-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σώπα, γείτονας είσαι; Μένω Μαρούσι, σύνορα με Κ. Πεύκη. Περνάω συχνά-πυκνά από το συνεργείο για μια καλημέρα οπότε αν δεις έναν τεράστιο με σκούρο πράσινο Τέμπρα ή απροσδιορίστου απόχρωσης πράσινο Duna να πιάνει κουβέντα με το Χρήστο εγώ θα είμαι.Εντελώς γείτονας... Είμαι κοντά στη Σωρού... στα Βωβοκτήρια...
Δουλεύω και εκεί κοντά οπότε το συνεργείο του Αρβανίτη με βολεύει πολύ...Δεν ξέρω αν οι ιδιοκτήτες έχουν κάποια σχέση με τον παλιό Αρβανίτη που ήταν στην Δημητρίου Ράλλη... Εκεί πήγαινα το Yugo και το 1ο μου Hyundai Coupe για 'tuning'...
-
Οι ίδιοι είναι, ο Δημήτρης και ο Κώστας. Υπήρχε το γενικό συνεργείο επί της Ράλλη, μετά κάποτε λειτουργούσε αυτό στην Πεύκη σαν Honda-Mitsubishi και μετά έκλεισε της Ράλλη και έμεινε μόνο της Πεύκης, όπου και άλλαξε σε Peugeot.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι ίδιοι είναι, ο Δημήτρης και ο Κώστας. Υπήρχε το γενικό συνεργείο επί της Ράλλη, μετά κάποτε λειτουργούσε αυτό στην Πεύκη σαν Honda-Mitsubishi και μετά έκλεισε της Ράλλη και έμεινε μόνο της Πεύκης, όπου και άλλαξε σε Peugeot.Ωραία!... Αυτό είναι πολύ καλό!...
-
Για να μην χαλάσω το θέμα του Cruze απαντώ εδώ...
Ο χρήστης drdino έγραψε:
-Στορμ, τα παράθυρά σου είναι αποκλειεται να εχουν αυτοματο κατέβασμα μόνο. Αν έχουν κατέβασμα, έχουν και ανέβασμα.
-Αυτόματο κλείδωμα έχεις.
-Αυτό για τον συναγερμό και τα παράθυρα δεν το γνωρίζω, καθώς εξαρτάται από την έκδοση, το δικό μου πάντως έχει.Μπορεί να είναι όπως τα λες, (για μένα όμως) έχει κάποιες άλλες ελλείψεις ή σημεία που ίσως είναι δυσλειτουργικά.
(π.χ. φώτα και ανιχνευτής φώτων, clima και απόκριση εναλλαγής εισόδων αέρα, λειτουργία καθαριστήρων μπρος-πίσω και ανιχνευτής βροχής, τάπα βενζίνης, άνοιγμα/κλείσιμο θύρας πορτμπαγκάζ, λειτουργία φώτων ομίχλης από τον πολυδιακόπτη και όχι από ξεχωριστό διακόπτη, έλλειψη προειδοποιητικών φώτων ανοιχτών θυρών πάνω στις θύρες, έλλειψη φωτεινών διακοπτών παραθύρων σε συνοδηγό και πίσω παράθυρα, έλλειψη θήκης γυαλιών, ντουλαπάκι πολύ βαθύ,μη προσπελάσιμο από τον οδηγό.)Τώρα θα με ρωτήσεις γιατί τα γράφω αυτά... ;
Απλά τα γράφω γιατί θεωρώ ότι αν βάλω τα παραπάνω μαζί με τα υπόλοιπα που έχω εντοπίσει, θεωρώ πως το 207 στην έκδοση GT είναι ιδιαίτερα ακριβό αυτοκίνητο για αυτά που τελικά προσφέρει ή που δεν προσφέρει.Αυτή είναι η δική μου άποψη ως κατόχου.
-
Εγω συνεχίζω να απορώ γιατί το επέλεξες...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω συνεχίζω να απορώ γιατί το επέλεξες...Γιατί είχε και έχει πολλά θετικά (και ως αυτοκίνητο αλλά και στην διαδικασία αγοράς).
Ωστόσο έχει και αρνητικά... οπότε καταγράφω αυτά που βλέπω εγώ ως αρνητικά.
Τα θετικά πάνω-κάτω είναι γνωστά σε όλους... -
Η έκδοση rallye πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή από άποψη τιμής και εξοπλισμού γι' αυτό που είναι το αυτοκίνητο.
Στα παραπάνω λεφτά της gt προσφέρεται ένας άχρηστος εξοπλισμός (ανιχνευτής φώτων, βροχής κλπ. ο γνωστός μαλακισμένος υπερεξοπλισμός των Γάλλων) που ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή του αυτοκινήτου χωρίς να προσφέρει τίποτα σε ουσία (το μόνο που αξίζει είναι τα ημιμπάκετ καθίσματα).
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Η έκδοση rallye πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή από άποψη τιμής και εξοπλισμού γι' αυτό που είναι το αυτοκίνητο.Στα παραπάνω λεφτά της gt προσφέρεται ένας άχρηστος εξοπλισμός (ανιχνευτής φώτων, βροχής κλπ. ο γνωστός μαλακισμένος υπερεξοπλισμός των Γάλλων) που ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή του αυτοκινήτου χωρίς να προσφέρει τίποτα σε ουσία (το μόνο που αξίζει είναι τα ημιμπάκετ καθίσματα).
Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω ξαναπεί.
Αν υπήρχε το 'rallye' σε 5θυρο αμάξωμα θα το είχα προτιμήσει.
