-
Γνωστός μου με εταιρικό είχε παρόμοιο πρόβλημα. Δέν τον αφήνανε να βγεί εξωτερικό γιατί η ασφαλιστική (η οποία ήταν της τράπεζας μέσω της οποίας είχε γίνει leasing) δέν είχε καλύψεις εκτός ελλάδος. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ. Η πλάκα είναι οτι τους έλεγε να τους πληρώσει απο την τσέπη του επιπλέον ασφάλιστρα για να τον καλύψουν αλλά δέν το δέχονταν. Τελικά δέν ξέρω τί έκανε.
-
Με το εταιρικό είναι διαφορετικά τα πράγματα...ειδικά από την στιγμή που ήταν με leasing... στην ουσία είναι σαν να είναι νοικιασμένο και όχι αγορασμένο το αυτοκίνητο... Μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο και να φύγεις στο εξωτερικό; Δεν είμαι σίγουρος...νομίζω πως δεν μπορείς... αλλά από εκεί και πέρα έχει να κάνει με την συμφωνία που έχει κάνει η εταιρεία που δουλεύει ο γνωστός σου με την εταιρεία που πήραν τα αυτοκίνητα. Και στην εταιρεία που δουλεύω τα εταιρικά με leasing είναι, αλλά έχει γίνει συμφωνία ώστε να μπορούν να βγαίνουν και στο εξωτερικό, γιατί υπάρχουν 'υποκαταστήματα' και σε άλλες χώρες της Βαλκανικής, οπότε αν δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν θα ήταν άχρηστα!
-
xronia pola kai kali xronia
rotisa pali gia to thema ( parakratisi kyriotita) kai mou hpan oti sto telonio hgomenitsa tha apagorepsoun na taksidepsi to amaksi logo parakratisi kyriotita????? exo trelathi den vgazo akri!!!( gia italia)
-
Ο χρήστης MAKIS81 έγραψε:
xronia pola kai kali xroniarotisa pali gia to thema ( parakratisi kyriotita) kai mou hpan oti sto telonio hgomenitsa tha apagorepsoun na taksidepsi to amaksi logo parakratisi kyriotita????? exo trelathi den vgazo akri!!!( gia italia)
Θα μας τρελλάνουν τελείως!!!
Κατ' αρχήν ΔΕΝ υπάρχει τελωνείο στην Ηγουμενίτσα για αυτοκίνητα και επιβάτες που ταξιδεύουν για Ιταλία!!!
Το μόνο που δηλώνεις όταν βγάζεις το εισιτήριο είναι πινακίδα και μάρκα αυτοκινήτου.Κανένας μα κανένας δεν σου ζητάει την άδεια κυκλοφορίας.Άρα παίρνεις το αυτοκίνητο και απλά ταξιδεύεις.
-
Καλημέρα σας. Θέλω να πουλησω το αμάξι μου αλλά η άδεια γράφει παρακρατηση κυριότητας. Το έχω εξοφλήσει από το 2013 και έχω την ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση από τον έμπορο ότι έχει εξοφληθεί πληρως. Μπορώ να το μεταβιβάσω και να να κάνω και την άρση ταυτόχρονα ή πρεπει να κάνω πρώτα την άρση;
-
Χωρίς άρση μεταβίβαση δεν γίνεται.
-
@giokaf said in ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΣ:
Καλημέρα σας. Θέλω να πουλησω το αμάξι μου αλλά η άδεια γράφει παρακρατηση κυριότητας. Το έχω εξοφλήσει από το 2013 και έχω την ΥΠΕΥΘΥΝΗ δήλωση από τον έμπορο ότι έχει εξοφληθεί πληρως. Μπορώ να το μεταβιβάσω και να να κάνω και την άρση ταυτόχρονα ή πρεπει να κάνω πρώτα την άρση;
Μετά τα 7 έτη γίνεται και χωρίς την υπεύθυνη δήλωση...μαζί θα κάνεις άρση και μεταβίβαση...
ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΣ