-
F-secure.
-
Kaspersky Antivirus, ποτέ KIS..
-
Χθες εγκατέστησα το Kaspersky internet security 2009 και μπορώ να πω πως ειμαι πολύ ικανοποιημένος τουλάχιστον όσον αφορά τη λειτουργία του υπολογιστή. Η επιβάρυνση είναι ελάχιστη.
-
+1
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Kaspersky Antivirus, ποτέ KIS..Μια χαρά είναι το KIS. Toυλάχιστον δεν ψάχνεσαι για ασυμβατότητες μεταξύ antivirus και firewall.
-
Κατέβασα το NOD 32 για έναν μήνα δοκιμαστικά. Πολύ ελαφρύ και το πρώτο στην αγορά.
Το Kaspersky που το δοκίμασα είναι λίγο περίπλοκο... -
Και εγώ είμαι για αλλαγή, έχω το KIS 2008 και λέω να πάω για το 2009.
-
Μόνο o Nodas μετράει. Τα υπόλοιπα είναι για να σε ταλαιπωρούνε όταν προσπαθείς να ξηλώσεις τα worms που δεν πιάσανε...
Όχι πως o Nodas τα 'πιάνει' όλα. Αλλά γενικά είναι πολύ πιο αποδοτικός.
Μη μπλέκετε με free antivirus. Εχω δεί ουκ ολίγες φορές PC τίγκα στα rootkits και στα malware και να σφυράει αδιάφορα το Avast και το Antivir.
Δήλαδη τι πιστεύετε; Μια εταιρία που πουλάει ενα antivirus και δίνει και ενα δωρεάν, να είναι τα ίδια σε απόδοση; Όχι βέβαια...
Πάντως, εμένα προσωπικά με βολεύει να χρησιμοποιεί ο κόσμος τα ελεεινά freeware για να τρέχει μετά να παρακαλάει για service
-
Ψηφίζω KAV. Έχω το Kaspersky Internet Security 7 σε Vista και είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ...ούτε καταλαβαίνω ότι κατεβάζει updates ή κάνει viruscan.
Έχω δοκιμάσει McAfee και Norton. To Norton χάλια, το McAfee καλό αλλά σπαστικό...τα άλλα δε τα έχω δοκιμάσει...αλλά είμαι ευχαριστημένος με το KAV και δύσκολα να το αλλάξω.
-
Ποιο είναι το καλύτερο δεν ξέρω αφού δεν τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά από αυτά που έχω δοκιμάσει και δει έμαθα δύο πραγματάκια:
Το Norton είναι παντελώς άθλιο και το F-secure αγγίζει την τελειότητα.
Το τελευταίο χρησιμοποίω εδώ και πολλά χρόνια. -
Επαναφέρω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση σχετική. Πήρα το Kaspersky Security 2010 και είναι για 2 άδειες. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται σε λίγο καιρό που πρόκειται να αλλάξω το tower που έχω και να πάρω ένα νέο.
1)Ουσιαστικά θα ενεργοποιηθεί η δεύτερη άδεια και θα ακυρωθεί η πρώτη που ενεργοποιήθηκε σήμερα ?
2) Αναφέρει το manual ότι πρέπει να γίνει αυτό μέσα σε 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της 1ης, για να είναι ενεργός ο κωδικός ενεργοποίησης που έχω τώρα για 12 μήνες. Δηλαδή αν δε πάρω νέο tower μέσα σε 30 ημέρες θα χάσω τον κωδικό ενεργοποίησης που έχω τώρα και πρέπει να αγοράσω νέο πρόγραμμα ? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήρα MAC και ησύχασα.....Και εγω ησυχασα. Εβαλα το Microsoft Essentials.
-
Το Kaspersky ειναι το καλυτερο γιατι εχει και για mac.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Επαναφέρω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση σχετική. Πήρα το Kaspersky Security 2010 και είναι για 2 άδειες. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται σε λίγο καιρό που πρόκειται να αλλάξω το tower που έχω και να πάρω ένα νέο.1)Ουσιαστικά θα ενεργοποιηθεί η δεύτερη άδεια και θα ακυρωθεί η πρώτη που ενεργοποιήθηκε σήμερα ?
