-
Καλά βρε!
Ξαναθυμηθήκατε αυτό το topic και γράψατε και τόσες σελίδες χωρίς εμένα
Μαζεύω φόρα και έρχομαι .... -
Mπορεί καποιος να μας εξηγήσει πως εγιναν τα πατηματα στα βραχια στο Προυσό και πως σκαφτηκε ο βραχος στην μορφή της Παναγίας? ,,
Μονο μην πει κανεις ότι δεν υπάρχουν! , -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Mπορεί καποιος να μας εξηγήσει
πως εγιναν τα πατηματα στα βραχια στο Προυσό και
πως σκαφτηκε ο βραχος στην μορφή της Παναγίας? ,,a)Πατησε ο Διγενης Ακρίτας
b)με Komatsu -
Mπορεί καποιος να μας εξηγήσει πως εγιναν τα πατηματα στα βραχια στο Προυσό και πως σκαφτηκε ο βραχος στην μορφή της Παναγίας? ,,
Μονο μην πει κανεις ότι δεν υπάρχουν! , -
To να κάνουμε απαξιωτικές αναφορές που αγγίζουν τα όρια της προσβολής για οποιοδήποτε δόγμα και θρησκεία δεν νομίζω πως είναι ορθό.
Είτε πιστεύουμε, είτε δεν πιστεύουμε ας κρατήσει ο καθένας τη δική του αλήθεια αλλά όχι και να προσβάλλουμε.
-
Συγνώμη αλλά τι θές να απαντήσω σε τέτοια ερωτήματα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μονο μην πει κανεις ότι δεν υπάρχουν! ,http://www.youtube.com/watch?v=XJpq9rXDhno
http://www.youtube.com/watch?v=2oMMXyls ... re=related -
Μονο μην πει κανεις ότι δεν υπάρχουν! ,Δηλαδή ΑΝ αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία ότι έγιναν μετά από ανθρώπινη παρέμβαση εσύ θα σταματήσεις να πιστεύεις;
-
περιμένω πάντως τον πρώτο που θα καταφέρει να 'δημιουργήσει' εικόνα του χριστού ή της παναγίας στην τουαλέτα
-
Οπως το περίμενα .Χαβαλες και ότι να'ναι!
Ας αποδειξει καποιος ότι μπορει να τα κανει και βλέπουμε. -
Ας αποδειξει καποιος ότι μπορει να τα κανει και βλέπουμε.Μπορεί να τα κάνει η μητέρα φύση.
Μη μου πείς οτι η κατολίσθηση στα Τέμπη οφείλεται στο στραβοπάτημα κάποιου Αγίου...
Απορώ γιατί η πίστη ενός ανθρώπου πρέπει να εξαρτάται από την πίστη σε θαύματα, μαγγανείες και δεν ξέρω τι άλλο -
Γράψτου λίγου τις διαφορικές εξισώσεις για να στανιάρει, να μιλάμε με στοιχεία παρακαλώ
μήπως τα θαύματα αυτά εμπίπτουν σε κάποιο απ τα παρακάτω
-
Ας αποδειξει καποιος ότι μπορει να τα κανει και βλέπουμε.άμα στο αποδείξει με μαθηματικά πχ. θα το καταλάβεις
-
Ας αποδειξει καποιος ότι μπορει να τα κανει και βλέπουμε.***Έπειτα λέγει στον Θωμά:
- Φέρε το δάκτυλο σου εδώ, και δες τα χέρια μου και την πλευρά μου και μην γίνεσαι άπιστος, αλλά πιστός.
Και απεκρίθηκε ο Θωμάς και είπεν σ’ Αυτόν:
- Εσύ είσαι ο Κύριος μου και Θεός μου.
Λέγει σ’ αυτόν ο Ιησούς:
- Επειδή με είδες και πίστευσες; Μακάριοι αυτοί που δεν θα με δουν και θα πιστεύσουν.
(Ιωάν. 20,26)***
-
-
Μπίλ ,,,εντάξει ,,,,, αν το έχεις δει το βραχο ειναι λιγο τραβηγμενο για παιχνιδι της φυσης . Απο την θεση την μορφη και το σχημα ειναι πιο προσιτό στο μυαλό μας οτι κάποιος καθησε 20 χρονια και εσκαβε παρα να ηταν τυχαίο . ,,,Ενοχλεί απ'οτι βλέπω!
Εγώ πιστεύω οτι υπαρχει θεος.
Οχι απο αυτο το γεγονός φυσικά.Πίστευω οτι δεν έχουμε φτασει ακομα στο τελμα της δυστιχίας και τις κακίας που θρεφουμε όλοι μέσα μας.
Εκει πιστευω οτι θα φανει αν υπάρχει θεός.Δυστιχώς σκεφτόμαστε τα υλικα αγαθα γι'αυτο και δεν μας νοιάζει αν πεθαινει καποιος διπλα μας και οπως σωστα ειπωθηκε κοιταμε μονο την καλοπεραση μας.Ενταξει καλα κανουμε αλλά η αξια της ζωής δεν ειναι μονο η καλοπεραση.
Παλι δυστιχως ο αγωνας γι'αυτη την ζωη τα ΄στραπάτσα' που μας συμβαινουν στα οικονομικά μας απο τα λαμογια και αυτους που ψηφιζουμε δεν μας αφηνουν να δουμε την ζωη και με αλλες αξίες.
Αποτελεσμα ,παρασερνουμε ο ενας τον αλλο σε αμφησβητηση καθε πνευματικής θεωριας αφου ειμαστε εθισμενοι με την δοξα και το χρημα.
Εγω επιμενω στην συμπεριφορα του ανθρωπου στον ανθρωπο.Αυτο γοητευσε και γοητευει τους ανθρώπους στον χριστιανισμο και οχι στους τσαρλατανουν κληρικούς .
Το οτι εχουμε ξεφυγει' αυτο ειναι σιγουρο .Το που θα φτασουμε αγνωστο.
Ενα ειναι σιγουρο.Δεν υπάρχει καμια ψυχικη αξια που να προάγει τον ανθρωπο.
Ας γελασουμε λοιπον τωρα με τα δηθεν πατηματα της Παναγιας και βλεπουμε στη συνεχεια!
Πάντος ως χριστιανος δεν θεωρώ τα μαθηματικά ως θρησκεία και επι του θεματος.Απο την αλλη καλα να μου τα πουν να στανιαρω θα μπορεσει καποιος να τα εφαρμοσει να στανιαρουμε όλοι? -
εγω αναρωτιεμαι αν ο θεος (υποθετοντας οτι εκανε ολα αυτα τα κολπα), πιστευε οτι μετα απο τοσα χρονια θα συνεχιζαν να υπαρχουν ανθρωποι που θα πιστευουν ακομα και σημερα τις 'μαρτυριες' των τοτε γεγονοτων
(υπαρχουν βεβαια, αλλα συνεχως μειονονται )
γιατι δε κανει κανα νεο κολπο να ανανεωσουμε τη πιστη μας? αλλιως να πστεψουμε στον godfather που ειναι μουσατος μακρυμαλλης και μας αγαπαει επισης
-
Ειναι μαθηματικός με μνεια στο σκαψιμο? ,,,,,,
-
Μπα, όσους μαθηματικούς ξέρω που έχουν τσάπα, ξύνουν άλλα
-
Με φώναξε κανείς;
Πάντως έχει πλάκα να ζητάμε από τους άλλους να αποδείξουν τη μη ορθότητα του δικού μας ισχυρισμού.
Μιραγκέ, είσαι γκέι, απόδειξε το αντίθετο.
Περί εκκλησίας [#2]