-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
σε ποιο κλαμπ παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι γτπ?
και μονο για να μπουν/ασχοληθουν να γραψουν σε ενα κλαμπ δειχνει μεχρι ενα σημειο και το 'φανατισμο' τουςβασικα ποσοι γενικα παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι κουδουνιστρες..?
Σε αρκετα..
Καμια σχεση οι περισσοτεροι απλα θελουν να μαθουν τι ειναι αυτο που πηραν ,που βελτιωνεται ,τι να περιμενουν, ποιες αρετες εχει..
Οσοι ειναι ακομπλεξαριστοι και κυριως οχι ανθρωποι που σκασαν ενα σκασμο λεφτα σε συγκεκριμενες εταιριες αν με εννοεις..ξεχνας τη βεντετα σου με το insignia club
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν εβγαινα και εγραφα με υπογραφη ''Nissan χυνω για παρτη σου'' και ''Μicra εσυ μας οδηγεις'' οτι ειναι το καλυτερο και το αλλο το κακασχημο...ο κουβας κτλ... θα περνατε αντικειμενικα την γνωμη μου???Αναρωτιεμαι....
παλιομερσεντακια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε ποιο κλαμπ παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι γτπ?
και μονο για να μπουν/ασχοληθουν να γραψουν σε ενα κλαμπ δειχνει μεχρι ενα σημειο και το 'φανατισμο' τουςβασικα ποσοι γενικα παραδεχονται οτι τα αυτοκινητα τους ειναι κουδουνιστρες..?
Σε αρκετα..
Καμια σχεση οι περισσοτεροι απλα θελουν να μαθουν τι ειναι αυτο που πηραν ,που βελτιωνεται ,τι να περιμενουν, ποιες αρετες εχει..
Οσοι ειναι ακομπλεξαριστοι και κυριως οχι ανθρωποι που σκασαν ενα σκασμο λεφτα σε συγκεκριμενες εταιριες αν με εννοεις..ξεχνας τη βεντετα σου με το insignia club
Την ιδια 'βεντετα' ( ) θα ειχα και με το δικο μου club αν κανανε μαλακιες... Αν και δε ξερω που κολλαει με τη κουβεντα αυτο.. Μαλλον εχεις πιο πολυ διαθεση για χαβαλε , και καλα κανεις, παρα το εννοεις αυτο που εγραψες..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
:whatever: Τhanix!!!Μιλησε κανεις ετσι για το C2???
Γιατι μαλλον αυτο εννοεις!!! Κανε τον κοπο τουλαχιστον και διαβασε αυτα που υποθηκαν πριν ποσταρεις!Απλα δε καταλαβες καλα..
-
Eγω δν καταλαβα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την ιδια 'βεντετα' ( ) θα ειχα και με το δικο μου club αν κανανε μαλακιες... Αν και δε ξερω που κολλαει με τη κουβεντα αυτο.. Μαλλον εχεις πιο πολυ διαθεση για χαβαλε , και καλα κανεις, παρα το εννοεις αυτο που εγραψες..
και βεβαια εχω διαθεση για χαβαλε και οσο μπορω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος, αλλα μου εβγαλε το λαδι το συγκεκριμενο καρο και εχω καθε δικαιωμα να το κραζω, οσο και αν μου αρεσει σαν αυτοκινητο (οσο ηταν καινουριο τουλαχιστον )
απο την αλλη δεν ειναι και κανα τερας αξιοπιστιας φθηνιαρικη κατασκευη της πλακας ειναι με μερικα φρου φρου και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις οπου κι αν κοιταξεις
αν ηθελα τοσο μικρο αμαξακι θα το επιχειρουσα για Twingo μιας και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο τη renault , ψιτροεν πολυ δυσκολα μετα απο ολα αυτα
-
:whatever: Τhanix!!!Μιλησε κανεις ετσι για το C2???
Γιατι μαλλον αυτο εννοεις!!! Κανε τον κοπο τουλαχιστον και διαβασε αυτα που υποθηκαν πριν ποσταρεις!φιλε μου οταν λες σιτροενακιας μεχρι το κοκαλο, η αξιοπιστια σου μπορει να αμφισβητηθει.. αυτο λεει ο θανιξ
αλλωστε ολοι μας εχουμε τις προτιμησεις μας και παραβλεπουμε τα αρνητικα των αυτοκινητων που μας αρεσουν
-
Ναι!!
