-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
οι κατοχοι τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
Όπως επίσης και αυτοί που γαμάνε μοντέλα την έχουν μικρή.
οταν τους 'καθαριζουν' αυτοκινητα (οχι 'φτιαγμενα' με εξατμισεις, γονατισμενα κτλ) τυπου S3, Leon Cupra, κ.α στις στροφες
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην έχει την κάβλα να ρισκάρει 150.000 ευρώ σε δημόσιο δρόμο μόνο και μόνο για να αποδείξει στον όποιο κάτοχο S3 ή Cupra ότι τον περνάει από πάνω;
ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... εεεε ρε κομπλεξ.....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να μην έχει την κάβλα να ρισκάρει 150.000 ευρώ σε δημόσιο δρόμο μόνο και μόνο για να αποδείξει στον όποιο κάτοχο S3 ή Cupra ότι τον περνάει από πάνω;
Σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο, οτι μιλαω για αυτον με 997ΤΤ που 'τσιμπαει'
σε προκληση απο τα προαναφερθεντα αυτοκινητα (και κατι Evo , scoobie κτλ)
και φτανει να 'τρωει το ξυλο της αρκουδας' σε ανοιχτες καμπες?
Για αυτες τις περιπτωσεις μιλαω, για αυτους που 'ψαχνονται', **δεν λεω για αυτον που βγηκε την βολτα του να διασκεδασει **το βραδυ, ο οποιος καλα κανει και παει ακομα και σε ρυθμους ταξι.
Δηλαδη ποσο πιο επεξηγηματικα να το πω...Edit: Με αυτη την τοποθετηση πιστευω να καλυψα και qsis και οσους καταλαβαν κατι διαφορετικο απο αυτο που εννοω...
Τι ποιο διασκεδαστικο απο το να σου κολλανε υποδεέστερα αυτοκινητα για κοντρα και εσυ απλα χαιδευοντας το γκαζι να τους τσιτωνεις και μετα βλεποντας τους να μπαινουν στις στροφες να πονταρεςι αν θα φυγει εκτος η οχι
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι ποιο διασκεδαστικο απο το να σου κολλανε υποδεέστερα αυτοκινητα για κοντρα και εσυ απλα χαιδευοντας το γκαζι να τους τσιτωνεις και μετα βλεποντας τους να μπαινουν στις στροφες να πονταρεςι αν θα φυγει εκτος η οχι
-
ρε αδερφια, ενταξει, ενα πανακριβο αμαξι δεν το ρισκαρουμε σε δημοσιο δρομο. σωστο
αν ομως δε μπορουμε ή είμαστε ασχετοι ή δε θελουμε να πλησιασουμε (να φτασουμε αποκλειεται..) το οριο του τοτε γιατι το πηραμε? υπαρχουν και φτηνοτερες γκομενοπαγιδες για οσους ενδιαφερονται
porsche turbo και να πηγαινουμε σα νυφες? ειναι ιεροσυλια
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαται -
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαταινα παρει ταξι πεστου ή το λεοφωρειο...
-
ρε αδερφια, ενταξει, ενα πανακριβο αμαξι δεν το ρισκαρουμε σε δημοσιο δρομο. σωστο
αν ομως δε μπορουμε ή είμαστε ασχετοι ή δε θελουμε να πλησιασουμε (να φτασουμε αποκλειεται..) το οριο του τοτε γιατι το πηραμε? υπαρχουν και φτηνοτερες γκομενοπαγιδες για οσους ενδιαφερονται
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαταιΕρώτηση: όσοι πήραν τα χ πανάκριβα ορειβατικά μποτάκια, το έκαναν για να σκαρφαλώσουν τον Όλυμπο; Ή ακόμα καλύτερα, όσοι πήραν τα ψ πανάκριβα αθλητικά της Nike, το έκαναν για να τα λιώσουν στους στίβους και τους δρόμους;
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει καπιταλιστική κοινωνία και καταναλωτική συμπεριφορά. -
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαταιΔηλαδη αν εγω ειμαι κουλομαρια και φοβαμε να πατησω πανω απο 150-160χλμ αλλα εχω ενα ετησιο εισοδημα 100.000+ ευρω δεν δικαιουμαι να παρω μια Ferrari η μια Porsche η Lambo???O μονος λογος δηλαδη αγορας τετοιου αυτοκινητου ειναι να του πινεις το αιμα???Εγω θελω να το παρω για την ιστορια του,την εμφανιση του,την ποιοτητα κατασκευης,την ποιοτητα των υλικων του,τον ηχο του κινητηρα(και μην πει κανεις πως αν δεν το τρεχεις δεν ακουγεται), της ανεσης που θα με προσφερει στο δρομο και της χαρας να το βλεπω καθε μερα στο γκαραζ μου.Τοσοι λογοι υπαρχουν για να το παρει καποιος.......
