-
Καλά αυτός με τη Maserati...
Σαν να μη τον ένοιαξε και πολύ πάντως όταν την χτύπησε..
-
...γιατι μαλλον δεν ηταν δικια του.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Αυτος που πηγε την μπλε scuderia στο χιονι πρεπει να το λεει η καρδια του!Η πρεπει να εχει πολυ μεγαλα cohonas, ή πρεπει να ειναι πολυ χεράς ή να εχει μαζι με την μπλε 2-3 ακομη στο γκαραζ του ή....
ποιο το πρόβλημα αν έχεις τα σωστά λάστιχα
-
.... Να ειναι πολυ ΒΛΑΜΕΝΟΣ οπως ο κυριος αυτος -> http://www.youtube.com/watch?v=FCm31-SqIjk ( το καλο ειναι στο 6'23¨
Γιατί να είναι βλαμμένος ο άνθρωπος? Ότι κάνει, το κάνει σε κλειστό χώρο χωρίς να φοβίζει κανένα και έχει αρκετά μεγάλο πορτοφόλι για να γελάει και μετά την μικροεπαφή. Εγώ απλά τον ζηλεύω!
-
Εγω παλι χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους που γραφουν στα @@ οτιδηποτε και να παθει το αυτοκινητο,ακομα και αν ειναι τετοιας αξιας.
-
Για να βγάζει ένα αμάξι βγαλμένο κατευθείαν από το πρωτάθλημα GT και να το πηγαίνει με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες για track day ε είναι αρκετά βλαμμένος. Νομίζω ότι είναι καθαρή επίδειξη του 'δικά μου είναι τα λεφτά και άμα γουστάρω τα καίω για να σας τη σπάσω'.
ΜΑΓΚΑΣ είναι ο κάτωθι κύριος...
Και εκτός από μάγκας έχει εκπληκτικό γούστο. Καμμία σχέση με τους Άραβες που παρήγγειλαν 4πορτες Ferrari ή τους ράπερ που πήραν εμπριμέ 360...
Και φυσικά επειδή δεν είναι βλαμμένος δεν πήγε το συγκεκριμένο αμάξι για παντηλίκια σε γαρμπίλι. -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
.... Να ειναι πολυ ΒΛΑΜΕΝΟΣ οπως ο κυριος αυτος -> http://www.youtube.com/watch?v=FCm31-SqIjk ( το καλο ειναι στο 6'23¨
Γιατί να είναι βλαμμένος ο άνθρωπος? Ότι κάνει, το κάνει σε κλειστό χώρο χωρίς να φοβίζει κανένα και έχει αρκετά μεγάλο πορτοφόλι για να γελάει και μετά την μικροεπαφή. Εγώ απλά τον ζηλεύω!
+1
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να βγάζει ένα αμάξι βγαλμένο κατευθείαν από το πρωτάθλημα GT και να το πηγαίνει με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες για track day ε είναι αρκετά βλαμμένος. Νομίζω ότι είναι καθαρή επίδειξη του 'δικά μου είναι τα λεφτά και άμα γουστάρω τα καίω για να σας τη σπάσω'.γιατι μπορει ρε eddie
επειδη την ειχα δει την εκπομπη ο τυπος με την mc12 ειναι γαμω τα ατομα
-
Δλδ αν την έριχνε από γκρεμό θα ήταν μάγκας;
-
Δλδ αν την έριχνε από γκρεμό θα ήταν μάγκας;αν εννοεις να το πετουσε επιτηδες στο γκρεμο, οχι βεβαια και μην κανεις τετοια συγκριση γιατι δεν εχει καμια σχεση .. χαβαλε εκανε.. χαζο ισως για μερικους αλλα εγω να σου πω την αληθεια τον χαιρομαι και τον ζηλευω οχι μονο γιατι εχει τα αυτοκινητα που εχει και τα λεφτα που εχει, αλλα και γιατι εγω δεν ειμαι σε θεση να κανω το ιδιο καν με το δικο μου αυτοκινητο (με το citroen μονο κανω μαλακιες στα χιονια και στις βροχες )
παιχνιδια ειναι αυτα τα οποια τα παιρνεις για να παιξεις.. νταξει κατι τοσο σπανιο σαν την MC12 ισως ειναι καφριλα αλλα το να εστελνε καμια 430 σε κανα χαντακι επειδη το παρατραβουσε και πηγαινε στο οριο (δεν μιλαμε φυσικα να θεσει σε κινδυνο αθωους περαστικους ) δεν ειναι και τοσο τραγικο αμα εισαι τοσο πλουσιος..
