-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορεί και λιγότερο από 200, πάντως μην ελπίζεις περισσότερο από 400-500 μέτρα αν παρεμβάλλονται πολλά και μεγάλα κτίρια.Με ελεύθερο line of Sight επικοινωνούμε συχνά από την Κορυφή του Οδυσσέα στον Παρνασσό με τα παιδιά στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων (περίπου 70 χλμ απόσταση).
nice!
Βασικά το θέλουμε για αμάξια με κάτι φίλους μου γιατί είμαστε μόγκολα και λέμε να πάμε σε ένα σημειό και ο καθένας μπορεί να πάει όπως του έρθει.... Για κλάματα είμαστε... Και γενικά ταξίδια με 2+ αμάξια. Πιστεύω μια χαρά είμαστε με ένα απλό pmr.
-
Εσεις δεν θέλετε pmr, rpg θέλετε
-
Τα νεύρα μου πάλι σήμερα.
Έχω γράψει ένα μικρο μήνυμα και προσπαθω να το στείλω αλλά όλο μου βγαίνουν διάφορα μηνύματα. Αφου μου ζήτησε να γράψω το όνομα μου, το mail μου τώρα μου ζητάει να γράψω τον τύπο διακομιστη ΡΟΡ3, ΙΜΑΡ, ΗΤΤΡ.
Απο κάτω μου ζητάει να γράψω το όνομα του διακομιστη εισερχόμενης αλληλογραφίας και μέσα σε παρένθεση λέει ΡΟΡ3 ή ΙΜΑΡ. Απο κάτω μου ζητάει να γράψω το όνομα του διακομιστη εξερχόμενης αλληλογραφίας και σε παράνθεση SMTP.
Τέλος έχει ένα τετραγωνάκι που πρέπει (?) να κάνω κλίκ και λέει ότι ο διακομιστης εξερχόμενης αλληλογραφίας απαιτει έλεγχο ταυτότητας.Δηλαδη ΕΛΕΟΣ τί π@π@ριές είναι αυτες? Το θέμα είναι ότι ΠΡΕΠΕΙ να το στείλω το μηνυμα και έχω κολλήσει.
Μπορει κάποιος να δώσει φώς? -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εσεις δεν θέλετε pmr, rpg θέλετε -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Festo ήρθανε τα pc/mac;Btw είδα σήμερα το 27άρι. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ότι είναι 27άρι, δηλαδή δεν απέχει από το περσινό 24άρι. Σαν μέγεθος οθόνης δεν με εξέπληξε αλλά σαν ποιότητα ακόμα καλύτερο
Btw το magic mouse είναι κ _ _ _ α!
Δεν έχει προχωρήσει ακόμη το ΕΣΠΑ, οπότε δεν έχουμε κάνει παραγγελία.
Υπολογίζω να παραλάβουμε τον Φεβρουάριο/ Μάρτιο, αν όλα πάνε καλά και μας εγκρίνουν φυσικά. Δυστυχώς έχουμε επιλέξει το φτηνότερο 27άρη, οπότε κάρτα γραφικών γιόκ.Είχα πάει σε ένα κατάστημα και είχαν τον 27άρη με το magic mouse.
Το πιάνω αρχίζω να παίζω, και καταλαβαίνω οτι το κρατάω ανάποδα .
Ωωωπ, δε μας είδανε, το γυρνάω γρήγορα γρήγορα και σφύριξα κλέφτικα -
Άντε με το καλό να γίνεις και εσύ άνθρωπος
Γιατί ρε συ χάλια γραφικά; Εγώ με 256mb παίζω πολύ καλά games μεγάλων απαιτήσεων (σε περιβάλον mac os).
-
Ποιά games καλέ, τα μόνα γνωστά που υπάρχουν στο apple.com είναι η σειρά the sims ..
Μια ενημερωμένη λίστα με παιχνίδια που βγαίνουν (και) για Mac δεν έχω βρει..
Η wikipedia δεν είναι ενημερωμένη.
Τεσπά, θα βάλω bootcamp για τα παιχνίδια και μόνο. 1 ΤΒ σκληρό έχει, τα 60gb άμα δώσω και πάλι περισσεύει .
Τα γραφικά δεν με απασχολούν, χρόνια τώρα έχω συνηθίσει να τα βάζω στο 'μέτριο'.
