-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σιγά μην έρθω σε 'σενα... για μ@λ@κες ψάχνεις;;;; Χορηγίες σε ιταλικές εταιρείες άμα θέλω κάνω και μόνος μου...
Και δεν πίνω καφέ... μάθε τουλάχιστον να κερνάς σωστά πράγματα...Κερνάω και ... τσαγάκι ....εντός και εκτός
Τεσπα, το έψαξα το θέμα με την πραγματογνωμοσύνη, δεν είναι και τόσο απλό... Θα το ξανακοιτάξω βέβαια...
Είναι απλούστατο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σιγά μην έρθω σε 'σενα... για μ@λ@κες ψάχνεις;;;; Χορηγίες σε ιταλικές εταιρείες άμα θέλω κάνω και μόνος μου...
Και δεν πίνω καφέ... μάθε τουλάχιστον να κερνάς σωστά πράγματα...
Κερνάω και ... τσαγάκι ....εντός και εκτός
Από εμένα πάντως φράγκο δεν παίρνεις για να τα πετάξεις σε ιταλικά δίτροχα σαπάκια...
Για το εκτός name the place !
Τεσπα, το έψαξα το θέμα με την πραγματογνωμοσύνη, δεν είναι και τόσο απλό... Θα το ξανακοιτάξω βέβαια...
Είναι απλούστατο.
Για να ξανακάνω ένα τηλ...
-
Θα ταπεινωθείς άλλωστε σου φεύγει και δεξιά τσαγάκι χωρίς ζάχαρη δλδ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θα ταπεινωθείς άλλωστε σου φεύγει και δεξιά τσαγάκι χωρίς ζάχαρη δλδ
Η Νίτσα δεν κάνει τέτοια... είναι υπεράνω... για το 206 μιλούσα...
-
Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις περάσει πολλά με τη Citroen. Μήπως όμως η αντίδρασή σου ήταν υπερβολική;
http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/48055.html
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις περάσει πολλά με τη Citroen. Μήπως όμως η αντίδρασή σου ήταν υπερβολική;http://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/48055.html
Δεν ήμουν εγώ!
Δεν αναφέρει τίποτε για μολότωφ / φωτιά / εκρήξεις...
αν και...
-
h lush einai mia! tou vazeis mesa apo ta tzamia diafora pano pou na grafoun auta pou epa8es, to pas sthn antiprosopia, to vazeis mprosta sthn eisodo, to kleidoneis kai feugeis! meta perimene na deis antidraseis!
Καλως ηλθες στο φορουμ ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish [mod]
-
Πω πω! Φίλε markvag, αυτό είναι ο ορισμός του εφιάλτη. Τι να πω, kalo kouragio (με προφορά Oli Ren).
Στους φίλους που είπαν ότι ήταν υπερβολικές οι αντιδράσεις του, θα πω ότι αν μια εταιρία έχει αξιοπιστία 99.9%, στην μία περίπτωση του markvag απέτυχε 100%. -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
...στο μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε στο saxo μου (όταν άλλαζες ταχύτητα εν κινήσει, έπεφταν οι στροφές πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να ρετάρει και να σβήνει αν δεν πάταγες συμπλέκτη), ...Χαχαχα είναι πολύ παλιό το ποστ αλλά είναι φοβερό! έπεφταν οι στροφές όταν άλλζες ταχύτητα ΑΝ δεν πάταγες συμπλέκτη.ΧΑΧΑΧΑ.
Δε του είπε κανείς του άμυρου ότι για να αλλάξει ταχύτητα πρέπει να πατήσει συμπλέκτη;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γράψε ένα ωραίο** ιμεϊλάκι στη Γαλλία** με περιγραφή όλων των συμβάντων και ζήτα αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Δεν θα γίνει, αλλά κάντο. Περαστικά
Το θέμα πάει στην αυτοκίνηση [mod]
αυτό
Φιλε Μarkvag ,θα ελεγα και εγω το παραπανω συν του να ερχοσουν σε επαφη με την Γαλλικη πρεσβεια η καποιο Ελληνογαλλικο ινστιντουντο , ξερεισ σαν κρατη υπολογιζουν παρα πολυ την δυσφημηση , και ακομα , ακομα , η μητρικη εταιρεια μπορει να μην εχει γνωση λογω του κακου αντιπροσωπου , βλεπε Σαρακακησ , μια απο τα ιδια ! να καιει κανουργιο αμαξι 1 λιτρο στα χιλια χιλιομετρα και να σου λεει ειναι φυσιολογικο , σημειωση αλλαγη λαδιων καθε 75000 χιλιομετρα ,Ελπιζω να βρηκεσ λυση στο προβλημα .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
να καιει κανουργιο αμαξι 1 λιτρο στα χιλια χιλιομετρα και να σου λεει ειναι φυσιολογικο , σημειωση αλλαγη λαδιων καθε 75000 χιλιομετρα ,Ελπιζω να βρηκεσ λυση στο προβλημα .Για ξανακοιτα τα νουμερα που εγραψες γιατι 75000χλμ αλλαγη λαδιων ειναι πολυ νωρις
Αν το μανουαλ γραφει οτι δικαιολογειται καταναλωση ενος λιτρου λαδιου στα 1000χλμ ειναι καλυμενοι ως εταιρία.
