-
6 μέρες το 5630 (Νοκια)
και τα HTC που γλυκοκοιτάω καλά τα πάνε. Το μηλόφωνο εμένα μου έβγαζε 1.5 μέρα αλλά το φόρτιζα καθημερινά για να μην έχω το άγχος να μείνω. Μεγάλο μείον η αυτονομία του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
6 μέρες το 5630 (Νοκια)και τα HTC που γλυκοκοιτάω καλά τα πάνε. Το μηλόφωνο εμένα μου έβγαζε 1.5 μέρα αλλά το φόρτιζα καθημερινά για να μην έχω το άγχος να μείνω. Μεγάλο μείον η αυτονομία του.
K750i 7 μέρες ακόμα και σήμερα για πλάκα
Η αυτονομία του μηλόφωνου δεν με προβλημάτισε μέχρι στιγμής για να πώ μεγάλο μείον. Εκτός αυτού φορτίζει και πάρα πολύ γρήγορα. -
Εχω το S.E c510... Στην λειτουργια της καμερας εχει autofocus και smile shutter... Μπορω να κανω εγω το ζουμ χειροκινητα?
-
Tι εννοεις χειροκινητα ;
Το zoom στο κινητο σου γινεται με τα πληκτρα του d-pad
και αν δεν εχει αλλαξει κατι, για να κανεις zoom, πρεπει να εχεις την αναλυση σου χαμηλοτερα της μεγιστης. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
6 μέρες το 5630 (Νοκια)
και τα HTC που γλυκοκοιτάω καλά τα πάνε. Το μηλόφωνο εμένα μου έβγαζε 1.5 μέρα αλλά το φόρτιζα καθημερινά για να μην έχω το άγχος να μείνω. Μεγάλο μείον η αυτονομία του.
K750i 7 μέρες ακόμα και σήμερα για πλάκα
Η αυτονομία του μηλόφωνου δεν με προβλημάτισε μέχρι στιγμής για να πώ μεγάλο μείον. Εκτός αυτού φορτίζει και πάρα πολύ γρήγορα.τι γαμάτο κινητάκι, το είχα το 2005. Από τα καλύτερα που κυκλοφόρησαν ever.
-
+1
Το εχω απο το 2005 και πλεον το χρησιμοποιω σαν δευτερο κινητο.Οσο για την μπαταρια του......5 μερες τις βγαζει ανετα. -
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
Το εχω απο το 2005 και πλεον το χρησιμοποιω σαν δευτερο κινητο.Οσο για την μπαταρια του......5 μερες τις βγαζει ανετα.Παρομοίως. Πρέπει να το ανοίξω κάποια στιγμη για να επισκεύασω το καπάκι της κάμερας. Γιατί αυτή του μηλόφωνου Το περίεργο είναι οτι τραβάει πάρα πολύ καλό βίντεο
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δωρεάν υπηρεσία πλοήγησης λανσάρει η NokiaΤο διαβασα και χτυπαω το κεφαλι μου που πληρωσα ~50€ πριν 7 μηνες για ετησια αδεια.Παντως οπου το χρειαστηκα με πηγε 'καρφι' .Χαλαλι τους.
-
Δεν πειράζει και πολύ Άλλωστε η μία προσφορά διαδέχεται την άλλη και κάποια στιγμή όλοι θα την ''πατήσουμε''
-
Εγκλωβισμένος στα ερείπια στην Αϊτή επέζησε λόγω iPhone
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγκλωβισμένος στα ερείπια στην Αϊτή επέζησε λόγω iPhoneΜε τι μπαταρια τα εκανε ολα αυτα;
Τυχερος ανθρωπος,ατυχοι πολλοι αλλοι
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγκλωβισμένος στα ερείπια στην Αϊτή επέζησε λόγω iPhoneWait a minute... Η μπαταρία του iphone άντεξε 65 ώρες;
EDIT: Με πρόλαβε ο BILL
-
ανεταααα..
-
προφανως μολις το ειχε φορτισει...
αλλα και παλι σε flight ...κατι κανει....
-
Θελω να διαγραψω καποια προστατευμενα αρχεια απο ενα ΝοKia 2700 Classic.
Aπο οτι καταλαβα, πρεπει να βρω ενα phone manager πχ Oxygen κτλ.
Το Oxygen δε δουλεψε, ξερουμε καποιο αλλο?Για συνδεση, εχω το usb καλωδιο CA-101 της Νokia ή Bluetooth.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θελω να διαγραψω καποια προστατευμενα αρχεια απο ενα ΝοKia 2700 Classic.Καποια αρχεια δεν διαγραφονται εντελως.
Καποια αλλα παλι, ναι (δικά του θεματα, εικόνες, ηχοι).Java file manager δεν θυμαμαι να ειχα ποτε. Σε S40 επαρκουσε ο default.
-
επειδή σκέφτομαι την αγορά iphone 3gs , το πρόγραμμα της vodafone με τα 500mb συμφέρει??
θέλω να πω , φτάνουν για ένα μέσο χρήστη??τι γνώμη έχετε για 3gs Vs nokia n900??
έχω χρόνια s60 της nokia ...6630,ν95,ν95 8gb ...
-
κοιτα με λιωσιμο καθε μερα αποψη μου φθανουν ανετα.
αλλα και παλι πιο πολυ για twitter/mail/youtube/AGPS/facebook κλπ εισαι μια χαρα...
το Νοκια δεν το εχω δει αλλα δεν μου γεμιζει το ματι σαν πιο μεγαλο...βεβaiα εγω δεν ειμαι και πολυ αντικειμενικος γιατι χρησιμοποιω αποκλειστικα iPhone απο 9o/2007...
μηπως να περιμενεις και το keynote της Apple σε λιγες μερες...;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]