-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
... Αρα εχει αρκετα περιθωρια να χτυπησει τις τιμες...Το οποίο και δεν θα κάνει. Ποτέ δεν το έκανε αυτό. Γιατί να το κάνει τώρα;
Μόνο και μόνο για το 'γόητρο' και το 'πρεστίζ' θα κρατήσει τις τιμές στα επίπεδα VW/OPEL.Όσο αφορά τον σχεδιασμό του FOCUS νομίζω ότι αδικείται από αυτό το περίεργο κόκκινο χρώμα. **Σε ασημένιο είναι πολύ όμορφο ειδικά μπροστά. **Η αντίθεση με τις μαύρες εισαγωγές αέρα το κάνουν ιδιαίτερα επιθετικό και άγριο. Νομίζω ότι αυτό το χρώμα θα επικρατήσει!...!...!
Πίσω ίσως χάνει λίγο. Αυτό μάλλον οφείλεται στα περίεργα φωτιστικά σώματα και στον πίσω προφυλακτήρα που θα έπρεπε να είναι λίγο ποιο χαμηλός και βαμμένος ολόκληρος στο χρώμα του αυτοκινήτου.Εσωτερικά για κάποιο λόγο περίεργο μου θυμίζει λίγο το Chevrolet Cruze. **Ίσως **το Focus να είναι λίγο ποιο 'κλειστοφοβικό' αν κρίνω από τους πλαϊνούς αεραγωγούς που είναι κάπως στριμωγμένοι. Μου αρέσει που το εσωτερικό είναι σκουρόχρωμο και μονόχρωμο. Οι διχρωμίες ποτέ δεν μου άρεσαν!...
Συμπέρασμα δικό μου;
Πολύ όμορφο το FOCUS σε ασημένιο χρώμα και μπαίνει στα υπόψη, εφόσον υποστηριχθεί από καλά μηχανικά σύνολα... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μου αρεσει που δεν εχει πει κανεις μεχρι τωρα οτι του θυμιζει καποιο αλλο μικρομεσαιοετσι οπως γιναμε μονο τα Citroen και τα Golf εχουν χαρακτηρα....
τον όποιο τελος παντων.....
-
Όταν θα το δούμε από κοντά, θα λάβουμε άποψη ολοκληρωμένη, έτσι και με άλλα μοντέλα λέγαμε ότι δεν πουλήσουν λόγω σχήματος και σχεδίασης και τελικά πουλάνε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Αρα εχει αρκετα περιθωρια να χτυπησει τις τιμες...
Το οποίο και δεν θα κάνει. Ποτέ δεν το έκανε αυτό. Γιατί να το κάνει τώρα;
Μόνο και μόνο για το 'γόητρο' και το 'πρεστίζ' θα κρατήσει τις τιμές στα επίπεδα VW/OPEL.Η Ford πότε το έκανε αυτό;;; Και πότε υποστήριξε ότι είναι premium;;;
Η λογική είναι οι τιμές του Golf μείον κάτι ή περίπου στα ίδια, αλλά με περισσότερο εξοπλισμό. Όπως και στο Astra.
'Όταν δε πέφτουν και οι προσφορές (που η VW δεν κάνει) η διαφορά μεγαλώνει...
-
Οσες φορες και αν εχω δει το hatchback συνεχιζει να μην μου αρεσει καθολου, ειδικα σε αυτο το χρωμα που το παρουσιασανε το θεωρω αθλιο , το sedan ομως ειναι πιο καλο και μου αρεσει στο πισω μερος , οχι ομως και μπροστα οπου η ford πρεπει εδω στην Ευρωπη να το φερει με αλλους προφυλακτηρες και φωτα
-
Κάπως σαν 'μικροαλλαγές' πάνω στο Fluence μου φέρνει ... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μου αρεσει που δεν εχει πει κανεις μεχρι τωρα οτι του θυμιζει καποιο αλλο μικρομεσαιο![](http://www.mibz.com/wp-content/uploads/2010/01/2011-Ford-Focus-04-500x318.jpg[/img]</a>
![](http://lishuie.com/wp-content/uploads/2009/09/2010-renault-fluence5-468x312.jpg[/img]</a>
Κάπως σαν 'μικροαλλαγές' πάνω στο Fluence μου φέρνει ...Καλομελετα και ερχεται!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάπως σαν 'μικροαλλαγές' πάνω στο Fluence μου φέρνει ...ιδια ειναι .......... και join the astra-leon-guillieta club
-
Καλα αν ειναι ιδια θα το δεις οταν τα βαλεις διπλα-διπλα! Μοιαζουν λιγο τα πισω φωτα αλλα το σχημα στο τελειωμα ειναι πιο coupe στυλ στο focus και αυτο φαινεται στο τελειωμα του χωρου αποσκευων οπου του Ρενο τελειωνει αποτομα και δεν εχει και παραθυρακι στην πισω πορτα!
