-
Δεν έχουν καμμία σχέση αυτά τα chevrolet με τα κανονικά. Απλά daewoo με άλλη ονομασία. Στην αρχή είχαν 2 διαφορετικές καταχωρήσεις στους καταλόγους στα περιοδικά, chevrolet και chevrolet usa. Καμμία σχέση... Και τα καινούρια, σαν πιο σύγχρονα daewoo μου φαίνονται. Και το τζιπάκι ίδιο με το Opel. Όπως και όλοι οι κινητήρες τους αν δεν κάνω λάθος Opel 10ετίας+ δεν είναι?
-
Λες και τα κανονικά είναι μνημεία της αυτοκίνησης ή προϊόντα υψηλής ποιότητας...Ό,τι είναι τα 'κανονικά' Chevrolet για τους Αμερικάνους είναι τα Κορεάτικα για εμάς εδώ. Και τα αμερικάνικα στο value for money στηρίζονται, ασχέτως αν εμείς εδώ τα έχουμε θεοποιήσει γιατί έχουν V8 με κάμποσες χιλιάδες cc μοτέρ και απόβαρο 2,5 τόνων...
-
Λοιπόν,πήγα σήμερα απο αντιπροσωπεία Hyundai.Έιδα το i20 και ομολογώ οτι μου άρεσε πολύ.Θα πάρω την δεύτερη έκδοση,gl,στα 1400 κυβικα,με abs,6 αεροσακους,υδραυλικό τιμονι,air condition,φωτα ομίχλης,ραδιο cd,immobilizer και ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές ευκολίες(παράθυρα,κλειδαριές,καθρέπτες).11850 ευρω με το κλειδί στο χέρι.
Να σας πω οτι οι γονείς μου,που οδηγούν και οι 2,είχαν τα εξής αυτοκίνητα:
1984-1992:Datsun 120Y του 1975
1992-σήμερα:Hyundai Excel του 1992
2007-σήμερα:Hyundai Accent του 2007
Και εγώ για 2 χρονια,απο το 07 εως σήμερα οδηγούσα ενα Τογιοτα Σταρλετ του 1991..
Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο;το lacetti αξίζει να το αγοράσω;γιατι το έχουν στα 11285 ευρω στην βασική του εκδοση και είναι μεγαλύτερο απο το αβεο. -
Καλή η επιλογή σου...
Καλοτάξιδο να είναι... -
Ο χρήστης GRmAn84 έγραψε:
... Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο;το lacetti αξίζει να το αγοράσω;γιατι το έχουν στα 11285 ευρω στην βασική του εκδοση και είναι μεγαλύτερο απο το αβεο.Μείνε στο Ι20 ... και καλύτερα να σκέφτεσαι χρώμα και εξοπλισμό!
Πολύ 'παρελθόν' έπεσε σ' αυτό το topic και καλύτερα να μείνουμε στο 5άστερο, πιο εξελιγμένο, ομορφότερο και ποιοτικότερο 'παρόν'!
Το Lacetti ... πολύ καλό για το 2002 που παρουσιάστηκε, καλό το 2006 ... που ήταν 4 χρονών αλλά το 2010 πλέον ... απλά παλιό! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Να ρωτήσω όμως και κάτι άλλο;το lacetti αξίζει να το αγοράσω;γιατι το έχουν στα 11285 ευρω στην βασική του εκδοση και είναι μεγαλύτερο απο το αβεο.
Μείνε στο Ι20 ... και καλύτερα να σκέφτεσαι χρώμα και εξοπλισμό!
Πολύ 'παρελθόν' έπεσε σ' αυτό το topic και καλύτερα να μείνουμε στο 5άστερο, πιο εξελιγμένο, ομορφότερο και ποιοτικότερο 'παρόν'!
Το Lacetti ... πολύ καλό για το 2002 που παρουσιάστηκε, καλό το 2006 ... που ήταν 4 χρονών αλλά το 2010 πλέον ... απλά παλιό!To χατσμπακ λασετι βγηκε το 2004,οπως και το στεισον..
το 2002 βγηκε το σενταν.Παντως γιατι η hyundai δεν εβγαλε ποτε ταξι; -
Εμένα πάντως το Lacetti 1.6SX μου αρέσει πάρα πολύ. Ειδικά σε μαύρο χρώμα ή ασημένιο.
Δυστυχώς όταν αναζητούσα αυτοκίνητο είχα ξεχάσει εντελώς την Chevrolet...
Αν την είχα θυμηθεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το είχα πάρει...Το 1.6SX έχει μόλις 13500euro...και το κυριότερο μπορεί να μπει οποιοδήποτε RADIOCD 1din ή 2din ... με USB φυσικά...
-
To να επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει κάλά ένα αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή φίλτατε Storm αρκεί να έχει καλό USB!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To να επιταχύνει, επιβραδύνει και στρίβει κάλά ένα αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει δηλαδή φίλτατε Storm αρκεί να έχει καλό USB!Για το USB τα έχω ξαναπεί εκατομμύρια φορές...
