-
Φόρτωσε το σε ένα στικάκι και δες πως δουλεύει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγώ θέλω να βάλω το Chrome OS οταν βγει...
ηδη μπορεις να το κατεβασεις και να το βαλεις.
Σε ποια εκδωση ειναι 0.0.0.00.000.0.0000.00.01 THETA
To source code υπάρχει και το ξέρω απλά περιμένω το επίσημο λανσαρισμα γιατι δεν έχω διαθέσιμο μηχάνημα για πειραματα και δεν θέλω να βάλω virtualbox.
@Wagner
To kernel είναι Linux οποτε σταθερότητα έχουμε αλλα πράγματα λείπουν προς το παρόνειναι πλήρως δικτυοκεντρικο λογισμικο. Αμα δεν εχεις google account στη ουσια δεν κανεις τιποτα... Θα θελες ενα τετοιο λογισμικο? Εισαι σιγουρος?
Η Google πλεον εχει γιγαντωθει επικίνδυνα, εις βάρος του Privacy...
[malakas mode]
Αμα δεν εχεις τι να κρυψεις, δεν εχει λογο να φοβασαι που συλλεγουν τα προσωπικα σου δεδομενα...
[/malakas mode] -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Φόρτωσε το σε ένα στικάκι και δες πως δουλεύει...Συνδεεις το στικακι μεσω universal serial bus και ο υπολογιστης χρησιμοποιει τα τσιπακια μνημης του στικακιου ως εσωτερικη επανεγγραψιμη μνημη.
Οταν το αποσυνδεεις, τα δεδομενα δεν χανονται και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε αλλο υπολογιστικο συστημα. -
οσο το Google συνεχίζει να έχει αυτή την open source νοοτροπία δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά
και μάλλον οσο είναι ο Bryn και ο Page στο τιμόνι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσο το Google συνεχίζει να έχει αυτή την open source νοοτροπία δεν θα βγάλει ποτέ κάτι αξιολογο, τζαμπατζιλικια μια ζωηbetter now...
-
οσο το Google συνεχίζει να έχει αυτή την open source νοοτροπία δεν θα βγάλει ποτέ κάτι αξιολογο, τζαμπατζιλικια μια ζωη
better now...
είμαι σίγουρος οτι δεν θα ηθελες ενα WWW που θα ελεγχόταν απο τεχνολογίες της Apple ή της MS
μπερδεύεις τα αρκετά σκατοπρογράμματα του Open Source με τις τεχνολογίες του και δείχνει ποσα πραγματικά σκαμπάζεις απο κουμπιούτερ
ασχετο
τι αμάξι περιμένεις?? -
lancia με κινητήρα tsi
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lancia με κινητήρα tsitbi προφανώς
-
Το open source είναι καλό, από την άλλη έχω την αίσθηση οτι η Google το χρησιμοποιεί για να κάνει μερικά πραγματάκια πιο φτηνά έως τζάμπα (βλέπε 'φτιάξε μόνος σου το 3διάστατο μοντέλο του σπιτιού σου, δεν μας νοιάζει αν θα είναι ακριβές, ωραίο ή ότι άλλο, και στείλτο μας για να το βάλουμε στο Google Earth' κάτι που πρώτη βεβαια ξεκίνησε η Microsoft για το Βing με το photosynth) και για να ανοίξει την πόρτα σε όλους τους οπαδούς του open source. Δεν ξέρω απλα εικασίες κάνω θα δείξει το μέλλον, οταν πάντως αγοραστεί το κυρίως laptop θα κάνω μια δοκιμή στο netbook
-
οσο το Google συνεχίζει να έχει αυτή την open source νοοτροπία δεν θα βγάλει ποτέ κάτι αξιολογο, τζαμπατζιλικια μια ζωη
better now...
Δεν ξέρω αν σου το έχω πει ποτέ, αλλά χρησιμοποιώ εδώ και καιρό Google Chrome και έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος αργοπορίας και κατάθλιψης.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ξέρω αν σου το έχω πει ποτέ, αλλά χρησιμοποιώ εδώ και καιρό Google Chrome και έχει εξαφανιστεί κάθε ίχνος αργοπορίας και κατάθλιψης.έχεις παρατηρήσει αυξημένη τριχοφυΐα στις παλάμες ??