-
2011 Ford Focus Vehicle Dynamics Development
Youtube Video -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ιδια ειναι .......... και join the astra-leon-guillieta club
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το astra από πίσω μοιαζει ομορφο ειδικα στην απο πανω φωτο, αλλά από μπροστα κυρίως και δευτερευόντως από το πλαι ειναι απαίσιο.. το focus III εχει πολλά σχεδιαστικά σφάλματα και φαμφάρες χωρίς λόγο που το astra δεν εχει, αλλά σε σχεση με το 2 σαφως σαν συνολο ειναι πιο ομορφο.. το astra από την αλλη στην προηγούμενη γενια βλεπότανε από όλες τις πλευρές, χωρίς να ειναι τιποτα ιδιαιτερο, πλεον μπροστα μοιαζει με ασχημο κορακι
Ασχημο το Astra?
-
γιατι μου μοιαζει σαν ενα φιεστα που το τραβηξε ο προκρουστης...
-
τα φωτα το χαλανε γραμμες το αμαξι εχει...
αλλα τα φωτα το χαλανε ασχημα....
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
γιατι μου μοιαζει σαν ενα φιεστα που το τραβηξε ο προκρουστης...Μακαρι να ηταν σαν το φιεστα, ολοι θα αυτο θελαμε απο την στιγμη που το φιεστα ειναι τοσο ομορφο.
Ελπιζω παντως οτι η Ευρωπαικη εκδοση θα εχει διαφορες μποστα και πισω -
Οπότε ... λίγο τα φωτα μπροστά πίσω δεν μας άρεσαν ... λίγο οι προφυλακτήρες μπροστά πίσω δεν μας αρεσαν ... λίγο το εσωτερικό δεν μας άρεσε ... λίγο οι κινητήρες δεν ξέρουμε τι θα έχει ... λίγο σχεδιαστικά το 4θυρο θυμίζει τουρκικορεάτικο sedan ... λίγο η συμπεριφορά του αν θα είναι ευρωπαική ή αμερικάνικη ...
Τελικά αυτό θα εισαχθεί:
και τα λοιπά ... Do It Yourself!!! -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
γιατι μου μοιαζει σαν ενα φιεστα που το τραβηξε ο προκρουστης...
Μακαρι να ηταν σαν το φιεστα, ολοι θα αυτο θελαμε απο την στιγμη που το φιεστα ειναι τοσο ομορφο.
Ελπιζω παντως οτι η Ευρωπαικη εκδοση θα εχει διαφορες μποστα και πισωΒασικα για μενα ειναι ενα fiesta(ειδικα στο τελειωμα) πιο μεγαλο απλα εχει ασχημα φαναρια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τελικά αυτό θα εισαχθεί:
http://www.mustangengines.com/Photo_Gal ... me_500.jpg
και τα λοιπά ... Do It Yourself!!!Βασικά η φωτό είναι από την έτοιμη έκδοση, η βασική φαίνεται στην παρακάτω φωτό:
-
Exciting news about new ford focus....
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ?aid=60703
Επιτελους 4κινιτο!!! Μακαρι να μην το κανουν υβριδικο...
-
Τα καθετα φωτα του πηγαιναν πολυ περισσοτερο.
Ford Focus 2011