-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλύτερα έτσι παρά 'δεν θα ξαναπάω με γυναίκα'
+10000
+1
Θέλω να πω, νομίζουν ότι όλα τα αυτοκίνητα είναι Citroen.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο άνθρωπος παντρεύτηκε το απόλυτο sex symbol και ιδού πώς κατάντησε...
Παντρέψου σου λέει μετά να βρεις την υγειά σου
.......
μετα απο 2-3-10-100-1000 γ@μησια μικρη διαφορα θα εχει απο καποια που θα χει χ2 τα κιλα της
εκει αυτο που μενει ειναι ποσο καλη συντροφια σου κραταει κ αν κανει καλα τις δουλειες του σπιτιουΓίγαντας και χωρίς εξαιρέσεις ο skye
Για να μην πω Τιτάνας... Ημίθεος και βάλε.. -
edit [mod]
-
Eυχαριστώ για μια ακόμα ατάκα για το chain mail μου!
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Η γυναικα ειναι πουτ@@να και αν δεν ειναι στο μου@ι ειναι στη ψυχηεχτες μία στη δουλεια μας ελεγε για την κορη της η οποια αποφασισε να σουταρει τον γκομενο της κυριολεκτικα και ξαφνικα γιατι προετοιμαζοτανε για πανελληνιες. Αργοτερα οταν τα φτιαξε με μια αλλη το μαθε και τον κατσαδιασε κανονικα!
Αυτα τα πραγματα μονο γυναικες τα κανουν -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Η γυναικα ειναι πουτ@@να και αν δεν ειναι στο μου@ι ειναι στη ψυχη
εχτες μία στη δουλεια μας ελεγε για την κορη της η οποια αποφασισε να σουταρει τον γκομενο της κυριολεκτικα και ξαφνικα γιατι προετοιμαζοτανε για πανελληνιες. Αργοτερα οταν τα φτιαξε με μια αλλη το μαθε και τον κατσαδιασε κανονικα!
Αυτα τα πραγματα μονο γυναικες τα κανουνWe where on a break
Youtube Video -
Αυτές είναι θεϊκές συζητήσεις
Χθες στα δικαστήρια σε ένα γραφείο ήταν μαζεμένες 4 υπαλληλίνες και η συζήτηση αφορούσε ένα ζευγάρι που χώρισε επειδή χωνόταν η πεθερά . Από τα γέλια δεν μπορούσα να τελειώσω τη δουλειά μου -
παντως μου προκαλει σοκ το γεγονος που οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ψηφιζουν υπερ του γαμου. Φαντασου να εμπαινε τετοιο γκαλοπ σε κανα γυναικοφορουμ.
-
Υπέρ?
Το άθροισμα των άλλων 2 επιλογών άλλο δείχνει
-
kon5 διαβάζεις STATUS...
H Τζολί -συγνώμη για το αθυρόστομο της έκφρασης προκαταβολικά- είναι μαλάκω. Θα πρεπε να χει βάλει και ράσο ο άνθρωπος εδώ και χρόνια. Είναι προβληματική περίπτωση γυναίκας.
Ο Λάτσιος πάλι μια χαρά είναι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
kon5 διαβάζεις STATUS...όχι ρε πώς σου ήρθε? 2 φορές όλες και όλες είχα πάρει όταν ήμουν γυμνάσιο ή λύκειο δεν θυμάμαι γιατί
-
Άντε και στα δικά μας...
-
http://www.youtube.com/watch?v=Wgxn9H7KQaU&NR=1 ( )[/quote]
Εντάξει βρε παιδιά απλά κάποια πράγματα γίνονται συνήθεια τελικά και,,,,,,,,,,φαίνονται,,
-
Πάντως εγώ αν ήταν να διαλέξω για γάμω ανάμεσα σε Jolie και Ανιστασιάδου την δεύτερη θα διάλεγα...
Την είχε και χθες σε ταινία
Βέβαια τώρα έχεθ κάνει κάτι lifting και έχει παραμορφωθεί το πρόσωπο της, αλλά όπως ήταν στα friends -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Wgxn9H7KQaU&NR=1 ( )Εντάξει βρε παιδιά απλά κάποια πράγματα γίνονται συνήθεια τελικά και,,,,,,,,,,φαίνονται,, [/quote]
Μου αρέσει ο Δρυμούσης που την έχει ψιλιαστεί τη δουλειά και δεν τολμάει να γυρίσει το βλέμα του δεξιά μη τυχόν και εξαϋλωθεί...
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Η γυναικα ειναι πουτ@@να και αν δεν ειναι στο μου@ι ειναι στη ψυχηΜπα. στο δικό μου οικογενειακό περιβάλλον μια χαρά είναι οι γυναίκες .
-
Νταξ μιλαμε για τις ελευθερες. Οσες εχουν οικογενεια κτλ συνηθως ειναι ηρεμες. Απο την αλλη εμεις ειμαστε γουρουνια Σε αυτο που εγραψες διακρινω μια προσβολη απεναντι μου. Μηπως ειναι μια παρεξηγηση απο αυτες που προκυπτουν σε φορουμ λογω του γραπτου ; Αν θες απαντας
-
To αρξασθε χειρων αδικων σου λεει κατι .
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Νταξ μιλαμε για τις ελευθερες. Οσες εχουν οικογενεια κτλ συνηθως ειναι ηρεμες. Απο την αλλη εμεις ειμαστε γουρουνια Σε αυτο που εγραψες διακρινω μια προσβολη απεναντι μου. Μηπως ειναι μια παρεξηγηση απο αυτες που προκυπτουν σε φορουμ λογω του γραπτου ; Αν θες απανταςΚαι τις ελεύθερες στο οικογενειακό μου περιβάλλον δεν θα τις έλεγα πουτάνες.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?