Αλλα συνεχισε να ποσταρεις γιατι μου αρεσει το αβαταρ σου!!!Λοιπον για να καταλαβεις...μπαινεις σε ενα θεμα...και απαντανε 20 ατομα...απο αυτα και τα 20 λενε να παρει το micra και μπαινεις εσυ και αμφισβητεις και τους 20 λεγοντας και ιδιοκτητες οτι παραπληροφορουν...
Και ερχομαι και ρωταω...ποιον θα παρω ως πιο αξιοπιστο?εσενα...που εισαι μονο μεσα σε citroen....η αλλους 20 που ειχαν εχουν θα εχουν citroen αλλα ειχαν και αλλα αυτοκινητα...
Δν σε κατακρινω απλα γενικα δν μπορω να παρω την αποψη κανενος που ζει μονο με μια μαρκα αυτοκινητων ως αντικειμενικη....
Το ποσταρισμα μου ηταν για να δεις αν καταλαβα....αλλα επι της ευκαιρειας δες και λιγο βυζακι
-
οχι δε σημαινει.. εδωσα 16Κ σχεδον και ξερω οτι το αυτοκινητο σαν μοντελο ξεκιναει απο αρκετα χαμηλοτερα, αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να ειναι τελειως ψευτικο?
μου ελεγαν καποιοι αλλοι οτι αλλα ειναι τα 'πραγματικα ψιτροεν', εγω βλεπεις ειμαι βλακας και πηρα τη μουφα-ψιτροεν και τα λεφτα μου πηγαν για πεταμα
για αυτο λοιπον για να μην τη παθει και κανας αλλος, ας παει να παρει κια Picanto που ειναι μια χαρα αυτοκινητο και ας αφησει το c2
για να ειμαι και λιγο ontopic, twingo
προτιμω τη renault , ειναι αλλωστε και σαφως πιο καινουριο αυτοκινητο απο το αλλο που ως πατωμα και κινητηρας (c3) εβγαινε απο οταν δεν ειχα γενια -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και βεβαια εχω διαθεση για χαβαλε και οσο μπορω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος, αλλα μου εβγαλε το λαδι το συγκεκριμενο καρο και εχω καθε δικαιωμα να το κραζω, οσο και αν μου αρεσει σαν αυτοκινητο (οσο ηταν καινουριο τουλαχιστον )
απο την αλλη δεν ειναι και κανα τερας αξιοπιστιας φθηνιαρικη κατασκευη της πλακας ειναι με μερικα φρου φρου και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις οπου κι αν κοιταξεις
αν ηθελα τοσο μικρο αμαξακι θα το επιχειρουσα για Twingo μιας και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο τη renault , ψιτροεν πολυ δυσκολα μετα απο ολα αυτα
Βρε να το κραζεις αλλα να γραφεις μαζι ας πουμε οτι του γαμ&(^σες και τα θεια γενικοτερα.. Τερας αξιοπιστιας δεν ειναι οπως δεν ειναι και ο ανταγωνισμος της κατηγοριας ομως.. Κατι παραθυρα κατι πολλαπλασσιαστες κατι λ κατι λαδακια προς vag μερια ας πουμε.. Και αντιστοιχα και προς ιταλια μερια με τα θεματα τους ,με τους ιαπωνες παραδοσιακα να το σωζουν στο τομεα αυτον ανεξαρτητως κατηγοριας..
Φθηνιαρικη κατασκευη της πλακας δεν ειναι και αν δεχτω οτι εχουν γινει οικονομιες σε ποιοτητα εσωτερικου-πλαστικων που εχω λογο να το δεχτω απλα θα σου απαντησω οτι δεν κοστιζε ο κουκος αηδονι..
Γενικα να ξερεις και ισως το εχω ξαναγραψει οτι δε το θεωρω ιδιαιτερα σπουδαιο αυτοκινητο αλλα για αυτα που προσφερε ,στη τιμη του και με την αξιοπιστια που προσφερει ειναι πολυ πολυ πολυ καλη επιλογη.
