-
Να ρωτησω κατι που ισως εχει απαντηθει:
Το αμαξι τραβαει δεξια (δηλαδη δεν παει ευθεια) ή το τιμονι ειναι στραβο?
Δηλαδη , αν αφησεις ελευθερο το τιμονι, το αμαξι φευγει ή παει ευθεια? -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
[Υπήρχε γενικότερα προσφορά + το μειωμένο τέλος τότε... Εξάλλου και τώρα τόσο τα δίνουνε...Και γιατί το πήρες από Καστοριά? Νόμιζα πως είχες πει ότι το πήρες από εκεί επειδή το βρήκες πιο φθηνά
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δηλαδη , αν αφησεις ελευθερο το τιμονι, το αμαξι φευγει ή παει ευθεια?Και το τιμόνι είναι ένα κλικ στραβό, αλλά και τραβάει...
[Υπήρχε γενικότερα προσφορά + το μειωμένο τέλος τότε... Εξάλλου και τώρα τόσο τα δίνουνε...
Και γιατί το πήρες από Καστοριά? Νόμιζα πως είχες πει ότι το πήρες από εκεί επειδή το βρήκες πιο φθηνά
Ναι... 330 ευρώ φθηνότερα, το κέρδος του εμπόρου (μου έδειξε το τιμολόγιο αγοράς από τη ψιτροέν ελλάς - ήταν 18Κ, τόσο ακριβώς μου το πούλησε, λόγω γνωριμίας και λόγω του ότι ήθελε να πιάσει στόχους)
-
Δηλαδη , αν αφησεις ελευθερο το τιμονι, το αμαξι φευγει ή παει ευθεια?Και το τιμόνι είναι ένα κλικ στραβό, αλλά και τραβάει...
Μήπως τα λάστιχα έχουν κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα; Δοκίμασε να τα σταυρώσεις (έστω κι αν αυτό δεν ενδείκνυται) και κάνε μια βόλτα.
-
μαρκο μπας και ειναι το καθισμα βαλμενο ορτσα?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μήπως τα λάστιχα έχουν κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα; Δοκίμασε να τα σταυρώσεις (έστω κι αν αυτό δεν ενδείκνυται) και κάνε μια βόλτα.
Έχει γίνει 2 φορές...
μαρκο μπας και ειναι το καθισμα βαλμενο ορτσα?
Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...
-
Τραβαει σε φαση επιταχυνσης, με σταθερο γκαζι με αφημενο γκαζι με ολα τα παραπανω ή δεν ξερεις δεν απαντας?
-
Τα φρένα σου τα έχεις ελέγξει; Μήπως κανένα τακάκι ακουμπά όταν δεν φρενάρεις και κάνει το αμάξι να έχει τάση στροφής;
-
Το τράβηγμα είναι σταθερή αξία (ανεξαρτήτως ταχύτητας - επιτάχυνσης).
Με τα φρένα δεν το σκέφτηκα... Σε μερικές μέρες θα πάρω ούτως ή άλλως άδεια και θα τα κοιτάξω αυτά που μου λέτε να δω τι θα βγει...
Αντί να την αράξω στην άδειά μου, θα τρέχω επειδή στην Citroen Ελλάς είναι άσχετοι, γ@μώ την καταδίκη μου... Να σας βάλουν μολότωφ σε όλες τις αποθήκες και τα γραφεία...
-
Αντί να την αράξω στην άδειά μου, θα τρέχω επειδή στην Citroen Ελλάς είναι άσχετοι, γ@μώ την καταδίκη μου... Να σας βάλουν μολότωφ σε όλες τις αποθήκες και τα γραφεία...
(και γω μαζι σου )
ελα ρε συ ολο και καποιο καλο συνεργειο θα υπαρχει
θα ρωτησω τον πατερα σε ποιο τελικα μας βρηκαν οτι ειχαμε ετοιμο-να-κοπει-ημιαξονιο , το οποιο δεν εβλεπαν στο παλιο μας και οταν τους λεγαμε : μα γιατι τρεμει το αυτοκινητο πανω απο τα 80?
μας απαντουσαν: μια χαρα ειναι το δοκιμασαμε και ολα ειναι οκ
και πηγαινα εγω εθνικες με αυτο το πραγμα...
-
Μηπως κατι αεροδυναμικο.... χαλαει την ισσοροπια??, και τραβαει σε μια κατευθυνση???. ενα στραβο σποϊλερ ας πουμε??? και ενω ολα ειναι σωστα η ροη του αερα γυρω του οταν κινηται το κανει να τραβαει??? Παντως το τιμονι που ειναι λιγο στραβο οπως λες με τοσες φορες που το εχεις παει συνεργειο θα επρεπε να το εχουν φτιαξει να κυταει ισια...... οταν και το αμαξι παει ισια.....