2) Αναφέρει το manual ότι πρέπει να γίνει αυτό μέσα σε 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της 1ης, για να είναι ενεργός ο κωδικός ενεργοποίησης που έχω τώρα για 12 μήνες. Δηλαδή αν δε πάρω νέο tower μέσα σε 30 ημέρες θα χάσω τον κωδικό ενεργοποίησης που έχω τώρα και πρέπει να αγοράσω νέο πρόγραμμα ?Πήγαινε εδώ, κατέβασε την έκδοση που έχεις, εγκατάστησέ την στον καινούριο, βάλε τους κωδικούς που έχεις από το αρχικό Kasperky και 'καθάρισες' (αν δεν κάνω λάθος ...) !!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πήρα MAC και ησύχασα.....
Και εγω ησυχασα. Εβαλα το Microsoft Essentials.
+1. Το αυτό μαζί με Windows Defender και StartupMonitor.
Έχω ξεχάσει ότι έχω antivirus στον υπολογιστή
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και εγω ησυχασα. Εβαλα το Microsoft Essentials.
+1. Το αυτό μαζί με Windows Defender και StartupMonitor.
Έχω ξεχάσει ότι έχω antivirus στον υπολογιστή
Υπόψην ότι αν περάσεις το Microsoft Security Essentials το Windows Defender απενεργοποιείται καθώς το MSE το υπερκαλύπτει.
http://social.answers.microsoft.com/For ... cedb9ab9fd
*Q: Is Microsoft Security Essentials designed to replace Windows Defender?
A: No but if you are running Microsoft Security Essentials, you do not need to run Windows Defender. Microsoft Security Essentials is designed to disable Windows Defender in order to manage the PC’s real-time protection, including anti-virus, rootkits, Trojans and spyware.Q: Does installing Microsoft Security Essentials disable Windows Defender
A: Microsoft Security Essentials should disable Windows Defender on Vista and Windows 7 and uninstall it from XP* -
Πάντως στον υπολογιστή μου (Windows XP) η επιλογή 'Use real-time protection (recommended)' του Windows Defender είναι ενεργοποιημένη και στον Task Manager η διεργασία 'msmpeng.exe' (που ανήκει στον Defender) είναι ενεργή.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επαναφέρω αυτό το θέμα για να κάνω μια ερώτηση σχετική. Πήρα το Kaspersky Security 2010 και είναι για 2 άδειες. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται σε λίγο καιρό που πρόκειται να αλλάξω το tower που έχω και να πάρω ένα νέο.
1)Ουσιαστικά θα ενεργοποιηθεί η δεύτερη άδεια και θα ακυρωθεί η πρώτη που ενεργοποιήθηκε σήμερα ?
2) Αναφέρει το manual ότι πρέπει να γίνει αυτό μέσα σε 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της 1ης, για να είναι ενεργός ο κωδικός ενεργοποίησης που έχω τώρα για 12 μήνες. Δηλαδή αν δε πάρω νέο tower μέσα σε 30 ημέρες θα χάσω τον κωδικό ενεργοποίησης που έχω τώρα και πρέπει να αγοράσω νέο πρόγραμμα ?Πήγαινε εδώ, κατέβασε την έκδοση που έχεις, εγκατάστησέ την στον καινούριο, βάλε τους κωδικούς που έχεις από το αρχικό Kasperky και 'καθάρισες' (αν δεν κάνω λάθος ...) !!
Thanks, θα το κοιτάξω
-
.... ληγει σε 4-5 μερούλες το Nod32 και λέω αντι να ψαχνω για κανενα νεό σπασιματακι , να δωσω μια 'ευκαιρια' σε κανένα free antivirus....
Μπορεί κανείς να κάνει μια εκτίμηση της αξιοπιστιας των δωρεάν αντιβιοτικών , εν έτη 2010 ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ληγει σε 4-5 μερούλες το Nod32 και λέω αντι να ψαχνω για κανενα νεό σπασιματακι , να δωσω μια 'ευκαιρια' σε κανένα free antivirus....Μπορεί κανείς να κάνει μια εκτίμηση της αξιοπιστιας των δωρεάν αντιβιοτικών , εν έτη 2010 ...
Microsoft Security Essentials.
Γεια σας... Τελειώσαμε...
Ποιό ANTIVIRUS θεωρείτε το καλύτερο και γιατί;