-
βαζέχα ftw ρε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βαζέχα ftw ρεΑν τον ειχαμε μεσα καλυτερος απο τον σισσε θα ηταν
-
καβουρας-κιουσης,ειστε εδω??γιουχου!!ψιτ!!
-
βλέπουν Κούγια-Βατίδου στο Αλτερ
-
hello again
Δε θυμάμαι και πόσο χρονών είσαι για να σου πω αν έχεις 5θ Golf-A3-Leon ή 4θ Α4-passat-octavia.
Μόλις βρούμε μοντέλο, άσε με να μαντέψω κυβικά...(θα έχει πλάκα ).
Σιγά μη βλέπω 'Βατίδου' και 'Κούγια'...δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ακόμα
-
πρωτον εκανες λαθος(ασυγχωρητο! ),δεν εχω αναφερει ποτε το αυτοκινητο μου(δεν ετυχε)..δευτερον ειναι πολυ πιθανοτερο να το εβλεπες στο ''αυστραλια-καγκουρες''(οχι συγκεκριμενα το δικο μου,αλλα το μοντελο) παρα σε καποιο αλλο θεμα..
εχετε απο μια απαντηση ο καθενας ανα φορα.αν δεν το βρειτε,δινω κ αλλα στοιχεια..οκ? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ειναι πολυ πιθανοτερο να το εβλεπες στο ''αυστραλια-καγκουρες''(οχι συγκεκριμενα το δικο μου,αλλα το μοντελο) παρα σε καποιο αλλο θεμα..και μόνο που το έγραψες αυτό , το μυαλό μου πήγε αυτόματα στο Opel Tigra.
-
ειπαμε,ειναι βαγκελακος!!αντε,εδωσα δευτερο στοιχειο(αν κ αυτο ηταν γνωστο..)..ακουω λοιπον νεα απαντηση!
-
ειπαμε,ειναι βαγκελακος!!αντε,εδωσα δευτερο στοιχειο(αν κ αυτο ηταν γνωστο..)..ακουω λοιπον νεα απαντηση!Τελική απάντηση: Golf V (νομίζω προδόθηκες από το θέμα με το Audi S3- Golf R20 που ανέφερες 'τα δικά σου καθίσματα' με μηχανοκίνητη ρύθμιση μέσης)
ΥΓ: θα έχει και φωτογραφία στο τέλος?
ΥΓ2:το tigra το ανέφερα γιατί είναι το μακρά πιο καγκουρεμένο αμάξι. -
τσουκου..εχασες..αντε,τελευταια φορα,δινω ολες τις πληροφοριες μαζι..
κατασκευαστηκε το 2004-2006-2006-2008(μη σε παραξενευει..)..
αν δεν ηταν αυτοκινητο,θα ηταν καλλιστα lego-playmobil!
ο κλασσικος ισχυρογνωμον μου εχει πει οτι δεν το εχω οδηγησει ποτε κ δεν εχω μπει καν μεσα(μιλαμε παντα για το αυτοκινητο μου.. )..
πολλοι θα ηθελαν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,να ειναι κατι που δεν ειναι..σε βαθμο που εντελει το πιστευουν ακραδαντα..
οι κατοχοι του ειναι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους,καγκουρες.οχι ολοι βεβαιως..
στην ελλαδα πουλαει σαν τρελο,στο εξωτερικο οχι ιδιαιτερως(εως ελαχιστα αναλογικα με τους πληθυσμους..)..
δεν σου φτανουν???
φωτογραφια δυστυχως οχι.. -
τσουκου..εχασες..αντε,τελευταια φορα,δινω ολες τις πληροφοριες μαζι..
κατασκευαστηκε το 2004-2006-2006-2008(μη σε παραξενευει..)..
ο κλασσικος ισχυρογνωμον μου εχει πει οτι δεν το εχω οδηγησει ποτε κ δεν εχω μπει καν μεσα(μιλαμε παντα για το αυτοκινητο μου.. )..
πολλοι θα ηθελαν για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,να ειναι κατι που δεν ειναι..σε βαθμο που εντελει το πιστευουν ακραδαντα..
οι κατοχοι του ειναι στο μεγαλυτερο ποσοστο τους,καγκουρες.οχι ολοι βεβαιως..
στην ελλαδα πουλαει σαν τρελο,στο εξωτερικο οχι ιδιαιτερως(εως ελαχιστα αναλογικα με τους πληθυσμους..)..
δεν σου φτανουν???
φωτογραφια δυστυχως οχι..RX8?
-
ιμπιθα;
-
Κάτσε στα ωά σου εσύ ρε αχμάκη
-
Για να είναι αντικειμενικός ο άνθρωπος με τα Ιταλικά σημαίνει ότι δεν έχει ξοδέψει πολλά για Βαγγέλη ώστε να ΠΡΕΠΕΙ να δικαιολογήσει την επιλογή του!
Άρα πάμε για κατηγορίες από Golf και κάτω...
-
Σωστα... Γι αυτο και η πιλογη μου ηταν ιμπιθα..
Κων5 αει παιξε με τα ζελεδακια σου κουραμπιε.Ε λεμέ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για να είναι αντικειμενικός ο άνθρωπος με τα Ιταλικά σημαίνει ότι δεν έχει ξοδέψει πολλά για Βαγγέλη ώστε να ΠΡΕΠΕΙ να δικαιολογήσει την επιλογή του!Άρα πάμε για κατηγορίες από Golf και κάτω...
αντικειμενικος ειμαι με ολα.ειτε ειναι ιταλικα ειτε γερμανικα ειτε οτιδηποτε.ασε τον κιουση να λεει οτι υποστηριζω τα ιταλικα.να υποστηριξω την μπρερα που μου αρεσει η την 159 σπορτβαγκον( ) οκ..τη μιτο ποτε δεν την υποστηριξα π.χ...τα υπολοιπα απλως τα θεωρω καλα..οπως κ τα γερμανικα..κ γενικοτερα χαιρομαι οταν βγαινουν καλα μοντελα απο ολες τις χωρες,γαιτι στο τελος κερδιζω εγω,ο καταναλωτης..
αν δεν απαντησει ο καβουρας,δεν το λεω!!μη του στερησω την τελευταια του ευκαιρια!! παντως δεν το βρηκε κανεις σας(η σχεδον..)
-
αν δεν ηταν αυτοκινητο,θα ηταν καλλιστα lego-playmobil!= Smart;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
= Smart;;;;
τσουκου,αφου ειπαμε ειναι βαγκελης..
-
Του χεις βαλει κανα προγραμμα τουλαχιστον να πηγαινει η το χεις αφησει στην (κακια) μοιρα του;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Του χεις βαλει κανα προγραμμα τουλαχιστον να πηγαινει η το χεις αφησει στην (κακια) μοιρα του;οχι..δυστυχως η ευτυχως ειμαι απο τους φλωρους που δεν πειραζουν βιδα στο αυτοκινητο..αλλα πολλοι το κανουν..
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#29]