-
οκ απλα τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα
-
ok, να αισθάνεσαι τυχερός που δεν σου έχουν στείλει rick roll ακόμα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ok, να αισθάνεσαι τυχερός που δεν σου έχουν στείλει rick roll ακόμαrick roll ? Δηλαδης?
-
σου λενε πχ
'δες εδώ ένα βίντεο με μια 430 να ανοίγει σε τούνελ'
-
Τσεκάρετε μία απίστευτη γκόμενα!
Είναι παρουσιάστρια στην ιταλική TV και σε κάθε εκπομπή φοράει και λιγότερα ρούχα!
Youtube Video -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τσεκάρετε μία απίστευτη γκόμενα!
Είναι παρουσιάστρια στην ιταλική TV και σε κάθε εκπομπή φοράει και λιγότερα ρούχα!
Youtube VideoΕγω τον Rick Astley βλεπω παντος!!!
-
Eλα την βρηκα! http://www.youtube.com/watch?v=k1nEBEVG3co&feature=related
-
εμένα για τραβέλλι μου κάνει
Festo
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμένα για τραβέλλι μου κάνειFesto
Δεν εχεις κ αδικο!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
εμένα για τραβέλλι μου κάνει
Festo
Δεν εχεις κ αδικο!
Maurizia Paradiso, nata Maurizio
-
Θα χρειαστεί να περάσω απ το δακτύλιο ενώ κανονικά δεν κυκλοφορώ.
Αν μία στις χίλιες, λέμε τώρα, με γράψουν πόσο πάει η κλήση; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αν μία στις χίλιες, λέμε τώρα, με γράψουν πόσο πάει η κλήση;Θα σου απαντήσει άλλος για το πρόστιμο, αλλά εάν τυχόν έρχεσαι από νότια προάστια, εδώ στην λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου:
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 27788&z=16
κάνε οπωσδήποτε δεξιά στη 'λεωφ. Βασ. γεώργ. Β'', γιατί έχει καμμιά φορά δύο κλασικά μπλόκα για δακτύλιο. το ένα λίγο πριν τη Ριζάρη στη δεξιά εσοχή και το άλλο στη διασταύρωση με βασ. σοφίας στο χίλτον.
-
rick roll ? Δηλαδης?http://en.wikipedia.org/wiki/Rickrolling
*Rickrolling is an Internet meme[1][2] typically involving the music video for the 1987 Rick Astley song 'Never Gonna Give You Up'. The meme is a bait and switch: a person provides a web link that they claim is relevant to the topic at hand, but the link actually takes the user to the Astley video. The URL can be masked or obfuscated in some manner so that the user cannot determine the true destination of the link without clicking. When a person clicks on the link and is led to the web page, he or she is said to have been 'Rickrolled'. *
-
Το '87 δεν υπήρχαν browsers ούτε βίντεο στο διαδίκτυο.
Με τα μόντεμ της εποχής (2400) το βίντεο ήταν επιστημονική φαντασία. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το '87 δεν υπήρχαν browsers ούτε βίντεο στο διαδίκτυο.
Με τα μόντεμ της εποχής (2400) το βίντεο ήταν επιστημονική φαντασία.Το ψευδες λινκ παραπεμπει στο βιντεο του 1987,οχι οτι η 'απατη' υπαρχει απο το 1987.
Νομιζω οτι και ενα worm για το iphone βγαζει το ιδιο βιντεο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν μία στις χίλιες, λέμε τώρα, με γράψουν πόσο πάει η κλήση;Θα σου απαντήσει άλλος για το πρόστιμο, αλλά εάν τυχόν έρχεσαι από νότια προάστια, εδώ στην λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου:
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 27788&z=16
κάνε οπωσδήποτε δεξιά στη 'λεωφ. Βασ. γεώργ. Β'', γιατί έχει καμμιά φορά δύο κλασικά μπλόκα για δακτύλιο. το ένα λίγο πριν τη Ριζάρη στη δεξιά εσοχή και το άλλο στη διασταύρωση με βασ. σοφίας στο χίλτον.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή, θα την ακολουθήσω.
Έμαθα πως το πρόστιμο για τον δακτύλιο είναι 200 ευρώ.Το '87 δεν υπήρχαν browsers ούτε βίντεο στο διαδίκτυο.
Με τα μόντεμ της εποχής (2400) το βίντεο ήταν επιστημονική φαντασία.Πράγματι, αλλά το rick rolling δεν ξεκίνησε μαζί με το video Είναι ένας τύπος χαβαλέ που εφαρμόστηκε με την ευρύτερη διάδοση του interwebs και ειδικά αφ'ότου έγινε διαθέσιμο το youtube Δεν ξέρω πως επικράτησε το συγκεκριμένο βίντεο σαν καμουφλαρισμένος σύνδεσμος, πιθανώς λόγω της τραγικότητας του
-
Rickrolling, τι μαθαινει κανεις!
-
Γνωριζει κανεις με τι υλικο η οποιοδηποτε αλλο μεσο μπορεις να βγαλεις κιτρινίλα απο τα πλαστικά μέρη των PC που δημιουργειται με την πολυκαιρια?
-
Γνωριζει κανεις με τι υλικο η οποιοδηποτε αλλο μεσο μπορεις να βγαλεις κιτρινίλα απο τα πλαστικά μέρη των PC που δημιουργειται με την πολυκαιρια?jif και σφουγγαράκι
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Γνωριζει κανεις με τι υλικο η οποιοδηποτε αλλο μεσο μπορεις να βγαλεις κιτρινίλα απο τα πλαστικά μέρη των PC που δημιουργειται με την πολυκαιρια?
jif και σφουγγαράκι
Δοκιμασμενο εχει αποτελεσμα?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο