-
Κι εμένα μου άρεσε η ιδέα για να προβλέπουμε πόντιουμ που αναφέρθηκε στις προβλέψεις. Θα έιναι πολυ πιο ενδιαφέρον έτσι! (τουλάχιστον όσον αφορα στη 2η και κυρίως στην 3η θέση!)
Κι επειδή έιναι και πιο δύσκολο το 3 στα 3 μπορεί να υπάρχει και κάποιο bonus για τους τυχερούς που το προβλέψουν. Τι λέτε? -
3 βαθμους αν βρειτε τον νικητη
2 βαθμους αν βρειτε τον 2ο
1 βαθμο για τον 3ο
3 bonus και για τους τρεις
1 βαθμο poleΤι λετε;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
3 βαθμους αν βρειτε τον νικητη
1 βαθμο για τον 3ο
1 βαθμο poleΤι λετε;
Έξυπνη η ιδέα! Αν και 3 βαθμούς για τον MS εε τον νικητή δηλαδή μου φαίνονται πολλοί
Να αντιπροτείνω; 2 βαθμούς για κάθε έναν στη σωστή του θέση, 1 βαθμό για κάθε έναν σε λάθος θέση, +2 bonus για 3/3 ανεξαρτήτως θέσης ή +5 bonus για 3/3 με σωστή θέση
Και 1 για poleΊσως βέβαια να δυσκολεύει έτσι υπερβολικά το έργο του καταμετρητή...
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Απλά έπιασαν τα μάγια που σας κάναμε οι υπόλοιποι απ'τη ζήλια μας επείδή μας κουβάδιασε το Μονακό!!!!3 βαθμους αν βρειτε τον νικητη
1 βαθμο για τον 3ο
1 βαθμο poleΤι λετε;
Συμφωνώ με την ιδέα αυτή Κώστα, αλλά καλύτερα για κάθε σωστή πρόβλεψη (όποια και αν είναι αυτή) να κερδίζει κάποιος **ένα **βαθμό, για να μην γίνει τόσο πολύπλοκο...
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Ίσως βέβαια να δυσκολεύει έτσι υπερβολικά το έργο του καταμετρητή...Ε, λιγακι...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ίσως βέβαια να δυσκολεύει έτσι υπερβολικά το έργο του καταμετρητή...
Ε, λιγακι...
οκ σόρι
Η πρότασή σου με την αλλαγή που προτείνει ο LYBE μου φαίνεται μια χαρά
-
Μια και 'άναψε' πάλι το θέμα να αναφέρω άλλη μια φορά το site http://www.f1tipping.com. Είναι ένα παιχνίδι πρόβλεψης διαφόρων αποτελεσμάτων για κάθε αγώνα. Θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε για του χρόνου να κάνουμε ένα δικό μας league, έστω και 'ανεπίσημα' (δηλαδή όχι σαν 4troxoi forum αλλά σαν κάποια άτομα από εμάς). Απλά το θυμίζω επειδή όταν πρωτοέφερα την ιδέα δεν πήρα καμμία απάντηση, και αν υπάρχει διάθεση το χειμώνα το κανονιζουμε!
-
Καλα κανεις και το επαναφερεις Σταυρο, θα το ριξω μια ματια να δω αν βολευει για του χρονου. Προς το παρον τα αποτελεσματα μετα το Ευρωπαικο GP εχουν βγει εδω
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6502
Ο Γιαννης και ο Κωστας cmarin πηραν κεφαλι μετα το στραβοπατημα του Κλεισθενη που ακολουθει μαζι με τους Εμμανουηλ και ladaman.
Παιδες, για το επομενο GP θα ανοιχτει thread προβλεψεων την Τεταρτη. Μεχρι τοτε προτεινετε πως θα θελατε να αλλαξει το φορματ για να εχει το παιχνιδι μας περισσοτερο ενδιαφερον (γιατι νομιζω οτι κλεβω ατακες του Bernie? ). Νομιζω οτι η προταση του LYBE ειναι οτι πιο πρακτικο μεχρι τωρα, αλλα φυσικα οτι ιδεες εχετε ριξτε τες στο τραπεζι
-
Να προτεινω κ εγω κατι μιας κ εγω εριξα την ιδεα περι podium?!!!!!
