-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα στο τελευταίο πάρκινγκ των Κελαριών.Αυτό είναι το σήμα τελών κυκλοφορίας του 2010;
-
νταξει το σημερινο ξεπερναει τα ορια της φαντασιας και της αγαπης
ενας τυπος ειχε αφισοκολλησει ολες τις κολωνες φωτισμου σε κεντρικο δρομο μαλιστα της πολης (κνωσσου)
με φωτογραφια της γυναικας του και εγραφε σ αγαπω χρονια πολλα!φωτο πιο βραδυ
-
-
χαχα φρόντισε να περνάς κάθε χρόνο από εκεί ίδια μέρα μπας και κάποια στιγμή δούμε να κολλάει ο ίδιος καμιά άλλη αφίσα
-
λες
ωστοσο προσπαθω να θυμηθω αν το πρωι π περασα ητανε εκει..
γιατι αν τις εβαλε και μερα τοτε ειχε ητανε σωστοοοος αντι να τις βαλει βραδυ στα μουλοχτα
ωστοσο φαντασου ναι ναι καμια παντρεμενη...
-
-
Το 'ντεκόρ'...μου θυμίζει το νεκροθάφτη από το Lucky Luke!
-
Ζευγαράκι πάνω σε παπάκι, χωρίς κράνη εννοείται, που είχαν ανοιγμένη μία ομπρέλα για να μη βρέχονται. Ο οδηγός μάλιστα κρατούσε το πανί για να μη διπλώσει η ομπρέλα..
-
-
Ήθελες να γράφει zmnim?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ήθελες να γράφει zmnim?Εμ!!! Πως να το κάνουμε ... ο καθένας στο είδος του! Μπάχαλο γίναμε!
-
μου φαίνεται απίθανο που έστρωσαν με άσφαλτο τη γέφυρα εξόδου Κηφισού προς Καβάλας
τώρα μένει να στρώσουν και το τμήμα εξόδου από Καβάλας προς κάθοδο Κηφισού αφού εκείνη η στροφή είναι τίγκα στο μπάλωμα και σε κάθε βροχή ανοίγει λακούβα -
Δυστυχως δεν προλαβα να βγαλω φωτο απο το σκηνικο που ειδα σημερα το πρωι πηγαινοντας στη δουλεια,οποιαδηποτε περιγραφη θα το αδικισει αλλα θα προσπαθησω.
Μπλε αξεντ με 4 γυφτους-τσιγγανους και πισω να σερνει μικρη καροτσα,ολα οκ μεχρι εδω ε?Πανω στην καροτσα βιδωμενη πλαστικη μπλε καρεκλα με ενα επισης τσιγγανο-γυφτο αηβασιλη καθισμενο πανω της κρατωντας ενα πλαστικο κουβα(για λεφτα?),το αποκορυφωμα 4 ξυλινα παλουκια στερεωμενα σε καθε ακρη της καροτσας,και πανω στο καθενα τεραστια ηχεια!
-
-
Καραμπόλα λέει 3 περιπολικά κατά την διάρκεια καταδίωξης στον Κηφισό
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καραμπόλα λέει 3 περιπολικά κατά την διάρκεια καταδίωξης στον Κηφισόhttp://www.protothema.gr/content.php?id=56248
Κουλαμάρα
-
Πριν απο λιγο κωλαμαξο με ΤΕΡΜΑ τα καλαντα,οταν λεω τερμα το εννοω,δειτε το μεγεθος του ηχειου,και ο κοσμος στα μπαλκονια να πεταει κερματα
Γ*μω την Ευρωπη μου μεσα -
Τεχεράνη είπαμε
-
Mια γλαστρα δεν σου περίσσευε;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]