-
και για Fiat Punto 2001 μοντελο 1242 κ.εκ μου ηρθε να πληρωσω 137 ευρω (????)
με δικαιολογια
Τελη Κυκλοφοριας 112 ευρω
περιαβαλλοντικα τελη 25 ευρω -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Μου ηρθε σημερα το σημα για την BMW 745 2004 μοντελο , με πρωτη αδεια 2008Ποσο ?? 1112 ευρω ....
και αναφερει πανω πανω
τελη κυκλοφοριας 562 ευρω + ειδικος φορος 550 ευρωΤι ειναι τωρα αυτο ??
O φορος για τα πανω απο 1929 κεκ;Στο χαρτι γραφει πρωτο ετος κυκλοφοριας στην Ελλαδα 2008 φανταζομαι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μου ηρθε σημερα το σημα για την BMW 745 2004 μοντελο , με πρωτη αδεια 2008
Ποσο ?? 1112 ευρω ....
και αναφερει πανω πανω
τελη κυκλοφοριας 562 ευρω + ειδικος φορος 550 ευρωΤι ειναι τωρα αυτο ??
O φορος για τα πανω απο 1929 κεκ;Στο χαρτι γραφει πρωτο ετος κυκλοφοριας στην Ελλαδα 2008 φανταζομαι.
ακριβως αυτο γραφει ....
Δηλαδη ολα τα αμαξια πανω απο 1929 κ.εκ πληρωνουν εξτρα φορο ?? (συγγνωμη εχω μεινει πισω στις εξελιξεις λιγακι)
-
και για Fiat Punto 2001 μοντελο 1242 κ.εκ μου ηρθε να πληρωσω 137 ευρω (????)με δικαιολογια
Τελη Κυκλοφοριας 112 ευρω
περιαβαλλοντικα τελη 25 ευρωτο ιδιο στο πολακι μου, 25 ευρα παραπάνω για 1.2 αυτοκίνητο του 2002! περιβαλλοντικά τελη κ μα...ς ειναι να γελάνε κ οι πέτρες!!
-
Δηλαδη ολα τα αμαξια πανω απο 1929 κ.εκ πληρωνουν εξτρα φορο ?? (συγγνωμη εχω μεινει πισω στις εξελιξεις λιγακι)Γιατι νομιζεις οτι βριζουμε τόσες σελιδες
Αν η αδεια σου εγραφε πρωτη κυκλοφορια πριν το 2005 θα ειχε και επιπλεον χρεωση παλαιοτητας για να σωθει το περιβαλλονπαρελαβε φιλος μου χθες τα τελη του για sunny 2λιτρο του 93 . Δεν το πιστευε οταν του ελεγα για 821 ευρω ηταν σιγουρος οτι κανω λαθος . Χθες που το ειδε με τα ματια του ... εχασε το φως του
Φυσικα και αποχαιρετησε με συνοπτικες διαδικασιες σχεδον ολο το δωρο των Χριστουγεννων . -
Προτείνω να μετονομαστεί το δώρο Χριστουγέννων σε επίδομα αρωγής τελών κυκλοφορίας...
-
Δεν αύξησαν τα τέλη κυκλοφορίας οι άνθρωποι, απλά πρόσθεσαν τα περιβαλλοντικά τέλη . Άντε, του χρόνου ίσως προσθέσουν τα οικολογικά τέλη και έχει ο Θεός...
-
Κάπως πρέπει να κλείσει το έλλειμμα λέμε!
-
Ποιο έλλειμα; Τα τέλη κυκλοφορίας από όσο ξέρω πάνε στην τοπική αυτοδιοίκηση (δήμους κτλ)
-
Ο φορος αυτός πάει κατευθεάις στο υπουργείο (για πάνω από 1929)
-
Άρα από το συνολικό ποσό που θα διαθέσει το υπουργείο εσωτερικών στους δήμους θα αφαιρέσει τα έσοδα που ήδη έχουν από τα τέλη κυκλοφορίας.
-
Αυτό το γνωρίζετε;
Την Δευτέρα 21-12-2009 στις 17:00 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα τέλη κυκλοφορίας.
-
Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν κλείσουν δρόμοι κι αν δε δημιουργηθεί πρόβλημα σε κανέναν, στα @@ τους.
'Αστους να φωνάζουν', θα πουν, 'αρκεί να μας τα σκάνε'. -
Θα μου άρεσε περισσότερο ένα σιτε που να βάλουμε τα στοιχεία μας και να πουμε ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.
-
Όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει σε αγωγές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιο έλλειμα; Τα τέλη κυκλοφορίας από όσο ξέρω πάνε στην τοπική αυτοδιοίκηση (δήμους κτλ)Περσυ ελεγαν πως απο το 50% που παιρνουν οι δημοι το ποσοστο θα ανεβει και θα παει στα 90%
-
Έχει ήδη πάει στα 90%.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχει ήδη πάει στα 90%.Εμεινα κατα ενα χρονο πισω
-
Τα τέλη όχι ο φόρος
Το +150 +250 μεχρι +650΄... ειναι φόρος.. όχι τέλοςΑυτα πάνε το υπουργείο.
Τα τέλη περιβαντολογικά και μη στους Δήμους -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Όλο και περισσότερος κόσμος προχωράει σε αγωγές.αγωγές για τα πράσινα...
για τα κυβικά δε μας νοιάζει...
Αρα ηλήθιοι δημοσιογράφοι.
Τωρα το καταλαβανε μερικοί γιατί έχουν μεγάλα jeep και παθανε ήτταή μεγάλο lexus σαν τον βλάκα τον Βερύκιο....
Τέλη κυκλοφορίας