-
Πιστεύω ότι σε πίστα με κανονικό κάρτ με 25-45 άλογα σε ελάχιστο βάρος, πλήρως εκτεθειμένος στον αέρα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, υποβοηθούμενα φρένα κλπ και με τον πωπό σου στους 3 πόντους από το δρόμο....θα έχεις ακόμα περισσότερη αδρεναλίνη! ...και φτηνότερα και θα μάθεις και θα δεις και πως πάνε με αντίστοιχο καρτ οι άλλοι που ξέρουν....
-
Μια και το εφερε η κουβεντα για καρτ...
Υπαρχει καποια πιστα που να νοικιαζει καρτ τα οποια να ειναι γρηγορα?
Εχω παει στην πιστα της Λουτσας και της Βαρκιζας και τα αυτοκινητα μπορεις να τα πηγαινεις με τερμα γκαζι παντου.
Δεν ικανοποιουν δηλαδη. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πιστεύω ότι σε πίστα με κανονικό κάρτ με 25-45 άλογα σε ελάχιστο βάρος, πλήρως εκτεθειμένος στον αέρα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, υποβοηθούμενα φρένα κλπ και με τον πωπό σου στους 3 πόντους από το δρόμο....θα έχεις ακόμα περισσότερη αδρεναλίνη! ...και φτηνότερα και θα μάθεις και θα δεις και πως πάνε με αντίστοιχο καρτ οι άλλοι που ξέρουν....Απο κει δεν ξεκίνησαν άλλωστε και όλοι οι οδηγοί-θεοί που βλέπουμε στις TV?
Απλά τόσο η χώρα τους όσο και το ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης, τους έδωσε την δυνατότητα να 'προχωρήσουν' και να βγάλουν ταλέντα...
Εδώ η γειτονική Ιταλία και έχει στην F1 μόνο 4 οδηγούς Ιταλούς...δεν μιλάμε για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα...Άρα για όποιον επιθυμεί να μάθει την τέχνη του 'σπεύδειν' ταχέως και στρίβειν υπο γωνία, και είναι και μικρός σε ηλικία, ο δρόμος είναι μόνοδρομος...Καρτ και πάλι καρτ!.
Εδώ διάβαζα για ένα παιδί από την Αλβανία (όχι ιδιαίτερα μικρός σε ηλικία πλέον)ς που είχε καημό για τα καρτ από τότε που ήταν στην χώρα του και ήρθε εδώ πέρα και σιγά σιγά άρχισε να ξηλώνει τα γαζιά από κάτι μεταξωτά εσώρουχα αυτόχθονων πρωταθλητών μέχρις ότου τους πήρε και τις κούπες...
Μπράβο και πάλι μπράβο του... -
Τα πιο αξιοπρεπη ενοικιαζομενα καρτ που εχω κανει ειναι στον Γερακα - χωρις να εχω ενοικιασει στις αφιδνες..
Theo, θα διαφωνησω μαζι σου, στο θεμα της ηλικιας!
Δεν ειναι ποτε αργα - εφ' οσον το λεει η ψυχη σου - να ξεκινησεις να ασχολεισαι με καρτ! Ποτε δεν ειναι αργα για να μαθεις να στριβεις με οσους τροπους μπορεις να το στριψεις αυτο το ρημαδι και να ευχαριστηθειςΕκτος αν μιλαμε για πρωταθλητισμο και αγωνιστικη μετεπειτα πορεια!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα πιο αξιοπρεπη ενοικιαζομενα καρτ που εχω κανει ειναι στον Γερακα - χωρις να εχω ενοικιασει στις αφιδνες..Theo, θα διαφωνησω μαζι σου, στο θεμα της ηλικιας!
Δεν ειναι ποτε αργα - εφ' οσον το λεει η ψυχη σου - να ξεκινησεις να ασχολεισαι με καρτ! Ποτε δεν ειναι αργα για να μαθεις να στριβεις με οσους τροπους μπορεις να το στριψεις αυτο το ρημαδι και να ευχαριστηθειςΕκτος αν μιλαμε για πρωταθλητισμο και αγωνιστικη μετεπειτα πορεια!
Προφανώς είναι τελείως διαφορετικό πράγμα απλά να κάνεις καρτ, και άλλο να θες να 'εμπλακείς' πιο ουσιαστικά στο άθλημα...