-
Επειδή μας έχει κουράσει το θέμα και παίρνουν και αέρα οι ακατανόμαστοι με τα σπασμένα τούρμπο και τα πεσμένα παράθυρα , μήπως απλά θα έπρεπε να πας σε ένα πραγματογνώμονα , να σου βεβαιώσει το πρόβλημα και μετά με ένα δικηγόρο και τον συνήγορο του καταναλωτή να τους πας γα...ώντας , αντί να γυρίζεις από συνεργείου εις συνεργείον παρακαλώντας ?
-
Από που προκύπτει ότι γυρίζω από συνεργείο σε συνεργείο παρακαλώντας;;;;
Εξάλλου, δεν υποχρέωσα κανέναν να διαβάσει το θέμα...
Σε ότι αφορά το δικαστικό, είναι μία διαδικασία που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω τη διάθεση να εμπλακώ.
Αν παίρνουν θάρρος οι Vagέληδες με τα χάλια αλλονών, ε τι να τους κάνω;;; Ας παίρνουν...
-
Αν παίρνουν θάρρος οι Vagέληδες με τα χάλια αλλονών, ε τι να τους κάνω;;; Ας παίρνουν...
κοιταζω τις τελευταιες σελιδες και ψαχνω για βαγγελη και βαγγελη δε βλεπω.. εκτος.. απο μενα
μονο που πριν γινω βαγγελης ειχα (και συνεχιζω να εχω) σιτροεν, οποτε σε περιπτωση που καποιος υποννοει τρολλαρισμα ας προσεχει καλυτερα τι λεει γιατι σαν κατοχος της κωλοεταιρειας εχω τραβηξει παρα πολλα και αν δικαιολογουμαι να κραζω μια εταιρεια αυτη ειναι η σιτροεν
-
Σε ότι αφορά το δικαστικό, είναι μία διαδικασία που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα και δεν είμαι σίγουρος ότι έχω τη διάθεση να εμπλακώ.
...Έλα από το γραφείο, έχουμε υποχρεώσεις, γιορτές έρχονται, ducati στον ορίζοντα...θα σε κεράσω και καφέ με σοκολατάκι υγείας και θα βρεις την υγειά σου
-
-
Μην παρεξηγείσαι , να βοηθήσω πήγα .
Αλλά και ο τίτλος δεν ισχύει γιά όλους .
Και εγώ είχα 8 από αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα , ενώ ένα βαγγέλη είχα και τράβηξα τα πάνδεινα .
Από την άλλη μεριά , μιά πραγματογνωμοσύνη θα μας έλυνε τα θέμα και θα μπορούσες να βρείς το δίκιο σου .
Και δεν κοστίζει και τόσο πολύ πιά . -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
...Έλα από το γραφείο, έχουμε υποχρεώσεις, γιορτές έρχονται, ducati στον ορίζοντα...θα σε κεράσω και καφέ με σοκολατάκι υγείας και θα βρεις την υγειά σου
Σιγά μην έρθω σε 'σενα... για μ@λ@κες ψάχνεις;;;; Χορηγίες σε ιταλικές εταιρείες άμα θέλω κάνω και μόνος μου...
Και δεν πίνω καφέ... μάθε τουλάχιστον να κερνάς σωστά πράγματα...
Μην παρεξηγείσαι , να βοηθήσω πήγα .
Αλλά και ο τίτλος δεν ισχύει γιά όλους .
Και εγώ είχα 8 από αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα , ενώ ένα βαγγέλη είχα και τράβηξα τα πάνδεινα .
Από την άλλη μεριά , μιά πραγματογνωμοσύνη θα μας έλυνε τα θέμα και θα μπορούσες να βρείς το δίκιο σου .
Και δεν κοστίζει και τόσο πολύ πιά .Κι εγώ μ' ένα golf iv έχω τραβήξει δεν λέγεται τι...
Τεσπα, το έψαξα το θέμα με την πραγματογνωμοσύνη, δεν είναι και τόσο απλό... Θα το ξανακοιτάξω βέβαια...
-
**ΟΥΤΕ VW!!! **Το Touran μου (TSI DSG του 2007) παραμένει ακινητιποιημένο στην AUTOMARIN από τις 23/10/09 (45 ημέρες) ενώ είναι στην εγγύηση......
-
Ο χρήστης EGEORGIOU έγραψε:
**ΟΥΤΕ VW!!! **Το Touran μου (TSI DSG του 2007) παραμένει ακινητιποιημένο στην AUTOMARIN από τις 23/10/09 (45 ημέρες) ενώ είναι στην εγγύηση......Εχει και κανενα 2 θεματα στους κατασκευαστες να κραξεις την VW (στο λεω μεταξυ μας ετσι,μην μας ακουσει κανεις αλλος )
Γιατί ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω Citroen