Οι επιταχύνσεις/επιβραδύνσεις/στριψίματα κλπ...κλπ... τα θεωρώ 'κολοκύθια για τη χώρα που ζούμε'...
Μόνο μέσα στα forums ευδοκιμούν αυτές οι ορολογίες... -
Δεν είναι έτσι... μια βόλτα κάποιον που χαίρεται την οδήγηση καθημερινά θα σε έπειθε. Τέσπα, καλή καρδιά!
-
To αυτοκίνητο θα το πάρω μετά τα Χριστούγεννα.Προς το παρόν,την Δευτέρα θα επισκεφτώ αντιπροσωπεία της Chevrolet για να κάνω test drive το aveo 5d και το lacetti 5d ωστέ να είμαι σίγουρος.Το μόνο που με προβληματίζει είναι το οτι το μέλλον της Chevrolet και γενικά της General Motors είναι αβεβαιο.Ήδη χθες στο Alter,στην εκπομπή με τον Άκη Παυλόπουλο,είπαν οτι η Saab έβαλε λουκέτο.Δηλαδή,ποιός ξέρει τι θα συμβεί αργότερα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι έτσι... μια βόλτα κάποιον που χαίρεται την οδήγηση καθημερινά θα σε έπειθε. Τέσπα, καλή καρδιά!Οι λέξεις '...χαίρεται την οδήγηση καθημερινά...' και Αττική ΔΕΝ κολλάνε μαζί...
-
To αυτοκίνητο θα το πάρω μετά τα Χριστούγεννα.Προς το παρόν,την Δευτέρα θα επισκεφτώ αντιπροσωπεία της Chevrolet για να κάνω test drive το aveo 5d και το lacetti 5d ωστέ να είμαι σίγουρος...Και εγώ θα πάω Chevrolet να δω το Lacetti. Την Τρίτη το πρωί...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν είναι έτσι... μια βόλτα κάποιον που χαίρεται την οδήγηση καθημερινά θα σε έπειθε. Τέσπα, καλή καρδιά!
Οι λέξεις '...χαίρεται την οδήγηση καθημερινά...' και Αττική ΔΕΝ κολλάνε μαζί...
Έχετε κι εκεί ΠΟΛΥ ωραίες διαδρομές...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι λέξεις '...χαίρεται την οδήγηση καθημερινά...' και Αττική ΔΕΝ κολλάνε μαζί...
Εγώ πάντως μια χαρά χαίρομαι την οδήγηση στην Αττική.
Στην ουσία δεν ήθελες αυτοκίνητα αλλά ένα CD-player με USB με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο γύρω του.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ πάντως μια χαρά χαίρομαι την οδήγηση στην Αττική.
Στην ουσία δεν ήθελες αυτοκίνητα αλλά ένα CD-player με USB με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο γύρω του.
+1
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
...
Στην ουσία δεν ήθελες αυτοκίνητα αλλά ένα CD-player με USB με ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο γύρω του.+1 ... Άλλωστε όταν είχα ανοίξει θέμα τότε που το έψαχνα, το τόνιζα συνέχεια...
-
To αμαξι θα το παρω μετα τα χριστουγεννα.Απλα πηγα απο την αντιπροσωπεια Hyundai και την Δευτερα θα περασω και απο την Chevrolet για να τεσταρω το Aveo και το Lacetti.Θα δω τι λενε αυτα τα 2 και θα αποφασισω.
Kαλά δεν συγκρίνονται τα Αveo - i20. Το i20 είναι ΠΟΛΥ καλύτερο.
Πρέπει να σου πω όμως τα εξής:
α)Εδώ και 1 χρόνο περίπου,έχω δει μόνο 2 i20 αλλά αρκετά καινούρια Aveo.
β)Ήδη έγινε η πρώτη ανάκληση για Hyundai i20,λόγω του οτι ενδέχεται να εμφανίζεται διαρροή αέρα από τις βαλβίδες ελαστικών των τροχών.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91402.aspΣου απαντώ εδώ. Αφού θες το παρωχημένο κουτί με ρόδες που λέγεται Aveo γιατί το κουράζεις ;
Πάρτο να τελειώνουμε. Αφού δεν ακούς τι σου λέμε και θεωρείς ότι επειδή βλέπεις πολλά Αβέο στον δρόμο είναι και καλό πάω πάσο. -
Ασχετο αυτο που θα πω,αλλα τελοςπαντων.ξερει κανεις που θα βρω την πρωτη διαφημιση της Chevrolet στην Ελλαδα;Αυτη που εδειχνε τα παλια αμερικανικα μοντελα και στο τελος εμφανιστηκαν τα ΜΑΤΙΖ,ΑΒΕΟ,ΛΑΣΣΕΤΙ και επαιζε το τραγουδι good thing απο τους Five young cannibals
-
http://www.youtube.com/
Oρεξη να εχεις να ψαξεις
Hyundai i20 vs Chevrolet Aveo