σιδερα ειναι , σημασια εχει εσυ να περνας καλα
το θεμα ειναι να εχεις λεφτα να το αντικαταστησεις ευκολα , αλλιως πας πιο μαζεμενα και φυσικα δεν πας σε πιστα ενω εχει χιονισει -
νταξει κατι τοσο σπανιο σαν την MC12 ισως ειναι καφριλα
Για μια ακόμα φορά μετά από 2-3 post διαπιστώνουμε ότι λέμε το ίδιο πράγμα...
-
εχω χρονολαγκ
-
Για να βγάζει ένα αμάξι βγαλμένο κατευθείαν από το πρωτάθλημα GT και να το πηγαίνει με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες για track day ε είναι αρκετά βλαμμένος. Νομίζω ότι είναι καθαρή επίδειξη του 'δικά μου είναι τα λεφτά και άμα γουστάρω τα καίω για να σας τη σπάσω'.ΜΑΓΚΑΣ είναι ο κάτωθι κύριος...
Και εκτός από μάγκας έχει εκπληκτικό γούστο. Καμμία σχέση με τους Άραβες που παρήγγειλαν 4πορτες Ferrari ή τους ράπερ που πήραν εμπριμέ 360...
Και φυσικά επειδή δεν είναι βλαμμένος δεν πήγε το συγκεκριμένο αμάξι για παντηλίκια σε γαρμπίλι.Για να καταλαβω...αυτο το αμαξι το φτιαχνεις οπως θες?Εννοω εξωτερικα.
-
Ειδική παραγγελία. Εγώ τον παραδέχομαι και τον θαυμάζω γιατί αν ήθελε να δείξει ότι 'έλα μωρέ λαμαρίνα είναι, πάω να της βάλω φωτιά να κάνουμε χαβαλέ' θα είχε σχεδιάσει τίποτα από Mad Max και δεν θα καθόταν να αντιγράψει με τον καλύτερο τρόπο παλιό αγωνιστικό δεκαετίας '60.
-
Ειδική παραγγελία. Εγώ τον παραδέχομαι και τον θαυμάζω γιατί αν ήθελε να δείξει ότι 'έλα μωρέ λαμαρίνα είναι, πάω να της βάλω φωτιά να κάνουμε χαβαλέ' θα είχε σχεδιάσει τίποτα από Mad Max και δεν θα καθόταν να αντιγράψει με τον καλύτερο τρόπο παλιό αγωνιστικό δεκαετίας '60.Ενταξει ο τυπος ειναι γενικως μπροστα...τι να λεμε.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Για μενα ειναι βλαμενος! Για να μην πω καμια βαρια κουβεντα! Ειναι ενα αναξι το οποιο οπως ειπε το πληρωσε περιπου 400.000 λιρες κοντα στα 440.000 ευρω και το οποιο βγαινει σε 50 κοματια μονο σε επιλεγμενους πελατες οχι σε οποιον απλα εχει να τα δωσει.
Αν εγω επερνα ενα γνησιο πινακα picasso η van gohg και τον εβαζα μεσα σε ενα δωματιο το οποιο ταυτοχρονα το βαφανε μπογιατζηδες και τον λερωνανε , θαημουν βλαμενος η οχι?
Εγω παλι στην ζωη μου δεν ζηλευω κανεναν και για τιποτα!
Αυτος που πηγε την μπλε scuderia στο χιονι πρεπει να το λεει η καρδια του!
Η πρεπει να εχει πολυ μεγαλα cohonas, ή πρεπει να ειναι πολυ χεράς ή να εχει μαζι με την μπλε 2-3 ακομη στο γκαραζ του ή....
ποιο το πρόβλημα αν έχεις τα σωστά λάστιχα
Δεν ξερω αν σε τετοια αμαξια με ειδικες διαστασεις ελλαστικων βγαζει καποια εταιρια χιονολαστιχα. Εδω καλα καλα δεν βγαζουν αν θυμαμαι σωστα για 20αρες ζαντες σε cayenne και θα βγαλουν λαστιχα για αμαξια που μονο enzo και MC12 μπορουν να φορεσουν ? Δυσκολο!
...γιατι μαλλον δεν ηταν δικια του.
Δικη του ειναι! Και εχει και μια Enzo και ποιος ξερει τι αλλο εχει! Καλα να ειναι να τα χαιρεται αλλα με σεβασμο!
-
Για μενα ειναι βλαμενος! Για να μην πω καμια βαρια κουβεντα! Ειναι ενα αναξι το οποιο οπως ειπε το πληρωσε περιπου 400.000 λιρες κοντα στα 440.000 ευρω και το οποιο βγαινει σε 50 κοματια μονο σε επιλεγμενους πελατες οχι σε οποιον απλα εχει να τα δωσει.
