-
Υπαρχει περιπτωση να δουμε το Αρης-Παναθηναικος διαδικτυακα..?
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:adminpower: -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να δουμε το Αρης-Παναθηναικος διαδικτυακα..?Ναι....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να δουμε το Αρης-Παναθηναικος διαδικτυακα..?Αν εχεις βιντεοκληση στο κινητο παρε με 10 ευρω χρεωνω
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να δουμε το Αρης-Παναθηναικος διαδικτυακα..?
Αν εχεις βιντεοκληση στο κινητο παρε με 10 ευρω χρεωνω
-
Απαγορευονται τετοια λινκ [mod]
-
Δεν μουαρεσει να βγαινω σαββατοβραδο
Φιλη γινοτανε 30+ και μας καλεσε σε ενα μαγαζι....κανα ταβερνειο λεω θα ειναι@@ Ψυρη, σαββατο βραδυ, ξεκιναμε απο βουλα με ραδιοταξι (μιλαμε για κρυο του κερατα) η κινηση ξεκιναει πριν την πρωτη στάση μετρο , μου λεει η κοπελα μου να παμε με το μετρο Ποσο θα περπατησουμε? οσο κα ιεμ το ταξι μου λεει Κατεβαινουμε να παμε με μετρο, εγω να βριζω θεους και δαιμονες (11-12 € το ραδιοταξι) παμε στο μαγαζι....και εχει ζωντανη μουσικη Το φαι απλα τρωγοτανε. Με τα πολλα αφου εζησα τραγικα καλτ σκηνες με ενα τραπεζι 50ρες+ με 2 ζιγκολο, κατι αλαλ ξεκολα, κατι τυπες που επαιζαν ντιβες ενω ηταν σαυρες κλπ κλπ. Το μυαλο μου ηταν που θα βρω ταξι να φυγω, μολις βγαινουμε εξω απο το μαγαζι με ενα φιλικο ζευγαρι να μας πεταξουν μεχρι μια πιατσα ταξι, βλεπω ταξι ελευθερο
Η βραδια τελικα με αποζημιωσε στο τελος -
-
-
0-0 ειναι ακομα ο βαζελος
-
τελειωσε
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τελειωσεΕμεινα λιγο πισω
-
Ξεκινησε το ντερπυ!!!!!
Γερα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ξεκινησε το ντερπυ!!!!!
Γερα ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Αυτο θα το δουμε
-
+1
-
Η Παοκαρα εδω και καιρο ειναι ευκολος πελατης,δεν χρειαζεται να ειμαστε καν σε φορμα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Παοκαρα εδω και καιρο ειναι ευκολος πελατης,δεν χρειαζεται να ειμαστε καν σε φορμαEτσι!
-
-
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]