Καρτ μπορείς να κάνεις και στα 80 σου που λέει ο λόγος, καρτ μπορείς να πάρεις επίσης σ'εκείνη την ηλικία, αλλά το μόνο που θα διεκδικείς θα είναι η έκλυση αδρεναλίνης στο σώμα σου και βελτίωση ή διατήρηση των αντανακλαστικών και της οδηγικής σου ικανότητας. Σίγουρα αυτά είναι ήδη πολλά για τους περισσότερους, αλλά για πολλούς άλλους νέους που θα επιθυμούσαν να δημιουργήσουν και ένα προσωπικό αγωνιστικό παλμαρέ είναι μόνο η βάση... -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Προφανώς είναι τελείως διαφορετικό πράγμα απλά να κάνεις καρτ, και άλλο να θες να 'εμπλακείς' πιο ουσιαστικά στο άθλημα...
Καρτ μπορείς να κάνεις και στα 80 σου που λέει ο λόγος, καρτ μπορείς να πάρεις επίσης σ'εκείνη την ηλικία, αλλά το μόνο που θα διεκδικείς θα είναι η έκλυση αδρεναλίνης στο σώμα σου και βελτίωση ή διατήρηση των αντανακλαστικών και της οδηγικής σου ικανότητας. Σίγουρα αυτά είναι ήδη πολλά για τους περισσότερους, αλλά για πολλούς άλλους νέους που θα επιθυμούσαν να δημιουργήσουν και ένα προσωπικό αγωνιστικό παλμαρέ είναι μόνο η βάση...Εχεις δικιο...
Να πουμε, σ' αυτο το σημειο, λοιπον, πως οσοι μπαινουν - διαβαζουν και συμμετεχουν σ' αυτο το φορουμ, εχουν ηδη αργησει για να ασχοληθουν με το καρτ 'σοβαρα'
Χωρια που πιστευω πως οσοι μπορουν να αντεξουν το 'οικονομικο' βαρος του πρωταθλητισμου ειτε στο καρτ είτε γενικωτερα, βρισκονται ηδη στον χωρο... Μηχανοκινητος αθλητισμος ειναι, εξ' αλλου!
Μη χαλιωμαστε, ομως! Για οσους αργησαν να παρουν μπρος, υπαρχει η δυνατοτητα συμμετοχης σε φιλικους, για την αγωνιστικη αισθηση και εμπειρια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πιστεύω ότι σε πίστα με κανονικό κάρτ με 25-45 άλογα σε ελάχιστο βάρος, πλήρως εκτεθειμένος στον αέρα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, υποβοηθούμενα φρένα κλπ και με τον πωπό σου στους 3 πόντους από το δρόμο....θα έχεις ακόμα περισσότερη αδρεναλίνη! ...και φτηνότερα και θα μάθεις και θα δεις και πως πάνε με αντίστοιχο καρτ οι άλλοι που ξέρουν....Νοικιάζουν πουθενά τέτοια καρτ;;;
Είχα αγοράσει ένα αγωνιστικό κάποτε... Δεν έχω ξαναοδηγήσει έτσι, ακόμα και στο Μεμόριαλ στο Ελληνικό, με αγωνιστικό Πεζώ 106 Γκρούπ Α!
Και δεν κόστιζε πολύ αναλογικά με την οδηγική εμπειρία. Όμως χαλούσε συχνά, και βέβαια πάει χαμένη η ημέρα, η χρήση της πίστας που έχες ήδη πληρώσει (μαζί με το βενζινόλαδο ήταν το μεγαλύτερο έξοδο) και σου χαλούσε τη διάθεση τελικά, οπότε το έδωσα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα πιο αξιοπρεπη ενοικιαζομενα καρτ που εχω κανει ειναι στον Γερακα - χωρις να εχω ενοικιασει στις αφιδνες..Στα Κιούρκα είναι ΑΡΓΑ... Δεν σήκωνα πουθενά πόδι, έστριβα όσον το δυνατόν λιγότερο και σημαδεύοντας για να μην χάνει φόρα και να είμαι λίγο πιο ταχύς, και κάποια στιγμή βρήκα ένα 'συρτάκι' που το τράβαγα και σηκωνόταν ο κόφτης (λίγο... ) και πήγαινα με το ένα χέρι και το άλλο να τραβάει το σύρτη. Μόλις με είδε ο Καμιτσάκης μου έβαλε χέρι, και έτσι και αγόρασα το δικό μου γιατί βαριόμουν...
Μετά όμως παιδεύτηκα με το άλλο...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
εχουμε σχετικο θεματακι... Γιατι δε γραφεις κανα ποστ, να μας πεις τις εμπειριες σου ???
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εχουμε σχετικο θεματακι... Γιατι δε γραφεις κανα ποστ, να μας πεις τις εμπειριες σου ???