-
Με 100 χιλιάρικα δεν σε βλέπω για Ferrari...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με 100 χιλιάρικα δεν σε βλέπω για Ferrari... -
Γιατι???Σε 7 χρονια θα γινουν 700.000,επισης υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου .
-
οπως ενας γνωστος μου που πηρε φεραρι και κανει τα ψωνια του την εχει πατησει μεχρι 160 γιατι φοβαταιΔηλαδη αν εγω ειμαι κουλομαρια και φοβαμε να πατησω πανω απο 150-160χλμ αλλα εχω ενα ετησιο εισοδημα 100.000+ ευρω δεν δικαιουμαι να παρω μια Ferrari η μια Porsche η Lambo???O μονος λογος δηλαδη αγορας τετοιου αυτοκινητου ειναι να του πινεις το αιμα???Εγω θελω να το παρω για την ιστορια του,την εμφανιση του,την ποιοτητα κατασκευης,την ποιοτητα των υλικων του,τον ηχο του κινητηρα(και μην πει κανεις πως αν δεν το τρεχεις δεν ακουγεται), της ανεσης που θα με προσφερει στο δρομο και της χαρας να το βλεπω καθε μερα στο γκαραζ μου.Τοσοι λογοι υπαρχουν για να το παρει καποιος.......
κάνε ο,τι θελεις αλλά σε καμία περιπτωση μην το δίνεις το μηχανημα στη γυναικα σου και ειδικα αν ειναι κάμπριο
εχεις να φας σκατιδιιιιιιι ολοκληρο χωραφι με κοπρια θα γεμισεις
-
Παθός φίλε joe?
-
Γιατι???Σε 7 χρονια θα γινουν 700.000,επισης υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου .Θα δουλευεις 3 χρονια δλδ για να παρεις μια φεραρι και σε αυτα τα 3 χρονια δν θα ξοδευεις τπτ γιατι αλλιως παλι δν βγαινουν τα κουκια...?και στο τελος των 3 χρονων θα εισαι ταπι?
-
Γιατι???Σε 7 χρονια θα γινουν 700.000,επισης υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου .Δεν θα τρως τίποτα; Δεν θα έχεις σπίτι και υποχρεώσεις;
-
ετσι θα κανεις οταν δεις να το σβουριζει με το καλημερα
μολις ανοιξει βεβαια λιγο ο καιρος γιατί ξεκουραζεται (και ετοιμαζεται) τωρα ο τζον τζον
-
Πω κάτι κολλήματα που τραβάτε ρε σεις
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατι???Σε 7 χρονια θα γινουν 700.000,επισης υπαρχει και η λυση του μεταχειρισμενου .
Δεν θα τρως τίποτα; Δεν θα έχεις σπίτι και υποχρεώσεις;
ρε παιδια σε οριζοντα 7 ετων δε μπορει να βαλει τα λεφτα στην ακρη για τη ferrari και να ζει παραλληλα βασιλικα?
τι δεν καταλαβαινετε?
-
Μη δίνεις σημασία Γιώργο... απλά είμαστε χαζοί.
-
Ζωντας μονος σου να φανταστω γιατι με οικογενεια δυσκολο
Porsche Forum