-
αμα εχω τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου, που μπορω να τον δωσω για να μαθω για αυτο το αμαξι ολες τις πληροφοριες?
-
αμα εχω τον αριθμο πλαισιου του αυτοκινητου, που μπορω να τον δωσω για να μαθω για αυτο το αμαξι ολες τις πληροφοριες?
-
Εχω διαβάσει σε άλλα νήματα φίλους που είχαν υπό παραγγελία το αυτοκίνητό τους να ρωτούν τον αντιπρόσωπο ποιος ειναι ο αριθμός πλαισίου τους. Ποιο το νόημα να το γνωρίζει κάποιος πρωτού έρθει το αυτοκίνητο? Αναφέρομαι σε νέα οχήματα, οχι μεταχειρισμένα.Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Aπο τον αριθμο πλαισιου μαθαινεις την ημερομηνια κατασκευης του οχηματος,επισης χρησιμευει οταν το παραλαβεις να ξερεις οτι θα ειναι εκεινο και οχι καποιο αλλο το οποιο ειχαν παρατημενο σε καποια μαντρα τους.
-
Ειχα παραγγείλει το Νοέμβριο το νεο μου αυτοκινητο για το οποιο ποτε δεν εμαθα αριθμο πλαισιου και εφτασε 20 μερες νωριτερα αποτι προβλεποταν. Η αληθεια ειναι οτι λιγο εχω αγχωθει...
Θα μπορούσαν καλλιστα να μου δωσουν εξαρχης τον αριθμο του αυτοκινητου που ειχαν στη μαντρα τους. -
αν ειχαν ετοιμοπαραδοτο οπως το ηθελες εξαρχης γιατι να σου παραγγειλουν αλλο απο το εργοστασιο?θα σου λεγαν οτι το χουν και θα στο φερναν σε 3 μερες..
-
Θα μπορούσαν καλλιστα να μου δωσουν εξαρχης τον αριθμο του αυτοκινητου που ειχαν στη μαντρα τους.
Αυτο το εγραψα σαν απαντηση σε αυτο:
Aπο τον αριθμο πλαισιου μαθαινεις την ημερομηνια κατασκευης του οχηματος,επισης χρησιμευει οταν το παραλαβεις να ξερεις οτι θα ειναι εκεινο και οχι καποιο αλλο το οποιο ειχαν παρατημενο σε καποια μαντρα τους.
-
τεσπα,εχει σκασει το χρωμα?εχουν ξεραθει τα ελαστικα και τα λαστιχα στις πορτες?εχει κανα φτερο διαφορετικης αποχρωσης?εχει κανα θεμα το ταμπλω εκει που το βλεπει ο ηλιος?αν τπτ απο αυτα δεν ισχυει μη σκας,μαλλον δεν ηταν στη μαντρα,ουτε επαιζαν συγκρουομενα πριν στο δωσουν,αν και δε θα το μαθεις μαλλον ποτε
Αριθμος πλαισιου