-
Τον Chrome τον έβαλα από τότε που βγήκε, η αυξημένη τριχοφυϊα είναι από τον Αύγουστο του 2002.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
4 γιγα μονο σε 64μπιτα θυμιζω... αλλιως 3 γιγα ram το πολυ...
και αν εχεις καμια καρτα με τεραστια μνημη ισως ακομα λιγοτερο
μιας κ το κατέχεις, τι διαφορά έχουν τα 64bit από τα 32bit πρακτικά στον απλό χρήστη ;
υπάρχουν ασυμβατότητες ; (σημαντικό αυτό) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
4 γιγα μονο σε 64μπιτα θυμιζω... αλλιως 3 γιγα ram το πολυ...4 Giga σε 32 bit Windows, περισσότερα από 4 Giga σε 64 bit Windows... αν και μπορεί να γίνει και μερική αξιοποίηση μνήμης >4 Giga και σε 32 bit Windows (ενεργοποίηση PAE http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 85%29.aspx ).
Η αξιοποίηση παραμένει μερική καθώς:
'This limitation is due to the Windows memory management architecture in which each application is constrained to its own virtual 4 GB memory space which is evenly divided into two parts — 2 GB of memory dedicated for kernel usage and the remaining 2 GB dedicated for application usage. Although each application gets its own 2 GB of memory, all applications have to share the same 2 GB of kernel space.'Γενικά πάντως 4 Giga μπορούν να αξιοποιηθούν πλήρως και στα Windows XP υπάρχει και η δυνατότητα να αυξήσει κανείς σε 3 Giga τη μνήμη που αφιερώνεται στις εφαρμογές και να μειώσει σε 1 Giga τη μνήμη του συστήματος ( http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 85%29.aspx )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μιας κ το κατέχεις, τι διαφορά έχουν τα 64bit από τα 32bit πρακτικά στον απλό χρήστη ;
υπάρχουν ασυμβατότητες ; (σημαντικό αυτό)Επειδή τον τελευταίο καιρό στη δουλειά μου παίζω πολύ με τα Windows Server, όπου η χρήση 64 bit συστημάτων είναι σχεδόν must τα προβλήματα που συναντάει κανείς είναι συνήθως ζητήματα αυμβατότητας με τους driver εκτυπωτών και γενικότερα περιφερειακών, καθώς και με πολλά προγράμματα που απλά δεν τρέχουν σε 64 bit συστήματα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η χρήση τους από έναν απλό χρήστη δεν είναι ακόμα η σωστή κίνηση. Απ' την άλλη, για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει ενα server με συγκεκριμένες επιχειρησιακές εφαρμογές και μεγάλο φόρτο εργασίας η χρήση τους μονόδρομος αν θέλει να αξιοποιήσει πλήρως το hardware του. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
υπάρχουν ασυμβατότητες ; (σημαντικό αυτό)Επειδή τον τελευταίο καιρό στη δουλειά μου παίζω πολύ με τα Windows Server, όπου η χρήση 64 bit συστημάτων είναι σχεδόν must τα προβλήματα που συναντάει κανείς είναι συνήθως ζητήματα αυμβατότητας με τους driver εκτυπωτών και γενικότερα περιφερειακών, καθώς και με πολλά προγράμματα που απλά δεν τρέχουν σε 64 bit συστήματα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η χρήση τους από έναν απλό χρήστη δεν είναι ακόμα η σωστή κίνηση. Απ' την άλλη, για κάποιον που θέλει να δημιουργήσει ενα server με συγκεκριμένες επιχειρησιακές εφαρμογές και μεγάλο φόρτο εργασίας η χρήση τους μονόδρομος αν θέλει να αξιοποιήσει πλήρως το hardware του.Μα παρα πολλα ετοιμα συστηματα/φορητα ειναι πλεον 64αρια... και οι ασυμβατοτητες.... μαλλον εχουν να κανουν με αρχαιολογικο Hardaware σε επιπεδο απλου χρηστη! Τα Windows 7 παντως αναγνωριζουν/ εχουν drivers 64bit για τεραστια γκαμα περιφεριακων απο οσο εχω δει.
Φυσικα κανενα προβλημα και με προγραμματα... μα απολυτως κανενα... εκτος ποια και αν καποιος χρησιμοποιει 16bit εφαρμογες ακομα... που ισως ακομα και αυτες να παιξουν μεσα απο το XP mode.
