-
Ο χρήστης fiestas87 έγραψε:
αρα ειδες, το trend δεν θα θα σου πηγαινε 16000 οπως ελεγες πριν. Κατα την αποψη μου καλη τιμη σου εκανε.Λοιπον σου ευχομαι ενα καλο ταξιδι προς γερμανια, πιστευω οτι περα απο το αμαξι θα τα περασεις υπεροχα εκει. Φαε και κανενα brezel για μενα ,ειναι πεντανοστιμα και οσο αναφορα το αμαξι , καλοταξιδο να ειναι και ασφαλες στο δρομο.
To brezel μετά το bockwurst για επιδόρπιο
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
αρα ειδες, το trend δεν θα θα σου πηγαινε 16000 οπως ελεγες πριν. Κατα την αποψη μου καλη τιμη σου εκανε.
Λοιπον σου ευχομαι ενα καλο ταξιδι προς γερμανια, πιστευω οτι περα απο το αμαξι θα τα περασεις υπεροχα εκει. Φαε και κανενα brezel για μενα ,ειναι πεντανοστιμα και οσο αναφορα το αμαξι , καλοταξιδο να ειναι και ασφαλες στο δρομο.
To brezel μετά το bockwurst για επιδόρπιο
ja genau, bockwurst mit nem weissbier dazu und mahlzeit
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Όπα. Μόλις μίλησα με Σφακιανάκη. Ο πωλητής μου είπε ότι ο ιμάντας χρονισμού αλλάζει στις 60.000 με 90.000 χιλιόμετρα, ανεξάρτητα με το τι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, το οποίο κάνει λάθος σύμφωνα με τον πωλητή.
Επίσης, μου είπε ότι θα βρω πολλά τέτοια λάθη, όπως για παράδειγμα το ότι το πρώτο σέρβις γίνεται στις 20.000km, το οποίο είναι και αυτό λάθος, γιατί πρέπει να γίνεται στις 5.000 επειδή υπάρχουν ρινίσματα.
Τα σχόλια δικά σας.
Ότι είπαμε για την 8ετία (ή τα 160κ) του ιμάντα είναι σωστό.&-
Το 1ο σέρβις γίνεται στα 20.000χλμ (ή 1 χρόνο) .&-
Προσωπικά πρόκειται να το κάνω σε πρπου 2000χλμ.
Άντε να κάνεις νωρίτερα αλλαγή λαδιών,κ πάλι λόγω δικιάς σου επιλογής,δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.Κ στην τελική,αφού το βλέπεις,δεν 'τραβάει' η εν λόγω αντιπροσωπεία,δεν πας σε κάποια άλλη,αφού έχεις και επιλογές?
Απο κει και πέρα,το τι χαζομάρα δέρνει μερικούς πωλητές,είναι πραγματικά απίστευτη.
Πρώτον, επειδή φίλος στο forum μου είπε ότι πήρε το sport 15000 ευρώ, και δεύτερον, επειδή η τιμή που μου δίνουν είναι 1000+ ευρώ κάτω από τους υπόλοιπους για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο.
Και εγώ με την ίδια τιμή αγόρασα το δικό μου αλλά δεν σημαίνει οτι κάνω και τεμενάδες στην αντιπροσωπεία.
Συνεχίζοντας,αν λέει οτι είναι λάθος το βιβλιαράκι,εγώ θα ήμουν εξοργισμένος ως εκεί που δεν παίρνει,για το γεγονός οτι δεν μου έχουν στείλει το ανανεωμένο ή τουλάχιστον τα απαραίτητα έγγραφα με τα διορθωμένα σημεία
Αλλά κοίτα να δεις,δεν παίζουν τέτοια πράγματα....Όπως και ναχει,καλό ταξίδι και εύχομαι να χαρείς το αμαξάκι σου
-
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα μιλήσουμε και πάλι την επόμενη Παρασκευή, όταν θα έχω επιστρέψει με το νέο μας Fiesta. Το αυτοκίνητο το αγοράζω μέσα από τη Ford (αντιπροσωπεία σε πόλη της Γερμανίας).
Να περνάτε καλά.
-
Καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα μιλήσουμε και πάλι την επόμενη Παρασκευή, όταν θα έχω επιστρέψει με το νέο μας Fiesta. Το αυτοκίνητο το αγοράζω μέσα από τη Ford (αντιπροσωπεία σε πόλη της Γερμανίας).Να περνάτε καλά.
Φίλε britgreek, ενδιαφέρουσα η επιλογή που έκανες (αγορα καινουριου απο γερμανία).
1.5 χρόνο μετά, μήπως θα ήθελες να μας ενημερώσεις για την έκβαση και το τελικό κόστος????
Hyundai i20 ESP vs Fiesta 1.4: Ποιο είναι πιο ασφαλές, κ.α.;