-
-
Παιδια, βοηθηστε με λιγο, θελω τα φωτα σας! H BX φιλου, μοντελο 90-καταλυτικο, 1400, εχει θεμα. Πριν δυο βδομαδες το αμαξι εκανε θορυβο αλλα σηκωνοταν η αναρτηση. Τωρα δε σηκωνεται. Χανει LHM. Του καναν εξαερωση αλλα τιποτα. Τι μπορει να ναi ;
-
απο που χανει LHM
-
Εχανε απο μπροστα αλλα τωρα δε χανει λεει
-
ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ
δεν δίνετε λύση ετσι
και να λάβεις υπόψιν ότι αν άδειασαν τα LHM δεν θα έχει να χάσει. -
Εχει λεει σχεδον γεματο ειναι. Ειναι σχετικος πολυ, κι εγω τον ρωτησα απο που ακριβως αλλα ...
-
καλά ρε Γιώργο του έκανε θόρυβο τόσο καιρό και τι περίμενε να σταματήσει ο θόρυβος μόνος του ε σταμάτησε
πάντως μη περιμένεις να βρεις λύση μέσω φόρουμ.
αν και έμενα μου μυρίζει τρόμπα υψηλής. -
'Μπροστά' είναι όλα τα εξαρτήματα της υδροπνευματικής, εκτός απο το ρομπότ του πίσω άξονα και τις πίσω σφαίρες. Οπότε, αποκλείουμε αυτά, κοιτάξτε όλα τα υπόλοιπα
-
Αυτο πιστευω κι εγω. Ανταλλακτικο υπαρχει; Τιμη ;
7pas100 + απειρο
-
ψιλοπράγματα δηλαδή.
καλύτερα και ποιο φτηνά θα του έρθει να πάρει άλλη ΒΧ παρά να αρχίσει να αλλάζει αυτά τα ψιλοπράγματα. -
Γιατι;Δεν ειναι φτηνα τα ανταλλακτικα σιτροεν;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Αυτο πιστευω κι εγω. Ανταλλακτικο υπαρχει; Τιμη ;7pas100 + απειρο
άσε τον άνθρωπο να κάνει γιορτές και μην αναφέρεις καθόλου την λέξη
το πολλαπλό εγκεφαλικό δεν το γλυτώνει.
ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ και βαστάει τις αναμνήσεις. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι;Δεν ειναι φτηνα τα ανταλλακτικα σιτροεν;τι χιούμορ μα τι χιούμορ.
-
Πέρα απο την πλάκα, απο ένα σημείο πρέπει να χάνει έτσι όπως μας τα περιγράφει ο GeoKY.
Τόσο δύσκολο είναι να το ψάξετε και να δείτε απο πού χάνει?? -
σορυ, ποιο σημείο ακριβώς περιέγραψε.
-
Λογικα οπως ειπε και ο ιωσηφ μαλλον η τρομπα τα επαιξε αφου στεγνωσε απο LHM γιαυτο και δεν σηκωνεται
Οταν δουλευει δες αν ακουγεται ο συσσωρευτηςΙωσηφ μες την βδομαδα θα σου πω για το meeting sm
-
Το αμαξι ειναι Αθηνα. Εγω οχι ομως
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Το αμαξι ειναι Αθηνα. Εγω οχι ομωςΔωσε στιγμα να παω να του την σηκωσω
-
οταν επιστρεψει απ το ταξιδι. Δωσε μου συντεταγμενες με πμ. Αν ειναι τρομπα υψηλης, αν υπαρχει ανταλλακτικο, ποσο κανει ; BX 1400 1990
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
οταν επιστρεψει απ το ταξιδι. Δωσε μου συντεταγμενες με πμ. Αν ειναι τρομπα υψηλης, αν υπαρχει ανταλλακτικο, ποσο κανει ; BX 1400 1990οκ
Classic Citroen Forum