Απλά να παίζουν κανονικά θέλω, χωρίς κολλήματα.Θυμάμαι όταν είχα πρωτοπάρει το λαπτοπ, είχε βγει το max payne και το έπαιζα κανονικά, εκτός από μία πίστα σε μία οικοδομή, που είχε προβολείς παντού και ανέβαινες από κάτι σκαλωσιές. Εκεί έπεφτε το framerate κάτω από το 10, και με σκοτώνανε. Τελικά το έπαιξα το σημείο τόσες φορές που έμαθα που είναι οι εχθροί και πάταγα τη σκανδάλη πριν φτάσει ο Μαξ στο σημείο, γιατί θα αργούσε να πάρει χαμπάρι οτι πυροβολάω..
-
Τι να σου πω εχω δοκιμάσει το wow και το warhammer (το δεύτερο φημίζεται ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις αλλά εγώ μια χαρα έπαιζα σε fhd και μέτριες/φουλ απαιτήσεις). Μετά υπάρχουν και τα warcraft (που προφανώς δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις).
-
Για software ρωταμε εδω η εχει αλλο θεμα?
Ψαχνω το traktor και ηθελα να δω αν ξερει κανεις -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
http://www.apple.com/games/Τι να σου πω εχω δοκιμάσει το wow και το warhammer (το δεύτερο φημίζεται ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις αλλά εγώ μια χαρα έπαιζα σε fhd και μέτριες/φουλ απαιτήσεις). Μετά υπάρχουν και τα warcraft (που προφανώς δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις).
ποιο warhammer? το online δεν ειναι και κανα βαρυ παιχνιδι οπως και τα περισσοτερα online απο τη στιγμη που βασιζονται σε πολυ κοσμο (και κινεζους ).. τα sims μιας και αναφερθηκαν επειδη τα εχω δει απο την κοπελα μου (2 και 3) ειναι παιχνιδι που μπορει να γινει βαρυ και μια 256 με τερμα ρυθμισεις θα τα εβρισκε σκουρα..
αλλα και παλι υπαρχουν και πολυ πιο βαρια τα οποια δεν ξερω αν βγαινουν για mac
τα mac τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολυ κακη ιδεα για gamers -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα mac τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολυ κακη ιδεα για gamersΤώρα το καταλάβες;
Εκτώς αν πάρεις ένα mac pro -
γιατι τι αλλαζει εκει? επειδη δεν το κατεχω το θεμα
(και τι λεφτα μιλαμε?) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι τι αλλαζει εκει? επειδη δεν το κατεχω το θεμα
(και τι λεφτα μιλαμε?)Πολλά
-
Αύριο λογικά θα παραλάβω αυτό: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peri ... Gaming.htm
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αύριο λογικά θα παραλάβω αυτό: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peri ... Gaming.htmμε καλωδια
Που θα το αξιοποιησεις αγαπητε? (hint: οποιαδηποτε αλλη απαντηση περαν flight simulator θα ειναι ακυρη )
-
Είμαι φανατικός οπαδός του καλωδιου. Καθίστε εσείς με τα wireless να τα συγχρονίζετε με τις βάσεις, να τα φορτίζετε, να αλλάζετε μπαταρίες, να μήν πιάνουν καλό σήμα κτλ.
Το πρόβλημα είναι οτι το καλώδιο είναι USB, πράγμα που σημαίνει οτι δουλεύει μόνο σε υπολογιστή.
Τα πήρα για να αντικαταστήσω τα παλιά μου ασύρματα Philips, τα οποία είχαν γτπ ποιότητα ήχου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είμαι φανατικός οπαδός του καλωδιου. Καθίστε εσείς με τα wireless να τα συγχρονίζετε με τις βάσεις, να τα φορτίζετε, να αλλάζετε μπαταρίες, να μήν πιάνουν καλό σήμα κτλ.Το πρόβλημα είναι οτι το καλώδιο είναι USB, πράγμα που σημαίνει οτι δουλεύει μόνο σε υπολογιστή.
Τα πήρα για να αντικαταστήσω τα παλιά μου ασύρματα Philips, τα οποία είχαν γτπ ποιότητα ήχου.
εγω μεχρι και στο λαπτοπ μου εχω καλωδια
-
Καλώδια!!??...τι είναι αυτά?
-
corsair έχει παραψηθεί ο εγκέφαλός σου από την ακτινοβολία
cable cable cable cable
-
Όχι καλέ.
Καλώδια. Ταχύτης, αξιοπιστία, ασφάλεια.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]