-
Ο χρήστης spyrosbhta έγραψε:
...στο μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που εμφανίστηκε στο saxo μου (όταν άλλαζες ταχύτητα εν κινήσει, έπεφταν οι στροφές πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να ρετάρει και να σβήνει αν δεν πάταγες συμπλέκτη), ...
Χαχαχα είναι πολύ παλιό το ποστ αλλά είναι φοβερό! έπεφταν οι στροφές όταν άλλζες ταχύτητα ΑΝ δεν πάταγες συμπλέκτη.ΧΑΧΑΧΑ.
Δε του είπε κανείς του άμυρου ότι για να αλλάξει ταχύτητα πρέπει να πατήσει συμπλέκτη;
Θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσ ! Οντωσ Φιλε spyrosbhta , αυτο ηταν κορυφαιο ! Χτυπιομουν για πολυ ωρα !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
να καιει κανουργιο αμαξι 1 λιτρο στα χιλια χιλιομετρα και να σου λεει ειναι φυσιολογικο , σημειωση αλλαγη λαδιων καθε 75000 χιλιομετρα ,Ελπιζω να βρηκεσ λυση στο προβλημα .
Για ξανακοιτα τα νουμερα που εγραψες γιατι 75000χλμ αλλαγη λαδιων ειναι πολυ νωρις
Αν το μανουαλ γραφει οτι δικαιολογειται καταναλωση ενος λιτρου λαδιου στα 1000χλμ ειναι καλυμενοι ως εταιρία.
Φιλε BILL33 εχεισ δικιο ! ενοουσα 7500 χιλ ! Κοιτα ρε που ο σαρακαπατρακησ θα μασ βγει και σωστοσ !
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
να καιει κανουργιο αμαξι 1 λιτρο στα χιλια χιλιομετρα και να σου λεει ειναι φυσιολογικο , σημειωση αλλαγη λαδιων καθε 75000 χιλιομετρα ,Ελπιζω να βρηκεσ λυση στο προβλημα .
Για ξανακοιτα τα νουμερα που εγραψες γιατι 75000χλμ αλλαγη λαδιων ειναι πολυ νωρις
Φιλε BILL33 εχεισ δικιο ! ενοουσα 7500 χιλ ! Κοιτα ρε που ο σαρακαπατρακησ θα μασ βγει και σωστοσ !
Πολλες μαρκες το γραφουν αυτο,απλα θελουν να εχουν καλυμενα τα νωτα τους.
-
Μία τελευταία εξέλιξη με το Citroen (άσχετη με το προηγούμενο θέμα)...
Τις προάλλες μου έκλεψαν το τσαντάκι όπου είχα μεταξύ άλλων και το δεύτερο κλειδί της Νίτσας και την ταυτότητά μου...
Αφού τακτοποίησα τις λοιπές εκκρεμότητες, με ταυτότητα, κάρτες, κτλ, πάω στην αντιπροσωπεία (Φέσσας) και ζητάω α) να γίνει επαναπρογραμματισμός του immobilizer και του εναπομείναντος κλειδιού και β) να βγει νέο κλειδί.
Το α) έγινε άμεσα με κόστος 15 ευρώ.
