-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ένας Αλβανός - Πακιστανός - Αυγανός διοριζόταν δάσκαλος στο σχολείο του παιδιού σας, τι θα λέγατε; Να διδάσκει χωρίς να ξέρει καλά καλά την ελληνική γλώσσα και την ελληνική ιστορία;
Ο 'Αυγανος' απο που ειναι;Εγω μονο τον Αφγανο ηξερα
Ορθογραφικό λαθάκι, ντίαρ
Αυγατηγανισταν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ένας Αλβανός - Πακιστανός - Αυγανός διοριζόταν δάσκαλος στο σχολείο του παιδιού σας, τι θα λέγατε; Να διδάσκει χωρίς να ξέρει καλά καλά την ελληνική γλώσσα και την ελληνική ιστορία;
Οχι ρε πστ αυτο μου ξεφυγε
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Όχι θα πρέπει να κρεμαστείς γι'αυτό. Αν είχες αντίθετες ιδέες θα σου συγχωρούνταν όλα
-
πλακα πλακα , ξερω μια με ρωσιδα μητερα (ελληνα πατερα) πού μου φαινεται οτι δεν εδωσε κανονικα πανελληνιες, αλλα λιγα μαθηματα (ή μονο εκθεση) και μπηκε νηπιαγωγος και πρεπει να συναγωνιζοταν αντιστοιχα ατομα
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
Ανεπιτρεπτο αλλα τα λαθη δειχνουν την ανθρωπινη πλευρα μας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ένας Αλβανός - Πακιστανός - Αυγανός διοριζόταν δάσκαλος στο σχολείο του παιδιού σας
Έχεις υπόψη σου ότι θα πρέπει να έχει βγάλει και ένα πανεπιστήμιο...
Υπαρχουν και τα επι πληρωμης 'πτυχια' που εχουν μπει πολυ Ρωσσοποντιοι στο δημοσιο και δεν μπορουν να μιλησουν την ελληνικη γλωσσα καλα καλα, ας ειναι καλα το μεσον
Απορω πως δεν τα εχουν παρει χαμπαρι οι Ελληνες ακομα αυτα τα πτυχια.
Οι Έλληνες πρώτοι τα βρήκαν. Γιατροί από Ρουμανία (μαζί με τις πίτσες τις μπλε ), αρχιτέκτονες και δικηγόροι από Ιταλία, μηχανικοί από Αγγλία και πάει λέγοντας...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όχι θα πρέπει να κρεμαστείς γι'αυτό. Αν είχες αντίθετες ιδέες θα σου συγχωρούνταν όλα
Σε βλεπω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυγατηγανισταν...
Συναγωνίζεσαι τον Ιταλάκια...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν ένας Αλβανός - Πακιστανός - Αυγανός διοριζόταν δάσκαλος στο σχολείο του παιδιού σας
Έχεις υπόψη σου ότι θα πρέπει να έχει βγάλει και ένα πανεπιστήμιο...
Υπαρχουν και τα επι πληρωμης 'πτυχια' που εχουν μπει πολυ Ρωσσοποντιοι στο δημοσιο και δεν μπορουν να μιλησουν την ελληνικη γλωσσα καλα καλα, ας ειναι καλα το μεσον
Απορω πως δεν τα εχουν παρει χαμπαρι οι Ελληνες ακομα αυτα τα πτυχια.
Οι Έλληνες πρώτοι τα βρήκαν. Γιατροί από Ρουμανία (μαζί με τις πίτσες τις μπλε ), αρχιτέκτονες και δικηγόροι από Ιταλία, μηχανικοί από Αγγλία και πάει λέγοντας...
-
και ο τσαλικης γιατρος στη ρουμανια ειχε παει
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Υπαρχουν και τα επι πληρωμης 'πτυχια' που εχουν μπει πολυ **Ρωσσοποντιοι **στο δημοσιο και δεν μπορουν να μιλησουν την ελληνικη γλωσσα καλα καλα, ας ειναι καλα το μεσον
Για το πρώτο bold:
Προσωπικά δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Εσύ ξέρεις κανέναν; Αν ναι μια καταγγελία δεν βλάπτει!
Μάλιστα, ξέρω περιπτώσεις ΓΡΑΠΤΗΣ εξέτασης ΔΙΚΑΤΣΑ (ιατρική, όχι Multiple choice) που την πέρασαν περίφημα !!Για το δεύτερο bold:
ασχολίαστοΓια το τρίτο bold:
Συμφωνώ! Καλό μόνο θα έκανε μια εξέταση για την θέση στο δημόσιο !!!
