-
Αυτο που εχει πλάκα ειναι οτι έκανα ένσταση, ο διοικητής μπροστά μου την απέρριψε χωρις καν να τη διαβάσει (οταν τον ρώτησα γιατι εχουν τοτε τις ενστάσεις είπε πως έχουν εντολή να μην τις κοιτάζουν καν) και οταν του ειπα 'Μαλιστα. Να παραδωσω τωρα το δίπλωμα να τελειώνουμε?' μου απάντησε 'Δε γινεται τωρα, κανατε ενσταση, θα πρέπει να μπει στο σύστημα η ένσταση πρώτα και να ξανασταλεί ειδοποίηση στο Α.Τ. της περιοχής σας, μπορεί να κανει και μήνα...'
Γραφειοκρατία και τα μυαλά μας πονάνε...
Εχω εκνευριστεί και θα το πάω μαλλον ποινικό δικαστήριο...
P.S. Οταν πήγα περιμένανε καπου 10 άτομα... Μια κοπέλα την επιασαν τα κλάματα στον διοικητή, ο οποιος χρησιμοποιεί και κοκκινο στυλο για να μονογράφει τις ενστάσεις (μου θύμισε ομορφες στιγμές απ το σχολείο).
Μια κυρία που περίμενε τις ειχαν πάρει το δίπλωμα για 20 μέρες επειδή δεν φορούσε ζώνη ο συνοδηγός.
-
Ελλάς το μεγαλείο σου
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχουν κ δεν χρειαζονται καποιο αποδεικτικο στοιχειο, ο λογος του αστυνομικου ειναι αποδειξη ( αλλα κ στην Αγγλια πχ αυτο ισχυει). Οποιος ειπε οτι πρεπει να υπαρχει φωτο, δεν ξερει τι λεει.Σε πληροφορω οτι στο Portsmouth της Νοτιας Αγγλιας η δημοτικη αστυνομια βγαζει φωτο τα οχηματα που παιρνουν κληση. Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και στις περισσοτερες πολεις της Αγγλιας.
-
Εγω σε πληροφορω οτι ειμαστε στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω σε πληροφορω οτι ειμαστε στην Ελλαδα.Μα εσύ επικαλέστηκες την Αγγλία και για αυτό σου απάντησε ο άνθρωπος ότι δεν έιναι έτσι όπως τα λες
Χωρίς απόδειξη (φώτο) πάντως έχει μια λογική νομίζω ότι θα μπορούσες να αθωωθείς σε ένα δικαστήριο. Υπάρχει κάνας νομικός να μας πει;
-
ναι ωρε παλικαρε, δεν ειπα οτι ΔΕΝ παιρνουν φωτογραφιες στην Αγγλια, απλα οτι δεν χρειαζεται. κ οτι εδω το σεναριο της φωτογραφησης παραβασεων εισερχεται στην σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας, ειδικα απο την στιγμη που ο τροχομπατσος ειναι 'αποφασιζω-διαταζω-γραφω-επιβαλω ποινη'.
-
Ζωή δίχως δίπλωμα λοιπόν, μέχρι το Φλεβάρη.
Φυσικά η ένσταση μου απορρίφθηκε και ήρθε νεα ειδοποίηση για παράδοση του διπλώματος οποτε λέω 'δε γαμιεται' και το δωσα.
Δε θα πώ ψέμματα - ειναι τρελό ξενέρωμα το να μην έχεις δίπλωμα, χειρότερο απ' το να μην έχεις αμάξι (τουλάχιστον αν χρειαστεί μπορείς να οδηγήσεις κάποιου άλλου).
H απορία μου ειναι η εξής - άραγε έχω καμιά ελπίδα μετά τις γιορτές να το πάρω πιο νωρίς μπας και μπορέσω να πάω με τ' αμάξι να δώσω το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο στη Πάτρα;
-
όχι! εμένα μου το δώσαν ακριβώς μετά από 2 μήνες (ταχύτητα)
ούτε για αστείο μην σκεφτείς να οδηγήσεις χωρίς δίπλωμα! -
Ερχονται Χριστουγεννα, μπορει να γινει κανα θαυμα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ερχονται Χριστουγεννα, μπορει να γινει κανα θαυμα...Νομίζω ότι τα 'διπλωματικά' θαύματα γίνονται, συνήθως, πριν από εκλογές.
-
Μερική διάψευση της παραπάνω δημοσίευσής μου:
Τονώνουν την αγορά, επιστρέφοντας διπλώματα και πινακίδες
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, 19:52
Την επιστροφή των πινακίδων, των αδειών κυκλοφορίας και των διπλωμάτων ανακοινώσε σήμερα η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Έτσι, στα πλαίσια της προσπάθειας τόνωσης της αγοράς, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργοπουλος, αποφάσισε την επιστροφή των κατασχεθέντων στους κατόχους τους για την διευκόλυνση της μετακίνησής τους.