Θεωρω πως ο απλος χρηστης μπορει να παει 64Bit με χαρακτηριστικη ανεση.... η δυσκολια ειναι σε εταιρικο περιβαλλον που εκει παιζει πολυ σαβουρα hardware, διαφορα λειτουργικα κλπ κλπ....
-
Μα παρα πολλα ετοιμα συστηματα/φορητα ειναι πλεον 64αρια... και οι ασυμβατοτητες.... μαλλον εχουν να κανουν με αρχαιολογικο Hardaware σε επιπεδο απλου χρηστη! Τα Windows 7 παντως αναγνωριζουν/ εχουν drivers 64bit για τεραστια γκαμα περιφεριακων απο οσο εχω δει.Φυσικα κανενα προβλημα και με προγραμματα... μα απολυτως κανενα... εκτος ποια και αν καποιος χρησιμοποιει 16bit εφαρμογες ακομα... που ισως ακομα και αυτες να παιξουν μεσα απο το XP mode.
Θεωρω πως ο απλος χρηστης μπορει να παει 64Bit με χαρακτηριστικη ανεση.... η δυσκολια ειναι σε εταιρικο περιβαλλον που εκει παιζει πολυ σαβουρα hardware, διαφορα λειτουργικα κλπ κλπ....
Μα και γω σε επίπεδο απλού χρήστη είπα ότι πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα για να κάνει κανείς τη μετάβαση.
Να πω την αλήθεια βέβαια δε ξέρω τι υποστήριξη έχουν τα Windows 7 όσον αφορά τους drivers...Από κει και πέρα πάντως ο απλός ο χρήστης δε θα μπορέσει π.χ. να χρησιμοποιήσει πολλά παιχνίδια. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια πλέον, σίγουρα όμως θα νοιάζει πολύ κόσμο. Ειδικά αν δε σκόπευα να αγοράσω υπολογιστή με >4GB RAM.
Τεσπα, όντως κυκλοφορούν όλο και περισσότερα 64bit laptop κυρίως στην αγορά, εγώ θα περίμενα τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα μέχρι να γίνω κάτοχος ενός τέτοιου υπολογιστή.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μα και γω σε επίπεδο απλού χρήστη είπα ότι πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα για να κάνει κανείς τη μετάβαση.
Να πω την αλήθεια βέβαια δε ξέρω τι υποστήριξη έχουν τα Windows 7 όσον αφορά τους drivers...Από κει και πέρα πάντως ο απλός ο χρήστης δε θα μπορέσει π.χ. να χρησιμοποιήσει πολλά παιχνίδια. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια πλέον, σίγουρα όμως θα νοιάζει πολύ κόσμο. Ειδικά αν δε σκόπευα να αγοράσω υπολογιστή με >4GB RAM.
Τεσπα, όντως κυκλοφορούν όλο και περισσότερα 64bit laptop κυρίως στην αγορά, εγώ θα περίμενα τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα μέχρι να γίνω κάτοχος ενός τέτοιου υπολογιστή.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!
To οτι ειναι 64bit δεν σημαινει οτι δεν παιζουν 32bit εφαρμογες! Και τα Win 7 τα ειχα βαλει σκεπτικός... θυμόμουν τα Xp 64bit.... Ε, καμια σχεση! Σε οσα συστηματα το εβαλα δεν υπηρξε κανενα προβλημα και κανεις δεν καταλαβε καποια διαφορα η συναντησε δυσκολια! Απλα δούλεψαν ολα ομορφα και ωραια. Αν κατι ηταν περιεργο (αυτο εχει να κανει ποιο πολυ με τα Win7 και οχι τα bit...) το γυρνας σε compatibility και ουτε γατα, ουτε ζημια! -
Και η κρίσιμη ερώτηση (δεν θυμάμαι αν την έχω ξανακάνει):
υπάρχει κάποιο κέρδος σε επιδόσεις; Ανοίγουν γρηγορότερα τα προγράμματα, τρέχουν καλύτερα βαριές εφαρμογές; -
Το SL natively είναι 64bit. Μπορείς όμως να το εξαναγκάσεις να τρέχει ως 32 αν κάποια εφαρμογή από τις παλιές σου δεν το υποστηρίζει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]