-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αφου η τάσαινα μου είχε πει πως η μηχανή της έχει θόρυβο και της είχα πεί 'και τι φοβάσαι, μη ξυπνήσεις το μωρό'' ; Αλήθεια έγινε αυτό
νταξ, δεν υπάρχεις
-
Και απο κάπου αλλού το έχω ακούσει αυτο...
-
ευκολάκι, evo
-
-
-
σύννεφα είναι αυτά και κενό από κάτω ???
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σύννεφα είναι αυτά και κενό από κάτω ???Ακριβως δεν προκειται για χαμηλη νεφωση βρισκομαι πολυ ψηλα
-
Βαρομετρικό χαμηλό
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Στην αρχική σύνθεση φαινόταν η ετικέτα του ουίσκι (Talisker), ο τίτλος του βιβλίου (Βιος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά) και το διπλό cd (Pink Floyd-Is there anybody out there?) από κάτω, αλλά είπα να βάλω μια πιο...ατμοσφαιρική λήψη
Ρε συ thymios (ειναι το αντιστροφο του Yani ) μπηκα τωρα στο λογαριασμο σου στο flickr και επαθα πλακα
Ειναι εκπληκτικες ολες!Δεν ανεβαζεις να δουμε και την αρχικη συνθεση;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Υπερβάλλεις κατά τη γνώμη μου, αλλά μ αρέσει!!
Το παλεύω, πιστεύω οτι βελτιώνομαι, αλλά θέλω πάααρα πολλά χλμ μέχρι να φτάσω να βγάζω αυτά που θέλω...Και πάλι όμως ευχαριστώ πολύ!!
Λοιπόν έβγαλα πάρα πολλές λήψεις απ το ίδιο θέμα, ας πούμε μια που είναι περίπου σαν αυτή που είχα στο μυαλό μου είναι αυτή:
η οποία ωστόσο μου βγήκε πολύ στημένη και αδιάφορη.
Ταχύτητα 1/4 (επί σταθερού σημείου βέβαια), εστιακή απόσταση 55χιλιοστά, f/5.6, ISO 360
Και σε αυτήν η επεξεργασία που έκανα ήταν λίγο η αύξηση του κοντραστ και η μείωση ελάχιστα της φωτεινότητας, όπως επίσης και μια μικρή περιστροφή/κροπάρισμα, μιας και το μπουκάλι δεν ήταν σε κατακόρυφη θέση. -
Η πρώτη αρέσει πιο πολύ
-
κι εγώ πιστεύω οτι η δεύτερη είναι παντελώς αδιάφορη (εσύ το πες πιο διακριτικά )
-
Δεν είναι αδιαφορη. Απλά ίσως επειδή έχει πολλά(μπουκάλι-ποτήρι-2βιβλία) στο κάδρο χάνει. Είναι και το φόντο στα αριστερά που δεν μου πολυκολλάει
-
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Λοιπόν έβγαλα πάρα πολλές λήψεις απ το ίδιο θέμα, ας πούμε μια που είναι περίπου σαν αυτή που είχα στο μυαλό μου είναι αυτή:
Ταχύτητα 1/4 (επί σταθερού σημείου βέβαια), εστιακή απόσταση 55χιλιοστά, f/5.6, ISO 360
Και σε αυτήν η επεξεργασία που έκανα ήταν λίγο η αύξηση του κοντραστ και η μείωση ελάχιστα της φωτεινότητας, όπως επίσης και μια μικρή περιστροφή/κροπάρισμα, μιας και το μπουκάλι δεν ήταν σε κατακόρυφη θέση.Εμένα γιατί μου αρέσει? Αν εξαιρέσουμε το άδειο φόντο αριστερά. (Μήπως να βάλεις κι άλλο μπουκάλι?)
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Και σε αυτήν η επεξεργασία που έκανα ήταν λίγο η αύξηση του κοντραστ και η μείωση ελάχιστα της φωτεινότητας, όπως επίσης και μια μικρή περιστροφή/κροπάρισμα, μιας και το μπουκάλι δεν ήταν σε κατακόρυφη θέση.Εμένα γιατί μου αρέσει? Αν εξαιρέσουμε το άδειο φόντο αριστερά. (Μήπως να βάλεις κι άλλο μπουκάλι?)
Γιατι δεν ειναι κακη ,κ αρμονια χρωματων υπαρχει κ το καθρεφτισμα του προσωπου προσθετει ,αν ελειπε αυτο που δεν ξερω τι ειναι με το ασχετο χρωμα μια χαρα θα ηταν .
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ,πως τοσο μεγαλοι δημιουργοι κανουν τετοια λαθη -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Γιατι δεν ειναι κακη ,κ αρμονια χρωματων υπαρχει κ το καθρεφτισμα του προσωπου προσθετει ,αν ελειπε αυτο που δεν ξερω τι ειναι με το ασχετο χρωμα μια χαρα θα ηταν .
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ,πως τοσο μεγαλοι δημιουργοι κανουν τετοια λαθηΠατριώτη μας δουλέυεις!!!
Αυτό το άκρο δεξιό (2:55) είναι μαξιλάρι από καναπέ.
-
Αφου καταφερες να δειχνει ομορφο το Κιατο εισαι πολυ καλος
Στις τριανταφυλλιες σε σχιζω σε χρωματα κ αρωματα
Στα ανθη βαλε ονοματα ,τα μωβ ειναι ιριδες το τελευταιο ειναι το σαλεπι .
Την σφηκα στα ανθη μουσμουλιας την εχω κ εγω
Αυτη με τους τσιμεντολιθους μπορεις να την διαγραψεις
Αν θελεις να φωτογραφισεις σταχυα θα πρεπει να βαλεις το ξυπνητηρι πιο πρωι για να προλαβεις το πουσι ,με σταθερη μηχανη κ ζουμ .Καλλιτεχνης εισαι πιστευω να με καταλαβειςΚαλος πολυ καλος .
-
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...