Για το β) μου ζήτησαν άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητα. Την άδεια τους την έδωσα αμέσως, όσο για την ταυτότητα τους είπα ότι ήταν εντός της τσάντας που εκλάπη, όμως έχω το δίπλωμα οδήγησης (νέου τύπου), που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ταυτότητα σε όλες τις συναλλαγές με όλες τις υπηρεσίες, κτλ... Όμως ΟΧΙ! Μπορείς να πάρεις λεφτά από το δημόσιο με το δίπλωμα, μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι σε όλη την Ε.Ε., αλλά όχι στη Citroen... Μικρό το κακό, μιας και θα πρέπει να ξαναπάω όταν βγάλω νέα ταυτότητα, αλλά πόσο είναι ορισμένοι σ' αυτή την εταιρεία;;;;
-
In their defence πάντως θα αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει να κάνω αγορά σε πολυκατάστημα μέσω πιστωτικής χρησιμοποιώντας ως απόδειξη ταυτότητας το νέο δίπλωμα και δεν το δέχτηκαν.
Είμαστε σίγουροι ότι ισοδυναμεί με ταυτότητα; Και γω έτσι είχα ακούσει αλλά απ' ότι φαίνεται... -
Για το β) μου ζήτησαν άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητα. Την άδεια τους την έδωσα αμέσως, όσο για την ταυτότητα τους είπα ότι ήταν εντός της τσάντας που εκλάπη, όμως έχω το δίπλωμα οδήγησης (νέου τύπου), που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ταυτότητα σε όλες τις συναλλαγές με όλες τις υπηρεσίες, κτλ... Όμως ΟΧΙ! Μπορείς να πάρεις λεφτά από το δημόσιο με το δίπλωμα, μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι σε όλη την Ε.Ε., αλλά όχι στη Citroen... Μικρό το κακό, μιας και θα πρέπει να ξαναπάω όταν βγάλω νέα ταυτότητα, αλλά πόσο είναι ορισμένοι σ' αυτή την εταιρεία;;;;Δυστυχώς δεν το έχω πρόχειρο για να το βάλω link αλλά εγγραφο ταυτοποίησης ΦΥΣΙΚΑ και είναι και το δίπλωμα οδήγησης νέου τυπου όπως και η ταυτότητα, το διαβατήριο, η άδεια παραμονής (για αλλοδαπούς), ακόμα και το βιβλιάριο του ασφαλιστικού φορέα του καθενός και οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που αναγραφει τα πλήρη στοιχεία του πολίτη και φέρει σφραγισμένη φωτογραφία!
Απλώς ... ανίδεοι . Εκεί που παλεύουμε σε μερικές περιπτώσεις γι' αυτό στο Δημόσιο, τα βλέπουμε και στον Ιδιωτικό τομέα. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
In their defence πάντως θα αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει να κάνω αγορά σε πολυκατάστημα μέσω πιστωτικής χρησιμοποιώντας ως απόδειξη ταυτότητας το νέο δίπλωμα και δεν το δέχτηκαν.
Είμαστε σίγουροι ότι ισοδυναμεί με ταυτότητα; Και γω έτσι είχα ακούσει αλλά απ' ότι φαίνεται...Οταν πας να ψηφισεις ομως το δεχονται,οπως και το διαβατηριο.Οποτε κανουν λαθος οσοι δνε το δεχονται.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές
Ναι, το έχω ακόμα το αμάξι (δεν υπήρχε άλλη περίπτωση - μακάρι να είχα την οικονομική άνεση να το αλλάξω άμεσα, αλλά... )
Εν τέλει, βρέθηκε ότι έχει χτυπήσει λίγο η πίσω ανάρτηση και έχει 'πάρει'. Λύση: Νέα ανάρτηση (κανένα 1500άρι...) Επειδή πλέον τραβάει ελάχιστα (πιστεύω ότι αν το οδηγήσουν 9/10 οδηγούς δεν θα το καταλάβουν), δεν πρόκειται να αλλαχτεί τίποτα.
Φυσικά το αμάξι δεν το έχω ξαναπάει στη ψιτροέν...
Τέλος, δυστυχώς είδα ότι ο Συγγελίδης ανέλαβε και την πεζώ στην Ελλάδα, οπότε Χ για εμένα και στην Πεζώ...
Σε απατεώνες (και το εννοώ κυριολεκτικά το απατεώνες) εγώ δεν ξαναδίνω ούτε ευρώ.
-
ενταξει ,ευχαριστω.
πιο πανω ειχα γραψει , απαιτω, τωρα μου φαινεται καπως, και δεν βγαζει το χιουμορ που νομιζα(100 χρονια στο φορουμ και δεν ξερω να βαζω φατσουλες)
θαθελα να ρωτησω αρκετα ακομα , αλλα μου φανηκε σαν να σε εκνευριζει ακομα αυτο το θεμα, οποτε ασ το θαψουμε κι ασ παει στο καλο.
Γιατί ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω Citroen