-
Εχω ήδη παραγγείλει το AUDI A3 101 PS.Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος με πληροφόρησε ότι έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 500 &) γίνεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα το κέρδος 12 ίππων στην ισχύ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε παρόμοια εμπειρία, οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αναβάθμισης. -
Εχω ήδη παραγγείλει το AUDI A3 101 PS.Ο εξουσιοδοτημένος έμπορος με πληροφόρησε ότι έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 500 &) γίνεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα το κέρδος 12 ίππων στην ισχύ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε παρόμοια εμπειρία, οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αναβάθμισης. -
Ο χρήστης FABARM έγραψε:
Εχω ήδη παραγγείλει το AUDI A3 101 PS.Απο την Αντοπροσωπεία με πληροφόρησαν ότι έναντι ενός λογικού ποσού (περίπου 500 &) γίνεται αναβάθμιση στο πρόγραμμα του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα το κέρδος 12 ίππων στην ισχύ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε παρόμοια εμπειρία, οσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της αναβάθμισης.Εμένα που είμαι άσχετος (πραγματικά) μου δημιουργείται απλά μια απορία που θα τους ρώταγα: 'Με την κατανάλωση τι γίνεται;' ..
Πάντα ήθελα να το ρωτήσω αυτο -
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με μια τέτοια μικρή αναβάθμισης , και άμα είναι της αντιπροσωπίας κρατάς και την εγγύηση. Η κατανάλωση θα έχει μηδαμινή διαφορά.
-
Αν είναι αναβάθμιση μέσω προγράμματος της revo,τότε μην φοβάσαι τίποτα.
Η revo ήδη συνεργάζεται με seat και ισως επεκταθεί η συνεργασία σύντομα. -
Συμφωνω οτι δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση αφου θα στο κανει η αντιπροσωπεια. (σιγουρεψου παντος)!
Εκει που ειμαι λιγο επιφυλακτικος ειναι στα αλογα που σου λενε. 12 ειναι πολλα για ενα προγγραμμα και για αυτο το μοτερ! (νομιζω)
-
Πολλά τα 12;Πόσα να παρει δηλαδή, 2-3;
Αν ήταν για κατώ απο 10 δεν θα το έβγαζαν καθόλου,όχι μια αντιπροσωπεία τουλάχιστον.
Σιγα-σιγά αποκαλύπτονται τα μυστικά του FSI αλλα σίγουρα η βελτιωσιμότητα του δεν μπορεί να συγκριθεί με τουρμπάτους κινητήρες. -
Αν δεν κάνω λάθος δεν μιλάμε για τον FSI, αλλα για τον κλασσικό 8βάλβιδο 1600αρη του group VAG.
αναβαθμιση AUDI A3