει να εννοει αυτα που γραφει...
Βακαλaου case... -
το ξερω , αλλα απανταω σοβαρα
αν και εδω το υφος ειναι πιο σοβαρο απο βακαλαου -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τι δουλεια εχει το megane cc σε ενα θεμα που λεει για rοadster;
Σωστά.....παράγεται ακόμα αυτό ?
Πας φιρί φιρί να ακούσεις τίποτα για τη Ferrari σου...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
με 4+ λιτρα δεν εχει προβλημα , περναει
βεβαια δεν παυει να ειναι ιταλικο κονσερβοκουτι
-
Σταματα εσυ ρε χοντρε!
-
Γιατί ψέματα θα είναι?
Παίρνει 4 άτομα? Έχει άνεση? Βγάζεις γούστα? Έχει φθηνό service?
και το κυριότερο από όλα δεν είναι CC....Μετά βίας η California.... -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ακόμα είναι έξω αυτός?δυστυχώς...και πρέπει να προσέχω εσάς με τα Swift και τις άλλες σακαράκες μη με φάτε...
Into-megane μην το πάρεις βαριά αυτό που θα σου πω αλλά ένα σημερινό Grande Punto T-Jet (μιας και έχεις τόσο πολύ στο φτύσιμο τα Punto) είναι αντικειμενικά καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό σου
στο τι?πηραν τον κουβά με ρόδες και του βάλανε ένα ψευτο-turbo και το πίστεψε?πάμε παρακατω..καλύτερα να πάρω Seat Ibiza...κάνα 1000αρι το πολύ την ίδια δουλειά κάνει...
Into-megane μην το πάρεις βαριά αυτό που θα σου πω αλλά ένα σημερινό Grande Punto T-Jet (μιας και έχεις τόσο πολύ στο φτύσιμο τα Punto) είναι αντικειμενικά καλύτερο αυτοκίνητο από το δικό σου
Και με την ιδια τελικη καταλογου.. 195..
αν με ένοιαζε η τελική θα είχα πάρει άλλο αμάξι...αλλά θα έπρεπε να σε προβληματίζει που με turbo και 10 άλογα και πάλι δνε μπορείς να βγάκεις πιο πάνω από την ατμόσφαιρα...
εισαι σιγουρος οτι στο δικο σου μεγκαν ψψ,εχουν μπει 4 ατομα?δηλαδη εχεις βρει ταυτοχρονως αλλους 3 να συμφωνουν κ να θελουν να συναναστρεφονται μαζι σου?
συγνωμη κιολας αλλα δεν την παλευεις..αν ειναι η μοναξια κ η ανασφαλεια που σε οδηγουν σε τετοιες αντιδρασεις κ συμπεριφορες,θα σου προτεινα να αλλαξεις τακτικη κ να μη τα βαζεις με ολους..
μπορει να λανθανω,αλλα εχω παρατηρησει οτι οποτε ειναι μεσα ο ιντομεγκαν,δεν ειναι ο πασχος κ τουμπαλιν..ναι κύριε Φρόιντ θα προσέχω ευχαριστώ πολύ μόνο που δεν τα βάζω με όλους αλλά με τη νοοτροπία τους του Suzuki και του Φίατ.
είπε ο επιχειρηματίας που έχει φτασει τα 2938032 ποστ.
ρε συ into megane δε πιανεσαι πουθενα
αυτο το απιστευτο κομπλεξ σου με τα κυβικα δε το καταλαβαινω, δηλαδη με 2 λιτρα εισαι βασιλιας?
παλι καλα που υπαρχουν τα τουρμπο, αλλιως και τα 2 λιτρα σαπια ειναι
αν δε ζουσα στην ελλαδα θα ηθελα να ειχα κι εγω ενα V8 ή σιγουρα ενα V6εσυ ομως κολλας με τα 1400 και θεωρεις οτι εισαι οκ στα 1600?
απο που και ως που ? απο τη στιγμη που ολα τα 1400αρια υπερτροφοδοτουμενα της αγορας ειναι πιο δυνατα απο το δικο σου μοτερ?
καταλαβε οτι με το τουρμπο υποκαθιστας τα κυβικα και οτι αυτο για τη χωρα μας ειναι παραδεισος
και το 2λιτρο μοτερ του r26, αν δεν ηταν τουρμπο θα επρεπε να ηταν V6 σαν το clio V6 αν θυμασαιρε φίλε...κατακρίνω το γεγονός ότι έχουνε ορισμένοι οι γνωστοι 300 δηλαδή το αυτοκίνητο ως είδος πολυτελείας σε αποκλείουν από το να αγοράσεις και εσύ ένα με πολλά κυβικα με διάφορα κόλπα φόρους τελη ταξινόμησης ιστορίες αηδίες και δε φτάνει αυτό έρχοντε και οι συμβιβασμένοι να μου μιλήσουν με θεικά λόγια για τα 1.4....εγώ εκεί αντιδρώ...γιατί να μην έχεις και εσύ και ο οποιοσδήποτε τη δυνατότητα να πάρει ότι αμάξι γουσταρει?δηλαδή με το να έχεις ένα καλό αμάξι που δεν θες απλά να σε πηγαίνει αλλά να το γουστάρεις πραγματικά γίνεσαι και πλούσιος?