Θα έλεγα να μπαίνεις στο δημόσιο όχι με τα μόρια, αλλά με ΓΡΑΠΤΕΣ εξετάσεις!Ξέρω εγώ, στην Πολεοδομία - ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
Μάλιστα όταν πρωτοδιορίστηκε δεν πρέπει να μιλούσε Ελληνικά γιατί μπέρδευε το όνομα του με το επίθετο (μουσουλμάνος?).Τουλάχιστον αυτός ΗΘΕΛΕ να είναι Έλληνας.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ρε συ kon5 τι ειναι αυτα που λες;
Δλδ απ' το προβοκατορικο τοπικ που ανοιξε η τυπισσα (αν ειναι τυπισσα... τεσπα) - υβριδιο Ψωμιαδη και Λουκα, εσενα αυτο σου εμεινε;
Οταν γραφεις μια 'εξυπναδα', οπως αυτη με τους Αφγανους, εξυπναδες (και λογικα) θα σου απαντησουν. -
Έχω εδώ και πολύ καιρό πει ότι δέχομαι όλες τις απόψεις ο διάλογος είναι πολύ σημαντικό πράγμα αλλά δεν θα κάτσω να πιαστώ από ένα ορθογραφικό λάθος που μπορεί να συμβεί στον καθένα για να τον μειώσω ή να ''του την πω'' αν διαφωνώ μαζί του. Δεκτές όλες οι απόψεις. Άλλοι συμφωνούμε άλλοι διαφωνούμε. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να γνωρίζω αν ένα τόπικ είναι προβοκατόρικο και αν είναι υπάρχουν και πολλά άλλα τέτοια εδώ μέσα. Προσωπικά λ.χ. δεν θέλω άλλους μετανάστες έχουμε ήδη πάρα πολλούς δεν τους αντέχει η οικονομία μας και είμαστε και σε κακή γειτονιά και όσο αλλοιώνεται ο πληθυσμός τόσο δίνεις δικαιώματα να πιαστούν οι κινούντες τα παγκόσμια νήματα - ξεδιάντροποι. Δεν έχω τπτ με κανένα άνθρωπο όλοι μας ψυχές είμαστε και όλοι έχουν δικαίωμα και σε ελπίδα και σε εργασία και σε βασικά στοιχειώδη δικαιώματα. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε κράτη μιζέριας και κακουχίας. Η Ελλάδα όμως δεν είναι η λύση για κάθε δυστυχή. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα μπείτε βγείτε. Κράτος είμαστε διαλυμένο μεν σε πολλούς τομείς αλλά όπως και να έχει πρέπει να λειτουργήσει και θεωρώ τη λύση και άλλοι μετανάστες ή διατήρηση των υπεράριθμων μη βιώσιμη.
-
φερτε ξενους αλβανους,αφρικανους,μουσουλμανους να γεμισει το μαγαζι.
να γινουμε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ να υσηχασουμε. -
kon5
Στην ουσια του θεματος δε θα μπω, γιατι ειναι πραγματα χιλιοειπωμενα και θα γινω και κακος (και δεν εχω και χρονο αυτην την εποχη να πλακωνομαι με avatars).
Αλλα το τοπικ ειναι φουλ προβοκατορικο, κακογραμμενη προσπαθεια αναπαραγωγης των εκατονταδων 'εθνικων' blogs, με αντιστοιχα φτηνη γλωσσα, επιχειρηματα κλπ
Το ορθογραφικο δεν ειναι προβλημα: προβλημα ειναι να αυτοαξιολογειται κανεις 'ικανος' επειδη ετυχε να γεννηθει καπου και στην πραγματικοτητα να ειναι κακομοιρης.
Ε, αμα ο Αφγανος ηξερε να γραφει την υπηκοοτητα του με σωστα ελληνικα, εγω θα τον προτιμουσα για δασκαλο του παιδιου μου απο τον Ελληνα που δεν ξερει. Το ιδιο κι αμα εμπαινε στην ταξη να κανει μαθημα και δε μιλουσε στο παιδι μου για θεουληδες, χριστοδουλους και αλλους καραγκιοζηδες (ο αλλαχ μας πειραξε τωρα...) -
να τους κανουμε και αφεντικα κιολας και μαλιστα να δουλευουμε γιαυτους χωρις ενσημα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
kon5
Στην ουσια του θεματος δε θα μπω, γιατι ειναι πραγματα χιλιοειπωμενα και θα γινω και κακος (και δεν εχω και χρονο αυτην την εποχη να πλακωνομαι με avatars).
Αλλα το τοπικ ειναι φουλ προβοκατορικο, κακογραμμενη προσπαθεια αναπαραγωγης των εκατονταδων 'εθνικων' blogs, με αντιστοιχα φτηνη γλωσσα, επιχειρηματα κλπ
Το ορθογραφικο δεν ειναι προβλημα: προβλημα ειναι να αυτοαξιολογειται κανεις 'ικανος' επειδη ετυχε να γεννηθει καπου και στην πραγματικοτητα να ειναι κακομοιρης.
Ε, αμα ο Αφγανος ηξερε να γραφει την υπηκοοτητα του με σωστα ελληνικα, εγω θα τον προτιμουσα για δασκαλο του παιδιου μου απο τον Ελληνα που δεν ξερει. Το ιδιο κι αμα εμπαινε στην ταξη να κανει μαθημα και δε μιλουσε στο παιδι μου για θεουληδες, χριστοδουλους και αλλους καραγκιοζηδες (ο αλλαχ μας πειραξε τωρα...)Απορώ τι σόι Έλληνας είσαι συ που θες τον Αφγανό για δάσκαλο του παιδιού σου...
- Ναι είμαι τύπισσα. Αμάν πια.. 'Είμαι ο ένας, είμαι ο άλλος'..
- Γιατί παρακαλώ προβοκατόρικο το τόπικ; Δε λέει ο καθένας την άποψή του εδώ μέσα; Επιβλήθηκε καμιά άποψη; Προσπάθησε κανείς να σε κάνει εσένα να συμφωνήσεις σώνει και καλά με τη δική μου άποψη; Αυτό είναι προπαγάνδα.. Ηρέμησε.. πολύ βαριά το 'χεις πάρει.
Τα παιδιά κάνουν και λίγο πλάκα... Βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου. Θα γίνει καλύτερη
-
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_3174.htmlακριβώς με αυτή τη σκέψη ξυπνάει ο μέσος αλβανός -όπως και ο μέσος ελληνέζος σκέφτεται πως θα πάρει την αγιασοφιά
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_3174.html
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;