-
Θα ήθελα να με βοηθήσετε να εντοπίσω επικίνδυνα σημεία στους δρόμους(αντίθετη κλίση στις στροφές ,λάθος σήμανση, λάθος διαχωριστική νησίδα , κακή ορατότητα και γενικά λάθη χάραξη).προκειμένου να τα συμπεριλάβω σε εργασία που αφορά το αντικείμενο των σπουδών μου. Τα σημεία που θα μου αναφέρεται πρέπει να είναι εντός του λεκανοπεδίου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Θα ήθελα να με βοηθήσετε να εντοπίσω επικίνδυνα σημεία στους δρόμους(αντίθετη κλίση στις στροφές ,λάθος σήμανση, λάθος διαχωριστική νησίδα , κακή ορατότητα και γενικά λάθη χάραξη).προκειμένου να τα συμπεριλάβω σε εργασία που αφορά το αντικείμενο των σπουδών μου. Τα σημεία που θα μου αναφέρεται πρέπει να είναι εντός του λεκανοπεδίου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Από που να αρχίσει κανείς...
Δύο που μου έρχονται στο μυαλό τώρα:
-
Στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη, που πηγαίνει προς Νίκαια/Κορυδαλλό, καθώς ερχόμαστε από Αθήνα. Το οδόστρωμα έχει τελείως ανάποδη κλίση, έχει σκοτωθεί κόσμος και κοσμάκης εκεί.
-
Στην Νέα Ιωνία, βγαίνοντας στην Ηρακλείου (νομίζω λέγεται Λεωφ. Νέας Ιωνίας εκεί), εκεί που περνάμε κάτω από τις γραμμές του τρένου. Συνεχείς αριστερές/δεξιές στροφές με ανάποδη κλίση, ανώμαλο οδόστρωμα που γλυστράει απίστευτα. Οι σπασμένες μπαριέρες τα λένε όλα...
Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τουλάχιστον 200 άλλα ανάλογα σημεία. Ελπίζω ειλικρινά να βγει κάτι από την εργασία σου.
Απευθύνσου στις κατά τόπους υπηρεσίες της τροχαίας να σου δώσουν μια λίστα με ατυχήματα (δεν επιτρέπεται να σου δώσουν όμως προσωπικά δεδομένα, μόνο νούμερα και ημερομηνίες). Θα γελάσει κάθε πικραμένος.
-
-
Είναι προτιμότερο να γράψουμε ποια είναι τα σωστά σημεία, παρά αυτά που έχουν προβλήματα...
-
...
-
- Στην αερογέφυρα της Πέτρου Ράλλη, που πηγαίνει προς Νίκαια/Κορυδαλλό, καθώς ερχόμαστε από Αθήνα. Το οδόστρωμα έχει τελείως ανάποδη κλίση, έχει σκοτωθεί κόσμος και κοσμάκης εκεί.
Ακόμα [προσθέτω οτι στην εσωτερική εχει εντωνη αναπηδειση, αυτη εχει φάει εμένα. Ακομα στην ίδια γεφυρα η έξοδος που έχει προς Θηβων θεόστενη που κλεινη απότομα, αν θυμάμε χωρεις σύμανση.
2) Στη λεοφώρο Βεϊκου απο τον κόμβο της Καποδιστρίου με κατεύθηνση Γαλάτσι, πριν το πρώτο φανάρι μια αριστερη καμπή του δρόμου καρμανιόλα εχει φάει κοσμο, συνήθως με νέρα απο τα παρακύμενα αλσύλια.