Αν εγω επερνα ενα γνησιο πινακα picasso η van gohg και τον εβαζα μεσα σε ενα δωματιο το οποιο ταυτοχρονα το βαφανε μπογιατζηδες και τον λερωνανε , θαημουν βλαμενος η οχι?
εκει νομιζω οτι ειναι η βασικη διαφορα.
αλλωστε προφανως ο τυπος πηρε το αυτοκινητο για να το χαρει, οχι για να διατηρησει το ειδοςτα 440.000€ μπορει να ειναι το αντιστοιχο των 100€ για μενα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκει νομιζω οτι ειναι η βασικη διαφορα.
αλλωστε προφανως ο τυπος πηρε το αυτοκινητο για να το χαρει, οχι για να διατηρησει το ειδοςτα 440.000€ μπορει να ειναι το αντιστοιχο των 100€ για μενα.
Eισαι πολυ σωστος! Δεν αντιλεγω, απλα προσωπικη αποψη και αντιληψη πραγματων ειναι οτι ακομα και αν τα 400.000 χιλιαρικα ηταν αξιας ισοποσης με 100 ευρω εγω και παλι δεν το μεταχειρηζομουν ετσι το αμαξι αυτο!
-
εγω και παλι δεν το μεταχειρηζομουν ετσι το αμαξι αυτο!αν είχες την δική του οικονομική επιφάνεια, είχες πάθει overdose από τα αμάξια (γιατί πχ μπορείς κάθε μέρα να οδηγείς μία veyron, μία enzo απλώς για να πας στη δουλειά σου -αμάξια δηλαδή αρκετά ακριβότερα), και χτύπαγες το αμάξι των 400.000€ και έκανες ζημιά 10.000€ (αντιστοιχία με τα δικά σου πραγματικά δεδομένα περίπου 100€),τότε κι εσύ θα γελούσες.
Όχι ότι δε θα σε πείραζε που το χτύπησες, αλλά οκ...έκανες τη μ@λ@κί@...στενοχωρήθηκες, αλλά αφού γίνεται σαν καινούριο, στα @@ σου.
Δεν ξέρω αν έπιασες το νόημα... -
Ρομαντική άποψη,που ακόμα και αν συμμερίζομαι,διαψεύδεται από την ίδια την ιστορία και εμπορική πολιτική της εταιρείας.
Τα μόνα αυτοκίνητα,για το πελατολόγειο των οποίων ενδιαφέρθηκε προσωπικά ο Enzo,σε σημείο που δεν επέτρεπε την απομάκρυνση των εγγράφων τους από το Maranello.....προκειμένου να έχει πάντα υπό την 'επιβλεψή' του τους ιδιοκτήτες τους,ήταν οι 250GTO.Aπό τα μέσα της δεκαετίας του 60 και μετά,πρόσβαση στα αυτοκίνητα δρόμου της Ferrari,έπαψαν να έχουν αποκλειστικά οι gentlemen drivers,οι προσωπικοί φίλοι και γνωστοί του γέρου και η αριστοκρατία.....και απέκτησε σταδιακά όποιος διέθετε βαθειές τσέπες και 'καλές συστάσεις'.Για την 365 California ο ίδιος ο drake δήλωσε πως δημιουργήθηκε για πελάτες που δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση-αντιθέτως βαριόταν μέχρι θανάτου την προσωπική επαφή μαζί τους-αλλά τους είχε ανάγκη. Έκτοτε η δημιουργία εξωτικών,ακόμα και αυστηρά περιορισμένης και ολιγάριθμης παραγωγής,αυτοκινήτων από το Maranello,εξακολούθησε να υπόκειται σε αυτή την πολιτική.Η απόκτηση μιας F50,μιας Scaglietti ή μια Enzo,όσο και αν υποτίθεται ότι η διάθεσή τους υπόκειται σε έλεγχο,δεν συνεπάγεται σήμερα την αναγκαστική υψηλή αυτοκινητιστική κουλτούρα του αγοραστή.Ιδιαίτερα από τη στιγμή που εδώ και κάποια χρόνια,άνοιξε για το ταμείο του Maranello η στρόφιγγα του μέχρι πρότινος 'αναξιοποίητου'πρώην κρατικού χρήματος των αγορών του υπαρκτού σοσιαλισμού (λενινιστικού ή μαοϊκού).Σημέρα όχι μόνο μπορείς να αποκτήσεις μια Enzo,αλλά το management άρχισε να συναινεί εκ νέου στη δημιουργία one off κομματιών....για εξαιρετική (;) πελατεία (βλέπε P4/5 ,P540 Superfast Aperta ή την μοντέρνα version της 410SA Serie 3).
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)