-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε μπας και έχεις κανένα ντιντιδικο beetle? -
τι ειμαι?ποδοσφαιριστης ?οπ,κ αλλος μαντης..εχεις καμια συγγενεια με τον κικιζα? (πλακα κανω)
κ στον σκαραβαιο μας ενα τσουκου..αν κ μου αρεσει αισθητικως!!
υ.γ.
ντιντιδικο τι σημαινει ρε παιδες?λουγκρικο-γκεη? -
octavia rs;
-
τσουκου κ στο οκταβια..
αν αργησει κ αλλο ο καβουρας,βλεπω να το βρισκετε επειδη θα εχουν στερεψει τα μοντελα βαγκ!
μηπως να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε λιγο ακομα? -
Κορντομπα??
-
Παιδια μην τον φερνετε σε δυσκολη τον ανθρωπο..πηρε vw και ντρεπεται ο ανθρωπος να πει ποιο μοντελο,ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος (δυστυχως) που εκανε το λαθος να αγορασει απο δαυτους ειναι.. θα το πει οταν νιωσει ανετα ο ιδιος.Α και παρακαλω μη γελασει κανεις σας..
-
Lupo? Arosa?Fox?
-
λουπο-αροζα-κορντομπα-φοξ,γιοκ..αν θελετε το λεω,βασικα θα το ελεγα με την πρωτη,αλλα βγηκε σαν παιχνιδι με τον κιουση κ τον καβουρα,οποτε το συνεχισα!
πειτε,να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε τον καβουρα? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
τι ειμαι?ποδοσφαιριστης ?οπ,κ αλλος μαντης..εχεις καμια συγγενεια με τον κικιζα? (πλακα κανω)κ στον σκαραβαιο μας ενα τσουκου..αν κ μου αρεσει αισθητικως!!
υ.γ.
ντιντιδικο τι σημαινει ρε παιδες?λουγκρικο-γκεη?επειδή έλεγες κάτι για συμπαίκτες κλπ ...
-
ναι,στην καλαθοσφαιριση!!ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!
-
Κατσε για θα μας τρελανεις.. Οταν λες vagοειδες ποιες εταιριες βαζεις μεσα; Τις γνωστες 4 να υποθεσω..
-
λουπο-αροζα-κορντομπα-φοξ,γιοκ..αν θελετε το λεω,βασικα θα το ελεγα με την πρωτη,αλλα βγηκε σαν παιχνιδι με τον κιουση κ τον καβουρα,οποτε το συνεχισα!
πειτε,να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε τον καβουρα?δε γαμίς; πέστο.
-
VW Bora! To βρήκα!!
-
πειτε,να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε τον καβουρα?περίμενε...
allroad?
tt mk2?
touareg? -
τσουκου κ στο οκταβια..
αν αργησει κ αλλο ο καβουρας,βλεπω να το βρισκετε επειδη θα εχουν στερεψει τα μοντελα βαγκ!
μηπως να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε λιγο ακομα?να το πάρει...
λοιπόν?
-
πασχο τσουκου εις την δευτερα(για ττ-λεον)..αλλα ειπα,οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των αγοραστων του ειναι καγκουρες..θυμασαι την διαφημιση με τον ινδο κ το πεζο 206 που το κατασκευασε απο ενα παλιο που ειχε,μετη βοηθεια ελεφαντων,τοιχου,σφυριων κτλ?θυμασαι μολις το εφτιαξε τι υφος ειχε στο τιμονι,με κατεβασμενο παραθυρο κ το χερι απο εξω?ε λοιπον,πολλοι τετοιο υφος εχουν..
αντε,κ πολλα στοιχεια εδωσα!!ε ψιτ,μολις το βρειτε,ξεκινατε αλλο-βαζει αλλος!κυρ80 τσουκου..
μα δεν εβαλα το 2009 μονο..σαν χρονολογια θα ταιριαζε παντως..θυμιζω 2004-2006-2006-2009VW Cross (K)olo έχει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πειτε,να το παρει το ποταμι?η να περιμενουμε τον καβουρα?περίμενε...
allroad?
tt mk2?
touareg?Αν είχε κάποιο από αυτά όντως θα ήταν ποδοσφαιριστής! Και θα τον ξέραμε γιατί δεν παίζουν και πολλοι Έλληνες στο Campionato. Για κάνα Volley την κόβω τη δουλειά! Οπότε VW Bora!!
-
Μη το πεις...
-
ναι,στην καλαθοσφαιριση!!ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες!έχω ένα ξάδερφο στην ομάδα της μπολόνια...αλλά έχουμε καιρό να μιλήσουμε
αυτουνού του είχαν δώσει α3...
-
αουντι-φαβε-σεατ-σκοντα-λαμπο-(η μπεντλευ ειναι η οχι?),δεν ξερω αν ξεχναω καμια..
ουτε μπορα ουτε καταιγιδα,ουτε ολροαντ,ουτε ττ, ουτε τουαρεγκ-κροσ πολο..ε,πλιζ, 1-1 τα αυτοκινητα σε καθε απαντηση!!μη βγαινουμε εκτος κανονισμων!!
εχετε να παθετε πλακα παντως..απομακρυνεστε..
στεφανε,ειπαμε καλαθοσφαιριση κ οχι επαγγελματικα..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]