Η παραλαβή των πινακίδων θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.
Τι άλλο θα σκαρφιστούν ως δικαιολογία; Τουλάχιστον ας πουν 'θέλουμε να γίνουμε αρεστοί στον κόσμο'...
-
Χμμ... Λέτε να έχω καμιά ελπίδα αν πάω να ξαναμιλήσω (δηλαδή να κλαφτώ) στον Διοικητή της Α.Ο.?
Έχει περάσει ενας μήνας σχεδόν κι εχω λυγίσει πραγματικά διχως δίπλωμα... Μια στο τόσο κάνω ενα γύρο το τετράγωνο για να ξεχνιέμαι... Σνιφ.
-
Να σας ρωτήσω κάτι και εγώ...
Για τις κλήσεις για ταχύτητα - σταθμευση κτλ οταν το αυτοκίνητο έχει ξένες πινακίδες τι γίνεται?
Ζω στο εξωτερικό και έρχομαι συχνά στην Ελλάδα.. Δεν με εχουν σταματήσει ποτε οπότε δεν ξέρω.. Υπάρχει περίπτωση να με σταματήσουν στα σύνορα?
Επίσης αμα το δίπλωμα ειναι ξένης χώρας στο κρατάνε πάλι κανονικά?
-
Αν ξέρει κανείς, ας μας πει τι γίνεται όταν οδηγάς ενοικιαζόμενο όχημα και φας κλήση π.χ. για παρκάρισμα...
Πάντα το είχα απορία αυτό...
Γίνεται διασταύρωση στοιχείων με το γραφείο ενοικιάσεων και σε βρίσκουν ή απλά ατύχησε αυτός που έχει το γραφείο ενοικιάσεων; -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Αν ξέρει κανείς, ας μας πει τι γίνεται όταν οδηγάς ενοικιαζόμενο όχημα και φας κλήση π.χ. για παρκάρισμα...
Γίνεται διασταύρωση στοιχείων με το γραφείο ενοικιάσεων και σε βρίσκουν ή απλά ατύχησε αυτός που έχει το γραφείο ενοικιάσεων;Κυριως ατυχησε το κρατος
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Γίνεται διασταύρωση στοιχείων με το γραφείο ενοικιάσεων και σε βρίσκουν ή απλά ατύχησε αυτός που έχει το γραφείο ενοικιάσεων;Νομίζω ότι ατύχησες. Ένας από τους λόγους που - συνήθως - απαιτείται πιστωτική κάρτα για την ενοικίαση.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Γίνεται διασταύρωση στοιχείων με το γραφείο ενοικιάσεων και σε βρίσκουν ή απλά ατύχησε αυτός που έχει το γραφείο ενοικιάσεων;Νομίζω ότι ατύχησες. Ένας από τους λόγους που - συνήθως - απαιτείται πιστωτική κάρτα για την ενοικίαση.
Χμμμ... πρέπει να ξεφορτωθώ την Gold μου
Δε μου έχει τύχει κάτι σχετικό, απλά το είχα απορία. Κάπως θα πρέπει να προστατεύονται και οι 'άμοιροι' ενοικιαστές
-
45 μέρες δίχως δίπλωμα and counting.
Ο απολογισμός μέχρι στιγμής:
-πνευμονία
-κατεστραμμένη εξεταστική, ξέρω οτι ακούγεται περίεργο, αλλα είχα ένα μάθημα για πτυχίο και παρά τον 1μιση μήνα διάβασμα ηταν παταγώδης η αποτυχία μου - τελικά κάθησα και σκέφτηκα οτι αυτό τον 1μιση μήνα τον πέρασα στο τρένο και σε λεωφορεία Χολαργο - Ηράκλειο - Κυψέλη (διάβαζα με άλλους 2).
-νιώθω άχρηστος μιας και δε μπορώ να βοηθήσω τους γονείς μου σε τίποτα (και αυτή τη περίοδο έχουμε μέχρι και θεία που πρεπει να την πηγαινει κάποιος για χημειοθεραπείες )
-διάθεση και ψυχολογία υπό το μηδέν
-παρά το άπειρο περπάτημα, εχω παχύνει (!!???)Αυτά τα ολίγα.
Κι ολα αυτά... Επειδή εκανα το έγκλημα να τρέχω σε μια ευθεία πηγαίνοντας να παρηγορήσω το πατέρα μου που έχασε τη μάνα του την ημέρα των γενεθλίων του...
Σκατά στο κράτος λοιπόν και φυσικά στη τροχαία. (έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου)
-
-
Ax αυτές οι κάμερες στις ευθείες...
Αχ ρε *ουλοκράτος που νομίζεις ότι για όλα φταίει η ταχύτητα...
Αχ ρε καζανοκέφαλοι που νομίζετε ότι με αυτά τα γελοία όρια εν έτει 2010 κάνετε το καθήκον σας...
Θέμη (silencer51)
Ερώτηση για κλήση