Το να αποκλειεις ομως μια ολοκληρη εταιρια ειναι πολυ ευκολο και το ξερεις..
Συμπερασμα..
Παρε ενα twingo cup και θελω και βολτα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρε να το κραζεις αλλα να γραφεις μαζι ας πουμε οτι του γαμ&(^σες και τα θεια γενικοτερα.. Τερας αξιοπιστιας δεν ειναι οπως δεν ειναι και ο ανταγωνισμος της κατηγοριας ομως.. Κατι παραθυρα κατι πολλαπλασσιαστες κατι λ κατι λαδακια προς vag μερια ας πουμε.. Και αντιστοιχα και προς ιταλια μερια με τα θεματα τους ,με τους ιαπωνες παραδοσιακα να το σωζουν στο τομεα αυτον ανεξαρτητως κατηγοριας..
Φθηνιαρικη κατασκευη της πλακας δεν ειναι και αν δεχτω οτι εχουν γινει οικονομιες σε ποιοτητα εσωτερικου-πλαστικων που εχω λογο να το δεχτω απλα θα σου απαντησω οτι δεν κοστιζε ο κουκος αηδονι..
Γενικα να ξερεις και ισως το εχω ξαναγραψει οτι δε το θεωρω ιδιαιτερα σπουδαιο αυτοκινητο αλλα για αυτα που προσφερε ,στη τιμη του και με την αξιοπιστια που προσφερει ειναι πολυ πολυ πολυ καλη επιλογη.
Το να αποκλειεις ομως μια ολοκληρη εταιρια ειναι πολυ ευκολο και το ξερεις..
Συμπερασμα..
Παρε ενα twingo cup και θελω και βολτα..και το vag δεν ειναι τερας αξιοπιστιας εννοειται , αλλα καμια σχεση
οσο για τη μειωση κοστους, σηκωσε το καπω σε ενα c2 και δες οτι τσιγγουνευτηκαν λιγα γραμμαρια χρωματος και το εχουν αφησει αβαβο
-
Φιλε μου εγω απο μια αρχη δν στην επεσα...
Απλα ειπα πως φανηκε η επιθεση που εκανες στον qsis σε συναρτηση με την υπογραφη σου κτλ...Tεσπα δν υπαρχει θεμα ουτε σε μαλωσα...
-
Το εχω σηκωσει.. (το καπω) και μου ειχε κακοφανει αλλα για εμενα δεν ειναι λογος να μη το παρω..
Τερας αξιοπιστιας δεν ειναι αλλα δεν εχεις βγει ρε qsis 500 φορες να λες οτι σε εχει γα&*& με τους πολλαπλασσιαστες ,ουτε οταν καποιος παει να παρει vag μπαινεις στη μεση να τον αποθαρρυνεις σε αντιθεση με τη citroen που και c6 να θελει ο αλλος εσυ τα του πεις για το 'arxidia kivwtio' στο c2 σου..Γενικα στα c2,c3 (το c1 δε το θεωρω καν citroen) εχουν γινει οικονομιες αλλα οχι σε τομεις πρωταρχικους..
Κι αυτο ακομα ακομα αλλαζει πληρως με τη νεα c3 και το ds3.. -
Στο citroen club που έχω μπει για να ρωτήσω για το C2 μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν αναφέρουν κάτι για την αξιοπιστία...
Aπο αυτο και μονο να καταλαβεις φιλε μου!!!
αυτο είναι το κακό με τα ελληνικά clubs... το μόνο που κάνουν είναι να ευλογούν τα γέννια τους...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Στο citroen club που έχω μπει για να ρωτήσω για το C2 μου φαίνεται λίγο περίεργο που δεν αναφέρουν κάτι για την αξιοπιστία...
αυτο είναι το κακό με τα ελληνικά clubs... το μόνο που κάνουν είναι να ευλογούν τα γέννια τους...
Εγω εχω διαφορετικη αποψη για ορισμενα και το εξηγω 1-2 σελιδες πιο πισω... Καταλαβαινω παντως αυτο που θες να πεις..
-
Ναι, εχεις δικιο!!!
χάρηκες?
