-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τη σκηνή που ο τυπάς ισοπεδώνει τη μισή ζούγκλα στο 'Predator' με ένα τέτοιο ακόμα τη θυμάμαι....το οποιο Minigun αν θυμαμαι καλα το αποκαλουσαν painless
τι θεικη ταινια, ψηθηκα να τη ξαναδω
-
ενταξει οι περισσοτεροι απαντανε ανευθυνα
απαυτους ουτε ενας δεν εχει τα κοτσια να πυροβολησει σκοτωσει .
και ναι προτιμω να μου κλεψουν το σπιτι η το αμαξι παρα να σκοτωσω εναν ανθρωπο και να εχω τυψεις για ολη μου την ζωη. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Speak for yourself...
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Speak for yourself...
τι Speak for yourself μωρε μου λες τωρα.
τοσο παραξενο σου φανηκε; -
Speak for yourself...
τι Speak for yourself μωρε μου λες τωρα.
τοσο παραξενο σου φανηκε;Τα emoticons κράτα τα για τον εαυτό σου.
Μας ξέρεις όλους προσωπικά και ξέρεις αν μπορούμε να σκοτώσουμε κάποιον ή όχι;
-
μπα ,δεν ηξερα οτι σαυτο το φορουμ εχω να κανω και με φονιαδες
ασε ρε φιλαρακο τωρα,αφου δεν το εχεις
-
μπα ,δεν ηξερα οτι σαυτο το φορουμ εχω να κανω και με φονιαδεςασε ρε φιλαρακο τωρα,αφου δεν το εχεις
Πίστευε ότι θες.
Λες και με ενδιαφέρει η γνώμη σου...
-
-
γιατι δεν συναντιεστε καπου να το λυσετε σαν αντρες;
-
-
ΗΠΑ: Υπέρ της ενίσχυσης της οπλοκατοχής το Ανώτατο Δικαστήριο
30/6/2010 9:39:36 πμ
Σε συσταλτική εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας ελπίζουν πια οι πολέμιοι της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, μετά και την απόφαση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου να ενισχύσει το δικαίωμα. Ειδικότερα, το Δικαστήριο, σε μια απόφαση που κρίνεται ιστορικής σημασίας, έκρινε ότι οι πολιτείες των ΗΠΑ δεν μπορούν να απαγορεύσουν την κατοχή όπλων ή δεν μπορούν να περιορίσουν αυτό το δικαίωμα, που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.
Αφορμή για την εν λόγω απόφαση στάθηκε η προσφυγή συνταξιούχου από το Σικάγο, ο οποίος προσέφυγε μαζί με ομοϊδεάτες του ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου με στόχο να αρθεί η απαγόρευση κατοχής όπλων στη πολιτεία που ζει για να μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό του από κάθε είδους εγκληματικό στοιχείο.
Η νομοθεσία που ψηφίστηκε στο Σικάγο δεν επιτρέπει την κατοχή όπλου για αυτοάμυνα.
Με ψήφους 5 υπέρ και 4 κατά ο συνταγματικός νομοθέτης [σημ.: νομοθέτης το ανώτατο δικαστήριο;;;] έκρινε ότι οι Πολιτείες δεν μπορούν να απαγορεύσουν την κατοχή όπλων ή δεν μπορούν να επιβάλλουν περιορισμούς καθώς αυτό το μέτρο είναι αντισυνταγματικό.
Η απόφαση χαρακτηρίστηκε ως δώρο Θεού από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Όπλων NRA, που ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας της Ένωσης έως ότου “κάθε Aμερικανός πολίτης να είναι σε θέση να ασκήσει το δικαίωμα αγοράς και χρήσης όπλου για την αυτοάμυνά του”.
Υπολογίζεται ότι στις ΗΠΑ 90 εκατομμύρια πολίτες διαθέτουν 200 δισεκατομμύρια [σημ.: πόσα;;; κάτι έπινε ο συγγραφέας] όπλα, ενώ σε καθημερινή βάση χάνουν τη ζωή τους 80 άνθρωποι συνεπεία τραυματισμών. -
γιατι σου κανει εντυπωση οτι υπαρχουν τοσα οπλα? οι κ@υλωμενοι με ενα πιστολινο νομιζεις οτι τη βγαζουν , εχουν ολοκληρη συλλογη
και εδω που τα λεμε πρεπει να ειναι θεικο χομπι να μαζευεις απειρα οπλα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι σου κανει εντυπωση οτι υπαρχουν τοσα οπλα? οι κ@υλωμενοι με ενα πιστολινο νομιζεις οτι τη βγαζουν , εχουν ολοκληρη συλλογηAdult population of USA = 208,8M
Incarcerated population in USA, 2008: 2,42M--> ~1000 όπλα κατά κεφαλή;
-
οταν ενα m82 κανει στο αμερικα 3000 dollars φυσικο και επομενο ειναι
-
και τα κινεζικα AΚ47 παιζουν κατω απο 1500 usd
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και τα κινεζικα AΚ47 παιζουν κατω απο 1500 usdαναλογα απο που τα περνεις παει ενα ρωσικο καλο το βρισκω και με 200 dollars κατι μικρα ευρωπαικα ξεκινανε απο 400 εδω..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ενα ρωσικο καλο το βρισκω και με 200 dollarθέλω ένα
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ενα ρωσικο καλο το βρισκω και με 200 dollar
θέλω ένα
θάναι το.... πέμπτο μου......
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οι πραγματικοί άντρες θα το έλυναν έτσι το θέμα.BTW, αυτό το 'κομματάκι' πολύ μου αρέσει.
καλό κομμάτι το revolver, αλλα η αδυναμια μου ειναι αυτο
Uploaded with ImageShack.us
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;