Και στην τελική το rallye είναι μία light Ελληνική 3θυρη έκδοση του GT/THP... -
Το ονομα μόνο. Στην Γαλλία υπάρχει αντίστοιχο επίπεδο εξοπλισμου για το 150αρη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ονομα μόνο. Στην Γαλλία υπάρχει αντίστοιχο επίπεδο εξοπλισμου για το 150αρηΤο ξέρω. Το είχα ψάξει μπας και το φέρνουν με παραγγελία αλλά δεν μου απάντησαν κάτι συγκεκριμένο.
Άσχετο! Όταν είχα αγοράσει το 206 το 2002 η LION μου έστελνε φυλλάδια, ερωτηματολόγια και μου έκανε και κάποια τηλέφωνα... Τα έχει κόψει πλέον αυτά;
-
Δεν θα το έλεγα, ακόμα στέλνουν στον πατέρα μου για το 406 και σε μένα για το 307.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Άσχετο! Όταν είχα αγοράσει το 206 το 2002 η LION μου έστελνε φυλλάδια, ερωτηματολόγια και μου έκανε και κάποια τηλέφωνα... Τα έχει κόψει πλέον αυτά;
Λες να διαβαζουν το φορουμ;
-
Μάλλον με έχουν πάρει είδηση που τα 'χώνω' στο 207 και με έχουν στείλει στη γωνία...
Από τον Μάρτιο που πήρα το Peugeot κανείς δεν με έχει απασχολήσει ούτε από την εμπορία, ούτε από την LION.
Ωστόσο μου έστειλαν εκπτωτικά κουπόνια από την Hyundai και κάρτα μέλους...
H OPEL μου στέλνει περιοδικό και με καλεί να πάω για χειμερινό δεωρεάν έλεγχο το ASTRA...που έχω πουλήσει από το 2006...
... -
εμενα παλι απο τοσα peugeot που εχουμε μου στελνουν και sms για προσφορες και για καινουργια μοντελα
-
Πάντως κι εμένα μια φορά στην αρχή μου έστειλαν ένα ερωτηματολόγιο (καλοκαίρι 2005) και μετά τίποτα.
Πάντως γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το after sale της Peugeot. -
τι ρωτούσαν ????
-
Ο χρήστης MacGyver έγραψε:
Πάντως κι εμένα μια φορά στην αρχή μου έστειλαν ένα ερωτηματολόγιο (καλοκαίρι 2005) και μετά τίποτα.
Πάντως γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το after sale της Peugeot.After Sales Peugeot;
Διάβασε σκηνικό.
2002... είχα πάρει το 206XS/1600/16V... Το αυτοκίνητο από τη στιγμή που το πήρα έβγαλε διάφορα προβλήματα (ηλεκτρονικά/εγκεφαλικά/ανάρτηση/ηλιοροφή/clima κλπ...)Τηλέφωνα, διαμαρτυρίες κλπ...κλπ...
Κάποια στιγμή από τα νεύρα μου στέλνω email διαμαρτυρίας και με παίρνουν τηλέφωνο. Μου κλείνουν ραντεβού να μιλήσω με κάποιον 'after sales manager' στα κεντρικά της Lion.
Πάω εκεί, ανεβαίνω σε κάποιο όροφο. Περιμένω και κάποια στιγμή με οδηγούν σε κάποιο γραφείο.Εκεί ξεκινά το γέλιο. Κάτι παιδάκια (κοριτσάκια/αγοράκια) τα είχαν βαφτίσει 'managers' και υποδεχόντουσαν πελάτες. Καθόντουσαν σε κάτι άδεια γραφεία και συμπλήρωναν το 'χαρτί πελάτη'. Δεν χρειάζεται να πω για την ποιότητα και την μορφή της κουβέντας.
Το μόνο που συγκράτησα είναι ότι το παλικάρι δούλευε εκεί προσωρινά γιατί ήταν φοιτητής...Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα... Μετά από μία βδομάδα το 206 το έστειλα αδιάβαστο!...
7 μήνες αυτοκίνητο, 7500χιλιόμετρα... -
λοιπον αγαπητοι peugeotακηδες, θελω τη συμβουλή σας για ενα peugeot 206 cc του 2000..
εχουν ακουστει βλαβες κλασικες? και αν ναι που εμφανιζονται??
-
Τσιμούχες οροφής τσέκαρε, πολύ πιθανό να έχει τις λείες και όχι τις σαγρέ. Οι λείες μπορεί να βάζουν νερά αν δεν είναι καλοσυντηρημένο/ευθυγραμμισμένη η οροφή.
Το μοτέρ σκυλί, δεν έχει τίποτα.
Τώρα για ρουλεμάν πίσω άξονα κλπ, ένας μηχανικός να το δει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσιμούχες οροφής τσέκαρε, πολύ πιθανό να έχει τις λείες και όχι τις σαγρέ. Οι λείες μπορεί να βάζουν νερά αν δεν είναι καλοσυντηρημένο/ευθυγραμμισμένη η οροφή.Το μοτέρ σκυλί, δεν έχει τίποτα.
Τώρα για ρουλεμάν πίσω άξονα κλπ, ένας μηχανικός να το δει.
ωραιος ...το ξες το θεμα...τα ιδια ελεγε ενα παλικαρι που πηρε μεταχειρισμενο..
επισης μπορει να υπαρχει καποιος τριγμος απο την δεξια πλευρα της οροφης που ενώνετε με το παρ μπριζ ...σε μερικα ειχε βγαλει σ εκεινο το σημειο τριγμους.
PEUGEOT FORUM