3 Βαθμοι για καθε σωστη προβλεψη πιλοτου κ θεσης του στο podium.
1 Βαθμος για απλη προβλεψη πιλοτου στο podium(οχι κ την θεση).
3 Βαθμοι για το χατ τρικ!(σωστη προβλεψη κ πιλοτων κ θεσεων) .
Προαιρετικα(αν κ εγω δε συμφωνω αλλα επειδη το ειδα αρκετες φορες γραμμενο)
1 βαθμος για την pole -
Παιδιά πολύ καλές οι προτάσεις σας. Καλύτερα θα ήταν ένας συνδυασμός όλων, με βασικότερη προϋπόθεση να μην δυσκολεύει το έργο καταμέτρησης. Δεν χρειάζεται να γίνεται πολυπλοκότερη η διαδικασία. Άλλωστε την πλάκα μας κάνουμε. Συνεπώς Go_For_Pole η τελική απόφαση είναι δική σου!
-
Εμένα μου φαίνεται ως καλύτερη η πρόταση του LYBE. Δεν μου έρχεται κάτι καλύτερο.
-
Κώστα προτείνω:
1 βαθμό για πρόβλεψη σωστής θέσης+πιλότου στο pondium
1 βαθμό bonus για σωστή πρόβλεψη και των τριών. -
Ρε παιδιά, τώρα εμείς ποιά αποτελέσματα θα δεχτούμε για τον διαγωνισμό μας?
Δεν το πιστεύω ότι ακυρώθηκαν οι Williams. Ήμουν ο μόνος που έπιασα την τριάδα του βάθρου και θα έπαιρνα 6 βαθμούς. Αν όμως πάρουμε τα αποτελέσματα μετά την ακύρωση των Williams, τότε παίρνω μόνο έναν βαθμό... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Ρε παιδιά, τώρα εμείς ποιά αποτελέσματα θα δεχτούμε για τον διαγωνισμό μας?
Δεν το πιστεύω ότι ακυρώθηκαν οι Williams. Ήμουν ο μόνος που έπιασα την τριάδα του βάθρου και θα έπαιρνα 6 βαθμούς. Αν όμως πάρουμε τα αποτελέσματα μετά την ακύρωση των Williams, τότε παίρνω μόνο έναν βαθμό...Κανονικα θα πρεπει να σου γινει κ αφαιρεση βαθμων γιατι διαλεξες παρανομο μονοθεσιο!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κανονικα θα πρεπει να σου γινει κ αφαιρεση βαθμων γιατι διαλεξες παρανομο μονοθεσιο!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κανονικα θα πρεπει να σου γινει κ αφαιρεση βαθμων γιατι διαλεξες παρανομο μονοθεσιο!Αυτό που γίνεται, εγώ πιστεύω, πως είναι άδικο και ότι με αδικούν ξανά. Θα κάνω έφεση για να πάρω όλους τους βαθμούς που μου ανήκουν...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Κανονικα θα πρεπει να σου γινει κ αφαιρεση βαθμων γιατι διαλεξες παρανομο μονοθεσιο!
Αυτό που γίνεται, εγώ πιστεύω, πως είναι άδικο και ότι με αδικούν ξανά. Θα κάνω έφεση για να πάρω όλους τους βαθμούς που μου ανήκουν...
Αστα αυτα για την ωρα μου φαινεται πως μαζι με τους βαθμους θα πρεπει να επιστρεψεις κ το κυπελο της 2ης θεσης!!!! !!!!!!
-
Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ας είναι καλά οι άνθρωποι τη FIA που μηδένισαν τις Williams. Έπιασα 6αρι!!!!
'Οποιος κάνει έφεση θα του κόψω τα πόδια!!!!!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ας είναι καλά οι άνθρωποι τη FIA που μηδένισαν τις Williams. Έπιασα 6αρι!!!!'Οποιος κάνει έφεση θα του κόψω τα πόδια!!!!!
Προσυπογράφω!!!!!
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά ας είναι καλά οι άνθρωποι τη FIA που μηδένισαν τις Williams. Έπιασα 6αρι!!!!
'Οποιος κάνει έφεση θα του κόψω τα πόδια!!!!!
Προσυπογράφω!!!!!
Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Κανείς άλλος για προσυπογραφές?
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)