τι μου μιλάς συνέχεια για το δικό μου μοτέρ?ένα ορθολογικό μοτερ είναι...καλύτερα ένα ορθολογικό μοτερ παρά να φορτώνω με άλογα τα μικρά μοτερ...όσο πιο μικρό τόσο πιο επίφοβο...και δε με νοιάζει σου ξαναλέω η ιπποδύναμη στο δικό μου αν με ένοιαζε θα είχα πάρει πολεμική μηχανή...αλλά και με αυτό κάτι ιταλικά με το κυάλι με κοιτάνε...
άλλο το turbo σε έναν κινητηρα 1.8-2.0 κυβικών και αλλιώς σε έναν μικρότερο...καταλαβε το...
ρεπισης επιμενω οτι ειναι τσιμπημενα
δηλαδη το δικο σου αυτοκινητο ειναι πολυ πιο φθηνο απο ΕΟS? και εισαι σιγουρος οτι εχει καλυτερη ποιοτητα?και αν ναι γιατι??
εχει καλυτερα πλαστικα, καλυτερα μηχανικα, ειναι πιο αξιοπιστο?[/quote]
ε τώρα κάνεις λες και βγήκες χτες στο ιντερνετ...κάνε μια βόλτα να δεις τι φρίκες έχουνε φάει με το Eos...έ όχι να συγκρίνουμε την απάτη με το Megane cc...του άλλου που του το έδωσαν με διαλυμένο turbo που τσίριζε και του λέγανε ότι έται είναι φυσιολογικό...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με 4+ λιτρα δεν εχει προβλημα , περναει
βεβαια δεν παυει να ειναι ιταλικο κονσερβοκουτι
από τη μία μου απαντάς δήθεν σοβαρά και από την άλλη ειρωνεύεσαι...και ποιος σου είπε ότι όλες οι Ferrari είναι καλες?άντε έτσι αβρόχοις ποσί ότι μας δώσουν το παίρνουμε?υπάρχουν πολλές αδιάφορες Ferrai εμφανισιακά....
Ιταλικοι κουβάδες είναι τα Fiat και οι Lancia.Ιταλικες κουδουνίστρες τα Alfa Romeo.
-
από τη μία μου απαντάς δήθεν σοβαρά και από την άλλη ειρωνεύεσαι...
Το ανησυχητικό με σένα είναι ότι πάνω που πάμε να ολοκληρώσουμε την πλάκα, βλέπουμε ότι μιλάς σοβαρά
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Ο μόνος εδώ που μίλησε λες και έχει πάρει το υπέρτατο αμάξι είσαι εσύ.
θα μεγαλώσει η μύτη σου βρε
Ίσα ίσα εγώ δεν ανέφερα καθόλου τι αμάξι οδηγώ όχι επειδή ντρέπομαι
κοίτα σε καταλαβαίνω...άμα οδηγούσα Punto και γω θα ντρεπόμουνα..μην αρπάζεσαι...
αλλά για να δείξω ότι διαφωνώ με τον τρόπο που παρουσιάζεις τα πράγματα.
Μάλλον ήταν δύσκολο να το καταλάβεις.Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το συμβιβασμένος.
Κανείς δε με οδήγησε να αγοράσω Punto. Επιλογή μου ήταν. Για την ακρίβεια δεν το αγόρασα καν. Δώρο μου το έκαναν. Και είναι το τρίτο αμάξι της οικογένειας.
Δεν έχω πρόβλημα με τη μάρκα. Μου αρέσει η Renault και το Clio ήταν μία από τις πιθανές επιλογές μου.Δεν περιμένω να πάρω ένα αμάξι για να λέω ότι κάτι έκανα στη ζωή μου. Αν είναι δυνατόν!
Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα.
Αλλά μάλλον εσύ το μεγαλύτερο που έχεις καταφέρει είναι να πάρεις ένα CC και να νομίζεις ότι με αυτό πουλάς μούρη...δεν νομιζω ότι με αυτό πουλάω μούρη.Πουλάει μούρη από μόνη της η κατάμαυρη κυρία γιατί είναι πανέμορφη
Και να ήθελες να πουλησεις μούρη με Punto δεν μπορείς.Επίσης τα δώρα που κάνουν σε μένα είναι ρολόγια κάνα κόσμημα το πολυ...ε εσενα φαίνεται τα δωράκια που σου κάνει η οικογένεια σου κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ παραπάνω...ε αυτά εγώ προσπαθώ να τα αποκτήσω μόνος μου και εκπλήρωσα τον στόχο μου μέχρι τον επόμενο.Το αν έχω κανει και τι έχω κάνει στη ζώη μου άσε να το ξέρω εγώ.ΕΛπίζω και εσύ κάποτε να αγοράσεις κάτι με τα δικά σου λεφτά.Όταν το πετύχεις τότε θα μπορείς να μου την πεις και όλας.ΟΤΑΝ ΘΑ....
Aμαν ωρε ο ανθρωπος δεν παει καλα
Φιλε μου θες αμεση βοηθειαφώναξε την Express..αλλά για κάνα Punto....
Σταματα μικροαστε που μου εγινες και ανθρωπος αγοραζοντας πουντο και γκολφ 1400.
με αυτα σε μενα τουλάχιστον περίγελος γίνεσαι.
Τι να κανουμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ισοι
ούτε κάτοχοι Megane cc φυσικά και άλλων παρόμοιων κορυφαίων αυτοκινητων.
τι δουλειά έχει η Alfa 33 με τον όρο αυτοκίνητο?
τα διαχρονικά και τα κορυφαία παράγοντε πάντα.
+1600
έλεος πια, που πήραν τα χαζοπούντο και τα βλαχογκόλφ και νομίζουν οτι πιάσαν τον παπά από τα @@...
ξυπνάτε ,σας κοροιδεύουν και σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
το μεγκάν μπορεί να μην βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά είναι όμορφο, έχει τεράστειους χώρους και 200αρίζει!
ζώαααααααα που δίνεται λεφτά για ιταλικές και ιαπωνικές ντιβανοκασέλες -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
H 33 με τον ορο αυτοκινητο;Πολυ περισσοτερη απο οτι εχει το cc σου με roadster.Δεν ψαχνουμε ολη την καταξιωση και την αποδοχη απο τους αλλους χρησιμοποιωντας το αμαξι μας.Εσυ πριν το μεγκαν ειχες αλλο αμαξι;δεν είπα ότι το Megane cc είναι roadster.άλλοι ειρωνεύτηκαν και με προκάλεσαν.σε ότι αφορα την Alfa 33 πολύ καλή για καμπάνα σε εκκλησία.
έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα τα περισσότερα υπερεκτιμημένες μούφες που για πολλές από αυτές μιλάτε για ενθουσιασμό και όλας εδώ μέσα.
από τη μία μου απαντάς δήθεν σοβαρά και από την άλλη ειρωνεύεσαι...
Το ανησυχητικό με σένα είναι ότι πάνω που πάμε να ολοκληρώσουμε την πλάκα, βλέπουμε ότι μιλάς σοβαρά
πάντα μιλάω σοβαρά.σοβαρός άνθρωπος είμαι δεν είμαι 22 ετών να μου έχουνε παρει οι γονείς μου Punto και να νομίζω οτι τα ξερω όλα.
-
ε τώρα κάνεις λες και βγήκες χτες στο ιντερνετ...κάνε μια βόλτα να δεις τι φρίκες έχουνε φάει με το Eos...έ όχι να συγκρίνουμε την απάτη με το Megane cc...του άλλου που του το έδωσαν με διαλυμένο turbo που τσίριζε και του λέγανε ότι έται είναι φυσιολογικό...
εσυ ομως αυτο κανεις λες και βγηκαμε εμεις χθες απο το internet
δε διαφωνω οτι σε καποιον μπορει να ετυχε κατι τετοιο, ουτε λεω οτι τα vw ειναι τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα του κοσμου και μενα με χει αφησει το δικο μου
ομως αυτο δεν ειναι κανονας πως οτι επαθε ενα αυτοκινητο θα το παθουν ολα 1ον και 2ον τα renault πιστεψε με επειδη τα χω φαει περισσοτερο στη μαπα σε καμια περιπτωση δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστα
-
πάντα μιλάω σοβαρά.σοβαρός άνθρωπος είμαι δεν είμαι 22 ετών να μου έχουνε παρει οι γονείς μου Punto και να νομίζω οτι τα ξερω όλα.
pasxos. Στάνταρ πράγματα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσυ ομως αυτο κανεις λες και βγηκαμε εμεις χθες απο το internet
δε διαφωνω οτι σε καποιον μπορει να ετυχε κατι τετοιο, ουτε λεω οτι τα vw ειναι τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα του κοσμου και μενα με χει αφησει το δικο μου
ομως αυτο δεν ειναι κανονας πως οτι επαθε ενα αυτοκινητο θα το παθουν ολα 1ον και 2ον τα renault πιστεψε με επειδη τα χω φαει περισσοτερο στη μαπα σε καμια περιπτωση δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστα
τώρα γιατί πλατιαζεις?μίλα συγκεκριμένα για το Megane 2 phase 2 που έχω εγώ...τι μου μιλάς γενικά για τα Renault?
-
είπε ο επιχειρηματίας που έχει φτασει τα 2938032 ποστ.
Μιλας και εσυ που εχεις επαγγελμα 'voltarismenos me cabrio'
memberlist.php?mode=viewprofile&u=35310
-
pasxos. Στάνταρ πράγματα...
σταμάτα να νομίζεις ότι είμαι fake account.υπάρχουν Mod να στο επιβεβαιώσουν.
Να παρω roadster?