-
αχαχαχαχαχα έγραψες.... ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα!!! απλα εμεις στο xantia εχουμε 190,000 και ειναι του 96....
Φιλικα πάντα ε!!?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
αχαχαχαχαχα έγραψες.... ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα!!! απλα εμεις στο xantia εχουμε 190,000 και ειναι του 96....Φιλικα πάντα ε!!?
Καλά ρε μας δουλεύεις?
να παρεξηγηθώ επειδή απορείς πως έχει κάνει το ami μόνο 152.000 km?
-
-
Τελικά τι έγινε με τα αυτόγραφα; Έφτασαν οι φωτό;
Και αν θέλετε χιλιόμετρα, σας έχω εδώ:
280.000+ χλμ, Citroen BX 1.4 καταλυτική, μοντέλο του '90. Τι λέτε; Και δεν είχε βγάλει αξιόλογα προβλήματα (όσο είχαμε το αυτοκίνητο αντικαταστάθηκαν συμπλέκτης, καταλύτης, δισκόπλακες, ψυγείο, μίζα, εξάτμιση, ιμάντες, λάστιχα, τακάκια, υγρά στις μπουκάλες και, τελικά, και οι ίδιες οι μπουκάλες).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τελικά τι έγινε με τα αυτόγραφα; Έφτασαν οι φωτό;Ναι βέβαια.
Έχουν φτάσει! -
Ελπίζω να ξανα-γυρίσουν πάλι στην πατρίδα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ελπίζω να ξανα-γυρίσουν πάλι στην πατρίδα..Με υπογραφή!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τελικά τι έγινε με τα αυτόγραφα; Έφτασαν οι φωτό;Και αν θέλετε χιλιόμετρα, σας έχω εδώ:
280.000+ χλμ, Citroen BX 1.4 καταλυτική, μοντέλο του '90. Τι λέτε; Και δεν είχε βγάλει αξιόλογα προβλήματα (όσο είχαμε το αυτοκίνητο αντικαταστάθηκαν συμπλέκτης, καταλύτης, δισκόπλακες, ψυγείο, μίζα, εξάτμιση, ιμάντες, λάστιχα, τακάκια, υγρά στις μπουκάλες και, τελικά, και οι ίδιες οι μπουκάλες).
Mονο μια φορα εχετε α΄λλαξει μπουκαλες? Στο xantia εχουμε αλλαξει 3 φορες αν δεν κανω λαθος!!!!
Μια που το μελεταγαμε sirgus, σημερα το χantia ανεβασε τρελη θερμοκρασια.... Κοπηκε το κολαρο του ψυγειου και χαλασε και ο θερμοστατης λεει..... ειμαι λιγο γκαντεμης???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Mονο μια φορα εχετε α΄λλαξει μπουκαλες? Στο xantia εχουμε αλλαξει 3 φορες αν δεν κανω λαθος!!!!
Μια που το μελεταγαμε sirgus, σημερα το χantia ανεβασε τρελη θερμοκρασια.... Κοπηκε το κολαρο του ψυγειου και χαλασε και ο θερμοστατης λεει..... ειμαι λιγο γκαντεμης???
Μήπως εννοείτε και οι δύο τις σφαίρες τις ανάρτησης και όχι τις μπουκάλες??
Αυτά είναι ψιλοπράγματα αλλά και το κολλάρο και ο θερμοστάτης?
Μήπως κόλλησε ο θερμοστάτης και απ' την πολύ πίεση κόπηκε το κολλάρο? -
Τώρα το θυμήθηκα!!!
Το Σάββατο στο δρόμο που κατεβαίνει από την Πλατεία της Ν. Πεντέλης προς Μελίσσια είδα ένα DS λευκό έξω από ένα κέντρο. Ήταν κούκλα!!!
Κρίμα που ήταν βράδυ γιατί το κινητό δεν τραβάει καλά με λίγο φώς -
Σαν μπανιερα με ροδες δεν ειναι?
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Σαν μπανιερα με ροδες δεν ειναι?Για πές μας σε παρακαλώ κάπιο αυτοκίνητο που εσύ θεωρείς όμορφο να καταλάβω τι ρόλο βαράς.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για πές μας σε παρακαλώ κάπιο αυτοκίνητο που εσύ θεωρείς όμορφο να καταλάβω τι ρόλο βαράς.
Μπορεί να είναι ομορφούλι (έχει κάτι τις), όμως δεν είναι τυχαίο το ότι το αποκαλούσαν βάτραχο
http://vea.qc.ca/vea/v/citds21p68.jpg
Αυτό είδες;
-
Αυτα που λεω εγω ειναι καθαρα σχετικα φιλε μου π.χ εμενα μπορει να μου αρεσουν οι μπανιερες εσενα οχι
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Αυτα που λεω εγω ειναι καθαρα σχετικα φιλε μου π.χ εμενα μπορει να μου αρεσουν οι μπανιερες εσενα οχιΜε μπέρδεψες τώρα να τσαντιστώ ή όχι 'φίλε μου'?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για πές μας σε παρακαλώ κάπιο αυτοκίνητο που εσύ θεωρείς όμορφο να καταλάβω τι ρόλο βαράς.
Μπορεί να είναι ομορφούλι (έχει κάτι τις), όμως δεν είναι τυχαίο το ότι το αποκαλούσαν βάτραχο
http://vea.qc.ca/vea/v/citds21p68.jpg
Αυτό είδες;
Βάτραχο την αποκαλούσαν μόνο στην Ελλάδα.
Οι ίδιοι που ρωτούν για την ΒΧ αν είναι 'Βάτραχος' -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μήπως εννοείτε και οι δύο τις σφαίρες τις ανάρτησης και όχι τις μπουκάλες??
Αυτά είναι ψιλοπράγματα αλλά και το κολλάρο και ο θερμοστάτης?
Μήπως κόλλησε ο θερμοστάτης και απ' την πολύ πίεση κόπηκε το κολλάρο?Δεν ξερω πως εγινε γιατι μου το ειπε ο πατερας μου απο το τηλεφωνο.... αλλα απο οτι λεει το εφτιαξε, οποτε τελος καλο!
-
Οι Γάλλοι την λέγαν deese ( θεά ) λόγω προφορά του DS στα Γαλλικά πάντως.
-
΄Για μενα δεν ειναι ομορφο αμαξι... Αλλα μου αρεσει παρα πολυ... Ισως λογω θρυλου
-
Χάλια αυτοκίνητο το DS... 45 χρόνια μετά και κυκλοφορούν ακόμη... Αφήστε που ο σχεδιασμός της θεωρείται ριζοσπαστικός ακόμη και σήμερα. Χάλια σας λέω...
CITROËN FORUM