ΟΚ
-
Εκει που δουλευω εγω παντως εχουμε μια SLK 200 και τη νοικιαζουμε 440 Ευρωπουλα για μια μερα. Για τη Porche, μαλλον θα χρειαστει κανεις πολυ περισοτερα.
-
Tι λογική είναι αυτή που έχουν οι νεοέλληνες..
Οι Αμερικάνοι που έχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο εισόδημα νοικιάζουν μια Boxster με 200€/μέρα κι εμείς οι ελληνάρες με το τρομερό εισόδημά μας ζητάμε 440€(!!)/μέρα για μία Slk 192ps ...ήμαρτον πια..Ευρωπαικές (και βάλε) τιμές με ελληνικά εισοδήματα...έτσι θεωρούμαστε 'ευρωπαίοι'..?
Τι να πω.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι Αμερικάνοι που έχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο εισόδημα νοικιάζουν μια Boxster με 200€/μέρα κι εμείς οι ελληνάρες με το τρομερό εισόδημά μας ζητάμε 440€(!!)/μέρα για μία Slk 192ps ...ήμαρτον πια..Ευρωπαικές (και βάλε) τιμές με ελληνικά εισοδήματα...έτσι θεωρούμαστε 'ευρωπαίοι'..?
Τι να πω..Δεν είναι νεοελληνική λογική, αλλά απλούστατος οικονομικό αξίωμα: Προσφορά και Ζήτηση!!!
Από τη στιγμή που η ζήτηση είναι μικρή, μιας και η χώρα δεν έχει τόσο μεγάλο πληθυσμό και αντίστοιχο βιοτικό επίπεδο, είναι επόμενο κάποια προϊόντα, ελλείψει ικανού ανταγωνισμού τόσο στο επίπεδο αγοραστών αλλά και προμηθευτών, να τιμολογούνται σημαντικά υψηλότερα, καθώς οφείλουν να 'αποσβεσθούν' και να αποδώσουν κέρδη σε δεδομένο χρονικό διάστημα...
Αυτά τα ολίγα, για να μην κάνουμε το thread μακροοικονομικό σεμινάριο !!!
-
Ρε συ οι Ελληνες ειναι μερακληδες και μαλιστα με μεγαλη τσεπη.
Για να βλεπω ποσους να ψαχνουνε αυτοκινητα απο 30 μεχρι 100 χιλ Ευρω πρεπει να ειναι αληθεια. Πιθανοτατα και οι δημοσιευομενοι μισθοι ειναι φανταστικοι.Νικος
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι να πω.. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ρε συ οι Ελληνες ειναι μερακληδες και μαλιστα με μεγαλη τσεπη.
Για να βλεπω ποσους να ψαχνουνε αυτοκινητα απο 30 μεχρι 100 χιλ Ευρω πρεπει να ειναι αληθεια. Πιθανοτατα και οι δημοσιευομενοι μισθοι ειναι φανταστικοι.Κομπλεξάρες είναι. Θέλουν να έχουν το BMW παρκαρισμένο έξω απ το σπίτι τους και ας μήν έχουν σώβρακο να φορέσουν.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κομπλεξάρες είναι. Θέλουν να έχουν το BMW παρκαρισμένο έξω απ το σπίτι τους και ας μήν έχουν σώβρακο να φορέσουν.Αφου ζουμε για να αγορασουμε τη 'Μιρτσεντα' (ας ειναι και η πιο φθηνη,αρκει να εχει το γνωστο σηματακι στο καπο) για να την πουμε στο γειτονα και στις γκομενιτσες!! (Και ας χρεωθούμε και με 145,873 δόσεις)
'Κοπελια, να σε πάω μια βόλτα με το Μερσεντικό* μου?'
*Όπου μερσεντικο μπορειτε να τοποθετησετε και άλλες γνωστες μαρκες!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Κομπλεξάρες είναι. Θέλουν να έχουν το BMW παρκαρισμένο έξω απ το σπίτι τους και ας μήν έχουν σώβρακο να φορέσουν.
Αν η BMW ήταν Μ3, δεν θα είχα πρόβλημα να κυκλοφορώ και...γυμνός.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κομπλεξάρες είναι. Θέλουν να έχουν το BMW παρκαρισμένο έξω απ το σπίτι τους και ας μήν έχουν σώβρακο να φορέσουν.
Κάτι τέτοια βλέπει η Χ.Αλεξίου και βγάζει τραγούδια...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπει η Χ.Αλεξίου και βγάζει τραγούδια...
Για θύμισέ μου...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για θύμισέ μου...Μήπως ήταν η Μοσχολιού που έβλεπε εφιάλτες;;;
RENT A PORSCHE.ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ????