-
Μηπως εσυ μενεις σάλλη χωρα κ οι μπαρουφες που λες στην χωρα μου ειναι κακοηθεστατο χιουμορ
-
Η πονηριά είναι στη γυναικεία φύση. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο αλλά είναι. Επίσης χρησιμοποιούν το υπερόπλα (δλδ στήθος, κ@λο) για να επιτύχουν ποικίλους σκοπούς και εδώ έγκειται η ειδοποιός διαφορά με ένα άνδρα που όσο και να προσπαθεί το στυλιάρι του δεν έχει πέραση σε πρώτη θέα. Η γνώση της κατοχής αυτού του όπλου και της επιρροής που ασκεί και η αποδοχή της χρήσης του και των αποτελεσμάτων του ως μέσων για την επίτευξη σκοπών συνιστά την ενοχή.
-
Η πονηριά είναι στη γυναικεία φύση. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο αλλά είναι. Επίσης χρησιμοποιούν το υπερόπλα (δλδ στήθος, κ@λο) για να επιτύχουν ποικίλους σκοπούς και εδώ έγκειται η ειδοποιός διαφορά με ένα άνδρα που όσο και να προσπαθεί το στυλιάρι του δεν έχει πέραση σε πρώτη θέα. Η γνώση της κατοχής αυτού του όπλου και της επιρροής που ασκεί όπως και η αποδοχή της χρήσης του και των αποτελεσμάτων του ως μέσων για την επίτευξη σκοπών συνιστά την ενοχή καθώς σε αυτό το χρονικό σημείο χάνεται η αγνότητα των προθέσεων που συνιστά βασικό στοιχείο σε μία υγιή σχέση.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
μάλλον προσωποποιήθηκε περισσότερο απ' όσο πρέπει η συζήτηση....ως είθισται...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
μάλλον προσωποποιήθηκε περισσότερο απ' όσο πρέπει η συζήτηση.
...ως είθισται...
Α, δηλαδή η έκφραση 'όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες ' δεν προσωποποιεί κατα τη γνώμη σας. Αν διαβάσει μια γυναίκα το ποστ δεν θα πρέπει να θιχτεί.
Γενικολογεί αλλα δεν προσωποποιεί.
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
μάλλον προσωποποιήθηκε περισσότερο απ' όσο πρέπει η συζήτηση.
...ως είθισται...
Γιατι ρε μεγάλε; Γράψε η μάνα σου, η αδελφή σου η γυναίκα σου. Γιατί όλες; Την δική μου την γνωρίζεις; Οχι; Αι και γαμήσου τότε(όχι εσύ kon5 μην παρεξηγηθείς πάλι )
Δεν είναι θέμα παρεξήγησης είναι θέμα σεβασμού του συνομιλητή. Δεν χρειάζεται ούτε να βρίζουμε, ούτε να ειρωνευόμαστε τον συνομιλητή μας. Κάποιοι μπορεί να αρέσκονται. Προσωπικά όχι.
-
**Σεμνά. **
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Σεμνά. **Δεν αντέδρασες με τον ίδιο τρόπο όταν ο άλλος έγραφε πως 'όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες' όμως.
Πανηγύριζες, αυτό δεν σε πρόσβαλλε; -
Ειρωνικά πανηγύριζα για τις επικές βλακείες που γράφονται. Αν δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει. Την θέση μου την έχω διατυπώσει πολλάκις για τα στερεότυπα και τους αφορισμούς που γράφονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ειρωνικά πανηγύριζα για τις επικές βλακείες που γράφονται. Αν δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει. Την θέση μου την έχει διατυπώσει πολλάκις για τα στερεότυπα και τους αφορισμούς που γράφονται.Τι πάει να πει ειρωνικά, είσαι διαχειριστής και πρόσβαλλε άτομα, τι στάση πήρε το φόρουμ απέναντι σ αυτό; Απεναντί μου μια χαρά στάση πήρε πάντως που αντέδρασα
-
Όταν είμαι σε pc από το οποίο μπορώ να κάνω moderating και έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με σβησίματα και μεταφορές, το κάνω.
Καλά κατάλαβα, πήρες προσωπικά το warn. Δεν πειράζει, δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
**
Από κει και πέρα, επειδή το θέμα γύρισε όντως στο προσωπικό κλειδώνεται. Τα υπόλοιπα για όποιον έχει απορίες ή ενστάσεις στους διαχειριστές. ** -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να της πεις να σου κάνει δώρο έναΑμα όλοι οι man (κλαιν man τώρα αλλά λέμε) είχατε τέτοιες γυναίκες θα είχαν αυτοκτονήσει όλα τα τσόκαρα
Να μη κοιτάτε τα ξέκολα -
Πας και εσύ ρε άλλαξες στρατόπεδο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πας και εσύ ρε άλλαξες στρατόπεδοΓιατί ρε,επειδή χώρισα εγώ όλες οι γυναίκες είναι π@υτάνες?
-
Συ είπας
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Συ είπαςΕγώ δεν είπα τπτ
Σεις τα λέτε..... -
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά τα γραφόμενα των προηγούμενων ημερών...
Ας μην συνεχίσουμε άλλο γιατί είμαστε και off topic
-
Τι δεν κατάλαβα ρε σεις,ότι σε 80 σελίδες προσπαθείτε να μας πείσετε ότι όλες οι γυναίκες είναι @@τάνες?
Εχω άλλα τόσα επιχειρήματα για να σας αποδείξω ότι όλοι οι άντρες είναι εξίσου μ@λάκες.
Δεν μπήκα στη διαδικασία συζήτησης γιατί πολύ απλά γράφηκαν 80 σελίδες από ανθρωπους του μεσαιωνα -
Θα μας κράξουν ρε συ εδώ και με το δίκιο τους και κλείσανε και το άλλο το καημένο το τοπικό.
Επαναλαμβάνω ότι δεν αντιλήφθηκες το νόημα των γραφομένων..Ωστόσο θυμάμαι παλιά άλλο σκοπό τραγούδαγες. Άλλαξες ρυθμό τώρα
sorry mods αν θέλετε σβήστε με
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
...με κομμωτριες και αισθητικους .....και εγω λρω μακρυα........ειναι μου@@@ς αλλα απο μυαλο ............αντε γεια!!!εφαγα πολλες και κατι εμαθαΜα αυτές θέλω να λες 5 και να πιάνουν 2 το πολύ τα ξουράφια προκαλούν κατ'ελάχιστον ερεθισμούς
-
''και αν λες 5 εισαι ενας περιεργος ανθρωπος που μιλαει περιεργα (!!!) και δεν μιλαει οπως ολος ο κοσμος..''
σιγουρα το εχεις ακουσει αυτο πολλες φορες...ε κον??
και στο τελος κοιτας στον καθρευτη και λες....Η ειμαι εγω ο βλακας ....η πραγματικα ηρθα απο αλλον πλανητη και μου το κρυβουν οι γονεις μου ....εκτος αν ειναι ηλιθιες !!! -
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?