3)Ο παράθδρομος της Α.ο οδού εξω απο την Παιανία? (δεν θυμάμε ακριβως την περιοχη) είναι μια δεξια στροφη αρκετά φαρδή οδοστρωμα, που σε βγάζει στο τελειωμα σε ένα φανάρι. Εκει παρατηρείτε το φενόμενο πολλών γυρισμένων, χωρείς σύμανση και ανάποδη κλείση. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ακόμα [προσθέτω οτι στην εσωτερική εχει εντωνη αναπηδειση, αυτη εχει φάει εμένα. Ακομα στην ίδια γεφυρα η έξοδος που έχει προς Θηβων θεόστενη που κλεινη απότομα, αν θυμάμε χωρεις σύμανση.
Τι εννοείς, είχες ατύχημα εκεί;
Για την έξοδο προς Θηβών έχεις επίσης δίκιο, επιπλέον όλο αυτό το κομμάτι δεν έχει καλό φωτισμό.
-
Μέρα μεσημέρι παρολίγο να γυρισει, τη ηθελα να την πάρω κλειστά?
-
Στην Λ.Βείκου μετα το φαναρι στην εισοδο του αλσους , ο δρομος εχει αρνητικη κλιση στην δεξια στροφή και μαλιστα εχει και σαμαρακι πανω στην στροφή .
Το νου σας.... -
Όλες οι τρύπες, τα σαμαράκια, σκαλοπατάκια κλπ αποτελούν επικίνδυνα σημεία.
Όλα τα σημεία δίπλα σε γιαπί με τα υλικά οικοδομής χύμα στο πεζοδρόμιο ή και στο δρόμο σημαίνει ότι κυκλοφορούν καρφιά, πέτρες, σκόνη κλπ....γλυστράνε και είναι επικίνδυνα.
Πάρα πολλοί δρόμοι όταν βρέχει είναι υπερβολικά ολισθηροί (σαν παράδειγμα είχα την Ευελπίδων στην κατηφορική της κατεύθυνση ίσως πια να μην είναι τόσο άσκημα, λείπω και στο εξωτερικό)
Η παραλιακή ολόκληρη που γίνεται θάλασσα όποτε βρέχει.Όλες οι διαβάσεις είναι επικίνδυνες για τους πεζούς, συχνάζουν εκεί μηχανάκια και αυτοκίνητα....
Όπου κυκλοφοράνε επικίνδυνοι Ελληνάρες οδηγοί.....
Όλοι οι δρόμοι το Σάββατο βράδυ επειδή κυκλοφορούνε οι προηγούμενοι οδηγάρες ανεβασμένοι από την πιθανότητα ερωτικής συνεύρεσης και το πιοτό! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πάρα πολλοί δρόμοι όταν βρέχει είναι υπερβολικά ολισθηροί (σαν παράδειγμα είχα την Ευελπίδων στην κατηφορική της κατεύθυνση ίσως πια να μην είναι τόσο άσκημα, λείπω και στο εξωτερικό)Το ίδιο είναι και χειρότερη... Φεύγοντας από τη συνάντηση στην Πεύκη τις προάλλες πέρασα από εκεί, και ξαφνικά είδα μια σκιά να βγαίνει στο δρόμο (έχει και τρομερό φωτισμό). Πάτησα φρένο και το ABS τρελάθηκε!!! Ευτυχώς είχα ελεγχόμενη απόσταση (γύρω στα 25-30 μέτρα) από την κυρία με το παπί που βγήκε από ένα στενό χωρίς φώτα και πέρασε στην απέναντι πλευρά με την ησυχία της και χωρίς να κοιτάξει...
-
Στήσε μια κάμερα στον Περιφερειακό του Καρέα στο Φανάρι του Βύρωνα ή της Καισαριανής και θα έχεις τρελό υλικό.
Εκεί υπάρχει φανάρι πάνω σε στροφή χωρίς προειδοποιητικό παλλόμενο και γίνεται το σώσε.
Μέσος όρος παραμονής άθικτης μπαριέρας 10 ώρες.Όποιος βάζει μπαριέρες στον Καρέα πρέπει να έχει τρελαθεί στα λεφτά
Επικίνδυνα σημεία στους δρόμους για εργασία στο μάθημα της ο