αντιλέγεις οτι τα ελληνικα εξειδικευμένα κλαμπς δεν προσφέρουν την ίδια αντικειμενικότητα που προσφέρουν τα εγγλέζικα ας πούμε?? αντιλέγεις οτι ο έλληνας έχει -κακό ψώνιο με το 4τροχό του και σε πολυποίκιλες περιπτώσεις δεν είναι αντικειμενικός?
αν έχεις εμπειρία από τα 2 πες την ... πως περνάς την ημέρα σου δεν ενδιαφέρει κανέναν... -
Εχεις το C2 και μου το χαρακτηριζεις 'πληρως αναξειοπιστο?'Μαλλον απομιμηση του C2 θα εχεις, απο καμια Κινα!!!
Περα απο την πλακα...δε το χαρακτηρισες 'προβληματικο', 'αναξειοπιστο', 'τα χει τα λαθακια του'...το ειπες 'πληρως αναξειοπιστο!!!'
Μηπως υπερβαλεις λιγο???
Τι προβληματα σου εχει βγαλει??? Ειναι σε κατασταση 'μαμα?' ή tuning???ο άνθρωπος είναι κάτοχος και εσύ συνεχίζεις??
μερικοί άνθρωποι είναι κλινικά κολλημένοι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχεις το C2 και μου το χαρακτηριζεις 'πληρως αναξειοπιστο?'
Μαλλον απομιμηση του C2 θα εχεις, απο καμια Κινα!!!
Περα απο την πλακα...δε το χαρακτηρισες 'προβληματικο', 'αναξειοπιστο', 'τα χει τα λαθακια του'...το ειπες 'πληρως αναξειοπιστο!!!'
Μηπως υπερβαλεις λιγο???
Τι προβληματα σου εχει βγαλει??? Ειναι σε κατασταση 'μαμα?' ή tuning???ο άνθρωπος είναι κάτοχος και εσύ συνεχίζεις??
Το bold δεν ειναι επιχειρημα παντως και το ξερεις..Αν εγω ημουν ευχαριστημενος κατοχος austin allegro θα ειχε καποια ισχυ η αποψη μου..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το εχω σηκωσει.. (το καπω) και μου ειχε κακοφανει αλλα για εμενα δεν ειναι λογος να μη το παρω..
Τερας αξιοπιστιας δεν ειναι αλλα δεν εχεις βγει ρε qsis 500 φορες να λες οτι σε εχει γα&*& με τους πολλαπλασσιαστες ,ουτε οταν καποιος παει να παρει vag μπαινεις στη μεση να τον αποθαρρυνεις σε αντιθεση με τη citroen που και c6 να θελει ο αλλος εσυ τα του πεις για το 'arxidia kivwtio' στο c2 σου..Γενικα στα c2,c3 (το c1 δε το θεωρω καν citroen) εχουν γινει οικονομιες αλλα οχι σε τομεις πρωταρχικους..
Κι αυτο ακομα ακομα αλλαζει πληρως με τη νεα c3 και το ds3..ναι εχουν γινει οικονομιες και δεν περιμενα κατι τρομερο, αλλα περιμενα μια αξιοπρεπεια
οσο για το Vag , εγω ο ιδιος εχω πει τα προβληματα του και στη συγκεκριμενη κατηγορια δε με ειδες να λεω arosa ή fox
τωρα για τα αν τα προτεινω και πού τα προτεινω και σε σχεση με τι τα προτεινω ειναι αλλο θεμα νομιζω
αλλα οπως ειπα και πριν ολοι μας λιγο πολυ ΔΕΝ ειμαστε αντικειμενικοι σε καποια θεματα, εχω τις προτιμησεις μου, αλλα εχω ριξει τα κραξιματακια μου αρκετες φορες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις το C2 και μου το χαρακτηριζεις 'πληρως αναξειοπιστο?'
Μαλλον απομιμηση του C2 θα εχεις, απο καμια Κινα!!!
Μηπως υπερβαλεις λιγο???
Το bold δεν ειναι επιχειρημα παντως και το ξερεις..Αν εγω ημουν ευχαριστημενος κατοχος austin allegro θα ειχε καποια ισχυ η αποψη μου..?
από τον κιούσι δεν είναι επιχείρημα...
Citroen C2 "vs" Nissan Micra εντυπώσεις